View Full Version: Забранени за нарушение на лицензията - кредитни връзка!
Какъв е проблемът, тъй като сте наясно, аз ви казах, MOD ви е бавен и причинява ми сървър проблеми, така че аз съм се използват други MOD на Еврофутбол, докато не отпуснете нова версия, че е, защо няма кредит връзка!
Моля, възстанови сметка ми пишете ми на този имейл, за да разрешите този проблем възможно най-скоро. Аз съм платежоспособен клиент и не се ценят като са били забранени погрешно.
Snake е името ми.
Здравейте.
Моля, вземете нашите извинения за всички неудобства. Ние се опитва да се свърже с вас в много форми, но е бил пренебрегнат нашите послания. Моля, имайте в предвид, че този въпрос започна преди месеци и сега ви сметка е блокирана, само защото сте спрели да реагира, когато е бил заподозрян за лиценз нарушение. Вашата сметка ще бъде върната, когато ситуацията ще бъде ясна. Ако не сте нарушили нашия лиценз имате нищо да се тревожите за - ние просто трябва да потвърди, че.
Както ви е написал, преди ние проверихме вашето обяснение за изключена vBET и ние открихме, че vBET все още се използва. Срещу твърдят, че използването на някои други мод ние все още вярваме, че е vBET, която се използва върху вашия форум. И ние смятаме, че тъй като изходния код, генериран от vBET е маркиран и ние виждаме нашето отпечатък върху изходна HTML (които ние сме подкрепени в случай на бъдещо разследване). Защото твърдението Ви е против това, което виждате на вашия форум, ние все още имат право да се подозира, нарушение лиценз. За да го проверите, ние трябва да видим какво всъщност се случва на мравка, която е защо ние искаме да ви попитам за достъп детайли до Admin CP. Можете да създадете временна сметка за това или да промените паролата на някои темп, ако сте наясно за проблемите на сигурността. Може би ние ще трябва също и FTP достъп, но сега го Admin CP е достатъчно.
Още веднъж много съжалявам за окачени сметка и благодарение, че сте започнали да си сътрудничат по този въпрос. Ние също искаме да решим въпроса възможно най-скоро, особено, че тя вече отнема много време. Моля, изпратете поиска данни, така че ние ще бъдем в състояние да потвърди вашата версия, защото както вече знаете HTML изход казва нещо друго.
Не, вие погрешно разбран, в момента ние не бяха помощта ви Министерството на отбраната, бяхме тестване, сега сме, но по някаква причина на кредит връзка не е работа, ние да не redownload като вие ни забраниха, ние не може да купи брандинг безплатно като вас забрани нас. И така, как можем да оправим.
Като да сте изпращали имейли, но имате този форум за настройка, така че електронната поща doesn't изпрати, когато стигнем PM или отговор на съобщение, въпреки ни позволяват в нашия контролен панел. Така че ние не са били нотифицирани на отговор, освен ако не сме влезли.
Или се възстанови, за да можем да си купите брандинг безплатно или изтегляне на нашия продукт отново или да ме снабди с кода, така че аз да добавите връзка ръчно.
Благодаря.
Връзката се върна, няма нужда да се превърне това в драма. Това беше грешка, гръб, можем да се разбираме сега.
Ние разбираме вашите обяснение. Все още не е наистина сериозни съмнения за нарушение на лиценза, които, като използването на каквато и да е софтуер извън нейния лиценз за одобрение, е също престъпление на софтуерното пиратство. Ние не казваме, че е било извършено, само, че има съмнение, вашите предишни изявления са различни, че това, което е отбелязано на вашия форум и ние трябва да се провери какво наистина се случва.
Ние сме в състояние да разберете каква е причината да не се вижда връзка кредит на вашия форум. Ето защо ние ви молим за Admin CP достъп, за да можем да я определи като нарушение или не. Надявам се, че можем да го решим между вас и vBET екип. Ако сте наясно за проблемите на сигурността, моля за създаване на временна парола или временна сметка.
Моля, обърнете внимание, че ние се свържем с вас и от собствената си форма за контакт на форум. Ние наистина се използва какъвто и да е начин на контакт, което ние открихме, преди да се блокира сметката си. Толкова бързо, тъй като той ще бъде определя, че проблем, който не е нарушение на лиценз, вие ще получите сметката си с допълнително време за безплатно обновяване - много по-голяма, че времето на блокиране, за да се компенсират отново действителните неудобства.
Също така смятаме, че не е проблем на общественото. Така че, моля свържете с нас по този въпрос само по пощата или PM. Разбира се можеш да се сетиш друг начин - в такъв случай, моля не се колебайте да го обсъдим в публично. Но пише на няколко места в същото време, да е по-трудно да се поддържа, така че моля да се придържаме към един начин за комуникация. Благодаря:)
Няма начин аз ви давам достъп непознат администратор, на всички. Моят сървър е мина и тя ми е частен детайли.
Ако няма да възстанови моята сметка, тъй като връзката е сега там, тогава аз ще трябва да претендират за средства обратно по кредитната ми карта.
Тя не е на вашия бизнес, защо връзката не се показва на други, отколкото тя е фиксирана.
Всичко, което трябва да знаете е, връзката работи сега, в края на. Имах simliar проблем с vbseo в миналото и те просто поиска да бъдат фиксирани, те не трябва да шпионират мен.
Нека да знаят, как искате да се справят с това, аз съм щастлив да получите възстановяване, ако няма да възстанови моята сметка.
Харесва ми вашия продукт, и искате да си купите за моите 5 други форуми, когато получавам тази работна 100%, така че ще изгубят добър клиент, само защото сте търсенето за достъп до моя сървър, което не е справедливо Майкъл.
Няма начин аз ви давам достъп непознат администратор, на всички. Моят сървър е мина и тя ми е частен детайли.
Ако няма да възстанови моята сметка, тъй като връзката е сега там, тогава аз ще трябва да претендират за средства обратно по кредитната ми карта.
Тя не е на вашия бизнес, защо връзката не се показва на други, отколкото тя е фиксирана.
Всичко, което трябва да знаете е, връзката работи сега, в края на. Имах simliar проблем с vbseo в миналото и те просто поиска да бъдат фиксирани, те не трябва да шпионират мен.
Нека да знаят, как искате да се справят с това, аз съм щастлив да получите възстановяване, ако няма да възстанови моята сметка.
Харесва ми вашия продукт, и искате да си купите за моите 5 други форуми, когато получавам тази работна 100%, така че ще изгубят добър клиент, само защото сте търсенето за достъп до моя сървър, което не е справедливо Майкъл.
Моля, обърнете внимание, че не е за шпионаж, но за проверка на юридическо споразумение, което е направено между нашите две страни е чест или не. Моля, имайте предвид, че в случай на нарушение на лиценза не е квалифициран за възстановяване - повече всеки, който нарушава лиценза се съгласи да загуби лиценза си и заплащат допълнително за това. Всеки клиент се съгласи на лицензионните условия, знаейки това, което той плаща за.
Това е точно както, когато някой вземе назаем колата - той знае, че той е платил за да го има на някои термини. Той не може да претендира, че той е платил за да го заеме, така че той мисли, че му е сега и той може да прави с него каквото си иска. Ако той не ще да го върне, това ще бъде престъпление, дори ако той е платил за да го заеми. И когато той ще се изтреби, той не може да претендира, че никой не бива да се интересуват, защо той реши да вземе колата за себе си и да се върнете на търсенето на пари в брой, защото те са се возите в кола. Да, разбира се - той може да претендира за каквото си искате и той може да изисква каквото си искате, но щанда си претенции и искания не земята. А фактът, че автомобилът е върнат от полицията само защото той е бил отрязан doesn't означава, че нищо не се случва. "OK имаш кола сега, така че това, което се твърди за Да забравите за всичко и се радваме, че ви виждам колата отново? Никога не можеше да го види отново - имате късмет, така че се чувствате късметлия"
Сега вече виждате ние намираме, че колата ни липсва ... Но имахме контакт с лице, което е езда, така че ние наричаме и питат: Алоха - как е в надпреварата? Ние смятаме, че можете да имате проблеми с двигателя си, ние не го чуя по подходящ начин чрез телефон, моля да споделите с нас какво се случва. И ние получаваме отговор: "Това е така, защото в момента аз съм езда на различни кола". Проверихме сателитна навигация и разберете (на Google карта;)), че карате кола, така че нещо не е наред. Но все още се приема, че може би има е грешно гориво, или нещо подобно. Така че ние наричаме отново, но никой не отговори. Se изпрати SMS, ние изпращаме MMS, ние откриваме, че колата е инсталирана факс и изпраща факс, но нито един от нашите послания не беше отговорено. И нашата сателитна навигация все още показват, че клиентът наистина е карал колата ни. Така че е толкова далеч, само нещо, което бихме могли да направим за отдалечено деактивиране на GPS система в колата си и сен съобщение: "Действително използването на автомобил не е безопасен за вас и вероятно нарушава нашите интереси Ние разбираме, че можете да имате някои проблеми с колата. двигател и все още са страхуват, че нашата собственост е разбита от вас. Така че ние не може да прави ви по-лесно да се движи напред в това обстоятелство. Искаме да помогне в решаването на проблема с двигател, но не получите отговор. Моля ни каже, където искате да спре и да ние ще изпратим там, механик, който ще видите под маската и да проверите какво не е наред ". И после ще чакаме, докато вие ще трябва отново да се използва GPS и отговори на нашите послания да мислят: "Да се надяваме, че блокадата на полиция, няма да бъдат необходими тук".
Сега ви нашата кола в гаража си, да го заключите и ни казва, че точно ние можем да чуем двигател от портата, но ние нямаме право да погледнете под маската на нашата кола, защото е в гаража си и не е справедливо, че ние дори да попитате за достъп до гаража си. Въпреки, че можете просто да промените заключване след това. Дори и, че сте се съгласили, че имаме право да инспектират нашата кола се използват по подходящ начин (моля, вижте лицензионното споразумение). Ние просто трябва да се чувства щастлив, че чуваме повече или по-малко подходящи звук сега и не интерес какво се случва с двигател, преди и не интерес, защо звукът не е дори да идва от двигателя. "Не ме шпионин - това не е вашия интерес, това, което правя с колата си, ако не ще ми даде GPS достъп обратно, аз ще взриви всичко и взе парите, които съм плащал."
Моля, обърнете внимание, че ние не си задаваме всеки, който е езда на нашите автомобили за достъп до гараж. Ние не кажа, че това е вашето намерение, но ние се чувстваме провокирани да предприемат тези действия. И ние не мисля, че threating нас могат да помогнат в този въпрос. Ако дори и от всяка грешка пари, ще се върна за вас (за това, което вие нямате никакво право), тя ще даде ефект като: "Сега той счупи нашия безопасен (или мамят ни секретар) и е откраднал парите ни - не сме" Не го искат, но сега ние трябва да отиде в полицията с този случай, ние са били ограбвани ". Моля, помислете за вашето съгласие, намерения, изявления, действия и евентуалните последици.
Ние имаме законно право, дадено по силата на споразумение за лиценз за проверка на лиценз не бе нарушено. Разбира се, ние може да реши да не направите това, но никога няма да се случи под обществен изнудване. Има група от хора, която действа по този начин - заплаха за общественото, с молба да се реши ще го бъде лесен начин или по трудния начин. Много страни се учат много отдавна, че те никога не може да ги сплаши, или заплахи никога няма да свърши.
Моля, обърнете внимание, че тази стратегия ще ви даде противоположни резултати, които може да се нуждаете. Ние сме отворени за дискусия, дори и ако тя беше игнориран преди (това е това, което се случва тук). Ние сме затворени за всички заплахи и по подходящ начин да променя стратегията ни в такива случаи. Ако искате все още обсъждат този въпрос - моля всички заплахи. Като заплаха считаме декларация за да предприема всякакви действия, които не е правен в съответствие с лицензионното споразумение, полското право, право във вашата страна или изискващи измама / неверни твърдения в платежната система.
Ние оценяваме, че смятате да купуват vBET също за 5 други форуми. Моля, имайте предвид, че лицензиите не са извършили помежду си. Всеки от тях се третира separatelly във всеки аспект (инсталация, подкрепа, нарушение, ъпгрейд ...). Точно сега primaty сметка е блокирана изцяло, защото вие притежавате само една лицензия, е по-лесно, че вземете в базата данни и през цялото време я разглеждаме само като временно решение отново да започне дискусия и решаване на въпроса - каква е нашата основна цел време.
Моля, имайте предвид, че почти всеки софтуер, който сте някога са използвали и никога няма да използва / ще бъде на някои лицензионни. В някои страни закона дори не позволява да се използва софтуер, без да имат лиценз за него, което означава, че софтуерът трябва да имат лиценз (дори го е безплатна), за да бъдат използваеми в такава страна.
Аз оценявам Вашия отговор, но аз все още не разбирам, аз имам определено връзката въпрос, няма нищо да разследва, аз не съм нарушава лицензионното споразумение, тъй като има връзка.
Няма нарушение. Това е bizare, няма дори да ми купи повече лицензи, това е лудост. Защо всеки бизнесмен да спре на клиентите да харчат повече пари. Странни.
Връзката се върна, няма нужда да се превърне това в драма. Това беше грешка, гръб, можем да се разбираме сега.
Съжаляваме, но не видях това съобщение преди (ние отговаряше предишния). В този момент пиш трябва да се знае официално изявление за плащане, да направи всяка стъпка напред.
Какво искаш да кажеш, Майкъл?
Не е въпрос на плащане, ние сме щастливи, ако можете просто да деблокира сметката, така че ние можем да ъпгрейд нова версия на освобождаване днес, след това, ако получат нови лицензи за други форуми.
Ние сме щастливи, плащане не са просто искате да работи отново.
Благодарим Ви!
Аз оценявам Вашия отговор, но аз все още не разбирам, аз имам определено връзката въпрос, няма нищо да разследва, аз не съм нарушава лицензионното споразумение, тъй като има връзка.
Няма нарушение. Това е bizare, няма дори да ми купи брандинг безплатно, това е лудост. Защо всеки бизнесмен да спре на клиентите да харчат повече пари. Странни.
Моля, да ни се доверите, че ние също да се чувстват много неудобно в реалната ситуация. И както знаете много добре сметка е блокирана, за да не се блокира възможността на допълнителни пазаруване, но да бъде в състояние да комуникира с вас отново, защото нашите послания е бил пренебрегнат.
Нашите предишния отговор е не да ви убеди в нещо, но да ви покаже образа на ситуацията, надявайки се, че вие ще разберете нашите действия - да не го одобри.
Ние разбираме, и проверяват, че сте поставили кредит връзка (това, което е очевидно, не са направени от vBET двигател). Все още не решим проблема, лицензът е бил нарушен (и ние имаме силни основания да мисля така), в който случай ние имаме някои права, дадени от нашата правна споразумение. Права, която ние не трябва да се поиска. Нарушение, което ние не трябва да се разследва. Но както вече ви уведомим, ние никога няма да реши да го пусна под заплаха. Така че, моля да ни даде официално изявление за плащане за vBET лиценз и след това ние ще продължим нашата дискусия.
Какво искаш да кажеш, Майкъл?
Не е въпрос на плащане, ние сме щастливи, ако можете просто да деблокира сметката, така че ние можем да ъпгрейд нова версия на освобождаване днес, след това, ако получат нови лицензи за други форуми.
Ние сме щастливи, плащане не са просто искате да работи отново.
Благодарим Ви!
Може би аз просто неразбрани - в такава ситуация, съжалявам за грешката. Мислех, че намерението Ви е да се обърне плащане. Имам 2 през нощта на времето си и издава Не е светлият;)
Така че просто трябва да бъде ясно - е заден плащането е в процес на разглеждане или не?
Официален отчет за плащане? Аз не разбирам какво искаш да кажеш. Аз вече платени. Аз съм това наистина разстройващо. Не са много пари и сега ме спре използването на този софтуер и аз не са направили нищо нередно. Можете да видите връзка, която добавя да се определи въпроса. И аз имам платен преди вас месец.
Защо бих обратната плащане, ако аз имам лиценз ... без причина, искам актуализации, така че не се прояви обратно плащане, ако аз съм щастлив и лиценз не е забранено. :)
Също така аз не получите съобщения, както аз не влезете в продължение на няколко седмици, и този форум doesn't изпраща съобщения до моя имейл пощенска кутия по някаква причина.
Мисля, че причината за нормална връзка не работи, имаме модифициран шаблон, който прави на авторските права, всички в една линия и в хубава кутия, така че може би причинява проблема.
пример;
ми шаблон;
авторското право 1 - Декларация за авторското 2 - Декларация за авторското 3
normall Vb шаблон;
авторското право 1
авторско право 2
авторското право 3
така или иначе имате хубава връзка с голяма котва текст. така че всичко е добре за vbet.
Моля, имайте предвид, че никой не спира да използвате vBET в този момент. Можете да го използвате в момента и го използва през цялото време, когато въпросът е съществувала и не бе в отговор.
Както пише през цялото време, цялата намерение за блокиране на Вашия акаунт на този форум (не блокира vBET ползване - вие сте все още го използвате сега) е да се обясни ситуацията. И това се случи само защото сте спрели да отговори, с последния си отговор на ниво "се губят" не сте го пише буквално - това е само нашето впечатление.
Да, ние знаем, че сте платили за продукт. Попитахме за заплахата си, че ще премахне плащане. За какво според нашата лицензионно споразумение, нямат право, когато лицензията е отнета за нарушение. Така че, ако такова обръщане вероятно ще се случи, това би било измама, направени на платежната система и ще отнеме много неприятни последици за вас.
Ето защо ние помолихме за това - просто за да сте сигурни Желаеш ли измама или не.
Аз разбирам, че имате такова намерение:) И дори ако той е бил написан преди тя да е изявление, направено без да помня лицензионно споразумение.
OK така - в такъв случай, моля, просто продължавай внимание на лицензно споразумение и моля да ни уведомите, ако откриете, че нещо не е наред от страна на vBET. Ако сте дълго в този бизнес (Вярвам, че правиш), тогава знаете, че нашия лиценз е наистина лесно според възможностите на лиценз за някои продукти, така че ние не правим нищо необичайно. Това е, как изглежда софтуерния пазар мравка, че е направено по този начин от закона и борбата с пиратството на софтуер. Вашата сметка ще бъде отмени изгонването утре (съжалявам, но трябва да довършим някои неща, и сега е почти 3 през нощта за времето си). Моля да ми напомня, ако Забравих (не изпращайте напомняне сега - Предполагам, че на имейл нашата сметка е много мейли от вас по въпроса, така че аз ще просто го премахнете).
Още веднъж много съжалявам за всичките ти скърби и надежда, че дори и да не одобряват нашия начин, не разбирам защо ние направихме тези стъпки и може би дори дълбоко оценявам, че ние само временни сметка забрана не отнема лиценза с всички други възможни стъпки. ..
Това беше само за да направи себе си почувствате по-добре;)
В случай на някакви проблеми с vBET, моля, чувствайте се свободни да изпращате съобщения по отстраняване на неизправности или раздели на доклада за грешка:)
Редактирано:
Аз просто да намерите предишната си пост - благодаря за бележката. Моля останалото ниво на PM или в отстраняване раздел, ако нова vBET версия ще има един и същ въпрос.
Съставено - да се забавляват:) Надявам се, че новата версия ще отговаря на вашите очаквания за изпълнение.
Как да спра URL адреси да бъдат преведени в тази версия, като попитах преди тук> http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/436-how-disable-translated-urls.html
Това наистина трябва да бъде опция в admincp.
Моля, отворете нова тема за тази функция искания - нашият отговор може да бъде полезно и за други потребители.
Вече имам нишка отворен, това е връзката за него!
За съжаление - аз ще съм там;)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):