Teljes verzió megtekintése: vBulletin 3.6.12 és vBET kompatibilitás?
Hello, Van vBulletin 3.6.12 verziót, és nem áll szándékomban frissíteni, mint találom ezt a verziót a kevésbé buggiest és leggyorsabb. Én is a vBET ingyenes verzióban (a véradás) telepítve.
Saját fórum 143k 373k tagja hozzászólás egy dedikált szerver, sajnos nem tudom beállítani az összes zászló aktív, mert a terhelés intenzív (is csípett a teljesítmény a legjobb).
Azt akarjuk, hogy a teljes verzió, mert ha nem tévedek akkor választ a kívánt kiválasztott nyelven, és hogy jobb szerver optimalizált.
Különben is, azt a frissítés könnyen csinálni, mint: unistall az ingyenes verziót, és telepítse a teljes verziót, vagy azt találkozom valamilyen probléma ezzel?
És másodszor is tervez valamiféle nyári eladó vBET:)
Helló, vBET 3.x véglegesen még optimalizált, hogy ingyenes verzió. Gyorsabb cache, gyorsabb algoritmusok, kiegészítő teljesítmény-paraméterek, megszűnt dupla átirányítást. Tehát ezen a területen tudom garantálni, hogy gyorsabb lesz, és a szerver terhelését is lemegy.
Sajnálom, de nem tervezünk nyári eladó vBET.
A telepítés egyszerű, mint volt. Tehát csak uninstall ingyenes verzió és telepítése fizetett egyet.
Mégis - kérjük, vegye figyelembe, hogy vBET 3.x is oficialy támogatott vB3.8 - igen mi ügyfeleink Fellépő azt 3,7, és talán még a 3.6. Tehát, ha ingyenes verzió fut a szerveren, akkor fordítás legyen finom is fordítani egyet. Még mindig nem tudja garantálni, hogy minden további funkciókat fog működni. vBET használja BB horgok és ha használunk valamilyen amely nem tartalmazza a 3,6 még, akkor ez a kód nem kerül végrehajtásra. De még ha egy vagy két funkció nem lesz elérhető, még akkor sokkal gyorsabban fordítások és kevesebb szerver terhelés:)
Milyen horgok és funkciók nem érhetők el? Az ingyenes verzió nem adja meg semmilyen problémát, akkor a többi optimalizálási funkciók, amelyek szerepelnek a fizetett 4 verziót.
Nem akarok pénzt költeni hiába az esetleges kompatibilitási problémákat.
Milyen horgok és funkciók nem érhetők el? Az ingyenes verzió nem adja meg semmilyen problémát, akkor a többi optimalizálási funkciók, amelyek szerepelnek a fizetett 4 verziót.
Nem akarok pénzt költeni hiába az esetleges kompatibilitási problémákat.
Nem tudom, - mi nem történt vizsgálatokat ebben a verzióban. Mi adhat teljes listájának horgok által használt vBET, és akkor nézd meg azokat támogatja a vBulletin változata.
kamilkurczak
04-06-10, 16:51
horog lista:
misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start
Én nagyon szeretem ezt a sok mod, mit srácok hiszem előnye sokat, vagy lenne haszontalan nekem? Igazán nem értem, hogy fontos az egyes ennek horgok.
Azt akarjuk, hogy a fórumon fordítás gyors és szerver optimalizált, mint a többi nem tudom, mi lennék kimaradnak, és ha szükséges, de biztosan nem akarom magam okoznak problémát az én fórumon, mert én azt nagyon kis idő, hogy ki, ha vesz igénybe sok időt.
Üdvözlettel
Ahogy már írtam akkor véglegesen még gyorsabban fordítások és kevesebb szerver terhelését. A fordítás maga használja ugyanazt a horgot, mint az ingyenes változat, ezért hiszem, hogy működik. Mivel vBET nem tesztelték vBulletin 3,6 nem vagyok képes megmondani, hogy melyik más funkciók nem működnek jól. Kérjük, ellenőrizze, amely az adott horgok támogatja BB 3.6 és ha néhány nem azt fogja mondani, hogy akkor mi nem fog megfelelően működni. Továbbá ha csak gondolni frissítésével BB magát ...
Milyen lenne a telepítés tenni?
Uninstall az ingyenes verziót, és törli az összes adatbázis-hivatkozásokat, és törölje az összes ftp mappát, majd telepítse a fizetett verzió?
Uninstall régi. Telepítse újat.
Az uninstall, a régi elég, hogy ezt az Admin CP. Természetesen, ha nem akarjuk, hogy nem használt fájlokat a FTP, akkor is eltávolítja azokat.
Telepítése új néz ki, mint régi - feltölt fájlokat, import termék fájlt, állítsa. Szintén - a vBSEO integráció vannak-e további lépéseket - írja le nagyon jól readme.html file:)
Vettem a "Paid 4 verzió", én telepítse holnap, de szeretném, hogy azt egy újabb kategóriát belül az engedélyezési szakaszban: Mobil és Távközlési ...
Üdvözlettel
És mi a javaslat a tartalma? :)
egy mobiltelefon kategóriában általában:)
egy mobiltelefon kategóriában általában:)
Tényleg fogalmam sincs, mit kell venni a licencet ezen a területen ... : O Kérjük, PM, ha szeretné, hogy megvitassa a
Más szóval, ha megy szerkesztheti a licenc, akkor válassza ki a kategóriát, hogy a fórum tartozik, a fórum arról szól, mobilok | telefonok és telekommunikációs és jó lenne, hogy én képes lenne kiválasztani valami hasonló helyett csak kiválasztja egyéb.
A vBulletin 3.6.12 minden jól fut, de egy kicsit inkább a teljesítmény és néhány más dolgot, és kaptunk néhány komoly dolog itt. :)
Ó, - most értem. Azt hittem, hogy azt szeretné, hogy változtatni licencszerződés;)
Mintegy teljesítmény - lásd itt tanácsok:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Megvan a teljesítményt csípett el már, várom a nem regisztrált felhasználó cache végrehajtására a 3,34 verzió. :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):