КПК

Перегляд повної версії: VBulletin 3.6.12 і vbet сумісність?

mario06
03-06-10, 07:43
Здрастуйте, у мене VBulletin 3.6.12 версії, і я не збираюся оновленні, так як я вважаю, ця версія менш buggiest і швидко. У мене також є vbet безкоштовна версія (з пожертвування) встановлений.

Мій форумі 143K членів 373k повідомлення на виділений сервер, на жаль, я не можу встановити всі прапори активної, тому що навантаження інтенсивна (мають оптимальної продуктивності в, це краще).

Я хочу повну версію, тому що якщо я не помиляюся, Ви можете відповідати в потрібному обраною мовою і що краще сервер оптимізований.

В усякому разі, було б модернізувати його можна було легко зробити, як: unistall безкоштовну версію і встановити повну версію або б я зіткнутися з деякими роду проблеми в цьому напрямку?

А по-друге ви плануєте якусь влітку продажу vbet:)

vBET
03-06-10, 09:32
Доброго дня, vBET 3.x остаточно більш оптимізований, що безкоштовна версія. Швидше кеш, більш швидкі алгоритми, додаткові параметри продуктивності, усунути подвійні перенаправлення. Так що в цій області, я можу гарантувати, що це буде швидше, і сервер навантаження буде знижуватися.

Вибачте, але ми не плануємо влітку продажу vBET.

Установка так само просто, як це було. Так що просто видалити безкоштовну версію і встановити платний.

Ще б пак - зверніть увагу, що vBET 3.x є oficialy підтримується vB3.8 - так у нас є клієнти підніжка її на 3,7, а може бути навіть на 3.6. Так що, якщо безкоштовна версія працює на вашому сервері, то переклад має бути тонкою і на платний. Усе ще не можете гарантувати, що всі додаткові функції будуть працювати. vBET використовує VB гачки і якщо ми використовуємо такі, які не включені в 3,6 ще, то цей код не буде виконаний. Але навіть якщо одна або дві функції не будуть доступні, все ще у вас буде набагато швидше, переклади і менше навантаження на сервер:)

mario06
03-06-10, 17:39
Що гачки і функції не будуть доступні? Безкоштовна версія не дає мені які-небудь проблеми, то інші функції оптимізації, які включені в оплачувану 4 версії.

Я не хочу витрачати гроші даремно можливих проблем сумісності.

vBET
04-06-10, 14:06
Що гачки і функції не будуть доступні? Безкоштовна версія не дає мені які-небудь проблеми, то інші функції оптимізації, які включені в оплачувану 4 версії.

Я не хочу витрачати гроші даремно можливих проблем сумісності.

Не знаю, - ми не провів випробування в цій версії. Ми можемо дати вам весь список гачків використовуються vBET і ви можете перевірити це ті, які підтримуються у вашій VBulletin версії.

kamilkurczak
04-06-10, 16:51
гачок список:

misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start

mario06
05-06-10, 14:45
Мені дуже подобається цей мод багато, ви, хлопці, думаю, я буду значно виграти від цього чи це було б марно для мене? Я дійсно не розумію важливість кожного з цих гачків.

Я хочу борту переведені швидко і сервер, оптимізований як для інших я не знаю, що я був би втратити, і якщо знадобиться, але звичайно я не хочу заподіяти собі будь-яких проблем на моїй дошці, так як я був би дуже небагато часу, щоб вирішити це, якщо це займає багато часу.

З повагою

vBET
05-06-10, 20:32
Як я вже писав вам остаточно, тим швидше переклади і менше навантаження на сервер. Переклад сам, використовуючи той же гачки, як у безкоштовній версії так що припустимо, щоб працювати. Бо vBET не тестувався на 3,6 VBulletin я не можу вам сказати, яка з інших особливостей не можуть працювати добре. Будь ласка, перевірте, які з даного гачки підтримуються VB 3.6 і якщо якісь не ми розповімо вам те, що не працюватиме належним чином. Також Ви можете просто думати про оновлення VB сам ...

mario06
06-06-10, 19:22
Як би установку можна зробити?

Видалення безкоштовну версію і видалити всі Посилання на бази даних і видалити всі папки FTP, а потім встановити заплатили за версія?

vBET
06-06-10, 22:21
Видаліть старий. Встановити нову.

Для видалення, старий, досить зробити це, панель адміністратора. Звичайно, якщо ви не хочете, не використовуваних файлів на вашому FTP, ви також можете видалити їх.

Установка нового виглядає як старий - завантажувати файли, файл імпорту продукту, налаштувати. Також - для інтеграції vBSEO Є додаткові кроки, - дуже добре описано в readme.html файл:)

mario06
08-06-10, 12:18
Я купив "Платна версія 4 ', я буду встановити його завтра, але я хотів би, що Ви хотіли додати ще одну категорію всередині ліцензування розділі: Мобільні і телекомунікацій ...

З повагою

vBET
09-06-10, 11:16
І те, що ваша пропозиція про його зміст? :)

mario06
09-06-10, 14:41
стільникових телефонів категорії в загальному:)

vBET
09-06-10, 17:31
стільникових телефонів категорії в загальному:)

Дійсно не знаю, що повинно бути включено в нашу ліцензію в цій області ... : • Будь ласка, PM, якщо ви хочете обговорити це

mario06
09-06-10, 18:31
Іншими словами, коли ви йдете редагувати свої ліцензії, ви вибираєте категорію, що ваш форум належить, мій форум про мобільні | телефонів та телекомунікацій, і було б приємно, що я зміг би вибрати щось подібне, а не просто вибрати різні.

На VBulletin 3.6.12 все працює нормально, тільки трохи більше на продуктивність і деякі інші речі, і ми отримали деякі серйозні речі тут. :)

vBET
10-06-10, 11:33
Ну - тепер я розумію. Я думав, що ви хочете, щоб ми змінили умови ліцензійної угоди;)
Про продуктивності - будь ласка, дивіться тут поради:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

mario06
11-06-10, 07:03
Я отримав оптимальної продуктивності вже вийшла, я чекаю незареєстрований користувач реалізації кешу в 3,34 версії. :)

vBET
22-06-10, 22:17
Так вона у вас є:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations