СДА

Виев Фулл Версион: Забрањен за лиценцу повреде - Кредитна везу!

Snake2
06-04-10, 21:52
У чему је проблем, јер сте свесни рекао сам ти своје одбране је спор и изазива ми сервера проблема тако да сам се користе друге МО на СМФ све док не скинете нову верзију, то је зашто нема кредитне веза!

Молим вас поново мој рачун е-маил ме на овом емаил АСАП овај проблем решио. Ја сам плаћа купац и не цене се погрешно забрањено.

Змија је мој надимак.

vBET
07-04-10, 11:13
Хелло.

Молимо Вас да одвојите наше извињење за све неугодности. Ми је покушавао да вас контактирамо у многим облицима, али наше поруке је игнорисана. Имајте на уму да је то питање које је започео месеци пре и сада рачуна је само блокиран због престао да се одазива када је био осумњичен за лиценцу повреде. Ваш рачун ће бити враћени када ће ситуација бити јасна. Ако нисте прекршили наше лиценце немате шта да бринете - ми само треба да потврди да.

Као што смо писали сте раније проверили смо ваше објашњење о искључен вБЕТ и открили смо да вБЕТ се још увек користи. Против своје тврде да користите неки други мод још увек верујемо да је вБЕТ који се користи на форуму. И мислимо да је због излазног кода генерише вБЕТ је обележен и видимо наша оцена на излаз ХТМЛ (које смо подржали у случају будућих истраживања). Зато што своју изјаву је против онога што видимо на вашем форуму и даље имају право да посумњају кршење лиценце. Да бисте проверили да морамо да видимо шта се заправо дешава на мрава који је разлог зашто желимо да вас питам у вези са приступом детаље администратора КП. Можете да креирате привремени рачун за то или промена лозинке на неке темп, ако сте свесни о питањима безбедности. Можда ћемо такође треба ФТП приступ, али сада Администратор КП је довољно.

Још једном веома жао због суспендован налог и захваљујући коме сте започели сарадњу по овом питању. Такође желимо да се реши проблем АСАП, а посебно да је већ потребно много времена. Молимо Вас да пошаљете питао података тако да ћемо бити у могућности да бисте потврдили верзију, јер као што већ знате ХТМЛ излаз каже нешто друго.

Snake2
07-04-10, 14:15
Не, погрешно схваћено, у то време нисмо били користите мод, смо тестирали, сада смо, али из неког разлога кредит линк не ради, можемо да не редовнлоад као што сте нас забрањен, не можемо купити брендирања бесплатно као што сте забрањен нас. Дакле, како можемо поправити.

Као да, добро сте урадили шаљете е-поруке, али имате на форуму подешавање тако да е-маил доеснт послати када добијемо ПМ или одговорити на поруку, упркос нас је омогућавање у контролном панелу. Дакле, нисмо били обавештени на одговор уколико се не пријављени

Или поново тако да можемо купити брендинг бесплатно или преузети наш производ поново или снабдевање ме код, тако да можете ручно да додате везу.

Хвала.

Snake2
07-04-10, 22:49
Веза је поново, нема потребе да се ова у драму. То је била грешка, леђа, можемо слагати сада.

vBET
07-04-10, 22:57
Ми разумемо ваше објашњење. Још увек је била заиста озбиљна сумња о кршењу лиценце која, како коришћење било ког софтвера изван лиценцу одобрење, такође је злочин софтверске пиратерије. Ми не кажемо да је почињен, само да постоји сумња, ваше претходне изјаве су другачији да оно што смо приметили на вашем форуму и морамо да проверите шта се стварно дешава.
У могућности смо да сазнамо шта је разлог не види кредита линк на ваш форум. Зато ми од вас тражимо за администратора КП приступ тако да можемо да утврди као прекршај или не. Надам се да можемо да га реши између вас и вБЕТ тима. Ако сте свесни о питањима безбедности молимо вас да креирате привремену лозинку или привремени рачун.

Имајте у виду да смо, где Вас контактирати и по свом облику Форум Контакт. Ми заиста користе било који начин за контакт који смо затекли, пре него што блокира ваш налог. Што је брже ће бити утврђено да питање није лиценца кршење, добићете ваш налог леђа додатно време за бесплатан упграде - много већа тог времена блокирања, да поново надокнади стварне вам непријатности.

Такође мислимо да није јавно питање. Тако да Вас молимо да нас контактирате за ово питање путем поште или ПМ само. Наравно да можете мислити на други начин - у том случају слободно да разговарамо о томе у јавности. Али, писање на неколико места у исто време, чине га теже одржавати, тако да Вас молимо се држи један од начина комуникације. Тханкс:)

Snake2
07-04-10, 23:09
Не постоји начин дајем странац админ приступ, уопште. Мој сервер је моја и то је моја приватна детаље.

Ако нећете врати мом налогу, јер линк је сада онда ћу морати да траже средства назад на моје кредитне картице.

То је нико од ваше пословање зашто је линк не показује, осим што је фиксна.

Све што треба да знате је линк сада ради, крај. Имао сам проблем са симлиар вБСЕО у прошлости и они једноставно то тра `или да се поправи, они не треба да шпијунира на мене.

Јавите ми како желите да се баве овим, ја сам срећан да се повраћај новца ако нећете поново мој рачун.

Волим свој производ, а желите да купите за моју 5 друге форуме када сам се ове радне 100%, тако да ћете изгубити доброг купца само зато што захтева да приступим свом серверу, што није фер Мајкл.

vBET
08-04-10, 00:51
Не постоји начин дајем странац админ приступ, уопште. Мој сервер је моја и то је моја приватна детаље.

Ако нећете врати мом налогу, јер линк је сада онда ћу морати да траже средства назад на моје кредитне картице.

То је нико од ваше пословање зашто је линк не показује, осим што је фиксна.

Све што треба да знате је линк сада ради, крај. Имао сам проблем са симлиар вБСЕО у прошлости и они једноставно то тра `или да се поправи, они не треба да шпијунира на мене.

Јавите ми како желите да се баве овим, ја сам срећан да се повраћај новца ако нећете поново мој рачун.

Волим свој производ, а желите да купите за моју 5 друге форуме када сам се ове радне 100%, тако да ћете изгубити доброг купца само зато што захтева да приступим свом серверу, што није фер Мајкл.

Имајте на уму да се не ради о шпијунирање, већ о провери да ли правни споразум који је направљен између наше две стране је част или не. Такође, имајте на уму да у случају кршења лиценце нико није квалификован за повраћај новца - више свако ко крши лиценцу пристали да изгубе своју лиценцу и додатно плаћени за то. Сваког купца сложили о условима лиценцирања знајући шта је плаћају.

То је баш као кад неко позајми ауто - он зна да је платио да га има на неким условима. Он не може да тврди да је платио да га позајме, како он мисли да је то његов сада и он може да уради са њим шта год хоће. Ако он неће вратити, то ће бити кривично дело, чак и ако је платио за то задуживања. И када ће он бити смањен да не може да тврди, да нико не буде заинтересован зашто је одлучио да узме аутомобил за себе и потражња новца врате, јер су поново узимају аутомобила. Да, наравно - он може да тражи шта год жели, а он може да захтева било је желео, али је штанд његове тврдње и његови захтеви немају основа. И чињеница да ауто добио леђа полиције само зато што је смањена доеснт значи да се ништа не дешава. "У реду сте добили ауто сада па шта ви тврдите око Хајде да заборавимо све и да буде срећан што видите ауто опет - ви никада не би могао видети опет -. Имаш среће па се осећају среће?"

Сада можете видети ми нађемо да је наш ауто недостаје ... Али смо имали контакт особу којој је вожња тако зовемо и питамо: Алоха - како је вожња? Ми мислимо да можете имати проблема са својим мотором ми то не чујем на одговарајући начин путем телефона, молимо Вас да нас обавестите шта се дешава. И добијамо одговор: "То што је управо сада сам јахање на различитим кола". Проверили смо наш сателитску навигацију и сазнајте (на мапи Гоогле-;)) да се возите нашим колима, тако нешто није у реду. Али и даље претпоставља да можда постоји погрешно горива, или нешто слично. Па смо опет позив, али не и тело одговорио. Се шаљу СМС, шаљемо ММС-а, смо сазнали да аутомобил има инсталиране факса и слање факса, али ништа од наше поруке је одговорено. И наше сателитске навигације и даље показују да је купац заиста вози наш ауто. Тако се толико далеко Једино што можемо учинити је да даљински онемогуће ГПС систем у колима и Сен поруку: "Актуелни употреба аутомобила није безбедан за вас, а вероватно крше наши интереси Ми схватамо да имате неких проблема са аутомобилом. мотор и даље се плаше да је наша имовина је сломљен од вас тако да не можемо да вас лакше да се крећу напред у овом околностима.. Ми желимо да помогнемо у решавању проблема са мотором али нема одговора. пошаљите нам кажете где желите да заустави и ми ћемо тамо послати механичар који ће видети под маском и проверите шта није у реду ". А онда чекамо до мораћете да користите ГПС опет и одговори на наше поруке размишљања: "Хајде да се надамо да полиција блокада неће бити овде потребна".
Сада сте ставили наш ауто у своју гаражу, закључајте га и говори нам то право можемо чути мотор од капије, али немамо право да гледају под маском наших аутомобила, јер је у гаражи и није поштено да ми чак питати о приступ гаражи. Чак и да једноставно може да промени браве после тога. Чак и да сте се договорили, да морамо да право на увид ради наш ауто је на одговарајући начин користи (погледајте уговор о лиценцирању). Ми само треба да се осећају срећни што смо чули мање или више одговарајући звук сада и не интерес шта се дешава са мотора пре него што и не интерес зашто звук није ни из мотора. "Не шпијунира мене - то није ваша интересовања шта радим са својим колима и ако не ће ми дати ГПС приступ врати цу ударац све даље и узео новац који сам платио.."

Имајте на уму да ми не питају свако ко вози своје аутомобиле за приступ гаражи. Ми не кажем да је то била ваша намера, али ми осећамо изазвало да се те акције. А ми не мислимо да може да претње, да нам помогне у овом питању. Ако чак и сваку грешку новац ће се вратити вама (за оно што нема никакво право), то ће више дати ефекат као: "Сада је сломио нашим сигуран (или преварио наш секретар) и украли наш новац - ми дидн ' Т то желе, али сада морамо да идемо у полицији са овим случајем смо опљачкани ". Размислите ваш уговор, намере, изјаве, акције и могуће последице.

Ми имамо законско право дала уговор о лиценцирању да провери да ли лиценца није прекршен. Наравно, можемо одлучити да не, али то никада неће догодити под јавним уценама. Постоји група људи који делује на овај начин - јавно претње, тражећи да одлучи ће то бити њихов једноставан начин, или њихови тежи начин. Многе земље научити давно да они никада не могу дозволити да их застраши, или претње никад неће завршити.
Имајте на уму да ће ова стратегија дати супротан резултат који су вам потребни. Ми смо отворени за дискусију, чак и ако је то игнорисала пре (то је оно што се дешава овде). Су затворени смо за све претње и на одговарајући начин модификовати наше стратегије у таквим случајевима. Ако још увек желите расправу о том питању - молим вас склоните све претње. Као претњу сматрамо декларацијом о предузима било коју акцију која није правно према нашим уговор о лиценцирању, пољски, Закон у вашој земљи, или захтева преваре / лажне изјаве у платном систему.

Ценимо да размислите о куповини вБЕТ за Вашу 5 других форума. Имајте на уму да дозволе нису почињени између њих. Сваки је сепарателли третира у било ком аспекту (инсталација, подршка, кршења, надоградња ...). Управо сада Ваш примати рачун је био блокиран пуна, јер имате само једну лиценцу, је било лакше да се ухватите у базу података и све време ми га сматрамо само као привремено решење за почетак разговора поново и реши проблем - шта је наш примарни циљ свих време.

Имајте у виду да скоро сваки софтвер који сте икада користили и никада неће користити је / ће бити на неким лиценце. У неким земљама закон чак и не дозвољава да користе софтвер без лиценце за то, што значи да софтвер мора имати дозволу (чак и да је бесплатан) да буде коришћен у те земље.

Snake2
08-04-10, 00:55
Ценим ваш одговор, али сам и даље донт схватити, имам фиксни везу питању, нема шта да се истражи, ја нисам разбијање уговор о лиценцирању као што постоји веза.

Не постоји повреда. Ово је бизаре, можете чак неће дозволити да купим више лиценци, мора да је луд. Зашто би било који бизнисмен престану купце из троши више новца. Чудно.

vBET
08-04-10, 00:59
Веза је поново, нема потребе да се ова у драму. То је била грешка, леђа, можемо слагати сада.

Нажалост нисмо видели ову поруку пре него што (ми смо је одговарајући претходни). У овом тренутку ситне морају да знају своју званичну изјаву о уплати да направе било какав корак даље.

Snake2
08-04-10, 01:01
Како то мислиш Мајкл?

Не постоји сврха уплате, ми смо срећни ако га једноставно деблокирати рачун како бисмо могли да надоградњу на нову верзију издање данас, па ако добро добити нове дозволе за друге форуме.

Ми смо срећни, нема плаћања питање само желим рачун Поново ради.

Хвала!

vBET
08-04-10, 01:18
Ценим ваш одговор, али сам и даље донт схватити, имам фиксни везу питању, нема шта да се истражи, ја нисам разбијање уговор о лиценцирању као што постоји веза.

Не постоји повреда. Ово је бизаре, можете чак неће дозволите ми купи брендирање бесплатно, то је лудо. Зашто би било који бизнисмен престану купце из троши више новца. Чудно.

Молим вас поверење нам да смо се осећају веома непријатно у стварној ситуацији. А као што знате веома добро рачун је блокиран да не блокира вашу могућност додатне куповине, али да би могли да комуницирају са вама опет, јер наше поруке је игнорисана.

Наши претходни одговор није био да вас убедим ни о чему, али да вам покажем слику ситуације у нади да ћете схватити наше акције - не одобравају.

Ми разумемо и проверио да сте ставили кредит линка (оно што је очигледно није направио вБЕТ мотора). И даље не решава питање да ли лиценца је прекршен (и имамо јаке разлоге да мислим тако), у ком случају имамо нека права дао наш правни споразум. Права која ми не треба да траже. Повреде на коју не треба да истраже. Али, као што смо већ вас обавестим никада нећемо одлучити да дозволите да оде под претњом. Зато молим вас дајте нам вашу званичну изјаву о вама плаћања за вБЕТ лиценцу и онда ћемо наставити нашу дискусију.

vBET
08-04-10, 01:21
Како то мислиш Мајкл?

Не постоји сврха уплате, ми смо срећни ако га једноставно деблокирати рачун како бисмо могли да надоградњу на нову верзију издање данас, па ако добро добити нове дозволе за друге форуме.

Ми смо срећни, нема плаћања питање само желим рачун Поново ради.

Хвала!

Можда сам једноставно погрешно - у таквој ситуацији је жао грешку. Мислио сам да је ваша намера била да преокрену плаћања. Имам 2 ноћу у моје време и питање није светлост једне;)

Дакле, само да буде јасно - је уназад плаћање се разматра или не?

Snake2
08-04-10, 01:23
Званична изјава о уплати? ЈА донт схватити шта мислите. Већ платио сам. Ја сам сматрам да је овај заиста узнемиравајући. Немам много новца, а сада да ми прекинете коришћење овог софтвера и сам урадио ништа лоше. Можете да видите везу Додао сам да поправи проблем. И ја сам платио пре вас месеца.

Snake2
08-04-10, 01:24
Зашто бих ја обрнути плаћања, ако имам дозволу за рад ... без разлога, желим ажурира тако да неће бити укинута плаћања, ако сам срећан и лиценца није забрањено. :)

Такође, нисам добио своје поруке јер нисам пријаву за неколико недеља, и овом форуму доеснт шаљете поруке на мој е-маил инбок-из неког разлога.

Snake2
08-04-10, 01:33
Мислим да је разлог нормалан линк не ради јесте имамо модификовани предложак који чини све у ауторска права линија и лепо кутији, тако да можда изазива проблеме.

пример;

мој шаблон;

Цопиригхт 1 - Цопиригхт 2 - Цопиригхт 3

нормалл ВБ шаблон;

Цопиригхт 1
Цопиригхт 2
Цопиригхт 3

У сваком случају имате лепе везу са великим анцхор текст. тако да све је добро за вбет.

vBET
08-04-10, 01:56
Имајте на уму да нико не престане да користите вБЕТ у овом тренутку. Ви сте га користе сада и користи га све време када је питање постоји и да није било одговора.

Као што смо писали све време цео намеру да блокира ваш налог на овом форуму (не блокира вБЕТ коришћење - још увек га користи сад) је да објасни ситуацију. А то догодити само зато што сте престали одговора, са последња одговор на нивоу "да се изгуби" (нисте написали буквално - то је био само наш утисак).

Да знамо да сте платили за производ. Питали смо о вашем пријетња да ћете уклонити плаћања. Јер, оно што у складу са нашим уговор о лиценцирању немате право када је лиценца се одузима за прекршај. Дакле, ако такав преокрет би вероватно десило да би било преваре су на платни систем и било би потребно много непријатних последица по вас.
Зато смо питали смо о томе - само да би били сигурни да ли сте вољни да направе превару или не.

Разумем да немате такве намере:) А чак и да га је написао пре него што је изјава без памћења уговор о лиценцирању.

У реду, тако - у том случају вас молимо, само наставите пажњу на уговор о лиценцирању и обавестите нас ако приметите да нешто није у реду на вБЕТ стране. Ако сте дуго у овом послу (мислим да радите), онда знате да је наш лиценца је веома једноставно по лиценци могућности за неке производе, тако да ми ништа необично. То је како изгледа софтвер на тржишту мрав је био састављен на тај начин по закону и софтверске пиратерије борбе. Ваш рачун ће бити скинут бан сутра (жао, али сада треба да заврши неке ствари и готово је 3 ноћу на мом времену). Молим вас подсетим ми ако сам заборавио (не шаљу сад подсетник - Претпостављам да на нашу е-маил налог пуно маилова од вас о овом питању тако да сам само ће га уклонити).

Још једном јако жао за све ваше проблеме и надамо се да чак и ако не одобравате наш пут, да ли разумете зашто смо направили те кораке, а можда чак и дубоко ценим да смо само направили привремени рачун забрана не укине дозволу са свим осталим могућим корацима. ..
То је био само да направе себи бољи осећај;)

У случају било какве проблеме са вБЕТ, будите слободни да шаљете поруке на решавање проблема или деловима извештаја грешку:)

Едитед:
Ја само наћи свој претходни пост - хвала за белешку. Молим вас ставите остатак на пм нивоу или у решавање проблема део ако нова вБЕТ верзија ће имати исти проблем.

Snake2
08-04-10, 01:58
Хвала. :)

vBET
08-04-10, 15:34
Уради - забавите се:) Надам се да нова верзија ће задовољити Ваша очекивања перформансе.

Snake
08-04-10, 15:43
Како да зауставим УРЛ-се преводи у овој верзији као да сам питао пре него што овде> хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/436-хов-дисабле-транслатед-урлс.хтмл

Ово би требало стварно да буде опција у админцп.

vBET
08-04-10, 15:46
Отворите нову тему за ово у функцији захтева - наш одговор може бити од користи и за друге кориснике.

Snake
08-04-10, 15:47
Већ сам нит отворене, то је линк за то!

vBET
08-04-10, 15:49
Извините - Ја сам тамо;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1