PDA

View Full Version: vBulletin 3.6.12 şi compatibilitate vBET?

mario06
03-06-10, 07:43
Buna ziua, am vbulletin versiunea 3.6.12 şi nu intenţionez să faceţi upgrade după cum am văzut această versiune mai puţin buggiest cel mai rapid şi. Am, de asemenea, versiunea vBET gratuit (cu donatie) instalat.

Pe forum pentru meu are 143k 373k membri mesajele pe un server dedicat, din păcate, eu nu pot seta toate steagurile activ, deoarece sarcina este intens (au optimizat performanta la cel mai bine este).

Vreau versiunea completă pentru că dacă nu mă înşel vă pot răspunde în limba selectată dorit şi că e mai bună a server optimizat.

Oricum, ar fi uşor să faceţi upgrade-mi place: unistall versiune gratuită şi instalaţi versiunea completă sau m-aş întâlni un anumit tip de probleme în acest sens?

Şi în al doilea rând ai de gând pe un fel de vânzare de vara pentru vBET:)

vBET
03-06-10, 09:32
Buna ziua, vBET 3.x este definitiv mult mai optimizat ca versiune gratuită. Cache-ul mai repede, mai repede algoritmi, parametri de performanţă suplimentare, eliminat redirecţionarea dublu. Deci, în această zonă pot garanta ca va fi mai rapid şi de încărcare serverul va merge în jos.

Ne pare rau, dar nu avem de gând orice vânzare de vară pentru vBET.

Instalarea este la fel de uşor cum a fost. Deci, doar dezinstalarea gratuit ultima versiune de instalat şi plătit unul.

Încă - vă rugăm să reţineţi faptul că vBET 3.x este oficialy acceptată pentru vB3.8 - da avem clienti o circuland pe 3.7, şi poate chiar şi pe 3.6. Deci, dacă versiunea free se execută pe server-ul dvs., atunci ar trebui să fie obţinute, de asemenea, bine pe cel plătit. Încă nu poate garanta că toate funcţii adiţionale vor funcţiona. vBET este cu cârlige VB şi dacă vom folosi unele care nu este inclusă în 3.6 încă, atunci acest cod nu va fi executat. Dar chiar dacă are unul sau doi nu vor fi disponibile, în continuare veţi avea traduceri mult mai rapid şi mai puţin de încărcare serverul:)

mario06
03-06-10, 17:39
Ce cârlige şi caracteristici nu vor fi disponibile? Versiunea liberă nu este să-mi dea orice alte probleme, atunci caracteristicile de optimizare care sunt incluse în versiunea 4 plătit.

Nu vreau să cheltui bani în zadar pentru posibile probleme de compatibilitate.

vBET
04-06-10, 14:06
Ce cârlige şi caracteristici nu vor fi disponibile? Versiunea liberă nu este să-mi dea orice alte probleme, atunci caracteristicile de optimizare care sunt incluse în versiunea 4 plătit.

Nu vreau să cheltui bani în zadar pentru posibile probleme de compatibilitate.

Nu stiu - n-am facut teste pe această versiune. Noi iti poate da toata lista de cârlige utilizate de vBET şi aveţi posibilitatea să verificaţi nu sunt acceptate în cele vBulletin versiunea ta.

kamilkurczak
04-06-10, 16:51
cârlig listă:

misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start

mario06
05-06-10, 14:45
Îmi place foarte mult acest mod foarte mult, nu voi cred ca voi beneficia foarte mult de la el sau ar fi inutil pentru mine? Eu chiar nu înţeleg importanţa fiecărei din prezentul cârlige.

Vreau placa de tradus rapid şi server optimizate pentru ca restul nu ştiu ce mi-ar lipsi pe şi, dacă este necesar, dar cu siguranţă nu vreau mă provoca orice probleme pe placa mea, deoarece aş fi foarte putin timp pentru a funcţiona în cazul în care este nevoie de o mulţime de timp.

Salutari

vBET
05-06-10, 20:32
Dupa cum am scris deja, va trebui definitiv traduceri mai rapid şi mai puţin de încărcare serverul. Traducere în sine este cu cârlige acelaşi ca şi în versiunea free aşa că să presupunem că la locul de muncă. Deoarece vBET nu a fost testat pe vBulletin 3.6 eu nu sunt în măsură să vă spun care dintre alte caracteristici nu pot lucra la bine. Vă rugăm să verificaţi care din cârlige date sunt susţinute de VB 3.6 şi dacă unele nu este va vom spune, atunci ceea ce nu va funcţiona corect. De asemenea, vă puteţi gândi doar despre actualizarea vB în sine ...

mario06
06-06-10, 19:22
Cum ar fi instalarea de făcut?

Dezinstalaţi versiunea free şi a şterge toate referinţele de baze de date şi şterge toate folderele ftp şi apoi instalaţi versiunea plătit pentru?

vBET
06-06-10, 22:21
Dezinstalare cel vechi. Instalaţi unul nou.

Pentru dezinstalare, cel vechi este suficient să facă acest lucru de către Admin CP. Desigur, dacă nu doriţi să nu fi folosit fişiere de pe FTP, aveţi posibilitatea să eliminaţi, de asemenea, aceste.

Instalarea unuia nou arata la fel ca cel vechi - încărcaţi fişiere, produs fişier de import, configura. De asemenea - pentru integrare vBSEO există măsuri suplimentare - foarte bine descrise in fisierul readme.html:)

mario06
08-06-10, 12:18
Am cumparat "Paid 4 Versiune", voi instala mâine, dar aş dori pe care le-ar adăuga o altă categorie în interiorul secţiunii de licenţiere: Mobile şi Telecomunicaţii ...

Salutari

vBET
09-06-10, 11:16
Şi ceea ce este propunerea ta, despre continutul ei? :)

mario06
09-06-10, 14:41
o categorie de telefon celular, în general:)

vBET
09-06-10, 17:31
o categorie de telefon celular, în general:)

Într-adevăr nu au nici o idee despre ceea ce ar trebui să fie incluse în licenţa noastră în acest domeniu ... : O Vă rugăm să PM dacă doriţi, pentru a discuta această

mario06
09-06-10, 18:31
În alt cuvant, atunci când merg editaţi licenţa, selectaţi categoria de care apartine pe forum pentru dvs., pe forum pentru meu este despre telefoane | telefoane mobile şi de telecomunicaţii şi că ar fi frumos că aş fi capabil să selectaţi ceva similar, nu doar selectare diverse.

La vBulletin 3.6.12 totul functioneaza bine, doar un pic mai mult pe performanţă şi alte câteva lucruri şi am luat nişte chestii serioase aici. :)

vBET
10-06-10, 11:33
Oh - acum înţeleg. M-am gândit că doriţi să ne schimbe acordul de licenţă;)
Despre performanţă - vă rugăm să consultaţi aici pentru sugestii:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

mario06
11-06-10, 07:03
Am primit de performanţă trucuri afară deja, eu sunt de aşteptare pentru punerea în aplicare neînregistrate ghidul de cache-ul in versiunea 3.34. :)

vBET
22-06-10, 22:17
Deci, va avea acum:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1