מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: vBulletin 3.6.12 ותאימות vbet?

mario06
03-06-10, 07:43
שלום, יש לי vBulletin, גירסא 3.6.12 ואני לא מתכוון לשדרג גם אני מוצא את זה בגירסה buggiest פחות והמהירה ביותר. יש לי גם את הגירסה החופשית vbet (עם תרומה) מותקן.

בפורום שלי יש חברים 143k 373k שנכתבו על שרת ייעודי, לצערי אני לא יכול להגדיר את כל הדגלים פעיל בגלל העומס הוא אינטנסיבי (יש צבט את הביצועים בבית זה הכי טוב).

אני רוצה את הגרסה המלאה כי אם אני לא טועה אתה יכול להגיב בשפה שנבחרה הרצוי שזה שרת טוב יותר מותאם.

בכל אופן, השדרוג יהיה קל לעשות כמו: unistall הגרסה החינמית ולהתקין את הגרסה המלאה או הייתי במפגש איזה סוג של בעיה בכך?

ושנית אתם מתכננים איזשהו מכירת קיץ vbet:)

vBET
03-06-10, 09:32
שלום, vBET 3.x הוא מותאם יותר בוודאות כי הגרסה החינמית. מטמון מהיר יותר, אלגוריתמים מהירים יותר, ביצועים פרמטרים נוספים, בוטלו ניתוב כפול. אז בתחום הזה אני יכול להבטיח שזה יהיה מהר העומס על השרת שלך תרד.

מצטערים, אבל אנחנו לא כל תוכנית מכירת קיץ vBET.

ההתקנה קל כמו שזה היה. אז פשוט להסיר ולהתקין את הגרסה החינמית בתשלום אחד.

ובכל זאת - יש לציין כי vBET 3.x נתמכת oficialy עבור vB3.8 - כן יש לנו לקוחות runing אותו על 3.7, ואולי אפילו על 3.6. אז אם גרסה חופשית פועל בשרת שלך, אז התרגום צריך להיות בסדר גם על אחד שילם. עדיין לא יכול להבטיח כי כל תכונות נוספות יעבוד. vBET היא באמצעות ווים vB ואם אנו משתמשים מסוימים אשר אינו נכלל 3.6 עדיין, אז הקוד הזה לא יבוצע. אבל גם אם תכונות אחד או שניים לא יהיו זמינים, עדיין יהיה לך הרבה יותר מהר תרגומים העומס על השרת פחות:)

mario06
03-06-10, 17:39
מה ווים תכונות לא יהיה זמין? הגרסה החינמית לא נותן לי שום בעיות אחרות אז תכונות אופטימיזציה הכלולים בגרסה 4 שילם.

אני לא רוצה להוציא כסף לשווא בעיות תאימות אפשריות.

vBET
04-06-10, 14:06
מה ווים תכונות לא יהיה זמין? הגרסה החינמית לא נותן לי שום בעיות אחרות אז תכונות אופטימיזציה הכלולים בגרסה 4 שילם.

אני לא רוצה להוציא כסף לשווא בעיות תאימות אפשריות.

לא יודע - אנחנו לא עשה בדיקות על גרסה זו. אנחנו יכולים לתת לך רשימה שלמה של ווים המשמשים vBET ואתה יכול לבדוק האם אלה נתמכים בגרסה vBulletin שלך.

kamilkurczak
04-06-10, 16:51
וו רשימה:

misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start

mario06
05-06-10, 14:45
אני ממש אוהב את זה mod הרבה, אתם חושבים שאני הרבה תועלת ממנו או שזה יהיה חסר תועלת בשבילי? אני באמת לא מבין את החשיבות של כל אחד ווים זה.

אני רוצה לוח מתורגם מהר שרת אופטימיזציה כמו לשאר אני לא יודע מה הייתי מפסיד ואם יש צורך, אבל אין ספק שאני לא רוצה לגרום לעצמי בעיות על הלוח שלי מאז הייתי מאוד מעט מאוד זמן לעבוד על זה אם זה לוקח הרבה זמן.

דרישת שלום

vBET
05-06-10, 20:32
כפי שכבר כתב תוכלו בוודאות יש תרגומים מהר העומס על השרת פחות. התרגום עצמו באמצעות ווים זהה לזו של גרסת החינם אז זה אמור לעבוד. מכיוון vBET לא נבדק על vBulletin 3.6 אני לא יכול להגיד לך איזה תכונות אחרות לא יכול לעבוד היטב. אנא בדוק מי ווים שניתן נתמכים על ידי vB 3.6 ואם חלק לא נספר לך אז מה לא יפעל כראוי. גם אתה יכול רק לחשוב על עדכון vB עצמה ...

mario06
06-06-10, 19:22
איך היה התקנת לעשות?

הסר את הגרסה החינמית ולמחוק את כל הפניות באתר ולמחוק את כל התיקיות ftp ואז להתקין את הגירסה שילם?

vBET
06-06-10, 22:21
הסר הישן. התקן חדש אחד.

בשביל להסיר את הישן זה מספיק כדי לעשות זאת על ידי Admin CP. כמובן אם אתה לא רוצה לא השתמשת קבצים על ה-FTP שלך, אתה יכול גם להסיר אותם.

התקנת החדש נראה בדיוק כמו הישן - להעלות קבצים, קובץ לייבא מוצר, להגדיר. כמו כן - אינטגרציה vBSEO ישנם צעדים נוספים - תיאר היטב בקובץ readme.html:)

mario06
08-06-10, 12:18
רכשתי את "שולם גרסה 4 ', אני מוכן להתקין אותו מחר אבל הייתי רוצה שברצונך להוסיף קטגוריה נוספת בתוך הסעיף רישוי: סלולרי ותקשורת ...

דרישת שלום

vBET
09-06-10, 11:16
ומה ההצעה שלך על תוכנו? :)

mario06
09-06-10, 14:41
קטגוריית הסלולר בכלל:)

vBET
09-06-10, 17:31
קטגוריית הסלולר בכלל:)

באמת אין לי מושג מה יש לכלול רישיון שלנו בתחום זה ... : O נא PM אם אתה רוצה לדבר על זה

mario06
09-06-10, 18:31
במילה אחרת כשאתה הולך לערוך את הרישיון שלך, עליך לבחור את הקטגוריה הפורום שייך, הפורום שלי הוא על מוביילים | טלפונים תקשורת שזה יהיה נחמד שאני יוכל לבחור משהו דומה, ולא רק בחירה שונים.

ביום 3.6.12 vBulletin הכל פועל בסדר, רק קצת יותר על הביצועים ועל עוד כמה דברים ויש לנו כמה דברים רציניים כאן. :)

vBET
10-06-10, 11:33
אה - עכשיו אני מבין. חשבתי שאתה רוצה אותנו לשנות את תנאי הסכם הרישיון;)
אודות הביצועים - ראה כאן רמזים:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

mario06
11-06-10, 07:03
קיבלתי הביצועים צבט כבר, אני מחכה יישום מטמון רשומים משתמש בגירסה 3.34. :)

vBET
22-06-10, 22:17
אז יש לך את זה עכשיו:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1