צפה בגרסא המלאה: vbet שגיאה עם Marco1 הסתר הכל
היי:
אני צריך לבדוק על vBet בפורום 2.4.3 ו MARCO1 הסתר הכל Hack v4.0
MARCO1 הסתר הכל האק מה שעושה היא להסתיר קישורים אורחים, שינוי הקישור עם מסר, הבעיה היא הודעה כתובה 2 פעמים אם vbet 2.4.3 מותקן.
MARCO1 Hidel כל ניתן להוריד מאתר האינטרנט vbulletin.org.
כל חבר צוות יכול להעיף מבט? אני חושב vbet מעניין מאוד, אבל עם הבאג הזה ...
kamilkurczak
23-06-10, 11:04
שלום,
אתה יכול להדביק כאן בפורום url שלך. הייתי רוצה לראות את הבעיה. אנא כתוב לי היכן אני יכול למצוא את הבעיה (בפורום שלך). איפה אני צריך להסתכל?
האם בעיה זו רק על דפים מתורגמים או שאינם מתורגמים דפים מדי?
אנא, להשבית vBET ידי admincp שלך לוודא כי נושא זה עדיין.
אני מצפה לשמוע ממך.
כן אני צריך לבדוק והוא באינטרנט vbet מופעל, אבל על דפים שאינם מתורגמים happends.
Happends vbet תמיד מופעל, אתה יכול לבדוק את זה למשל להיכנס כאן: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html
אתה צריך להחליף *** עם רשת כי אני לא יכולה לפרסם אתרים בלי 15 הודעות.
עכשיו הוא להשבית vbet ולקשר מוחלף באופן חד פעמי עם הודעה: [סולו usuarios Registrados pueden ver los קישורים. האז לחץ פסקה registrarte]
אבל הוא vbet מופעל ההודעה: [סולו usuarios Registrados ver pueden קישורים לוס. האז לחץ פסקה registrarte [סולו usuarios Registrados pueden ver los קישורים. האז לחץ פסקה registrarte]]
אם אתה צריך אני יכול להפעיל מחדש את vbet אבל כמו MARCO1 הסתר הכל הוא addon חינם אתה יכול להוריד אותו מ vbulletin.org הבדיקה במחשב המקומי טוב יותר.
תודה.
kamilkurczak
28-06-10, 10:38
יש לי שאלה אחת עכשיו. נסו לבטל את זה מרקו ולנסות למצוא את הבעיה. למכתב לכתוב כאן היא עדיין בעיה זו?
אבל אם אני להשבית את מרקו, את המסר כי אתה צריך להיות רשום כדי לראות קישורים לא תופיע הודעה כי המופיעות עם מרקו להסתיר את כל.
kamilkurczak
05-07-10, 12:10
אבל אם הוא vBET turded את האפשרויות זה עובד נורמלי?
זוהי בעיה וכו 'מרקו. פשוט לכתוב צוות התמיכה של מוצר זה. :)
אם vbet מושבת happends dont, אז אני חושב בעיה vbet: S
kamilkurczak
05-07-10, 19:21
שלום מיגל,
אני יודע, אבל vBET עובד goot מדי.
זהו ככל הנראה סכסוך בין שני plugins (vBET ומרקו) וזה לא בעיה vBET. מציאת הסכסוך יימשך זמן רב מאוד, משום vBET יש הרבה קבצים פונקציות שאנחנו לא יודעים זה תוסף (מרקו וכו '). מרקו הוא תוסף פחות. העזרה שלו יהיה קל יותר למצוא את הסכסוך הזה, אז בבקשה לכתוב אותם.
אם הם נכשלים, אז ננסה לתקן את זה.
תודה.
אם vbet מושבת happends dont, אז אני חושב בעיה vbet: S
אני בטוח שכאשר הוא MARCO1 dissabled אז זה גם dont קורה, אז אני חושב שזה חלק בסכסוך - pelase הצעות בור של כמיל. מציאת הסכסוך הוא הרבה יותר קל מחבר mod קטן וגם זה הרבה יותר קל השינויים שנעשו שם.
כפי כמיל כתב - ננסה לפתור את הסכסוך אם מחבר MARCO1 ייכשל, אבל קודם בבקשה לשאול אותו על זה:)
הבעיה היא מרקו dont התשובה דבר הקשור mod זה מאז 17 באפריל.
ראיתי mod הרבה פעמים אני לא יכולה לראות את הבעיה.
האם vbet כל tipe של לשכתב url של כל העמוד? maeby thats הסיבה.
כן - vBET משכתב כתובות כדי לשמור על מעקב תרגום.
אם אתה לא יכול ליצור קשר עם המחבר של mod 2, נתמוך בך. רק זכור כי הלקוחות שלנו - משתמשים בגרסה בתשלום יש תמיד עדיפות. אני מקווה שאתה יכול להבין את זה וזה מקובל, כי תקבל את התמיכה בחינם בכל מקרה.
כמיל יטפל בו זמן פנוי. אנא PM לו גישה פרטי CP Admin שלך FTP. כמו כן יש לציין כי הוא לא יוכל להתחיל לעבוד על הנושא הזה השבוע.
שלחתי פרטי ההתחברות אליו.
תודה מראש על הסבלנות לך.
kamilkurczak
13-07-10, 13:29
בסדר אני אנסה לתקן את זה עכשיו ..
יש לי בקשה אחת. אתה יכול לתאר exacly איפה אני יכול למצוא את הבעיה באתר שלך? מה עלי לעשות?
בקשה נוספת: האם אתה יכול לשנות שפה admincp לאנגלית?
בקשה נוספת: באיזה חלק של הפורום אני יכול לכתוב הודעות בדיקה?
אני לא יודע למה, אבל עכשיו dont happends בעיה: S זה הדבר המוזר ביותר שראיתי הרבה זמן: S מצטער להציק לך, אם happends בפעם אחרת אני יעדכן אותך.
kamilkurczak
13-07-10, 17:25
הייתי admincp שלך ואני עושה משהו, אבל אני לא יודע למה הוא עובד עכשיו .. גדול
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):