КПК

Перегляд повної версії: Заборонені для порушення ліцензії - Кредитні посилання!

Snake2
06-04-10, 21:52
У чому полягає проблема, як ви знаєте, я говорив вам ваш мод відбувається повільно і викликає у мене проблеми з сервером, так що я з допомогою інших MOD на VBulletin, поки ви випускати нові версії, тобто, чому немає кредитної посилання!

Будь ласка, відновити мій рахунок, напишіть мені на цю адресу, щоб вирішити цю проблему якомога швидше. Я платить клієнт і не цінують заборонили неправильно.

Змія своє ім'я користувача.

vBET
07-04-10, 11:13
Доброго дня.

Будь ласка, прийміть наші вибачення за всі незручності. Ми намагався зв'язатися з вами в різних формах, але наші повідомлення були проігноровані. Будь ласка, майте на увазі, що питання початку місяця тому, і тепер у вас обліковий запис заблокований тільки тому, що ви перестали відповідати на запити при підозрювали для порушення ліцензії. Ваш рахунок буде повернута, коли ситуація буде ясна. Якщо ви не порушили наші ліцензії у вас є про що турбуватися - ми просто повинні це підтвердити.

Як ми писали, перш ніж ми перевірили ваше пояснення про вимкнений vBET, і ми виявили, що vBET досі використовується. Проти Вашу заяву, що ви використовуєте інший мод ми все ще віримо, що це vBET, яка використовується на вашому форумі. І ми думаємо, що через вихід код, згенерований vBET відзначений, і ми бачимо нашу марку на виході HTML (який ми створили резервну копію у випадку подальшого дослідження). Тому що ваша заява проти того, що ми бачимо на вашому форумі у нас ще є право підозрювати порушення ліцензії. Щоб перевірити це, ми повинні бачити, що відбувається насправді мурахи, тому ми хочемо запитати вас про деталі доступу до панелі адміністратора. Ви можете створити тимчасовий рахунок для цього або змінити пароль для деяких температура, якщо ви знаєте про питання безпеки. Можливо, нам знадобиться також FTP-доступ, але тепер це панель адміністратора достатньо.

Ще раз дуже шкода призупинено рахунок і спасибі, що ви почали співпрацювати з цього питання. Крім того, ми хочемо вирішити питання якомога швидше, тим більше, що вона вже займає багато часу. Будь ласка, надсилайте запитав дані так ми зможемо підтвердити вашу версію, бо, як ви вже знаєте, ваш HTML висновок говорить щось ще.

Snake2
07-04-10, 14:15
Ні, ви неправильно зрозуміли, тоді ми не використали свій мод, ми тестували, прямо зараз ми, але чомусь кредитної посилання не працює, ми не можемо завантажити дистрибутив, як ви заборонили нам, ми не можемо купити брендингу безкоштовно, як ви заборонив нам. Так як ми можемо виправити.

Як так, ви ж відправляти листи, але у вас є цей форум установки, щоб відправити електронну пошту оленяча шкіра, коли ми отримуємо PM або відповісти на повідомлення, незважаючи на нас, що дозволить їй у нашій панелі управління. Таким чином, ми не були повідомлені про відповідь, якщо ми не пройшли ідентифікацію

Або відновити, щоб ми могли купити брендингу безкоштовно або завантажити наш продукт ще раз або надати мені код, тому я можу додати посилання вручну.

Дякуємо.

Snake2
07-04-10, 22:49
Посилання тому, немає ніякої необхідності, щоб перетворити це в драмі. Це було помилкою, спині, чи можемо ми обійтися зараз.

vBET
07-04-10, 22:57
Ми розуміємо ваші пояснення. Ще був дійсно серйозні підозри про порушення ліцензії, які, як використання будь-якого програмного забезпечення за її ліцензії твердження, також злочини комп'ютерного піратства. Ми не говоримо, що воно було скоєно, тільки те, що є підозра, попередні заяви були різні, що те, що ми відзначили на вашому форумі, і ми повинні перевірити, що відбувається насправді.
Ми можемо дізнатися, що причина не видно посилання кредит на вашому форумі. Саме тому ми просимо вас за доступ на рівні адміністратора CP таким чином ми можемо визначити її як порушення чи ні. Сподіваюся, що ми можемо вирішити це між вами і vBET команди. Якщо ви знаєте про питання безпеки ласка, створіть тимчасовий пароль або тимчасовий рахунок.

Будь ласка, зверніть увагу, що ми з вами, де також свою власну форму контакту форумі. Ми дійсно використовували будь-який спосіб контакту, який ми знайшли, перед блокуванням Вашого рахунку. Так само швидко, як це буде визначено, що питання це не порушення ліцензії, ви отримаєте ваш рахунок спину додатковий час для безкоштовних оновлень - набагато більше, що час блокування, повторно компенсує фактичні незручності.

Також ми вважаємо, що не є публічним питанням. Тому, будь ласка, зв'яжіться з нами в цьому питанні поштою або PM тільки. Звичайно, ви можете думати інакше - в такому випадку, будь ласка, не соромтеся обговорювати його публічно. Але писати в декількох місцях в той же час, зробити його більш важко підтримувати, тому, будь ласка, дотримуйтеся один із способів комунікації. Спасибі:)

Snake2
07-04-10, 23:09
Існує жодним чином я даю доступ незнайомець адміністратора на всіх. Мій сервер належить мені, і це мої особисті подробиці.

Якщо ви не будете відновити свій рахунок, так як зв'язок в даний час є, то я буду вимагати відшкодування коштів назад на мою кредитну карту.

Це не ваша справа, чому посилання не з'являється і в інших, ніж фіксованої.

Все, що вам потрібно знати, це посилання працює в даний час, кінець. У мене була проблема з simliar vbseo в минулому, і вони просто попросили, щоб він був фіксованим, вони не потребували, щоб шпигувати за мною.

Дозвольте мені знати, як ви хочете мати справу з цим, я щасливий, щоб отримати відшкодування, якщо ви не будете відновити свій аккаунт.

Мені подобається ваш продукт і хочете купити для моєї 5 інших форумах, коли я отримати цю роботу на 100%, так що ви втратите гарного клієнта тільки тому, що ви вимагаєте, щоб отримати доступ до свого сервера, який не є справедливим Майкл.

vBET
08-04-10, 00:51
Існує жодним чином я даю доступ незнайомець адміністратора на всіх. Мій сервер належить мені, і це мої особисті подробиці.

Якщо ви не будете відновити свій рахунок, так як зв'язок в даний час є, то я буду вимагати відшкодування коштів назад на мою кредитну карту.

Це не ваша справа, чому посилання не з'являється і в інших, ніж фіксованої.

Все, що вам потрібно знати, це посилання працює в даний час, кінець. У мене була проблема з simliar vbseo в минулому, і вони просто попросили, щоб він був фіксованим, вони не потребували, щоб шпигувати за мною.

Дозвольте мені знати, як ви хочете мати справу з цим, я щасливий, щоб отримати відшкодування, якщо ви не будете відновити свій аккаунт.

Мені подобається ваш продукт і хочете купити для моєї 5 інших форумах, коли я отримати цю роботу на 100%, так що ви втратите гарного клієнта тільки тому, що ви вимагаєте, щоб отримати доступ до свого сервера, який не є справедливим Майкл.

Зверніть увагу, що мова йде не про шпигунство, а про перевірку робить юридична угода, яка була досягнута між нашими сторонами був удостоєний чи ні. Також зверніть увагу, що у разі порушення ліцензії ніхто не право на повернення - більше тих, хто порушив ліцензію погодилися втратити свою ліцензію і оплачується додатково до цього. Кожен клієнт погодився з умовами ліцензії знаючи, що він платить.

Це просто, як коли хто-небудь позичити машину - він знає, що він заплатив, щоб він на деяких умовах. Він не може стверджувати, що він заплатив, щоб позичити його, тому він думає, що його тепер і він може робити з нею все, що захоче. Якщо він не дасть його назад, це буде злочином, навіть якщо він заплатив за це запозичення. І коли він буде скорочений, він не може претендувати, що ніхто не повинен бути зацікавлений, чому він вирішив взяти машину для себе і повернення попиту грошових коштів, оскільки вони беруть машину назад. Так, звичайно - він може претендувати на те, що він хоче і він може зажадати все, що хочете, але стенді свої вимоги і свої вимоги мають жодних підстав. І те, що автомобіль був повернутий поліцією тільки тому, що він був скорочений оленяча шкіра означає, що нічого не відбувається. "ОК, ви отримали сьогодні автомобіль так, що ви заявляєте про Дозволяє забути про все і будьте щасливі, що ви бачите автомобіль знову? - Ви ніколи не могли бачити його знову -. Вам пощастить так щасливий"

Тепер ви бачите, ми знаходимо, що наші нашій машині не вистачає ... Але у нас був контакт з особою, яка їде, щоб ми зателефонувати і запитати: Aloha - як їздити? Ми думаємо, що ви можете мати проблеми з вашим двигуном ми не чуємо його відповідним чином по телефону, будь ласка, дайте нам знати, що відбувається. І отримуємо відповідь: "Це відбувається тому, що прямо зараз я їду на інший автомобіль". Ми перевірили наші супутникової навігації і дізнатися (на мапі Google;)), що ви їдете наш автомобіль так, то не так. Але все-таки припустити, що може бути, є неправильне паливо, або щось на зразок цього. Тому ми закликаємо знову, але жоден орган відповідав. Se відправити SMS, ми посилаємо MMS, ми дізнаємося, що автомобіль встановлений факс, а також відправити факс, але жоден з наших повідомлень була відповідь. І наша супутникова навігація і раніше показують, що клієнт дійсно їде наша машина. Так бути так далеко, єдине, що ми могли зробити, це віддалено вимкнути GPS-система в свою машину і сіна повідомлення: "Актуальні використання автомобіля не безпечні для вас і, можливо, порушує наші інтереси, ми розуміємо, що ви можете мати деякі проблеми з автомобілем. Двигун і все ще бояться, що наша власність була зламана вами. Тому ми не можемо змусити вас легше рухатися вперед у цій ситуації. Ми хочемо допомогти у вирішенні проблеми з двигуном, але не отримали відповіді. Розкажіть, будь ласка, де ви хочете, щоб зупинити і ми будемо посилати туди з механік який побачить під маскою і перевірити, що це неправильно ". І тоді ми будемо чекати, поки ви будете повинні використовувати GPS знову і відповідати на наші повідомлення думає: "Будемо сподіватися, що поліція блокада не буде потрібен тут".
Тепер ви поклали нашу машину в свій гараж, замок його і каже нам, що права ми можемо чути двигун від воріт, але ми не маємо права дивитися під маскою нашого автомобіля, тому що у вашому гаражі, і це не справедливо, що ми навіть запитати про доступ до вашого гаража. Навіть, що ви можете просто змінити розблокувати після цього. Навіть, що ви погодилися, що ми повинні право перевіряти робить наш автомобіль використовується відповідним чином (див. Ліцензійна угода). Ми просто повинні відчувати, пощастило, що ми чуємо, більш-менш підходящий звук тепер і не цікавить, що відбувається з двигуном до, так і не цікавить, чому звук навіть не від двигуна. "Не шпигун мене - це не ваш інтерес, що я роблю зі своїм автомобілем І якщо ви не дасте мені GPS доступу назад я підірве все відібрати і взяв гроші, які я заплатив.".

Зверніть увагу, що ми не просимо всіх, хто їде на наші автомобілі для доступу до гаража. Ми не говоримо, що це ваше намір, але ми відчуваємо, спровокував прийняти ці заходи. І ми не думаємо, що threating нам може допомогти в цьому питанні. Якщо навіть з якої-небудь помилки гроші повернуться до вас (за те, що ви не маєте ніякого права), він буде більше давати ефект, як: "Тепер він зламав нашої безпечної (або обдурити наш секретар) і вкрав наші гроші - ми А не було т хочемо, але тепер ми повинні піти в поліцію з цією справою ми були пограбовані ". Будь ласка, зверніть увагу вашу згоду, наміри, заяви, дії та можливі наслідки.

У нас є законне право дається ліцензійну угоду, щоб перевірити це ліцензія не була порушена. Звичайно, ми можемо вирішити, щоб не робити цього, але це ніколи не відбудеться публічного шантажу. Існує група людей, яка діє таким чином - зробити суспільну небезпеку, з проханням вирішити, чи буде їх простим способом, або їх нелегкий шлях. Багато країн, дізнатися давно, що вони ніколи не можуть дозволити їм залякати або загрози ніколи не закінчиться.
Будь ласка, зверніть увагу, що ця стратегія дасть вам протилежні результати, що вам потрібно. Ми відкриті для обговорення, навіть якщо воно було проігноровано і раніше (тобто те, що відбувається тут). Ми закриті на всі загрози і відповідним чином змінити нашу стратегію в таких випадках. Якщо ви хочете ще обговорити це питання - будь ласка, заберіть всі загрози. Як ми вважаємо загрозою заяву про прийняття будь-яких дій, які не є законним відповідно до нашого ліцензійною угодою, польське законодавство, права у вашій країні, або потребують шахрайстві / помилкові заяви в платіжній системі.

Ми цінуємо, що ви вважаєте покупку vBET також для 5 інших форумах. Зверніть увагу, що ліцензія не робили друг з другом. Кожен розглядається separatelly в будь-якому аспекті (установка, підтримка, порушення, поновлення ...). Зараз ваша primaty рахунок був заблокований повністю, тому що у вас є тільки одна ліцензія, було легше, що захоплення в базі даних, і весь час ми вважаємо, що тільки як тимчасове рішення, щоб почати обговорення ще раз і вирішити питання - що є нашою головною метою всіх час.

Будь ласка, зверніть увагу, що майже кожне програмне забезпечення, яке ви коли-небудь і коли-небудь використовувати / буде на деякі ліцензії. У деяких країнах закон ще не дозволяє використовувати програмне забезпечення без ліцензії на це, що означає, що програмне забезпечення повинно мати ліцензію (навіть якщо він це безкоштовно), щоб бути корисною в цій країні.

Snake2
08-04-10, 00:55
Я високо ціную вашу відповідь, але я до сих пір не розумію, у мене є фіксований зв'язок питання, немає нічого для розслідування, я не порушуючи ліцензійну угоду, оскільки є посилання.

Існує ніякого порушення. Це bizare, ви не будете навіть дозвольте мені купувати більше ліцензій, це зводить з розуму. Чому б будь-який бізнесмен зупинити клієнтів від витрачати більше грошей. Weird.

vBET
08-04-10, 00:59
Посилання тому, немає ніякої необхідності, щоб перетворити це в драмі. Це було помилкою, спині, чи можемо ми обійтися зараз.

На жаль, ми не бачили цього повідомлення і раніше (ми відповідав на попередній). У цей момент крихітний необхідно знати ваше офіційну заяву про оплату на зроблені будь-який крок вперед.

Snake2
08-04-10, 01:01
Що ви маєте на увазі Майкла?

Існує ніякої оплати питання, ми будемо раді, якщо ви просто розблокувати рахунки, щоб ми могли поновлення нової версії з випуску сьогодні, то, якщо хороші отримати нові ліцензії на інших форумах.

Ми щасливі, ніякої оплати питання просто хочу рахунки знову працює.

Спасибі!

vBET
08-04-10, 01:18
Я високо ціную вашу відповідь, але я до сих пір не розумію, у мене є фіксований зв'язок питання, немає нічого для розслідування, я не порушуючи ліцензійну угоду, оскільки є посилання.

Існує ніякого порушення. Це bizare, ви не будете навіть дозволить мені купити брендингу безкоштовно, це зводить з розуму. Чому б будь-який бізнесмен зупинити клієнтів від витрачати більше грошей. Weird.

Будь ласка, повірте нам, що ми також відчувають себе дуже незатишно в реальній ситуації. І, як ви добре знаєте, рахунок був заблокований, щоб не заблокувати можливість додаткової покупки, але і вміти спілкуватися з вами знову, тому що наші повідомлення були проігноровані.

Наш попередній відповідь була не переконати вас, про що, але, щоб показати вам образ ситуації сподіваючись, що ви зрозумієте наші дії - не схвалюють його.

Ми розуміємо і перевірити, що ви поклали кредитних посилання (те, що очевидно не зробив двигуном vBET). Він як і раніше не вирішує проблема ніяк ліцензії був порушений (і у нас є вагомі підстави так вважати) в цьому випадку у нас є деякі права, надані нашими юридичної угоди. Людини, в якої ми не повинні просити. Порушення яких у нас немає для проведення розслідування. Але, як ми вже нехай ви знаєте, ми ніколи не прийме рішення відпустити її під загрозу. Тому, будь ласка, дайте нам офіційну заяву про вас оплату ліцензії vBET, а потім ми продовжимо нашу дискусію.

vBET
08-04-10, 01:21
Що ви маєте на увазі Майкла?

Існує ніякої оплати питання, ми будемо раді, якщо ви просто розблокувати рахунки, щоб ми могли поновлення нової версії з випуску сьогодні, то, якщо хороші отримати нові ліцензії на інших форумах.

Ми щасливі, ніякої оплати питання просто хочу рахунки знову працює.

Спасибі!

Може бути, я неправильно зрозуміли прості - в такій ситуації шкода помилку. Я думав, що ваша мета полягає в зворотному оплати. У мене 2 ночі на мій час, і питання не легкий;)

Так що просто бути відкритим - зводить нанівець оплати знаходиться в стадії розгляду чи ні?

Snake2
08-04-10, 01:23
Офіційна заява про оплату? Я не розумію, про що ти. Я вже заплатив. Я знаходжу це дуже засмучує. У мене немає багато грошей, і тепер ви мене зупинити за допомогою цього програмного забезпечення і я не зробили нічого поганого. Ви бачите, я додав посилання щоб виправити проблеми. І я заплатив вам місяці тому.

Snake2
08-04-10, 01:24
Чому я зворотний платіж, якщо у мене є робоча ліцензія ... без причини, я хочу оновлення, щоб не зміниться платіж, якщо я радий і ліцензія не заборонені. :)

Також я не отримав ваші повідомлення як я не Логін для декількох тижнів, і цей форум оленяча шкіра відправляти повідомлення на мою електронну поштову скриньку з деяких причин.

Snake2
08-04-10, 01:33
Я думаю, причина нормальний зв'язок не працює, це у нас є зміна шаблону, який робить всі авторські права на лінії і в красиву коробку, так що, можливо, викликає проблеми.

приклад;

мій шаблон;

авторське право 1 - авторське право 2 - 3 авторських прав

normall VB шаблону;

авторське право 1
2 авторських прав
авторське право 3

в будь-якому випадку у вас є хороша зв'язок з великою якірний текст. так що все, що добре для vbet.

vBET
08-04-10, 01:56
Будь ласка, зверніть увагу, що ніхто не заважає Вам використанням vBET в цей момент. Ви використовуєте його зараз і використовувати весь цей час, коли проблема існувала, і Ви не відповідає.

Як ми писали весь час весь намір блокування облікового запису на цьому форумі (не блокує vBET використання - Ви все ще використовуєте зараз) було пояснити ситуацію. І це сталося тільки тому, що ви перестали відповідати, з Вашого останнього відповіді на рівні "заблукати" (ти не написав це в буквальному сенсі - це тільки наше враження).

Так, ми знаємо, що ви заплатили за продукт. Ми запитали про ваші загрозу, яку з вас знімуть плату. Для того, що відповідно до нашого ліцензійною угодою ви не маєте права, коли ліцензія висловлюється в разі порушення. Так що, якщо така зміна, можливо, відбудеться це було б шахрайство зроблений на платіжну систему, і це займе багато неприємних наслідків для вас.
Саме тому ми ми запитали про це - просто щоб бути впевненим ви готові зробив шахрайства чи ні.

Я розумію, що у вас немає такого наміру:) І навіть якщо вона була написана до того, як заява, зроблена не пам'ятаючи ліцензійної угоди.

ОТЖЕ, - у такому випадку, будь ласка, просто тримати увагу на ліцензійну угоду та будь ласка, повідомте нам, якщо ви виявите, що щось не так на боці vBET. Якщо ви довго в цьому бізнесі (я вважаю, що ви робите), то ви знаєте, що наша ліцензія дійсно легко відповідно до ліцензії можливості для деяких продуктів, тому ми не робимо нічого незвичайного. Це те, що ринок програмного забезпечення дивиться мураха це було зроблено таким чином законом і боротьба з комп'ютерним піратством. Ваш рахунок буде unbanned завтра (вибачте, але повинні закінчити деякі речі тепер, і це майже в 3 ночі на моєму часу). Будь ласка, нагадайте мені, якщо я забув (не відправляти нагадування зараз - я припускаю, що на наш електронний рахунок багато листів від вас про цю проблему, тому я просто видаліть його).

Ще раз дуже перепрошую за всі свої проблеми і сподіваємося, що навіть якщо ви не схвалюєте наш шлях, ви ж розумієте, чому ми зробили ці кроки і, можливо, навіть в глибині душі розуміємо, що ми тільки зробили тимчасову заборону увагу не відкликати ліцензії з усіма іншими можливими кроками. ..
Це було просто зробив сам відчуває себе краще;)

У разі виникнення проблем з vBET, будь ласка, не соромтеся, надсилайте повідомлення в усуненні неполадок або розділи звіту про помилку:)

Редаговано:
Я просто знайти свій попередній пост - спасибі за увагу. Будь ласка, поставте відпочинок на PM рівні або в розділі усунення неполадок, якщо нова версія vBET матиме те ж питання.

Snake2
08-04-10, 01:58
Дякуємо. :)

vBET
08-04-10, 15:34
Вчинено - весело:) Сподіваюся, що нова версія буде відповідати вашим очікуванням продуктивність.

Snake
08-04-10, 15:43
Як зупинити URL, перераховуються в цій версії, як я запитав, перш ніж тут> http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/436-how-disable-translated-urls.html

Це повинно бути дійсно опція в AdminCP.

vBET
08-04-10, 15:46
Будь ласка, відкрийте нову тему для цього в художніх запитів - наша відповідь може бути корисним і для інших користувачів.

Snake
08-04-10, 15:47
У мене вже є нитка відкритим, тобто посилання на це!

vBET
08-04-10, 15:49
Вибачте - я буду там;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1