Orijinalini görmek için tıklayınız: Lisans ihlali Yasaklı - Kredi bağlantı!
Sorun MOD yavaş ve hiçbir kredi bağlantı var neden yeni sürümü, bırakana kadar ben Powered diğer MOD kullanıyorum bana sunucu sorunlara neden olduğunu söyledi farkında olarak, ne!
Lütfen en kısa zamanda bu sorunu gidermek için bu e-postayı bana e-posta hesabı yeniden. Ben bir ödeme müşteri ve yanlış yasaklandı önemsemez.
Snake İsmimin.
Merhaba.
Lütfen tüm rahatsızlıktan dolayı özür dilemek almak. Biz çeşitli şekillerde iletişim kurmaya çalışırken, ama mesajları göz ardı edildi. Lütfen sorunu ay önce başlayan akılda tutmak ve lisans ihlali şüphesi iken yanıt durdu çünkü artık hesap bloke edilir. Hesabınız durum belli olacak geri verilecektir. Lisans ihlal etmedi Eğer endişelenecek bir şey var biz sadece onaylamak zorunda.
Açıklama kontrol önce size yazdığı gibi yaklaşık BB kapalı ve BB hala kullanılmaktadır keşfetti. Başka bir mod kullanmakta olduğunuz iddiaya karşı biz hala hangi forumda kullanılan BB olduğunu inanıyoruz. Ve biz düşünüyorum BB tarafından oluşturulan çıkış kodu işaretlenir ve çıkış HTML (ileride soruşturma durumunda yedeklenmiş olan) işareti çünkü. Ifadesi sizin forumda görmek ne karşı olduğu için biz hala lisans ihlali ŞÜPHELİ hakkı var. Admin CP erişim ayrıntıları hakkında size sormak istiyorum neden olan karınca gerçekten ne olup bittiğini görmek için kontrol edin. Güvenlikle ilgili sorunlar hakkında farkında iseniz, bunun için geçici bir hesap oluşturmak veya bazı temp şifre değiştirmek. Belki de aynı zamanda FTP erişimi gerekecektir, ama şimdi Admin CP yeterlidir.
Bir kez daha askıya hesap ve teşekkür için çok üzgünüm, bu konuda işbirliği başladı. Biz de zaten çok zaman alır, özellikle de en kısa zamanda sorunu çözmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi, HTML çıktısı başka bir şey söylüyor, çünkü biz, sürümü onaylamak mümkün olacak şekilde sordu veri göndermek Lütfen.
Eğer bize yasakladı gibi Hayır, size zaman biz sizin mod kullanarak değil idi, anlaşılan yanlış, biz biz şimdi, test edildi, ancak bazı nedenlerden dolayı kredi bağlantı çalışma değil. Biz değil redownload, biz siz markalaşma ücretsiz almak değil yapabilirsiniz. bize yasaklandı. Peki nasıl çözebilirsiniz.
Evet, e-postalar göndermek ama e-posta kontrol panelinde bize sağlayan rağmen, AM olsun veya mesajına cevap göndermek doesnt böylece bu forumda kurulum var. Giriş yapmadınız sürece Bu yüzden cevap haberdar değildi
I elle bağlantı ekleyebilirsiniz yüzden markalaşma ücretsiz satın almak veya tekrar ürünü yüklemek veya kodu ile bana temin böylece Ya yeniden.
Teşekkür ederiz.
Bağlantı, bir drama içine Bu da gerek yoktur. Bu, sırtını bir hataydı, şimdi birlikte alabilirsiniz.
Biz açıklama anlıyoruz. Hala lisans onayı dışında herhangi bir yazılım kullanımı, aynı zamanda, yazılım korsanlığı suç, lisans ihlali hakkında gerçekten çok ciddi bir şüphe vardı. Biz taahhüt olduğunu söylemek şüphesi varsa, sadece, önceki tablo sizin forumu not farklı ve biz gerçekten ne olduğunu kontrol etmek zorunda.
Biz forumda görünmeyen kredi bağlantı nedeni ne bulmak mümkün. İşte biz ihlali veya değil olarak belirlemek, böylece biz Admin CP erişim için sizden neden. Umarım biz ve BB takım arasında çözebilir. Güvenlik sorunları hakkında farkında iseniz lütfen geçici parola veya geçici bir hesap oluşturmak.
Biz burada kendi forum iletişim formu da sizinle temasa dikkat ediniz. Biz gerçekten hesabınız bloke önce bulundu, herhangi bir şekilde temas kullandı. Hızlı sorunu lisans ihlali olmadığı tespit edilecektir olarak, ücretsiz yükseltmeleri için ek süre ile geri hesabı alacak çok daha büyük bir yeniden-telafi gerçek sakıncaya engelleme.
Ayrıca halka açık bir konu olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden sadece posta veya PM Bu konuda lütfen bizimle iletişime geçiniz. Tabii ki başka bir şekilde düşünmek - Böyle bir durumda lütfen kamuoyu önünde tartışmak için çekinmeyin. Ama aynı anda birden fazla yerde yazma, korumak için daha zor, bu yüzden tek yönlü iletişim sopa lütfen. Teşekkürler:)
Ben hiç bir yabancı yönetici erişimi veriyorum yolu yoktur. Benim sunucu benim ve benim özel detayları.
Hesabım yeniden eski alışkanlık bir bağlantı vardır, çünkü, o zaman ben benim kredi kartı geri fonların iddia etmek olacaktır.
Bu bağlantıyı sabit dışında görünmüyor neden seni ilgilendirmez.
Tüm bilmeniz gereken bağlantıyı, şimdi sonuna kadar çalışıyor. Geçmişte vbseo ile sistemi açmak benzerlik sorunu vardı ve onlar sadece sabit olmak istedi, onlar bana casus gerek yoktu.
Bu ne yapmak istediğiniz bana bildirin, ben hesabıma eski alışkanlık halinde iade almak için mutluyum.
Ürününüzü seviyorum ve ben bu çalışma% 100 olsun benim diğer 5 forumlar için satın almak istiyorum, bu yüzden adil Michael değildir benim sunucuya ulaşmak için talep sırf iyi müşteri kaybedersiniz.
Ben hiç bir yabancı yönetici erişimi veriyorum yolu yoktur. Benim sunucu benim ve benim özel detayları.
Hesabım yeniden eski alışkanlık bir bağlantı vardır, çünkü, o zaman ben benim kredi kartı geri fonların iddia etmek olacaktır.
Bu bağlantıyı sabit dışında görünmüyor neden seni ilgilendirmez.
Tüm bilmeniz gereken bağlantıyı, şimdi sonuna kadar çalışıyor. Geçmişte vbseo ile sistemi açmak benzerlik sorunu vardı ve onlar sadece sabit olmak istedi, onlar bana casus gerek yoktu.
Bu ne yapmak istediğiniz bana bildirin, ben hesabıma eski alışkanlık halinde iade almak için mutluyum.
Ürününüzü seviyorum ve ben bu çalışma% 100 olsun benim diğer 5 forumlar için satın almak istiyorum, bu yüzden adil Michael değildir benim sunucuya ulaşmak için talep sırf iyi müşteri kaybedersiniz.
Casusluk ile ilgili değildir, ancak denetimi hakkında, iki taraf onur değildi arasında yapılan yasal bir anlaşmadır. Unutmayınız. Ayrıca kimse lisans ihlali durumunda para iadesi için nitelikli olduğunu lütfen unutmayın lisans ihlal daha fazla kimse onun lisans gevşek kabul etti ve ayrıca bunun için ödenen. Her müşteri, onun için ne ödüyor lisans koşulları bilerek kabul etti.
Sadece biri araba ödünç gibi kendisinin bazı terimler üzerinde ödediğini biliyor. O, o borç ödediğini iddia edemez, o artık onun ve o ne isterse yapabilir düşünüyor. O geri vermez ise, bu borçlanma için ödenen bile bir suç olacaktır. Ve o zaman kesilir o kendisi ve talep nakit geri dönüş için araba almaya karar neden araba alıyor, çünkü hiç kimse ilgi gerektiğini iddia edemez. Evet, tabii ki - o istediklerini iddia edemez ve o istediğiniz şeyi talep edebilir, ancak stand iddialarını ve taleplerini hiçbir aslı yoktur. Ve araba Polis tarafından geri verildiğini, o kesildi tek nedeni aslında, bir şey olmuyor demektir doesnt. "Tamam bunu sizin hakkınızda ne iddia ediyorlar şimdi araba var her şeyi unutun ve tekrar araba gördüğünüz mutlu sağlar - tekrar görmek asla. Şans bu yüzden şanslı hissediyorum."
Şimdi bizim, bizim araba eksik olduğunu fark ... - Binmek nasıl Aloha: Ama biz arayarak bu yüzden sürme kişiye temas kurdular? Sizi telefonla uygun duymuyorum motoru ile sorun olabilir düşünüyorsanız, lütfen bize ne olup bittiğini bildirmek. Ve cevabı: "Çünkü şu anda ben farklı araba sürme ediyorum." Biz uydu navigasyon kontrol ve (Google harita üzerinde;) bulmak bu yüzden yanlış bir şey bizim araba sürme olduğunu). Ama yine de belki yanlış yakıt, ya da buna benzer bir şey olduğu varsayılır. Bu yüzden tekrar diyoruz, ama hiçbir vücut yanıtladı. Se gönderme SMS, MMS olarak gönderin, biz o araba faks yüklü ve aynı zamanda faks göndermek bulmak, ama mesaj hiçbiri cevap oldu. Ve uydu navigasyon hala o müşteri gerçekten bizim araba sürme olduğunu göstermektedir. Yani çok uzak yapabileceğimiz tek şey, arabasına ve sen mesajı uzaktan GPS sistemini devre dışı bırakmak için: "Gerçek araba kullanımı için güvenli değildir ve muhtemelen haklarını ihlal Size araba ile bazı sorunlar olabileceğini anlıyorum. hala motor ve mal sizin tarafınızdan kırılmış oldu ki korkuyor. Bu yüzden biz size daha kolay Bu koşullar ileri hareket ettirmek için yapmak değil.. motoru ile sorunu çözmeye yardımcı olmak, ancak herhangi bir yanıt almak için istiyoruz. durdurun ve istediğiniz yere bize söyle lütfen biz "maskesi altında göreceksiniz mekanik dışarı göndermek ve neyin yanlış olduğunu kontrol edin. Ve sonra biz tekrar GPS kullanmanız gerekir ve düşünme mesajları cevap verene kadar beklemek: "Polis ablukayı burada gerekli olmayacağını umuyoruz sağlar".
Şimdi garaja bizim araba koymak, kilit ve sağda kapı motoru duyabiliyorum bize söylüyorum, ama sizin garaj ve bu adil değil çünkü bizim arabanın maskesi altında bakmak hakkı yoktur biz hatta garaj erişim konusunda danışın. Sadece bundan sonra kilit bile değiştirebilirsiniz. Kabul etti bile, biz araba sağa (lisans anlaşması bakınız) uygun olarak kullanılır incelemek için var. Biz sadece biz önce motoru olur ve ses motoru bile gelmiyor neden faiz ne ilgi daha fazla veya daha az uygun bir ses duymak ve kalmamasıdır şanslı hissediyorum. "- Ben araba ile ne yapıyorum ilgi beni bana GPS erişim vermek durumunda geri uzakta her şeyi darbe ve ödenen para aldı casusluk yapmayın."
Garaj erişim için araba sürme herkes sormayın lütfen unutmayınız. Biz bu niyeti olduğunu söyleme, ama biz bu eylemleri provoke hissediyorum. Ve biz tehdit bize bu konuda yardımcı olabileceğini sanmıyorum. Herhangi bir hata bile para size geri gitmek (herhangi bir hakkı yok ne için) isterseniz, daha fazla gibi etkisi verecektir: "Şimdi de bizim güvenli (ya da bizim sekreter hile) kırdı ve para çaldı - etmedim ' t istiyorum ama şimdi bu durumda biz "soyuldu Polis ile gitmek zorunda. Anlaşma, niyet, tablolar, eylemleri ve olası sonuçlarını dikkate alınız.
Biz lisans sözleşmesi lisans ihlal değildi. Kontrol etmek için verilen yasal bir hakka sahiptir. Tabii ki bunu karar verebilirsiniz, ancak kamu şantaj altında asla olmayacak. Kamu tehdit yapmak kolay yolu, ya da zor yoldan olacak karar vermek istiyor, bu şekilde davranan bir grup insan vardır. Birçok ülke, onlara gözdağı izin asla uzun zaman önce öğrenmek, ya da tehditler hiçbir zaman sonu gelmeyecek.
Lütfen dikkat bu strateji, size ihtiyacınız olan tam tersi sonuçlar verecektir. (Yani burada ne) önce göz ardı edildi bile tartışma için açık. Biz tüm tehditlere karşı kapalı ve uygun bir şekilde bu gibi durumlarda bizim strateji değiştirmek. Hala bu konuyu görüşmek istiyorsanız lütfen tüm tehditlere put away. Tehdit olarak biz, lisans sözleşmesi, Lehçe hukuk, ülkenizin hukuk, veya ödeme sistemi gerektiren dolandırıcılık / yanlış tablolara göre yasal değildir herhangi bir eyleme hakkında beyanı düşünün.
Biz 5 diğer forumlarda da BB satın düşündüğünüz için teşekkür ederiz. Lisanslar birbirleri arasında işlenen olmadığını lütfen unutmayınız. Her biri (kurulum, destek, ihlal, yükseltme ...). herhangi bir yönü separatelly tedavi edilir Birincil hedefimiz ne olduğunu sadece bir lisans sahibi, çünkü şu anda primaty hesabı, tam bloke edildi, veri tabanı ve her zaman kapmak yine tartışma başlatmak ve sorunu çözmek için sadece geçici bir çözüm olarak düşünün kolay oldu zaman.
Şu ana kadar kullandığınız ve sürekli kullanmak neredeyse HER yazılım / bazı lisansı olacağını lütfen unutmayınız. Bazı ülkelerde yasa, hatta bunun için lisans kalmadan yazılımı kullanmak için izin verir, ne bu ülkenin kullanılabilen bu yazılım lisansı olması gerekir (hatta ücretsiz) anlamına gelir.
Bir bağlantı var gibi cevap takdir ediyorum, ama ben hala i sabit bağlantı sorunu var, anlamak Yüklü araştırmak için hiçbir şey yoktur, ben lisans anlaşmasını ihlal değilim.
Herhangi bir ihlali var. Bu kaçmaktadır, hatta beni daha fazla lisans satın izin alışkanlık, deli. Neden herhangi bir işadamı, müşterilere daha fazla para harcama durdurmak olacaktır. Tuhaf.
Bağlantı, bir drama içine Bu da gerek yoktur. Bu, sırtını bir hataydı, şimdi birlikte alabilirsiniz.
Üzgünüz önce (bir önceki cevap oldu) bu mesajı gördüm vermedi. Şu anda wee herhangi bir adım daha ileri yapılan ödeme ile ilgili resmi bir açıklama bilmek gerekir.
Michael Ne demek istiyorsun?
Herhangi bir ödeme sorunu var, biz mutluyuz biz o zaman, sürümü bugün, yeni sürüm yükseltmek, böylece sadece hesabı engelini kaldırmak durumunda diğer forumlar için yeni lisanslar iyi olsun.
Biz mutluyuz, herhangi bir ödeme sorunu sadece hesabı tekrar çalışma istiyor.
Teşekkür ederiz!
Bir bağlantı var gibi cevap takdir ediyorum, ama ben hala i sabit bağlantı sorunu var, anlamak Yüklü araştırmak için hiçbir şey yoktur, ben lisans anlaşmasını ihlal değilim.
Herhangi bir ihlali var. Bu kaçmaktadır, hatta bana markalaşma ücretsiz satın izin alışkanlık, deli. Neden herhangi bir işadamı, müşterilere daha fazla para harcama durdurmak olacaktır. Tuhaf.
Biz de fiili durumdan çok rahatsız olduğunu lütfen bize güvenin. Ve çok iyi hesap mesajları göz ardı edildi, çünkü ek alışveriş sizin olasılığını engellemek için, ama tekrar sizinle iletişim kurmak mümkün değil engellendi biliyorum.
- Daha önceki cevap şey hakkında sizi ikna etmek için, ama eylemleri anlamak umuyor durumun görüntü göstermek için onu onaylamaz.
Biz anlamak ve (ne açıktır BB motor tarafından yapılan) kredi bağlantı koymak kontrol. Hala lisans (ve biz bunu düşünmek için güçlü nedenler var) yasal anlaşma ile verilen bazı haklar var, bu durumda ihlal sorunu çözmez. Hakları için sormak zorunda değilsiniz. İhlali araştırmak zorunda değilsiniz. Ama biz zaten bildirin olarak tehdit altında gitmesine karar asla. Bu nedenle lütfen bize BB lisans, ödeme ile ilgili resmi bir açıklama vermek ve sonra bizim tartışma devam edecektir.
Michael Ne demek istiyorsun?
Herhangi bir ödeme sorunu var, biz mutluyuz biz o zaman, sürümü bugün, yeni sürüm yükseltmek, böylece sadece hesabı engelini kaldırmak durumunda diğer forumlar için yeni lisanslar iyi olsun.
Biz mutluyuz, herhangi bir ödeme sorunu sadece hesabı tekrar çalışma istiyor.
Teşekkür ederiz!
Belki basit bir yanlış hata için üzgünüm böyle bir durumda. Ben senin niyetini ödeme ters olduğunu düşündüm. Benim zamanında gece 2 var ve değil hafif bir sorunu;)
Dolayısıyla, sadece temiz olması için geri vitesle ödeme dikkate alınarak ya da değildir?
Resmi ödeme ile ilgili bir bildirimde? I dont anlıyorsunuzdur. Ben zaten ödedi. Ben bu gerçekten üzücü buluyorum. Çok para yok ve şimdi bu yazılımı kullanarak beni durdurmak ve ben yanlış bir şey yaptık. Bu sorunu gidermek için bağlantıyı görebilirsiniz. Ve ben aylar önce ödemiş.
I lisans çalışma varsa, neden ödeme ters ... hiçbir sebep, ben mutluyum ve lisans yasak değil ise güncellemeleri için ödeme tersine istiyorum. :)
Ayrıca ben bir kaç hafta için giriş yaptığı gibi i mesajlarınızı almak vermedi ve bu forum benim e-posta mesajları, bazı nedenlerden dolayı gelen kutusu göndermek doesnt.
Ben normal bir bağlantı çalışmıyor nedeni belki sorun neden böylece bütün bir çizgi ve güzel kutusuna telif hakkı sağlayan değiştirilmiş bir şablon var olduğunu düşünüyorum.
Örneğin;
şablon;
telif hakkı 1 - Telif hakkı 2 - 3 telif hakkı
normall fi şablon;
telif hakkı 1
telif hakkı 2
telif hakkı 3
her iki şekilde de büyük bir çapa metin ile güzel bir bağlantı var. böylece tüm BB için iyidir.
Lütfen hiç kimse bu anda BB kullanarak durur dikkat. Artık kullanarak ve her zaman bir sorun var ve yanıt vermiyor kullanılır.
Bu forumu hesap engelleme, her zaman tüm niyeti yazdığı gibi (BB kullanımı engelleme - Hala şimdi kullanıyorsanız) bu durumu açıklamak için. (Bu sadece izlenim kelimenin tam anlamıyla yazdı vermedi) "kaybolmak" düzeyinde son yanıt, cevap durdu çünkü sadece ne.
Evet, ürün için ödenen biliyoruz. Biz ödeme kaldıracağını tehdit hakkında sordu. Ne için lisans anlaşmasına göre, lisansı ihlali iptal edildiğinde hakkı yok. Bu yüzden bu tür ters muhtemelen ödeme sistemi üzerinde yapılan bir dolandırıcılık olurdu ne olsaydı, sizin için pek çok tatsız sonuçları alacaktı.
Neden biz bu konuda sorulan Yani sadece emin olmak için yapılan dolandırıcılık ya da istekli.
Eğer böyle bir niyeti olduğunu anlıyorum:) Ve bu lisans anlaşması hatırlamanıza gerek kalmadan yapılan bildirimde önce yazılmıştı bile.
Tamam - Böyle bir durumda sadece lisans anlaşması dikkat tutmak ve BB tarafında bir şeyin yanlış olduğunu bulursanız lütfen bize haber verin lütfen. Eğer bu iş uzun (inanıyorum) o zaman bizim lisans bazı ürünler için lisans olasılıklara göre gerçekten çok kolay olduğunu biliyorum, bu yüzden olağandışı hiçbir şey yapmayın. Bu yazılım pazarının, bu kanun ve yazılım korsanlığıyla mücadele bu şekilde yapıldı karıncanın görünüyor. Hesabınız yarın unbanned (üzgünüm ama şimdi bazı şeyleri bitirmek için var ve benim zaman geceleri neredeyse 3). Olacaktır (Ben sadece kaldırmak böylece bizim e-posta hesabı, bu konuda sizden çok postalar olduğunu varsayıyorum artık hatırlatma göndermeyin) unutursam bana hatırlatmak olun.
Bütün sıkıntı ve biz bu adımları yaptı ve belki de derin biz sadece lisans diğer tüm olası adımları ile iptal edemez yapılan geçici bir hesap yasağı takdir neden yolumuza tasvip etmiyoruz bile, anlıyor musunuz umut için bir kez daha çok üzgünüm. ..
Bu sadece kendimi daha iyi hissediyorum;)
BB ile ilgili sorunlar durumda, sorun giderme veya hata raporu bölümleri mesaj göndermek için çekinmeyin lütfen:)
GÜNCELLEME:
Ben sadece, önceki not için teşekkür ederiz. Yeni BB sürümü aynı sorun var eğer geri kalanı PM düzeyde veya sorun giderme bölümüne yazınız.
Bitti - eğlenin:) bu yeni sürümü performans beklentilerini karşılayacak dileğiyle.
I i daha önce burada> http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/436-how-disable-translated-urls.html sordu gibi bu sürüm url'ler tercüme nasıl durdurabilirim
Bu gerçekten admincp de seçenek olmalıdır.
Özellik isteğinde Bunun için yeni bir konu açmak Lütfen bizim cevabımız, diğer kullanıcılar için de yararlı olabilir.
Zaten, bunun için linki bir konu açık var!
Üzgünüz - Ben gidiyorum;)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):