View Full Version: vbet viga Marco1 Peida kõik
Hi:
Olen katsetatud forum vBet 2.4.3 ja MARCO1 Hide All Hack v4.0
MARCO1 Hide All Hack teebki on peita lingid külalised, muutes seose sõnum, probleem on, et sõnum on valmis kirjutatud 2 korda kui vbet 2.4.3 on paigaldatud.
MARCO1 Hidel kõik saab alla laadida vbulletin.org veebilehel.
Kas iga töötaja on vaadata? Ma arvan, vbet on väga huvitav, kuid see bug ...
kamilkurczak
23-06-10, 11:04
tere,
Kas sa kleebi siia oma foorum url. Ma tahaks näha seda küsimust. Palun kirjutage mulle, kuhu ma ei leia seda teemat (teie foorum). Kui mul on vaja vaadata?
Kas see küsimus ainult tõlkelehekülge või mitte tõlkelehekülge ka?
Palun, keelake vBET teie admincp ja veenduge, et see küsimus on veel.
Ootan sinult.
Jah, mul on katsetatud ja on veebi vbet on aktiveeritud, kuid mitte tõlkelehekülge happends.
Happends alati vbet on aktiveeritud, saate vaadata seda näiteks sisestades siin: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html
Sa pead asendama *** võrguga sest ma ei saa post veebilehed ilma 15 ametikohta.
Nüüd vbet on disable ja link asendatakse ühe aega message: [Solo usuarios Registrados pueden ver los lingid. HAZ kliki para registrarte]
Aga kas vbet on aktiveeritud sõnum: [Solo usuarios Registrados pueden ver los lingid. HAZ kliki para registrarte [Solo usuarios Registrados pueden ver los lingid. HAZ kliki para registrarte]]
Kui teil on vaja võin võttes uuesti vbet kuid nagu MARCO1 HIDE kõik on tasuta addon saate alla laadida vbulletin.org ja katsetada oma kohalikus masinas parem.
Aitäh.
kamilkurczak
28-06-10, 10:38
mul on üks küsimus nüüd. Plese proovida seda keelata Marco ja püüda leida selles küsimuses. Plese kirjutada siin on see küsimus veel?
Aga kui ma välja lülitada marco, sõnumit, et pead olema registreeritud näha seoseid ei kuvata, sest see sõnum ilmuvad marco peita kõik.
kamilkurczak
05-07-10, 12:10
Aga kui vBET on turded off see valik toimib normaalne?
See on Marco jne küsimus. Lihtsalt kirjutada tugirühma selle toote kohta. :)
Kui vbet on keelatud Ära happends, nii et ma arvan, on vbet probleem: S
kamilkurczak
05-07-10, 19:21
Tere Miguel,
Ma tean seda, kuid vBET töötab goot liiga.
See on ilmselt vastuolus kahe plugins (vBET ja Marco) ja see ei ole vBET küsimus. Leida konflikt kestab väga pikka aega, sest vBET on palju faile ja ülesandeid ning me ei tea, see plugin (marco jne). Marco on vähem plugin. Tema abi on lihtsam leida seda konflikti, seega palun kirjutada neid.
Kui neil ei õnnestu, siis me püüame seda parandada.
Thank You.
Kui vbet on keelatud Ära happends, nii et ma arvan, on vbet probleem: S
Vean kihla, et kui MARCO1 on dissabled siis ka ärge juhtub, Nii et ma arvan et see on mingi konflikt - pelase kesa Kamil ettepanekud. Leidmine konfliktile on palju lihtsam autor väiksemate mod ja ka see on palju lihtsam teha muudatusi seal.
Nagu Kamil wrote - püüame lahendada konflikte, kui autor MARCO1 ei suuda, kuid kõigepealt palun küsige temalt selle kohta:)
Probleem on selles, marco Ära vastus midagi seotud selle mod alates 17. aprillist.
Olen näinud mod palju kordi ja ma ei saa näha probleemi.
Kas vbet tahes Tipe of kirjutada iga lehe URL? maeby thats põhjus.
Jah - vBET rewrites URLid hoida tõlge jälgimist.
Kui te ei saa ühendust autor 2. mod, me toetame teid. Lihtsalt pidage meeles, et meie kliendid - kasutajate tasulise versiooni on alati prioriteet. Loodan, et saate sellest aru ja et see on vastuvõetav, sest sa saad välja toetust tasuta niikuinii.
Kamil tegelen sellega vabal ajal. Palun PM talle juurdepääsu üksikasjad teie Admin CP ja FTP. Samuti palun, et ta ei saa tööle asuda sel teemal sel nädalal.
Olen saatnud sisselogimise andmed talle.
Tänan juba ette teie kannatlikkust.
Kõik uudised selle probleemi?
kamilkurczak
13-07-10, 13:29
ok ma püüan seda parandada nüüd ..
Mul on üks palve. Kas sa exacly kirjeldamaks kohta, kus ma ei leia seda teemat saidil? mida ma peaks tegema?
Teine taotlus: Kas muudad admincp keelest inglise keelt?
Teine taotlus: kus osa forum Oskan kirjutada test postitust?
Ma ei tea miks, aga nüüd probleem Ära happends: S see on kõige kummalisem Olen näinud palju aega: S kahju, et sind närvi, kui happends muul ajal i ajakohastab teid.
kamilkurczak
13-07-10, 17:25
Olin oma admincp ja ma teinud midagi, aga ma ei tea, miks töötab nüüd .. suur
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):