PDA

Zobacz pełną wersję: błąd vBET z Marco1 Ukryj wszystkie

Miguel86
22-06-10, 19:25
Witam:
Mam testowany na forum vBET 2.4.3 i MARCO1 Ukryj wszystkie Hack v4.0

MARCO1 Ukryj wszystkie Hack co sprawia, że jest się ukryć linki do gości, zmiana łącza z wiadomości, problem jest to, że wiadomość została napisana 2 razy, jeśli vBET 2.4.3 jest zainstalowany.

MARCO1 Hidel wszystkie można pobrać z vbulletin.org stronie.

Czy każdy pracownik ma wyglądać? Myślę, że vBET jest bardzo ciekawy, ale z tego błędu ...

kamilkurczak
23-06-10, 11:04
hello,

Możesz wkleić tutaj url forum. Chciałbym zobaczyć ten problem. Proszę do mnie napisać, gdzie mogę znaleźć ten problem (na forum). Gdzie trzeba szukać?

Czy ten problem tylko na przetłumaczonych stron lub nie przetłumaczonych stron też?
Proszę wyłączyć vBET przez admincp i upewnić się, że ten problem jest nadal.

Czekam na kontakt z Państwem.

Miguel86
23-06-10, 19:14
Tak mam przetestowany i jest na stronach internetowych vBET jest aktywna, ale nie przetłumaczonych stron happends.
Happends zawsze vBET jest włączony, możesz to sprawdzić na przykład wprowadzając tutaj: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html

Należy zastąpić *** z sieci, ponieważ nie mogę po stronach bez 15 postów.

Teraz vBET jest wyłączona i link otrzymuje za jednym razem z komunikatem: [samotnie Użytkowników Registrados pueden ver los łączy. haz kliknij ust registrarte]

Ale jest vBET jest aktywowany wiadomość: [samotnie Użytkowników Registrados pueden ver łączy los. haz kliknij ust registrarte [samotnie Użytkowników Registrados pueden ver łączy los. haz kliknij ust registrarte]]

Jeśli chcesz mogę ponownie włączyć vBET ale jak MARCO1 HIDE ALL to darmowy dodatek można go pobrać z vbulletin.org i testów na komputerze lokalnym lepiej.

Dzięki.

kamilkurczak
28-06-10, 10:38
Mam jedno pytanie teraz. plese spróbować wyłączyć tę Marco i spróbować znaleźć ten problem. plese napisać tutaj jest ten problem jeszcze?

Miguel86
05-07-10, 10:39
Ale jeśli wyłączyć marco, wiadomość, że musisz być zarejestrowany, aby zobaczyć linki nie pojawi się, ponieważ ten komunikat pojawi się z marco ukryć wszystkie.

kamilkurczak
05-07-10, 12:10
Ale jeśli vBET jest turded się tej opcji działa normalnie?
Jest to problem itp. Marco. Po prostu napisz do wspierania zespołu tego produktu. :)

Miguel86
05-07-10, 18:31
Jeśli vBET jest wyłączony dont happends, więc myślę, że to vBET problem: S

kamilkurczak
05-07-10, 19:21
Witaj Miguel,

Wiem, że, ale vBET pracuje GOOT zbyt.

Prawdopodobnie jest to konflikt dwóch wtyczek (vBET i Marco) i nie jest to vBET problemu. Znalezienie konflikt będzie trwał bardzo długo, ponieważ vBET dużo plików i funkcji i nie wiemy, tej wtyczki (marco itp.). Marco jest mniej wtyczek. Jego pomoc będzie łatwiej znaleźć ten konflikt, więc napisz do nich.

Jeżeli nie, to postaramy się go naprawić.

Dziękujemy.

vBET
05-07-10, 23:51
Jeśli vBET jest wyłączony dont happends, więc myślę, że to vBET problem: S

Założę się, że gdy MARCO1 jest Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych a także dont się dzieje, więc myślę, że jest jakiś konflikt - pelase daniele Kamil sugestie. Znalezienie konfliktu jest znacznie łatwiejsze dla autora mniejszych mod, a także jest o wiele łatwiej dokonane zmiany nie.

Jak Kamil napisał - postaramy się rozwiązać konflikt, jeśli autor MARCO1 nie powiedzie się, ale najpierw proszę zapytać go o to:)

Miguel86
06-07-10, 01:27
Problem polega na tym, że marco dont odpowiedzieć wszystkim, co dotyczy tego moda od 17 kwietnia.

Widziałem mod wiele razy i nie mogę znaleźć problem.
Czy vBET żadnych tipe z przepisać każdego url strony? maeby thats powód.

vBET
07-07-10, 12:01
Tak - vBET przepisuje adresy URL do utrzymania śledzenia tłumaczenie.

Jeśli nie możesz skontaktować się z autorem 2-mod, będziemy wspierać. Tylko proszę pamiętać, że nasi klienci - użytkownicy płatnych wersji zawsze priorytetem. Mam nadzieję, że można ją zrozumieć i że jest to dopuszczalne, ponieważ otrzymasz na wspieranie swobodnego tak.

Kamil radzą sobie w wolnym czasie. Proszę PM mu dostęp szczegółów dotyczących Admin CP i FTP. Prosimy także pamiętać, że nie będzie w stanie rozpocząć pracy nad tą sprawą w tym tygodniu.

Miguel86
07-07-10, 22:32
Wysłałem do niego login.

Dzięki z góry za Ciebie cierpliwości.

Miguel86
13-07-10, 12:33
Wszelkie wiadomości na ten problem?

kamilkurczak
13-07-10, 13:29
ok postaram się to naprawić teraz ..
Mam jedną prośbę. Czy exacly opisać miejsce, gdzie mogę znaleźć ten problem na swojej stronie? Co mam zrobić?

Inny wniosek: Czy można zmienić język admincp do angielskiego?

Inny wniosek: w której części forum można pisać posty test?

Miguel86
13-07-10, 15:19
Nie wiem czemu, ale teraz happends dont problem: S jest to najbardziej dziwne rzeczy widziałem w dużo czasu: S przykro błąd ciebie, jeśli happends innego czasu i aktualizacja Ciebie.

kamilkurczak
13-07-10, 17:25
Byłem w admincp i zrobiłem coś, ale nie wiem dlaczego działa teraz .. wielki

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1