Прагляд поўнай версіі: vbet памылку Marco1 Не паказваць усе
Прывітанне:
Я адчуў на форуме vBet 2.4.3 і MARCO1 Не паказваць усе Hack v4.0
MARCO1 Не паказваць усе Hack, што робіць гэта, каб схаваць сувязь з гасцямі, змена спасылку ў паведамленне, праблема ў тым, што ліст напісана ў 2 разы, калі vbet 2.4.3 усталяваны.
MARCO1 Hidel ўсё можна запампаваць з vbulletin.org сайце.
Ці можа супрацоўнік паглядзець? я думаю, vbet вельмі цікава, але з гэтай памылкай ...
kamilkurczak
23-06-10, 11:04
прывітанне,
Ці можаце вы тэкст сюды ваш форум URL. Я хацеў бы, каб гэтае пытанне. Калі ласка, напішыце мне, дзе я магу знайсці гэтаму пытанню (на форуме). Дзе я павінен выглядаць?
Ці з'яўляецца гэта пытанне толькі на перакладзеных старонак ці не перакладзеных старонак таксама?
Калі ласка, адключыце vBET вашым admincp і пераканайцеся, што гэтае пытанне да гэтага часу.
Я з нецярпеннем чакаю пачуць ад вас.
Ды я выпрабаваў і на вэб-vbet актываваны, але на не перакладзеныя старонкі happends.
Happends заўсёды vbet актываваная, вы можаце праверыць гэта, напрыклад, увод тут: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html
Неабходна замяніць *** з чыстай, таму што я не магу паведамленні вэб-сайтаў без 15 пасад.
Цяпер vbet гэта адключыць, а спасылка замяняецца на адзін раз з паведамленнем: [Індывідуальны юзэраў зараз Registrados pueden версіі лос-спасылкі. ХАЗ націсніце пункт registrarte]
Але vbet актывуецца паведамленне: [Індывідуальны юзэраў зараз Registrados pueden версіі лос-спасылкі. ХАЗ націсніце пункт registrarte [Індывідуальны юзэраў зараз Registrados pueden версіі лос-спасылкі. ХАЗ націсніце пункт registrarte]]
Калі вам трэба, я магу зноў ўключыць vbet але, як і MARCO1 Не паказваць усе гэта бясплатны адон вы можаце спампаваць яго з vbulletin.org і тэсціравання на лакальным кампутары лепш.
Дзякуй.
kamilkurczak
28-06-10, 10:38
У мяне ёсць адно пытанне. plese паспрабуйце адключыць гэтую Марка і спрабуюць знайсці гэтаму пытанню. Вы можаце пісаць тут гэтае пытанне да гэтага часу?
Але калі я адключыць Марка, паведамленне, што вы павінны быць зарэгістраваныя, каб убачыць спасылкі не будуць з'яўляцца, таму што з'яўляецца паведамленне з Марка схаваць ўсё.
kamilkurczak
05-07-10, 12:10
Але калі гэта vBET turded ад гэтай опцыі працуе нармальна?
Гэта пытанне Марка і г.д.. Проста напішыце ў службу падтрымкі гэтага прадукту. :)
Калі vbet адключаная dont happends, таму я думаю, vbet праблема: S
kamilkurczak
05-07-10, 19:21
Прывітанне Мігель,
Я гэта ведаю, але vBET працуе GOOT таксама.
Верагодна, гэта канфлікт паміж двума ўбудоў (vBET і Марка), і гэта не vBET пытанні. Пошук канфлікт будзе доўжыцца вельмі доўга, таму vBET ёсць шмат файлаў і функцыі, і мы не ведаем, што гэта убудова (Марка і г.д.). Марка менш убудова. Яго дапамога будзе лягчэй знайсці гэтага канфлікту, таму, калі ласка, напісаць ім.
Калі яны не змогуць, то мы паспрабуем гэта выправіць.
Дзякуй.
Калі vbet адключаная dont happends, таму я думаю, vbet праблема: S
Б'юся аб заклад, што, калі MARCO1 з'яўляецца dissabled то яна dont адбываецца, дык я думаю, што гэта нейкі канфлікт - pelase парай прапановы Каміля. Пошук канфлікт значна лягчэй для аўтара меншых мод, а таксама нашмат лягчэй зробленыя змены.
Як піша Каміль - мы пастараемся вырашыць канфлікт, калі аўтар MARCO1 не атрымаецца, але спачатку калі ласка, проста спытаеце яго аб гэтым:)
Праблема ў тым, што Марка dont адказ, што звязана з гэтым модом з 17 красавіка.
Я бачыў мод шмат разоў і я не магу бачыць праблему.
Ці ёсць які-небудзь vbet tipe перазапісу кожнага адрас старонкі? maeby Thats прычыне.
Так - vBET перапісвае URL, каб захаваць перакляд у сачэння.
Калі вы не можаце звязацца з аўтарам другога мод, мы вас падтрымаем. Проста майце на ўвазе, што нашы кліенты - карыстальнікі платнай версіі заўсёды прыярытэт. Спадзяюся, што вы можаце зразумець гэта, і што гэта прымальна, таму што вы выйдзеце падтрымку свабоднай ў любым выпадку.
Каміль будзе апрацоўваць яго ў вольны час. Калі ласка, PM яму доступ дэталі для вашага панэль адміністратара і FTP. Таксама звернеце ўвагу, што ён не зможа прыступіць да працы па гэтым пытанні на гэтым тыдні.
Я паслаў Увайсці дэталі да яго.
Загадзя дзякуем вас цярпення.
Любыя навіны па гэтай праблеме?
kamilkurczak
13-07-10, 13:29
добра, я паспрабую выправіць гэта цяпер ..
У мяне ёсць адна просьба. Ці можаце вы апісаць exacly дзе я магу знайсці гэтае пытанне на вашым сайце? тое, што я павінен рабіць?
Яшчэ адна просьба: Ці можаце вы змяніць мову AdminCP на ангельскую?
Яшчэ адна просьба: у якой частцы форуму я магу напісаць тэст паведамленні?
Я не ведаю чаму, але цяпер праблема dont happends: S гэта самая дзіўная рэч, якую я бачыў у шмат часу: S шкада памылка, якую, калі happends у іншы раз я буду вам.
kamilkurczak
13-07-10, 17:25
Я быў у вашай AdminCP і я зрабіў што-тое, але я не ведаю, чаму цяпер працуе .. вялікі
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):