PDA

View Full Version: Ndaluar për shkelje licencë - Lidhje Credit!

Snake2
06-04-10, 21:52
Cili është problemi, siç e dini ju thashë Ministrisë së Mbrojtjes juaj është i ngadalshëm dhe duke shkaktuar probleme me server kështu që unë jam duke përdorur Ministrisë së Mbrojtjes të tjera në vBulletin deri sa ju lirimin version të ri, kjo është arsyeja pse nuk ka lidhje e kreditit!

Ju lutemi të rivendosë llogaria ime e email e mia në këtë email për të rregulluar këtë çështje asap. Unë jam një klient që paguajnë dhe nuk vlerësojmë duke u ndaluar gabimisht.

Snake është emri im.

vBET
07-04-10, 11:13
Hello.

Ju lutemi të marrë na falni për të gjithë vështirësi. Ne ishte duke u përpjekur të lidhen me ju në shumë forma, por mesazhet tona është injoruar. Ju lutemi të mbani në mend se çështja e filluara muaj më parë dhe tani ju Llogaria është e bllokuar vetëm për shkak se ju u ndal duke iu përgjigjur kur dyshohej për shkelje licencë. Regjistrimi juaj do të kthehet kur situata do të jetë e qartë. Nëse ju nuk e keni shkelur licencës tonë ju keni asgjë për t'u shqetësuar rreth - ne vetëm duhet ta konfirmoj që.

Siç kemi shkruar ju para se të kontrolluar shpjegimin tuaj në lidhje me fikur vBET dhe kemi zbuluar se vBET është përdorur ende. Kundër kërkesën tuaj që ju jeni duke përdorur disa mod e tjera ne ende besojmë se është vBET e cila është përdorur në forum tuaj. Dhe ne mendojmë se për shkak se kodi i prodhuar nga vBET është shënuar dhe ne shohim shenjën tonë në HTML e prodhimit tuaj (të cilat ne kemi mbështetur në rastin e hetimit të ardhmen). Sepse deklarata juaj është kundër të asaj që shohim në forum tuaj ne ende kemi të drejtën për të dyshuar shkeljen e licencës. Për të parë se ne duhet të shohim se çfarë është me të vërtetë ndodh e milingonave kjo është arsyeja pse ne duam të pyesin ty për detajet qasje në CP tuaj Admin. Ju mund të krijoni llogari të përkohshme për atë ose të ndryshojë fjalëkalimin për disa temp, nëse ju jeni të vetëdijshëm për çështjet e sigurisë. Ndoshta ne do të duhet edhe qasje FTP, por tani ajo është e mjaftueshme Admin CP.

Edhe një herë shumë i keq për llogari të pezulluar dhe faleminderit që ju keni filluar bashkëpunojnë për këtë çështje. Ne duam gjithashtu të zgjidhur çështjen t, sidomos tashmë që ajo merr shumë kohë. Ju lutemi dërgoni të dhënat e pyeti kështu që ne do të jetë në gjendje për të konfirmuar versionin tuaj, sepse siç e dini prodhimit tuaj HTML thotë diçka tjetër.

Snake2
07-04-10, 14:15
Jo, ju keq kuptuar, në atë kohë ne nuk ishim duke përdorur mod tuaj, ne ishim të testimit, tani ne jemi por për disa arsye lidhja e kredisë nuk është duke punuar, që ne nuk mund të redownload si ju ndalua ne, ne nuk mund të blejnë quajtur lirë si ju ndaluar ne. Pra, si mund ta fix.

Si po, ju e dërgoni email, por ju e keni këtë organizim forum në mënyrë që të dërgoni email doesnt kur ne të PD, ose ti përgjigjeni mesazh, pavarësisht të na bërë të mundur atë në panelin e kontrollit tonë. Pra, ne nuk janë njoftuar për përgjigjen nëse kemi futur me emrin tuaj

Ose rivendosur kështu që ne mund të blejnë quajtur falas ose shkarko produktin tonë përsëri apo të furnizimit me mua me kodin kështu që unë mund të shtoni linkun e me dorë.

Thanks.

Snake2
07-04-10, 22:49
Lidhje është kthyer, nuk ka nevojë për ta kthyer këtë në një dramë. Ajo ishte një gabim, mbrapa tij, mund të marrë së bashku tani.

vBET
07-04-10, 22:57
Ne e kuptojmë shpjegimin tuaj. Ende nuk ka dyshime serioze në lidhje me shkelje të vërtetë licencën e cila, si përdorimi i ndonjë softuer përtej licencës miratimin e tij, është edhe krimi i piraterinë e programeve kompjuterike. Ne nuk themi se është kryer, vetëm se ka dyshime, deklaratat e mëparshme janë të ndryshme se ajo që kemi theksuar në forum tuaj dhe ne kemi për të parë se çfarë ndodh realisht.
Ne jemi në gjendje të gjejnë se çfarë është arsyeja për të mos Lidhje të kreditit të dukshme në forum tuaj. Kjo është arsyeja pse ne ju kërkojmë për qasje Admin CP tuaj kështu që ne mund të përcaktojë atë si shkelje apo jo. Shpresoj se ne mund të zgjidhin atë në mes jush dhe ekipit vBET. Nëse jeni të vetëdijshëm për çështjet e sigurisë, ju lutem krijoni fjalëkalim i përkohshëm ose llogari të përkohshme.

Ju lutemi vini re se ne aty ku lidhen me ju edhe nga forma e kontaktit tuaj forum. Ne me të vërtetë përdorur asnjë mënyrë të kontaktit që kemi gjetur, para se të bllokuar llogarinë tuaj. Aq shpejt sa ajo do të përcaktohet se çështja nuk është shkelje e licencës, ju do të merrni llogarinë tuaj përsëri me kohë shtesë për përmirësimet e lirë - shumë më e madhe se koha për bllokimin, për të ri-kompensojë inconveniences aktuale.

Gjithashtu ne mendojmë se nuk është një çështje publike. Pra ju lutem na kontaktoni në këtë çështje me postë ose PM vetëm. Sigurisht ju mund të mendoni se rrugë të tjera - në rast të tillë ju lutem mos ngurroni për të diskutuar mbi atë në publik. Por shkrimi në disa vende në të njëjtën kohë, e bëjnë më të vështirë për të ruajtur, pra ju lutemi të rrinë në një mënyrë e komunikimit. Thanks:)

Snake2
07-04-10, 23:09
Nuk ka asnjë mënyrë unë jam duke i dhënë një akses admin huaj, në të gjitha. Serveri im është imi dhe është dhënat e mia private.

Nëse ju nuk do të rivendosur llogarinë time, sepse lidhja është tani pastaj i do të duhet të kërkoni fonde përsëri në kartën time të kreditit.

Kjo nuk është punë tuaj pse lidhja nuk ishte treguar e tjera se ajo është fikse.

Të gjithë ju duhet të dini është lidhja është duke punuar tani, në fund të. Unë kisha një çështje simliar me Muslimanët në të kaluarën dhe ata thjesht kërkuan që ajo të jetë fikse, ata nuk kishin nevojë për të spiunuar mbi mua.

Më lejoni të dinë se si ju doni që të merren me këtë, unë jam i lumtur për të marrë rimbursim në qoftë se ju nuk do të rivendosë llogarinë time.

Më pëlqen produktin tuaj dhe duan të blejnë për forume 5 mi të tjerë kur i merrni këtë pune 100%, kështu që ju do të humbasin konsumatorit të mirë vetëm për shkak se kërkesa për të hyrë në serverin tim, i cili nuk është Michael drejtë.

vBET
08-04-10, 00:51
Nuk ka asnjë mënyrë unë jam duke i dhënë një akses admin huaj, në të gjitha. Serveri im është imi dhe është dhënat e mia private.

Nëse ju nuk do të rivendosur llogarinë time, sepse lidhja është tani pastaj i do të duhet të kërkoni fonde përsëri në kartën time të kreditit.

Kjo nuk është punë tuaj pse lidhja nuk ishte treguar e tjera se ajo është fikse.

Të gjithë ju duhet të dini është lidhja është duke punuar tani, në fund të. Unë kisha një çështje simliar me Muslimanët në të kaluarën dhe ata thjesht kërkuan që ajo të jetë fikse, ata nuk kishin nevojë për të spiunuar mbi mua.

Më lejoni të dinë se si ju doni që të merren me këtë, unë jam i lumtur për të marrë rimbursim në qoftë se ju nuk do të rivendosë llogarinë time.

Më pëlqen produktin tuaj dhe duan të blejnë për forume 5 mi të tjerë kur i merrni këtë pune 100%, kështu që ju do të humbasin konsumatorit të mirë vetëm për shkak se kërkesa për të hyrë në serverin tim, i cili nuk është Michael drejtë.

Ju lutem vini re se nuk është për spiunimi, por për kontrollin e bën marrëveshje ligjore e cila ishte bërë në mes të dy anët tona është nderuar apo jo. Gjithashtu ju lutem vini re se në rast të shkeljes licencës askush nuk është i kualifikuar për rimbursim - të gjithë më shumë që shkelën licencës rënë dakord të lirshme licencën e tij dhe paguhet si shtesë për këtë. Çdo klient rënë dakord mbi kushtet e licencës e ditur se çfarë ai është paguar për të.

Ajo është vetëm si kur dikush të marrë hua makinën - ai e di se ai paguhet të ketë atë në disa terma. Ai nuk mund të pretendojë se ai paguar për të marrë hua atë, kështu që ai mendon se ajo është e tij tani dhe ai mund të bëjë me atë çka ai dëshiron. Nëse ai nuk do të japë atë, kjo do të jetë një krim edhe nëse ai paguhet për huamarrje të. Dhe kur ai do të shkatërrohet ai nuk mund të pretendojë, se askush nuk duhet të jenë të interesuar se pse ai vendosi të marrë makinën për veten e tij dhe para kërkojnë kthimin për shkak se ata janë duke marrë makinën prapa. Po sigurisht - se ai mund të kërkojë çfarëdo që ai dëshiron dhe ai mund të kërkojë çfarëdo që ai dëshiron, por pretendimet stendat e tij dhe kërkesat e tij nuk kanë tokë. Dhe fakti që makina ishte kthyer nga Policia e vetëm sepse ai ishte i prerë doesnt do të thotë se asgjë nuk ndodh. "OK keni makine tani kështu atë që ju jeni duke pretenduar se rreth Le të harrojmë për çdo gjë dhe të jetë i lumtur që ju shoh përsëri makinën - ju nuk mund të shohin përsëri -. Ju keni fat kështu ndihen me fat"

Tani ju shihni ne gjejmë se tonë makina jonë është zhdukur ... Por ne kishim kontakt me personin i cili është hipur atë mënyrë që ne e quajmë dhe kërkoni: Aloha - si është udhëtim? Ne mendojmë se ju mund të keni probleme me motorin tuaj ne nuk e dëgjojnë atë siç duhet përmes telefonit, ju lutemi na tregoni se çfarë po ndodh. Dhe ne të merrni përgjigjen: "Kjo është për shkak se tani unë jam duke hipur në makinën e ndryshme". Ne kontrolluar navigacion tona satelitore dhe për të gjetur (në Google map;)) se ju jeni duke hipur në makinën tonë në mënyrë diçka është e gabuar. Por ende supozohet se ndoshta nuk është e karburantit e gabuar, ose diçka të tillë. Pra, ne e quajmë përsëri, por asnjë organ u përgjigj. Se dërgoni SMS, ne kemi dërguar MMS, ne gjejmë se makina ka instaluar faks dhe të dërgoni faks, por asnjë prej mesazheve tonë ishte përgjigjur. Dhe navigacion satelitor tonë ende të tregojnë se me të vërtetë konsumatori është hipur makinën tonë. Pra, duke qenë kaq larg vetëm një gjë që ne mund të bëjmë është të largëta të çaktivizoni sistemit GPS në makinën e tij dhe mesazhin sen: "përdorimi aktual i makinave nuk është i sigurt për ju dhe ndoshta shkelin interesat tona Ne e kuptojmë se ju mund të ketë disa çështje me makinë. motor dhe ende janë të frikësuar se pronën tonë ishte thyer nga ju. Pra, ne nuk mund të ju bëjë më të lehtë për të ecur përpara në këtë rrethanë. Ne duam të ndihmojnë në zgjidhjen e çështjes me motor, por nuk merrni përgjigje. Ju lutem na tregoni se ku doni të ndaluar dhe ne do të dërgojë atje se mekanik që do të shohë nën maskën dhe të shikoni se çfarë është e gabuar ". Dhe pastaj presim deri sa ju do të duhet të përdorni GPS përsëri dhe përgjigjen në mesazhet tona të të menduarit: "Le të shpresojmë se bllokada Policia nuk do të jetë e nevojshme këtu".
Tani ju vendosni makinën tonë në garazhin tuaj, bllokohet atë dhe duke na thënë se e drejta ne mund të dëgjojmë motor nga porta, por nuk kemi të drejtë të shikoni nën maskën e makinave tona, sepse ajo është në garazhin tuaj dhe kjo nuk është e drejtë që Ne edhe të pyes për qasje në garazhin tuaj. Edhe se ju thjesht mund të ndryshojë bllokohet pas kësaj. Edhe se keni rënë dakord, se ne kemi të drejtën për të inspektuar makinën tonë nuk është përdorur siç duhet (shih kontratën e licencës). Ne vetëm duhet të ndihen me fat që kemi dëgjuar zë më shumë ose më pak të përshtatshme tani dhe nuk e interesit se çfarë ndodh në motor para dhe nuk e interesit pse shëndoshë nuk është edhe vjen nga motori. "Mos spiun mua - nuk është interesin tuaj ajo që unë jam duke bërë me makinën tuaj dhe nëse ju nuk do të më japë akses GPS mbrapa unë do të fryj çdo gjë larg dhe mori paratë që kam paguar.."

Ju lutemi vini re se ne nuk kërkojnë të gjithë ata që është hipur makinat tona për qasje në garazh. Ne nuk them se ishte qëllimi juaj, por ne ndjejmë provokuan për të marrë ato veprime. Dhe ne nuk mendojmë se na threating mund të ndihmojë në këtë çështje. Nëse edhe nga ndonjë gabim paratë do të kthehemi tek ju (për atë që ju nuk keni të drejtë), ai do të më japë fuqi, si: "Tani ai theu të sigurt tonë (ose mashtruar sekretar tonë) dhe vodhën paratë tona - ne didn ' t duan këtë, por tani ne duhet të shkojmë për të policisë me këtë rast ne kemi qenë grabitur ". Ju lutem konsideroni miratimin tuaj, qëllimet, deklaratat, veprimet dhe pasojat e mundshme.

Ne kemi të drejtë ligjore të dhënë nga marrëveshjen e licencës për të kontrolluar nuk licencës nuk është shkelur. Sigurisht që ne mund të vendosë që të mos e bëjnë këtë, por kjo nuk do të ndodhë nën shantazh publik. Nuk është grup i njerëzve i cili vepron në këtë mënyrë - të bëjë kërcënim publik, duke i kërkuar për të vendosur do të jetë e lehtë rrugën e tyre, apo rrugën e tyre të vështirë. Shumë vende të mësojnë shumë kohë më parë se ata kurrë nuk mund ta le ta frikësuar, apo kërcënimet nuk do të përfundojë.
Ju lutem vini re se kjo strategji do t'ju japë rezultate të kundërta që ju duhet. Ne jemi të hapur për diskutim edhe në qoftë se ajo ishte injoruar para (kjo është ajo që ndodh këtu). Ne jemi të mbyllur për të gjitha kërcënimet dhe të përshtatshme të modifikojë strategjinë tonë në raste të tilla. Nëse doni ende të diskutuar këtë çështje - ju lutemi të vënë larg të gjitha rreziqeve. Si kërcënim ne e konsiderojmë deklaratë në lidhje me marrjen e çdo veprimi që nuk është e ligjshme në bazë të marrëveshjes sonë licencës, ligji polak, ligji në vendin tuaj, ose që kërkon mashtrim / rreme deklaratat në sistemin e pagesave.

Ne e vlerësojmë se ju të konsideroni blerjen vBET edhe për forume 5 tuaj të tjera. Lutemi kini parasysh se licenca nuk janë të angazhuar në mes njëri-tjetrit. Çdo trajtohet separatelly në çdo aspekt (instalimin, mbështetje, shkelje, përmirësimin ...). Tani për tani llogarinë tuaj primaty ishte bllokuar e plotë, sepse ju vetë licencës vetëm një, ajo ishte më e lehtë që kap në bazën e të dhënave dhe të gjithë kohës ne e konsiderojmë atë vetëm zgjidhje të përkohshme për të filluar diskutimin përsëri dhe të zgjidhë çështje - ajo që është qëllimi ynë parësor të gjitha kohë.

Ju lutem vini re se pothuajse çdo software të cilat keni përdorur ndonjëherë dhe do të përdorin kurrë është / do të jetë në disa licencë. Në disa vende jo edhe ligji lejon që të përdorin softuer pa pasur leje për të, çka do të thotë se duhet të ketë licencë software (edhe se ajo është e lirë), që të jetë i përdorshëm në atë vend.

Snake2
08-04-10, 00:55
Unë e vlerësoj përgjigjen tuaj, por unë ende dont kuptoj, i kanë caktuar çështjen link, nuk ka asgjë për të hetuar, unë nuk jam thyer marrëveshjen e licencës si ka një lidhje.

Nuk ka shkelje. Kjo është bizare, ju shprehi edhe më lejoni të blejnë licenca më shumë, është e çmendur. Pse do të çdo biznesmen të ndaluar nga konsumatorët shpenzojnë më shumë para. Pazakontë.

vBET
08-04-10, 00:59
Lidhje është kthyer, nuk ka nevojë për ta kthyer këtë në një dramë. Ajo ishte një gabim, mbrapa tij, mund të marrë së bashku tani.

Na vjen keq ne nuk e pamë këtë mesazh para (ne u përgjigjur një e mëparshme). Në këtë moment vockël duhet të dini në lidhje me deklaratën tuaj zyrtare të pagesës për të bërë ndonjë hap më tej.

Snake2
08-04-10, 01:01
Çfarë do të thotë Michael?

Nuk ka asnjë çështje pagese, ne jemi të lumtur në qoftë se ju thjesht zhbllokuar llogarinë kështu që ne mund të përmirësuar versionin e ri për lirimin sot, pastaj nëse të mirë të licencave të reja për forumeve të tjera.

Ne jemi të lumtur, asnjë çështje pagese thjesht duan llogari punuar përsëri.

Faleminderit!

vBET
08-04-10, 01:18
Unë e vlerësoj përgjigjen tuaj, por unë ende dont kuptoj, i kanë caktuar çështjen link, nuk ka asgjë për të hetuar, unë nuk jam thyer marrëveshjen e licencës si ka një lidhje.

Nuk ka shkelje. Kjo është bizare, ju shprehi edhe më lejoni të blerë quajtur të lirë, është e çmendur. Pse do të çdo biznesmen të ndaluar nga konsumatorët shpenzojnë më shumë para. Pazakontë.

Ju lutemi të na besoni që ne të ndjehen shumë të pakëndshme në situatën aktuale. Dhe siç e dini shumë mirë Llogaria është e bllokuar të mos bllokojë mundësinë tuaj e blerjeve të tjera, por të jenë në gjendje të komunikojnë me ju përsëri, sepse mesazhet tona është injoruar.

Përgjigja jonë e mëparshme nuk ishte për të bindur për ndonjë gjë, por për të ju tregojnë imazhin e gjendjes duke shpresuar se ju do të kuptoni veprimet tona - nuk e miratojnë atë.

Ne e kuptojmë dhe të kontrollohen që të vendosni lidhjen e kreditit (çfarë është e qartë që nuk është bërë nga motori vBET). Ajo ende nuk e zgjidh çështjen e licencës nuk ishte i shkelur (dhe ne kemi arsye të forta të mendojnë kështu), rast në të cilin ne kemi disa të drejta e dhënë nga marrëveshja tonë ligjor. Të drejtave të cilat ne nuk duhet të pyesni për të. Shkelje të cilat ne nuk kemi për të hetuar. Por si ne tashmë e mos e dini, ne kurrë nuk do të vendosë për të le të shkojnë nën kërcënim. Pra ju lutem na jepni deklaratën tuaj zyrtare për ju pagesën për licencë vBET dhe pastaj ne do të vazhdojmë diskutimin tonë.

vBET
08-04-10, 01:21
Çfarë do të thotë Michael?

Nuk ka asnjë çështje pagese, ne jemi të lumtur në qoftë se ju thjesht zhbllokuar llogarinë kështu që ne mund të përmirësuar versionin e ri për lirimin sot, pastaj nëse të mirë të licencave të reja për forumeve të tjera.

Ne jemi të lumtur, asnjë çështje pagese thjesht duan llogari punuar përsëri.

Faleminderit!

Ndoshta unë thjeshtë keqkuptuar - në situata të tilla vjen keq për gabimin. Mendova se qëllimi juaj është të kundërt pagesës. Kam 2 gjatë natës në kohën time dhe çështjen nuk e dritë;)

Në mënyrë të drejtë të jetë i qartë - pagesa është përmbysur është nën konsideratë apo jo?

Snake2
08-04-10, 01:23
Deklaratë zyrtare në lidhje me pagese? I dont kuptoj se çfarë ju thotë. Kam paguar tashmë. Unë jam gjetur këtë të vërtetë tronditëse. Unë nuk kam shumë para dhe tani ju ndalojë mua të përdorni këtë softuer dhe i kanë bërë asgjë të keqe. Ju mund të shihni lidhjen kam shtuar për të rregulluar çështje. Dhe unë kam paguar që muaj më parë.

Snake2
08-04-10, 01:24
Pse do i kundërt pagimit nëse i kanë licencë të punës ... asnjë arsye, i duan më të reja kështu që nuk do të kundërt pagimit nëse unë jam i lumtur dhe të licencës nuk është e ndaluar. :)

Gjithashtu Unë nuk kam marrë mesazhet tuaja si unë nuk ka të identifikoheni për disa javë, dhe ky forum doesnt dërguar mesazhe në email tim inbox për disa arsye.

Snake2
08-04-10, 01:33
Unë mendoj se arsyeja lidhje normale nuk është duke punuar është ne kemi një template ndryshuar për herë te drejtat e autorit që e bën të gjitha në një linjë dhe në kutinë e mirë në mënyrë që ndoshta shkakton problem.

shembull;

template e mia;

Copyright 1 - Copyright 2 - Copyright 3

normall VB template;

Copyright 1
Copyright 2
Copyright 3

ose mënyrë ju keni lidhje të mirë me tekst spirancë e madhe. kështu që të gjitha është e mirë për vbet.

vBET
08-04-10, 01:56
Ju lutem vini re se askush nuk ju ndalon përdorimin e vBET në këtë moment. Ju jeni duke e përdorur atë tani dhe e përdorën atë të gjithë kohën kur çështja ka ekzistuar dhe ju nuk po i përgjigjej.

Siç kemi shkruar të gjithë qëllimin gjithë kohës së bllokuar llogarinë tuaj në këtë forum (nuk e bllokuar përdorimin vBET - ju jeni duke përdorur ende tani) ishte për të shpjeguar situatën. Dhe kjo ndodhë vetëm për shkak se ju ndalur duke u përgjigjur, me përgjigje juaj e fundit të nivelit "të humbur" (ju nuk e keni shkruar atë fjalë për fjalë - që ishte vetëm përshtypja jonë).

Po ne e dimë që keni paguar për produktin. Kemi pyetur në lidhje me kërcënimin tuaj që ju do të heqë pagesës. Për atë që sipas marrëveshjes sonë licencës ju nuk keni të drejtë kur i është revokuar licenca për shkelje. Pra, nëse ndryshimi i tillë do të ndodhë kjo do të ishte një mashtrim bërë në sistemin e pagesave dhe ajo do të marrë shumë pasoja të pakëndshme për ju.
Kjo është arsyeja pse ne kemi pyetur në lidhje me të - vetëm të jetë i sigurt jeni të gatshëm për të mashtrimit e bëri apo jo.

Unë e kuptoj se ju nuk kanë ndërmend të tilla:) Dhe edhe në qoftë se ajo ishte shkruar para se të ishte deklarata e bërë pa kujtuar marrëveshjen e licencës.

OK kështu - në rast të tillë, ju lutem vetëm i mbajnë vëmendjen në marrëveshjen e licencës dhe ju lutem na njoftoni nëse mendoni se diçka është e gabuar në anën vBET. Nëse jeni të gjatë në këtë biznes (Unë besoj se ju bëni) pastaj ju e dini se licencës tonë është me të vërtetë e lehtë sipas mundësive licencë për disa produkte, kështu që ne të bëjmë asgjë të pazakontë. Ajo është si tregu software duket Ant ajo është bërë në këtë mënyrë me ligj dhe piraterinë e programeve kompjuterike të luftuar. Regjistrimi juaj do të unbanned nesër (sorry por kanë për të përfunduar disa gjëra dhe tani ajo është pothuajse 3 natën në kohë tim). Ju lutemi të kujtoj më ndodh nëse harroj fjalë (mos dërgoni kujtesë tani - Unë supozoj se në llogarinë tonë mail-i është shumë mail nga ju për këtë çështje kështu që unë thjesht do të largojë atë).

Edhe një herë shumë keq për të gjitha problemet tuaja dhe shpresoj se edhe nëse ju nuk e miratojnë rrugën tonë, ju do të kuptoni pse kemi bërë këto hapa dhe ndoshta edhe poshtë të thellë të vlerësojmë se ne vetëm bërë ndalim të përkohshëm llogari nuk revokimit të licencës me të gjitha hapat e tjera të mundshme. ..
Kjo ishte vetëm për të bërë veten time ndjenjë më të mirë;)

Në rast të ndonjë çështje me vBET, ju lutem mos ngurroni të dërgojnë mesazhe në të problemeve ose seksione bug report:)

Edited:
Unë vetëm të gjeni shkrimin tuaj të mëparshëm - thanks for shënim. Ju lutemi të vënë të tjerët në nivel PM apo ne seksionin e problemeve, nëse të reja version vBET do të ketë të njëjtën çështje.

Snake2
08-04-10, 01:58
Faleminderit. :)

vBET
08-04-10, 15:34
Done - have fun:) Shpresoj se versioni i ri do të përmbushë pritjet tuaja të performancës.

Snake
08-04-10, 15:43
Si mund të ndalet duke u përkthyer URL në këtë version, si i kërkuar më parë këtu> http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/436-how-disable-translated-urls.html

Kjo duhet të vërtetë të jetë opsion në admincp.

vBET
08-04-10, 15:46
Ju lutemi të hapur temë të re për këtë në kërkesa për veti - përgjigje tona mund të jetë e dobishme edhe për përdoruesit e tjerë.

Snake
08-04-10, 15:47
Unë tashmë kanë një fije të hapur, që është lidhja për këtë!

vBET
08-04-10, 15:49
Na vjen keq - Unë jam duke shkuar atje;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1