PDA

Žiūrėti pilną versiją: vBulletin 3.6.12 ir vbet suderinamumą?

mario06
03-06-10, 07:43
Sveiki, turiu vBulletin 3.6.12 versija, ir neketinu, atnaujinti, kaip aš rasti šią versiją mažiau buggiest ir greičiausias. Aš taip pat turiu vbet nemokamą versiją (donorystė), sumontuoti.

Mano forumas 143k nariai 373k pranešimų dedikuotą serverį, deja, aš negali nustatyti visų vėliavų aktyvi, nes apkrova yra intensyvus (nežymiai jį geriausiai atlikti).

Noriu pilna versija, nes, jei aš nesu klysta galite atsakyti norima pasirinkta kalba, ir kad ji geriau serverio optimizuota.

Bet kokiu atveju, būtų atnaujinti lengva padaryti, kaip: unistall nemokamą versiją ir įdiegti pilna versija ar aš susiduria su problema tai padaryti?

Ir antra jūs planuojate kokį nors vasaros pardavimo vbet:)

vBET
03-06-10, 09:32
Sveiki, vBET 3.x galutinai labiau optimizuotas, kad nemokama versija. Greičiau talpyklą, greičiau algoritmai, darbiniai parametrai, panaikintas dvigubas peradresavimas. Taigi šioje srityje, galiu garantuoti, kad bus greičiau ir jūsų serverio apkrova bus eiti.

Atsiprašome, bet nereikia planuoti bet vasarą parduoti už vBET.

Įdiegimas yra taip paprasta, kaip buvo. Tad tiesiog pašalinti nemokamą versiją ir įdiegti mokama vienas.

Dar - atkreipkite dėmesį, kad vBET 3.x oficialy remia vB3.8 - Taip, mes turime klientų pastovi 3,7, o gal net 3,6. Taigi, jei nemokama versija yra veikia jūsų serveryje, tada vertimas turėtų būti bauda taip pat mokamas vienas. Vis dar negali garantuoti, kad visos papildomos funkcijos veiks. vBET vB kabliai ir, jei mes naudojame kai kurių 3,6 dar nėra įtraukta, tada šį kodą negali būti įvykdytas. Bet net jei vienas ar du funkcijos nebus galima, vis tiek jums teks daug greičiau vertimai, ir mažiau serverio apkrova:)

mario06
03-06-10, 17:39
Kas yra kabliukai ir funkcijos nebūtų galima? Nemokama versija yra ne duoti man kokių nors problemų, tada optimizavimo funkcijų, kurios yra įtrauktos mokama 4 versija.

Aš nenoriu išleisti pinigus veltui dėl galimų suderinamumo problemų.

vBET
04-06-10, 14:06
Kas yra kabliukai ir funkcijos nebūtų galima? Nemokama versija yra ne duoti man kokių nors problemų, tada optimizavimo funkcijų, kurios yra įtrauktos mokama 4 versija.

Aš nenoriu išleisti pinigus veltui dėl galimų suderinamumo problemų.

Nežinau - mes nebuvo šios versijos bandymus. Mes galime suteikti jums visą sąrašą pagal vBET naudojamų kabliukų ir galite patikrinti, ar yra palaikomos jūsų vBulletin versiją.

kamilkurczak
04-06-10, 16:51
Kablys sąrašas:

misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start

mario06
05-06-10, 14:45
Man tikrai patinka šis mod daug, Ar jus vaikinai manote, kad aš daug naudos iš jo, ar tai būtų nenaudinga man? Aš tikrai nesuprantu, kiekvienos šios kabliukais svarbą.

Noriu lenta išverstas poilsio aš nežinau, ką būčiau trūksta ir, jei reikia, bet tikrai aš nenoriu sukelti sau jokių problemų mano laive optimizuotas kaip greitai ir serverio, nes Norėčiau turėti labai šiek tiek laiko dirbti, jei ji užima daug laiko.

Linkėjimai

vBET
05-06-10, 20:32
Kaip jau rašė jums bus galutinai greičiau vertimus ir mažiau serverio apkrova. Vertimo pati naudoja pačią kabliai, nemokamą versiją, todėl manyti, kad dirbti. , Nes vBET nebuvo išbandytas ant vBulletin 3.6 aš negali jums pasakyti, be kitų funkcijų negali dirbti gerai. Prašome patikrinti, kuri teikiama kabliukų VB 3.6 ir jei kai kurie ne, mes jums pasakysime, kas tada veiks netinkamai. Taip pat galite tiesiog galvoti apie atnaujinimą vB pati ...

mario06
06-06-10, 19:22
Kaip įdiegti būti padaryta?

Pašalinti ir ištrinti visus duomenų bazės nuorodos nemokamą versiją ir ištrinkite visų aplankų FTP ir tada įdiekite sumokėjo versija?

vBET
06-06-10, 22:21
Pašalinkite senąjį. Įdiekite naują.

Už pašalinti senąjį užtenka tai padaryti Admin CP. Žinoma, jei nenorite, kad nenaudojamas failus į savo FTP, galite taip pat pašalinti tuos.

Įdiegti naują atrodo kaip senas vienas - importo produkto failą, įkelti failus, konfigūruoti. Taip pat - vBSEO integracija yra papildomi veiksmai, - apibūdino labai gerai README.html failą:)

mario06
08-06-10, 12:18
Aš įsigijo "Mokama 4 versija", aš įdiegti rytoj, bet aš norėčiau, kad norite pridėti kitą licencijavimo skyrių viduje kategorija: Mobile ir telekomunikacijų ...

Linkėjimai

vBET
09-06-10, 11:16
Ir kas yra jūsų teiginys apie jo turinį? :)

mario06
09-06-10, 14:41
korinio telefono kategorija apskritai:)

vBET
09-06-10, 17:31
korinio telefono kategorija apskritai:)

Tikrai neturi supratimo, ką šioje srityje turėtų būti įtraukti į mūsų licencijos ... : O Prašome PM jei norite tai aptarti

mario06
09-06-10, 18:31
Kitaip tariant, kai jūs einate redaguoti savo licenciją, galite pasirinkti kategoriją, kad jūsų forumą priklauso, mano forumas apie mobiliųjų | telefonų ir telekomunikacijų, kad būtų malonu, kad aš galėtų pasirinkti kažką panašaus, o ne tiesiog pasirinkdami įvairios.

VBulletin 3.6.12 viskas veikia puikiai, tik šiek tiek daugiau veiklos ir keletą kitų dalykų, ir čia mes turime keletą rimtų dalykų. :)

vBET
10-06-10, 11:33
O dabar aš suprantu. Maniau, kad jūs norite mums pakeisti licencijos sutartis;)
Apie efektyvumą - rasite čia, patarimų:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

mario06
11-06-10, 07:03
Aš turiu jau rezultatus orientuotą, aš laukiu neregistruotas vartotojas talpyklą įgyvendinimo 3,34 versija. :)

vBET
22-06-10, 22:17
Todėl jūs turite dabar:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1