КПК

Перегляд повної версії: Вже зроблено VBSEO канонічні посилання і URL довжиною

krisp
03-02-10, 02:05
Ця установка в vbseo:

Гранична довжина URL
Деякі користувачі вважають за краще обмежити тривалість їх URL. Ця установка "культур" URL частин, тобто [forum_title] і [thread_title], щоб максимальна кількість ключових слів.

Хіба не дотримувався за переклад посилань, тільки для джерела посилання.

vBET
04-02-10, 08:05
Так - ми не підтримуємо це в даний момент. Я буду перемістити його в запит. І додати до нашого списку TODO:)

kamilkurczak
31-01-11, 14:08
зроблено:)
і будуть включені в наступний relase з vBET:)

khailiem128
20-10-18, 03:35
зробила:) і буде внесена в наступний реліз від Vbet :)
Перевірте поштову скриньку будь-яку ціну, як результат для мене, будь ласка, додайте інформацію тільки про те, як часто ви можете продати лікаря, якщо ви хочете купити, зв'яжіться з ким, хто має гарантію? Consulting мені, як використовувати ваш чек Вхідні, ви розповідаєте справжній вітер, так що продавати цей продукт?

vBET
26-10-18, 16:16
Перевірте поштову скриньку будь-яку ціну, як результат для мене, будь ласка, додайте інформацію тільки про те, як часто ви можете продати лікаря, якщо ви хочете купити, зв'яжіться з ким, хто має гарантію? Consulting мені, як використовувати ваш чек Вхідні, ви розповідаєте справжній вітер, так що продавати цей продукт?

Я не отримував ніяких повідомлень від вас в мою поштову скриньку, та kamilkurczak більше не працює тут. Тому, будь ласка, використовуйте форум для ваших запитань не особисті повідомлення, тому що ті можуть бути відправлені до неправильного людини.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1