PDA

View Full Version: vbet kļūdu ar Marco1 HIDE visu

Miguel86
22-06-10, 19:25
Hi:
Man ir testēts uz forumu vBet 2.4.3 un MARCO1 Paslēpt visus Hack v4.0

MARCO1 Paslēpt visus Hack kas padara ir slēpt saites uz viesiem, mainot saikne ar ziņu, problēma ir, ka ziņojums ir rakstīts 2 reizes, ja vbet 2.4.3 ir uzstādīts.

MARCO1 Hidel visi var lejupielādēt no vbulletin.org mājas lapā.

Vai jebkurš personāla loceklis ir meklēt? Es domāju, ka vbet ir ļoti interesanta, bet ar šo kļūdu ...

kamilkurczak
23-06-10, 11:04
hello,

Vai jūs varat ielīmējiet šeit savu forumu url. Es vēlētos, lai šo jautājumu. Lūdzu, rakstiet man, kur es varu atrast šo jautājumu (jūsu forumā). Kur man ir nepieciešams meklēt?

Vai šis jautājums tikai iztulkotu lappušu vai bez tulkoto lapu pārāk?
Lūdzu, deaktivizējiet vBET jūsu AdminCP un pārliecinieties, ka šis jautājums ir joprojām.

Es ceru uz dzirdi no jums.

Miguel86
23-06-10, 19:14
Jā, man ir testēts, un ir par web vbet ir aktivizēts, bet ne tulkoto lapu happends.
Happends vienmēr vbet ir aktivizēts, jūs varat to pārbaudīt piemēram, ierakstīt šeit: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html

Jums ir nepieciešams nomainīt *** ar neto, jo i aprunāt post vietnes bez 15 amata vietas.

Tagad vbet ir atslēgt un saite aizstāj vienu reizi ar message: [Solo usuarios Registrados pueden ver los saites. HAZ noklikšķiniet para registrarte]

Bet ir vbet ir aktivizēts vēstījums ir: [Solo usuarios Registrados pueden ver los saites. HAZ noklikšķiniet para registrarte [Solo usuarios Registrados pueden ver los saites. HAZ noklikšķiniet para registrarte]]

Ja jums ir nepieciešams es varu reenable vbet bet, piemēram, MARCO1 Paslēpt visus ir bezmaksas addon jūs varat lejupielādēt to no vbulletin.org un pārbaudes uz jūsu vietējo mašīna labāk.

Paldies.

kamilkurczak
28-06-10, 10:38
man ir viens jautājums tagad. plese mēģināt atslēgt šo Marco un mēģināt atrast šo jautājumu. plese rakstīt šeit, ir šis jautājums joprojām?

Miguel86
05-07-10, 10:39
Bet, ja es atslēgt marco, ziņu, ka jums jābūt reģistrētam lietotājam, lai redzētu saites neparādīsies, tādēļ, ka ziņa parādās ar marco paslēpt visus.

kamilkurczak
05-07-10, 12:10
Bet, ja vBET ir turded pie šīs iespējas darbojas normāli?
Tas ir Marco utt jautājums. Just rakstīt atbalsta komandas šo produktu. :)

Miguel86
05-07-10, 18:31
Ja vbet ir atspējota dont happends, tāpēc es domāju, ka ir vbet problēma: S

kamilkurczak
05-07-10, 19:21
Sveiki Miguel,

Es zinu, ka, bet vBET strādā goot too.

Tas ir iespējams konflikts starp diviem plugins (vBET un Marco), un tas nav vBET jautājums. Meklējot konflikts ilgs ļoti ilgu laiku, jo vBET ir daudz failu un funkcijas, un mēs nezinām, šis spraudnis (Marco utt.) Marco ir mazāk spraudni. Viņa palīdzību būs vieglāk atrast šo konfliktu, tāpēc, lūdzu, rakstiet uz tiem.

Ja viņi nespēj, tad mēs mēģināsim salabot.

Paldies.

vBET
05-07-10, 23:51
Ja vbet ir atspējota dont happends, tāpēc es domāju, ka ir vbet problēma: S

I bet, ka tad, kad MARCO1 ir dissabled tad tas arī dont notiek, tāpēc es domāju, ka ir daži konflikti - pelase papuve Kamil ieteikumi. Meklējot konflikts ir daudz vieglāk autoram mazāku mod, un arī tas ir daudz vieglāk veiktas izmaiņas tur.

Kā Kamil wrote - mēs centīsimies atrisināt konfliktu, ja autors MARCO1 cietīs neveiksmi, bet vispirms, lūdzu, pajautājiet viņam par to:)

Miguel86
06-07-10, 01:27
Problēma ir tā, ka marco dont atbilde jebko, kas saistīts ar šo mod kopš 17 aprīļa.

Es esmu redzējis mod daudz reižu, un es aprunāt redzēt problēmu.
Vai vbet jebkuru tipe no pārrakstīt katras lapas URL? maeby thats iemeslu.

vBET
07-07-10, 12:01
Jā - vBET pārraksta URL, lai saglabātu tulkojumu uzskaiti.

Ja jūs nevarat sazināties ar autoru 2. mod, mēs atbalstīsim jūs. Taču, lūdzu, paturiet prātā, ka mūsu klientiem - lietotājiem samaksātā versiju vienmēr ir prioritāte. Ceru, ka jūs varat saprast un ka tas ir pieņemams, jo jūs saņemsiet ārā atbalstu bezmaksas anyway.

Kamil tiks galā ar to brīvajā laikā. Lūdzu PM viņam piekļūt informācijai par jūsu Admin CP un FTP. Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka viņš nevarēs uzsākt darbu par šo jautājumu šonedēļ.

Miguel86
07-07-10, 22:32
Es nosūtīju pieteikšanās informāciju viņam.

Paldies jau iepriekš jums pacietību.

Miguel86
13-07-10, 12:33
Jebkuru ziņu par šo problēmu?

kamilkurczak
13-07-10, 13:29
ok es centīšos noteikt to tagad ..
Man ir viens lūgums. Vai jūs varat exacly aprakstīt, kur es varu atrast šo jautājumu jūsu vietnē? ko man vajadzētu darīt?

Vēl viens lūgums: Vai jūs varat mainīt AdminCP valodu uz angļu?

Vēl viens lūgums:, kurā daļa no foruma Es protu uzrakstīt testu posts?

Miguel86
13-07-10, 15:19
I dont zināt, kāpēc, bet tagad problēma dont happends: S tas ir visvairāk dīvaini esmu redzējis daudz laika: D sorry bug jums, ja happends citā laikā es atjaunināt jums.

kamilkurczak
13-07-10, 17:25
Es biju jūsu AdminCP un es esmu izdarījis kaut ko, bet es nezinu, kāpēc tā strādā tagad .. liels

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1