مشاهده نسخه کامل : خطای فعال تصدی با Marco1 مخفی شود تمام
سلام :
من در انجمن فعال تصدی 2.4.3 تست شده و MARCO1 مخفی کردن تمامی هک v4.0
MARCO1 مخفی شود همه هک که چه چیزی باعث این است برای مخفی کردن لینک ها به مهمانان ، تغییر لینک با یک پیام ، مشکل این است که پیام نوشته شده است 2 بار اگر فعال تصدی 2.4.3 نصب شده است.
MARCO1 Hidel همه می توانند از وب سایت vbulletin.org دانلود.
آیا می توانم هر عضو از کارکنان یک نگاه؟ من فکر می کنم که فعال تصدی است بسیار جالب است ، اما با این اشکال...
kamilkurczak
23-06-10, 11:04
میهمان گرامی ،
آیا می توانید بچسبانید اینجا آدرس انجمن خود را. من می خواهم این موضوع را ببینید. لطفا نوشتن به من جایی که من می توانید این مسئله را (در فروم). که در آن نیاز به نگاه؟
این موضوع تنها در صفحات ترجمه شده یا غیر ترجمه صفحات بیش از حد؟
لطفا ، غیر فعال کردن فعال تصدی توسط admincp خود و اطمینان حاصل کنید که این مسئله هنوز هم.
من مشتاقانه در انتظار شنیدن از شما.
بله من تست شده و بر روی وب فعال تصدی فعال است ، اما در غیر ترجمه صفحات happends.
Happends همیشه فعال تصدی فعال است ، شما می توانید آن را به عنوان مثال ورود اینجا را بررسی کنید : laradiobbs.***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html
شما نیاز به تعویض *** با خالص از آنجا که من نمی تونم پست وب سایت بدون 15 پست.
در حال حاضر فعال تصدی غیر فعال کردن و لینک به مدت یک ساعت هم با پیام جایگزین : [سولو Registrados usuarios pueden نسخه لس پیوند. registrarte پاراگراف HAZ کلیک کنید]
اما فعال تصدی فعال است پیام این است : [سولو Registrados usuarios pueden Ver با لینک لس. HAZ کلیک کنید پاراگراف registrarte [سولو usuarios Registrados pueden Ver با لینک لس. registrarte پاراگراف HAZ کلیک کنید]]
اگر شما نیاز دارید من می توانم فعال تصدی اما reenable مانند MARCO1 HIDE ALL افزونه شما می توانید آن را از vbulletin.org و آزمون بر روی دستگاه محلی شما بهتر است.
با تشکر.
kamilkurczak
28-06-10, 10:38
من یک سوال در حال حاضر. plese سعی کنید به غیر فعال کردن این مارکو و سعی کنید برای پیدا کردن این موضوع. plese نوشتن در اینجا این مسئله هنوز هم؟
اما اگر من غیر فعال کردن مارکو ، پیام است که شما نیاز به ثبت نام برای دیدن لینک ها ظاهر خواهد شد چرا که پیام با مارکو به نظر می رسد پنهان کردن تمام.
kamilkurczak
05-07-10, 12:10
اما اگر فعال تصدی خاموش است این گزینه turded طبیعی کار می کند؟
این مسئله مارکو و غیره می باشد. فقط به حمایت از تیم این محصول بنویسید. :)
اگر فعال تصدی happends اصلا از کار افتاده است ، بنابراین من فکر می کنم مشکل فعال تصدی : S
kamilkurczak
05-07-10, 19:21
میهمان گرامی میگل ،
من می دانم که ، اما فعال تصدی بیش از حد کار goot.
این است که احتمالا یک درگیری بین دو پلاگین (فعال تصدی و مارکو) و آن را یک مسئله فعال تصدی نیست. پیدا کردن این درگیری یک زمان بسیار طولانی به دلیل فعال تصدی کرده اند تعداد زیادی از فایل ها و توابع تاریخ و زمان آخرین است و ما این پلاگین نمی دانم (مارکو و غیره). مارکو کمتر پلاگین است. کمک او ساده تر خواهد بود برای پیدا کردن این درگیری ، به طوری نوشتن آنها را لطفا.
اگر آنها شکست بخورند ، ما سعی خواهیم کرد آن را برطرف.
متشکرم.
اگر فعال تصدی happends اصلا از کار افتاده است ، بنابراین من فکر می کنم مشکل فعال تصدی : S
من شرط می بندم که هنگامی که MARCO1 dissabled است سپس آن را هم نمی اتفاق می افتد ، بنابراین من فکر می کنم آن است که برخی از درگیری -- pelase آیش پیشنهادات کمیل. پیدا کردن درگیری بسیار آسان تر برای نویسنده وزارت دفاع کوچکتر و نیز آن را بسیار آسان تر به تغییرات ساخته شده وجود دارد.
همانطور که کمیل نوشت -- ما سعی خواهد کرد برای حل و فصل مناقشه اگر نویسنده MARCO1 با شکست مواجه خواهد شد ، اما در ابتدا لطفا فقط از او بخواهید در مورد آن :)
مشکل این است که مارکو اصلا هر چیزی که از 17 آوریل به مرتبط با این وزارت دفاع پاسخ.
من را دیده اند ، وزارت دفاع مقدار زیادی از زمان و من نمی تونم مشکل است.
آیا فعال تصدی هر گونه tipe از بازنویسی هر یک از آدرس صفحه است؟ maeby منم دلیل است.
بله -- فعال تصدی بازنویسی آدرس ها برای نگه داشتن ردیابی ترجمه.
اگر شما نمی توانید به تماس با نویسنده از وزارت دفاع 2 ، ما شما را پشتیبانی می کند. کاربران از نسخه پرداخت می شود ، همیشه اولویت دارند -- به خاطر داشته باشید که مشتریان ما. امید است که شما می توانید آن را درک کنند که قابل قبول است ، چرا که به شما پشتیبانی رایگان به هر حال.
کمیل آن را در وقت آزاد ، اداره کند. لطفا PM اطلاعات بیشتر برای مدیریت CP شما و FTP دسترسی به او را. همچنین توجه داشته باشید که او قادر نخواهد بود برای شروع کار بر روی این موضوع این هفته لطفا.
من مشخصات ورود به او فرستاده شده است.
در پیش تو صبر.
هر گونه اخبار در مورد این مشکل؟
kamilkurczak
13-07-10, 13:29
تایید من سعی خواهد کرد تا آن را تعمیر در حال حاضر..
من یک درخواست. آیا می توانید exacly توصیف جایی که من می توانید این موضوع را در سایت خود پیدا؟ آنچه که من باید انجام دهید؟
یکی دیگر از درخواست : آیا می توانید تغییر زبان admincp به انگلیسی؟
یکی دیگر از درخواست : که در آن بخشی از انجمن ، من می توانم یک پست تست نوشتن؟
من نمی دانی چرا ، اما در حال حاضر مشکل نمی happends : S این عجیب ترین چیزی که من در بسیاری از زمان دیده می شود : S با عرض پوزش به مشکلات شما ، اگر happends دیگر هم من به شما به روز رسانی است.
kamilkurczak
13-07-10, 17:25
من در admincp شما بود و من انجام داده است چیزی ، اما من نمی دانم که چرا در حال کار در حال حاضر.. بزرگ
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):