View Full Version: vBET napake z Marco1 Skrij vse
Hi:
Imam preizkušen na forum vBET 2.4.3 in MARCO1 Skrij vse Hack v4.0
MARCO1 Skrij vse Hack tisto, kar je za skrivanje povezave do gostov, spreminjajo povezavi s sporočilom, problem je, da sporočilo je napisano 2-krat, če je nameščen vBET 2.4.3.
MARCO1 Hidel lahko vse prenesete s vbulletin.org spletne strani.
Ali lahko kateri koli uslužbenec ima videz? Mislim, da vBET je zelo zanimivo, vendar s to napako ...
kamilkurczak
23-06-10, 11:04
hello,
Ali lahko prilepite tukaj svoj forum url. Jaz bi rad videl to vprašanje. Pišite mi, kje lahko najdem to vprašanje (na forumu). Kje moram iskati?
Je to vprašanje le na prevedenih strani ali ne-prevedenih strani preveč?
Prosimo, onemogočite vBET vaš admincp in se prepričajte, da je to vprašanje še vedno.
Veselim se zaslišanje od vas.
Da imam preizkušen in je na spletni vBET se aktivira, vendar ne na prevedenih strani happends.
Happends vedno vBET se aktivira, ga lahko preverite na primer vnos here: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html
Boste morali zamenjati *** z neto, ker jaz vekanje pošti spletnih strani, ne 15 delovnih mest.
Zdaj vBET je onemogočiti in povezave, se za enkrat s message: [Solo usuarios Registrados pueden ver los povezav. HAZ kliknite para registrarte]
Ampak se je vBET aktivira sporočilo: [Solo usuarios Registrados pueden ver los povezav. HAZ kliknite para registrarte [Solo usuarios Registrados pueden ver los povezav. HAZ kliknite para registrarte]]
Če potrebujete lahko ponovno omogočite i vBET ampak kot MARCO1 Skrij vse je brezplačno addon jo lahko prenesete iz vbulletin.org in preizkus na vašem lokalnem stroju bolje.
Hvala.
kamilkurczak
28-06-10, 10:38
Imam eno vprašanje zdaj. Pleše poskušajo onemogočiti to Marco in poskusite najti to vprašanje. Pleše napišete tukaj je to vprašanje še vedno?
Ampak, če onemogočim marco, sporočilo, ki ga je treba registrirati za ogled povezav ne bo pojavil, ker da prikaže sporočilo z Marco skriti vse.
kamilkurczak
05-07-10, 12:10
Ampak, če je vBET turded off tej možnosti, deluje normalno?
To je itd Marco vprašanje. Samo pišite na ekipo za podporo tega izdelka. :)
Če je vBET onemogočen dont happends, tako da mislim, da je vBET problem: S
kamilkurczak
05-07-10, 19:21
Hello Miguel,
Vem, da je, vendar je vBET goot dela preveč.
To je verjetno spor med dvema plugins (vBET in Marco) in to ni vBET vprašanje. Iskanje konflikt bo trajalo zelo dolgo časa, ker vBET imajo veliko datotek in funkcij in ne vemo, ta plugin (Marco itd.) Marco je manj plugin. Njegova pomoč bo lažje najti tega konflikta, zato vas prosimo, pišite na njih.
Če ne, potem bomo poskušali popraviti.
Hvala.
Če je vBET onemogočen dont happends, tako da mislim, da je vBET problem: S
Stavim, da ko se MARCO1 dissabled potem je tudi dont zgodi, tako da mislim, da je nekaj konfliktov - pelase neobdelana predloge Kamil je. Iskanje konflikt je veliko lažje za avtorja manjših mod, in tudi da je veliko lažje, da so spremembe tam.
Kot je zapisal Kamil - bomo skušali rešiti spor, če bo avtor MARCO1 ne, ampak najprej prosim, ga vprašam o tem:)
Problem je, da dont marco odgovor nič v zvezi s tem mod od 17. aprila.
Videl sem mod veliko časa in jaz vekanje glej problem.
Ali vBET vse tipe na novo napisati vsakega url od strani? maeby thats razlog.
Yes - vBET preoblikuje URL, da bo prevod sledenje.
Če ne morete stik z avtorjem 2. mod, vas bomo podporo. Samo prosim ne pozabite, da so naši kupci - uporabniki plačanih različice imajo vedno prednost. Upam, da ga lahko razume in da je to sprejemljivo, saj boste dobili ven brez podpore anyway.
Kamil bo urejal v prostem času. Prosimo, PM mu dostop do informacij za vaše Admin CP in FTP. Prav tako upoštevajte, da se mu ne bo mogel začeti z delom na tem področju ta teden.
Sem poslal podatke za prijavo z njim.
Hvala vnaprej za vas potrpljenje.
Vse novice na to problem?
kamilkurczak
13-07-10, 13:29
ok bom poskusil popraviti zdaj ..
Imam eno zahtevo. Ali lahko exacly opišem, kje lahko najdem to vprašanje na vaši strani? Kaj naj naredim?
Druga zahteva: lahko spremenite jezik admincp v angleški jezik?
Druga zahteva: v katerem delu foruma lahko pišem test prispevke?
Ne vem zakaj, ampak zdaj happends dont problem: S to je najbolj čudna stvar, ki sem jih videl v veliko časa: S žal, da bug vas, če happends drugem času bom posodobiti.
kamilkurczak
13-07-10, 17:25
Bil sem v vašem admincp in sem naredil nekaj, vendar ne vem, zakaj si zdaj prizadeva .. veliko
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):