View Full Version: Еврофутбол 3.6.12 и vbet съвместимост?
Здравейте, имам Еврофутбол 3.6.12 версия и аз не възнамерявам да ъпгрейд, тъй като аз намирам тази версия, по-малко buggiest и най-бързо. Аз също имам на vbet безплатната версия (с дарение), монтирани.
Моят форум 143k членове 373k мнения на специален сървър, за съжаление не мога да зададете всички знамена активни, защото натоварването е интензивен (са променени изпълнение е най-добре).
Искам пълната версия, защото ако не греша, вие можете да отговаряте в желаната избрания език и че това е по-добре сървъра оптимизирани.
Както и да е, ще ъпгрейд бъде лесно да се направи като: unistall безплатната версия и да инсталирате пълната версия, или ще срещнете някакъв вид проблем в това?
И на второ място са Планирате ли на някакъв вид на лятото продажбата за vbet:)
Здравейте, vBET 3.x окончателно по-оптимизирана, че безплатната версия. По-бърз кеш, по-бързи алгоритми, допълнителни параметри на производителност, елиминира двойното пренасочване. Така че в тази област мога да гарантирам, че ще бъде по-бързо и натоварването на сървъра ще сляза.
Съжаляваме, но ние не планират продажба всяко лято за vBET.
Инсталацията е толкова лесно, колкото беше. Така че просто деинсталирате безплатната версия и инсталирате платени едно.
И все пак - моля, имайте предвид, че vBET 3.x е oficialy подкрепа за vB3.8 - Да, ние имаме клиенти то стъпало на 3,7, и може би дори на 3,6. Така че, ако безплатната версия работи на вашия сървър тогава превод трябва да се оправи и на платени едно. Все още не може да гарантира, че всички допълнителни функции ще работят. vBET използва Автоматични куки и ако ние използваме някои, който не е включен в 3.6 все още, след това този код няма да бъде изпълнена. Но дори ако една или две функции няма да бъде на разположение, все още ще има много по-бързи преводи и по-малко натоварване на сървъра:)
Какво куки и функции няма да бъде на разположение? Безплатната версия не ми дава никакви проблеми, други след това оптимизиране функции, които са включени в платената версия 4.
Аз не искам да се харчат пари напразно за възможни проблеми със съвместимостта.
Какво куки и функции няма да бъде на разположение? Безплатната версия не ми дава никакви проблеми, други след това оптимизиране функции, които са включени в платената версия 4.
Аз не искам да се харчат пари напразно за възможни проблеми със съвместимостта.
Не знам - не сме направили тестове на тази версия. Ние може да ви даде целия списък на куки, използвани от vBET и можете да проверите дали те са подкрепени в Еврофутбол версия.
kamilkurczak
04-06-10, 16:51
кука списък:
misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start
Аз наистина харесвам този мод много, направете вие, момчета, мисля, че ще се възползват много от него, или ще бъде безполезен за мен? Аз наистина не разбират важността на всеки на този куки.
Искам преведени борда бързо и сървър, оптимизиран и за останалите не знам какво щях да липсват и, ако е необходимо, но аз със сигурност не искам за себе си да предизвика някакви проблеми в моя съвет, тъй като аз бях има много малко време, за да работи, ако тя отнема много време.
Поздрави
Както вече писа ви окончателно ще имат по-бърз преводи и по-малко натоварване на сървъра. Самият превод е използването на същите куки, както в безплатната версия, така че предполагам, за да работят. Защото vBET не е тествана на Еврофутбол 3.6 Аз не съм в състояние да ви кажа кои от други функции, не може да работи до добре. Моля, проверете, които на даден куки са подкрепени от Автоматични 3.6 и ако някои не е, ние ще ви кажа след това, това, което не ще работи добре. Също така можете да Просто мисля, че за актуализирането Автоматични себе си ...
Как ще инсталирате да бъде направено?
Деинсталирайте безплатната версия и да изтриете всички база данни, справки и да изтриете всички FTP папки и след това да инсталирате платената версия?
Деинсталирайте стария. Инсталирайте нова.
За деинсталирате старата е достатъчно, за да направите това, като Admin CP. Разбира се, ако не искате да не сте използвали файлове на вашия FTP, вие също може да премахне тези.
Инсталиране на нов изглежда точно като старата - качване на файлове, файл за внос на продукт, конфигурирате. Също така - за интеграция vBSEO има допълнителни стъпки, описани много добре в ReadMe.html файл:)
Купих "платен 4 Версия", аз ще го инсталирате утре, но бих искал, които искате да добавите друга категория вътре в раздела за лицензионния: Мобилни и телекомуникации ...
Поздрави
А какво е вашето предложение за неговото съдържание? :)
клетъчен телефон категория като цяло:)
клетъчен телефон категория като цяло:)
Наистина имат никаква представа какво трябва да бъдат включени в нашия лиценз в тази област ... : - Моля, PM, ако искате да обсъдите това
С други думи, когато ти отиваш да редактирате вашите лиценз, изберете категория, която принадлежи вашия форум, форум ми е за мобилни телефони | телефони и телекомуникации и че би било хубаво, че ще бъда в състояние да изберете нещо подобно, вместо просто да изберете разни.
На Еврофутбол 3.6.12 всичко е добре, само малко повече за изпълнението и няколко други неща, и тук имаме някои сериозни неща. :)
О, сега разбирам. Мислех, че искате от нас да променим лицензионно споразумение;)
За изпълнение - моля, вижте тук за съвети:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Имам изпълнението вече променени, Чакам за нерегистриран потребител изпълнение на кеша в версия 3.34. :)
Така че го имат в момента:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):