КПК

Прагляд поўнай версіі: vbet памылку Marco1 Не паказваць усе

Miguel86
22-06-10, 19:25
Прывітанне:
Я адчуў на форуме vBet 2.4.3 і MARCO1 Не паказваць усе Hack v4.0

MARCO1 Не паказваць усе Hack, што робіць гэта, каб схаваць сувязь з гасцямі, змена спасылку ў паведамленне, праблема ў тым, што ліст напісана ў 2 разы, калі vbet 2.4.3 усталяваны.

MARCO1 Hidel ўсё можна запампаваць з vbulletin.org сайце.

Ці можа супрацоўнік паглядзець? я думаю, vbet вельмі цікава, але з гэтай памылкай ...

kamilkurczak
23-06-10, 11:04
прывітанне,

Ці можаце вы тэкст сюды ваш форум URL. Я хацеў бы, каб гэтае пытанне. Калі ласка, напішыце мне, дзе я магу знайсці гэтаму пытанню (на форуме). Дзе я павінен выглядаць?

Ці з'яўляецца гэта пытанне толькі на перакладзеных старонак ці не перакладзеных старонак таксама?
Калі ласка, адключыце vBET вашым admincp і пераканайцеся, што гэтае пытанне да гэтага часу.

Я з нецярпеннем чакаю пачуць ад вас.

Miguel86
23-06-10, 19:14
Ды я выпрабаваў і на вэб-vbet актываваны, але на не перакладзеныя старонкі happends.
Happends заўсёды vbet актываваная, вы можаце праверыць гэта, напрыклад, увод тут: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html

Неабходна замяніць *** з чыстай, таму што я не магу паведамленні вэб-сайтаў без 15 пасад.

Цяпер vbet гэта адключыць, а спасылка замяняецца на адзін раз з паведамленнем: [Індывідуальны юзэраў зараз Registrados pueden версіі лос-спасылкі. ХАЗ націсніце пункт registrarte]

Але vbet актывуецца паведамленне: [Індывідуальны юзэраў зараз Registrados pueden версіі лос-спасылкі. ХАЗ націсніце пункт registrarte [Індывідуальны юзэраў зараз Registrados pueden версіі лос-спасылкі. ХАЗ націсніце пункт registrarte]]

Калі вам трэба, я магу зноў ўключыць vbet але, як і MARCO1 Не паказваць усе гэта бясплатны адон вы можаце спампаваць яго з vbulletin.org і тэсціравання на лакальным кампутары лепш.

Дзякуй.

kamilkurczak
28-06-10, 10:38
У мяне ёсць адно пытанне. plese паспрабуйце адключыць гэтую Марка і спрабуюць знайсці гэтаму пытанню. Вы можаце пісаць тут гэтае пытанне да гэтага часу?

Miguel86
05-07-10, 10:39
Але калі я адключыць Марка, паведамленне, што вы павінны быць зарэгістраваныя, каб убачыць спасылкі не будуць з'яўляцца, таму што з'яўляецца паведамленне з Марка схаваць ўсё.

kamilkurczak
05-07-10, 12:10
Але калі гэта vBET turded ад гэтай опцыі працуе нармальна?
Гэта пытанне Марка і г.д.. Проста напішыце ў службу падтрымкі гэтага прадукту. :)

Miguel86
05-07-10, 18:31
Калі vbet адключаная dont happends, таму я думаю, vbet праблема: S

kamilkurczak
05-07-10, 19:21
Прывітанне Мігель,

Я гэта ведаю, але vBET працуе GOOT таксама.

Верагодна, гэта канфлікт паміж двума ўбудоў (vBET і Марка), і гэта не vBET пытанні. Пошук канфлікт будзе доўжыцца вельмі доўга, таму vBET ёсць шмат файлаў і функцыі, і мы не ведаем, што гэта убудова (Марка і г.д.). Марка менш убудова. Яго дапамога будзе лягчэй знайсці гэтага канфлікту, таму, калі ласка, напісаць ім.

Калі яны не змогуць, то мы паспрабуем гэта выправіць.

Дзякуй.

vBET
05-07-10, 23:51
Калі vbet адключаная dont happends, таму я думаю, vbet праблема: S

Б'юся аб заклад, што, калі MARCO1 з'яўляецца dissabled то яна dont адбываецца, дык я думаю, што гэта нейкі канфлікт - pelase парай прапановы Каміля. Пошук канфлікт значна лягчэй для аўтара меншых мод, а таксама нашмат лягчэй зробленыя змены.

Як піша Каміль - мы пастараемся вырашыць канфлікт, калі аўтар MARCO1 не атрымаецца, але спачатку калі ласка, проста спытаеце яго аб гэтым:)

Miguel86
06-07-10, 01:27
Праблема ў тым, што Марка dont адказ, што звязана з гэтым модом з 17 красавіка.

Я бачыў мод шмат разоў і я не магу бачыць праблему.
Ці ёсць які-небудзь vbet tipe перазапісу кожнага адрас старонкі? maeby Thats прычыне.

vBET
07-07-10, 12:01
Так - vBET перапісвае URL, каб захаваць перакляд у сачэння.

Калі вы не можаце звязацца з аўтарам другога мод, мы вас падтрымаем. Проста майце на ўвазе, што нашы кліенты - карыстальнікі платнай версіі заўсёды прыярытэт. Спадзяюся, што вы можаце зразумець гэта, і што гэта прымальна, таму што вы выйдзеце падтрымку свабоднай ў любым выпадку.

Каміль будзе апрацоўваць яго ў вольны час. Калі ласка, PM яму доступ дэталі для вашага панэль адміністратара і FTP. Таксама звернеце ўвагу, што ён не зможа прыступіць да працы па гэтым пытанні на гэтым тыдні.

Miguel86
07-07-10, 22:32
Я паслаў Увайсці дэталі да яго.

Загадзя дзякуем вас цярпення.

Miguel86
13-07-10, 12:33
Любыя навіны па гэтай праблеме?

kamilkurczak
13-07-10, 13:29
добра, я паспрабую выправіць гэта цяпер ..
У мяне ёсць адна просьба. Ці можаце вы апісаць exacly дзе я магу знайсці гэтае пытанне на вашым сайце? тое, што я павінен рабіць?

Яшчэ адна просьба: Ці можаце вы змяніць мову AdminCP на ангельскую?

Яшчэ адна просьба: у якой частцы форуму я магу напісаць тэст паведамленні?

Miguel86
13-07-10, 15:19
Я не ведаю чаму, але цяпер праблема dont happends: S гэта самая дзіўная рэч, якую я бачыў у шмат часу: S шкада памылка, якую, калі happends у іншы раз я буду вам.

kamilkurczak
13-07-10, 17:25
Я быў у вашай AdminCP і я зрабіў што-тое, але я не ведаю, чаму цяпер працуе .. вялікі

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1