Επιστροφή στο Forum: vBulletin 03/06/12 και vbet συμβατότητα;
Γεια σας, έχω την έκδοση 3.6.12 vBulletin και δεν σκοπεύω να αναβαθμίσετε το βρίσκω αυτή την εκδοχή η λιγότερο buggiest και ταχύτερα. Έχω επίσης την vbet δωρεάν έκδοση (με δωρεά) εγκατεστημένο.
Φόρουμ μου έχει 143κ μέλη 373k μηνυμάτων σε ένα ειδικό server, δυστυχώς δεν μπορώ να ρυθμίσετε όλες τις σημαίες ενεργό γιατί το φορτίο είναι έντονη (έχει tweaked την απόδοση σε αυτό είναι καλύτερο).
Θέλω την πλήρη έκδοση, διότι, αν δεν κάνω λάθος μπορείτε να απαντήσετε στην επιθυμητή επιλογή γλώσσας και ότι είναι καλύτερα διακομιστή βελτιστοποιηθεί.
Εν πάση περιπτώσει, θα ήταν η αναβάθμιση να είναι εύκολο να το κάνουμε όπως: unistall την δωρεάν έκδοση και να εγκαταστήσετε την πλήρη έκδοση ή θα έχω συναντήσει κάποιο είδος του προβλήματος με αυτό τον τρόπο;
Και δεύτερον, σκοπεύετε σε κάποιο είδος πώληση καλοκαίρι για vbet:)
Γεια σας, vBET 3.x είναι οριστικά πιο βελτιστοποιημένο ότι η δωρεάν έκδοση. Ταχύτερη cache, πιο γρήγορα αλγόριθμοι, πρόσθετες παραμέτρους απόδοσης, να εξαλειφθούν διπλή ανακατεύθυνση. Έτσι, στον τομέα αυτό μπορώ να εγγυηθώ ότι θα είναι πιο γρήγορα και φόρτο εργασίας του server σας θα πάει κάτω.
Λυπούμαστε, αλλά δεν το σχέδιο κάθε πώληση καλοκαίρι για vBET.
Η εγκατάσταση είναι τόσο εύκολο όπως ήταν. Έτσι απεγκατάσταση μόνο δωρεάν έκδοση και να εγκαταστήσετε καταβάλλεται ένα.
Ακόμα - παρακαλώ σημειώστε ότι vBET 3.x είναι oficialy υποστηρίζεται για vB3.8 - ναι, έχουμε τους πελάτες που Σκαλοπάτι για την 3.7, και ίσως ακόμη και στο 3.6. Έτσι, αν δωρεάν έκδοση που εκτελείται στον server σας τότε μετάφραση πρέπει να είναι ωραία και σε δοθεί ένα. Ακόμα δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι όλα τα επιπλέον χαρακτηριστικά θα λειτουργήσει. vBET χρησιμοποιεί vB άγκιστρα και αν είμαστε με κάποια που δεν περιλαμβάνεται στο σημείο 3.6 ακόμη, τότε αυτός ο κώδικας δεν θα εκτελεστεί. Αλλά ακόμη και αν ένα ή δύο χαρακτηριστικά δεν θα είναι διαθέσιμες, ακόμα θα έχετε πολύ πιο γρήγορα μεταφράσεις και λιγότερο φόρτο εργασίας του server:)
Τι άγκιστρα και χαρακτηριστικά δεν θα είναι διαθέσιμο; Η δωρεάν έκδοση δεν μου δίνει κανένα πρόβλημα άλλο τότε τα χαρακτηριστικά βελτιστοποίησης που περιλαμβάνονται στην έκδοση 4 που καταβάλλονται.
Δεν θέλω να δαπανήσουν χρήματα μάταια για πιθανά προβλήματα συμβατότητας.
Τι άγκιστρα και χαρακτηριστικά δεν θα είναι διαθέσιμο; Η δωρεάν έκδοση δεν μου δίνει κανένα πρόβλημα άλλο τότε τα χαρακτηριστικά βελτιστοποίησης που περιλαμβάνονται στην έκδοση 4 που καταβάλλονται.
Δεν θέλω να δαπανήσουν χρήματα μάταια για πιθανά προβλήματα συμβατότητας.
Δεν γνωρίζω - Δεν γίνονται δοκιμές σε αυτήν την έκδοση. Μπορούμε να σας δώσουμε όλη τη λίστα των αγκιστριών που χρησιμοποιούνται από vBET και μπορείτε να ελέγξετε αυτά δεν υποστηρίζονται στην έκδοση vBulletin σας.
kamilkurczak
04-06-10, 16:51
κατάλογος γάντζο:
misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start
Μου αρέσει πραγματικά αυτό το mod πολλά, κάντε εσείς νομίζω ότι θα ωφεληθούν πολύ από αυτό ή θα ήταν άχρηστο για μένα; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη σημασία του καθενός από αυτό άγκιστρα.
Θέλω το διοικητικό συμβούλιο μεταφραστεί γρήγορα και διακομιστή βελτιστοποιηθεί ως προς τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι θα ήθελα να χάνουν την ευκαιρία και εάν είναι απαραίτητο, αλλά σίγουρα δεν θέλω να προκαλέσει τον εαυτό μου κανένα πρόβλημα επί του πλοίου μου, αφού είχα πολύ λίγο χρόνο για να το λειτουργήσει, αν παίρνει πολύ χρόνο.
Regards
Όπως έχω ήδη γράψει θα έχετε οριστικά γρηγορότερα μεταφράσεις και λιγότερο φόρτο εργασίας του server. Η μετάφραση η ίδια είναι ίδια με αγκίστρια και σε δωρεάν έκδοση οπότε ας υποθέσουμε ότι στην εργασία. Επειδή vBET δεν έχει δοκιμαστεί σε vBulletin 3.6 δεν είμαι σε θέση να σας πω ποια από τα άλλα χαρακτηριστικά δεν μπορεί να λειτουργήσει με καλά. Παρακαλώ ελέγξτε τα οποία της δίνεται άγκιστρα υποστηρίζονται από vB 3.6 και αν κάποιες δεν θα σας πει τότε τι δεν θα λειτουργήσει σωστά. Επίσης μπορείτε απλά να σκεφτείτε για την ενημέρωση vB ίδια ...
Πώς θα ήταν η εγκατάσταση να γίνει;
Καταργήστε την εγκατάσταση του δωρεάν έκδοση και να διαγράψετε όλες τις αναφορές της βάσης δεδομένων και διαγράψτε όλα τα ftp φακέλους και στη συνέχεια, εγκαταστήστε το καταβάλλονται για την έκδοση;
Απεγκαταστήστε το παλιό. Εγκαταστήστε νέα.
Για την απεγκατάσταση, το παλιό είναι αρκετό για να γίνει αυτό από Admin CP. Φυσικά εάν δεν θέλετε να μην έχουν χρησιμοποιήσει αρχεία σε FTP σας, μπορείτε επίσης να καταργήσετε αυτές.
Εγκατάσταση νέο μοιάζει με το παλιό - φορτώσετε τα αρχεία, εισαγωγή αρχείων του προϊόντος, να διαμορφώνουν. Επίσης - για ένταξη vBSEO υπάρχουν πρόσθετα βήματα - που περιγράφονται πολύ καλά στην readme.html αρχείο:)
Αγόρασα το "Paid έκδοση 4», θα το εγκαταστήσετε αύριο αλλά θα ήθελα να είχα προσθέσει άλλη κατηγορία μέσα στο αδειοδότησης ενότητα: Κινητές και Τηλεπικοινωνιών ...
Regards
Και ποια είναι η πρότασή σας για το περιεχόμενό της; :)
ένα κινητό τηλέφωνο της κατηγορίας σε γενικές γραμμές:)
ένα κινητό τηλέφωνο της κατηγορίας σε γενικές γραμμές:)
Πραγματικά δεν έχουν ιδέα τι πρέπει να περιλαμβάνονται στην άδεια μας σε αυτόν τον τομέα ... : O Να PM αν θέλετε να το συζητήσετε
Με άλλα λόγια, όταν θα πάτε να επεξεργαστείτε την άδειά σας, επιλέγετε την κατηγορία που σας φόρουμ ανήκει, forum μου είναι για κινητά | κινητά τηλέφωνα και τις τηλεπικοινωνίες και θα ήταν ωραία που θα είναι σε θέση να επιλέξετε κάτι παρόμοιο και όχι μόνο την επιλογή διαφόρων.
Στις 3.6.12 vBulletin πάντα δουλεύει μια χαρά, λίγο περισσότερο στις επιδόσεις και μερικά άλλα πράγματα και πήραμε κάποια σοβαρά πράγματα εδώ. :)
Ω - τώρα καταλαβαίνω. Σκέφτηκα ότι θέλετε να αλλάξετε συμφωνία άδειας?)
Σχετικά με την απόδοση - δείτε εδώ για συμβουλές:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Πήρα την απόδοση tweaked έξω ήδη, είμαι σε αναμονή για το μη καταχωρισμένο εφαρμογή cache χρήστη στην έκδοση 3.34. :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):