КПК

Прагляд поўнай версіі: VBulletin 3.6.12 і vbet сумяшчальнасць?

mario06
03-06-10, 07:43
Добры дзень, у мяне VBulletin 3.6.12 версіі, і я не збіраюся абнаўленні, так як я лічу, гэтая версія менш buggiest і хутка. У мяне таксама ёсць vbet бясплатная версія (з ахвяраванне) усталяваны.

Мой форуме 143K членаў 373k паведамленні на выдзелены сервер, на жаль, я не магу ўсталяваць усе сцягі актыўнай, таму што нагрузка інтэнсіўная (маюць аптымальнай прадукцыйнасці ў, гэта лепш).

Я хачу поўную версію, таму што калі я не памыляюся, Вы можаце адказваць у патрэбным абраным мове і што лепш сервер аптымізаваны.

Ва ўсякім выпадку, было б мадэрнізаваць яго можна было лёгка зрабіць, як: unistall бясплатную версію і ўсталяваць поўную версію або б я сутыкнуцца з некаторымі роду праблемы ў гэтым кірунку?

А па-другое вы плануеце якое-то ўлетку продажу vbet:)

vBET
03-06-10, 09:32
Добры дзень, vBET 3.x канчаткова больш аптымізаваны, што бясплатная версія. Хутчэй кэш, больш хуткія алгарытмы, дадатковыя параметры прадукцыйнасці, ліквідаваць двайныя перанакіраваньні. Так што ў гэтай вобласці, я магу гарантаваць, што гэта будзе хутчэй, і сервер нагрузка будзе зніжацца.

Выбачайце, але мы не плануем летам продажу vBET.

Усталёўка гэтак жа проста, як гэта было. Так што проста выдаліць бясплатную версію і ўсталяваць платны.

Яшчэ б - звернеце ўвагу, што vBET 3.x з'яўляецца oficialy падтрымліваецца vB3.8 - ды ў нас ёсць кліенты падножка яе на 3,7, а можа быць нават на 3.6. Так што, калі бясплатная версія працуе на вашым серверы, то пераклад павінен быць тонкай і на платны. Усё яшчэ не можаце гарантаваць, што ўсе дадатковыя функцыі будуць працаваць. vBET выкарыстоўвае VB гаплікі і калі мы выкарыстоўваем такія, якія не ўключаны ў 3,6 яшчэ, то гэты код не будзе выкананы. Але нават калі адна ці дзве функцыі не будуць даступныя, усё яшчэ ў вас будзе значна хутчэй, пераклады і менш нагрузка на сервер:)

mario06
03-06-10, 17:39
Што гаплікі і функцыі не будуць даступныя? Бясплатная версія не дае мне якія-небудзь праблемы, то іншыя функцыі аптымізацыі, якія ўключаны ў аплачваны 4 версіі.

Я не хачу марнаваць грошы дарма магчымых праблем сумяшчальнасці.

vBET
04-06-10, 14:06
Што гаплікі і функцыі не будуць даступныя? Бясплатная версія не дае мне якія-небудзь праблемы, то іншыя функцыі аптымізацыі, якія ўключаны ў аплачваны 4 версіі.

Я не хачу марнаваць грошы дарма магчымых праблем сумяшчальнасці.

Не ведаю, - мы не правёў выпрабаванні ў гэтай версіі. Мы можам даць вам увесь спіс гаплікаў выкарыстоўваюцца vBET і вы можаце праверыць гэта тыя, якія падтрымліваюцца ў вашай VBulletin версіі.

kamilkurczak
04-06-10, 16:51
кручок спіс:

misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start

mario06
05-06-10, 14:45
Мне вельмі падабаецца гэты мод шмат, вы, хлопцы, думаю, я буду значна выйграць ад гэтага ці гэта было б бескарысна для мяне? Я сапраўды не разумею важнасць кожнага з гэтых гаплікаў.

Я хачу борце перакладзены хутка і сервер, аптымізаваны як для астатніх я не ведаю, што я быў бы ўпусціць, і калі спатрэбіцца, але вядома я не хачу прычыніць сабе якіх-небудзь праблем на маёй дошцы, так як я быў бы вельмі трохі часу, каб вырашыць гэта, калі гэта займае шмат часу.

З павагай

vBET
05-06-10, 20:32
Як я ўжо пісаў вам канчаткова, тым хутчэй пераклады і менш нагрузкі на сервер. Пераклад сам, выкарыстоўваючы той жа гаплікі, як у бясплатнай версіі так што выкажам здагадку, каб працаваць. Таму што vBET ня тэсціравалі на 3,6 VBulletin я не магу вам сказаць, якая з іншых асаблівасцяў не могуць працаваць добра. Калі ласка, праверце, якія з дадзенага гаплікі падтрымліваюцца VB 03/06 і калі нейкія не мы распавядзем вам тое, што не будзе працаваць належным чынам. Таксама Вы можаце проста думаць аб абнаўленні VB сам ...

mario06
06-06-10, 19:22
Як бы ўстаноўку можна зрабіць?

Выдаленне бясплатную версію і выдаліць усе Спасылкі на базы дадзеных і выдаліць усе тэчкі FTP, а затым усталяваць заплацілі за версія?

vBET
06-06-10, 22:21
Выдаліце стары. Ўсталяваць новую.

Для выдалення, стары, досыць зрабіць гэта, панэль адміністратара. Вядома, калі вы не хочаце, не выкарыстоўваюцца файлаў на вашым FTP, вы таксама можаце выдаліць іх.

Усталёўка новага выглядае як стары - загружаць файлы, файл імпарту прадукту, наладзіць. Таксама - для інтэграцыі vBSEO Ёсць дадатковыя крокі, - вельмі добра апісана ў readme.html файле:)

mario06
08-06-10, 12:18
Я купіў "Платная версія 4 ', я буду ўсталяваць яго заўтра, але я хацеў бы, што Вы хацелі дадаць яшчэ адну катэгорыю ўнутры ліцэнзавання раздзеле: Мабільныя і тэлекамунікацый ...

З павагай

vBET
09-06-10, 11:16
І тое, што ваша прапанова аб яго змесце? :)

mario06
09-06-10, 14:41
сотавых тэлефонаў катэгорыі ў агульным:)

vBET
09-06-10, 17:31
сотавых тэлефонаў катэгорыі ў агульным:)

Сапраўды не ведаю, што павінна быць уключана ў нашу ліцэнзію ў гэтай галіне ... : • Калі ласка, PM, калі вы хочаце абмеркаваць гэта

mario06
09-06-10, 18:31
Іншымі словамі, калі вы ідзяце рэдагаваць свае ліцэнзіі, вы выбіраеце катэгорыю, што ваш форум належыць, мой форум аб мабільных | тэлефонаў і тэлекамунікацый, і было б прыемна, што я змог бы выбраць нешта падобнае, а не проста абраць розныя.

На VBulletin 3.6.12 усё працуе нармальна, толькі трохі больш на прадукцыйнасць і некаторыя іншыя рэчы, і мы атрымалі некаторыя сур'ёзныя рэчы тут. :)

vBET
10-06-10, 11:33
Ну - зараз я разумею. Я думаў, што вы хочаце, каб мы змянілі ўмовы ліцэнзійнай дамовы;)
Аб прадукцыйнасці - калі ласка, глядзіце тут парады:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

mario06
11-06-10, 07:03
Я атрымаў аптымальнай прадукцыйнасці ўжо выйшла, я чакаю незарэгістраваны карыстальнік рэалізацыі кэша ў 3,34 версіі. :)

vBET
22-06-10, 22:17
Так яна ў вас ёсць:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1