PDA

Žiūrėti pilną versiją: priimta VBSEO Canonical saitus ir URL ilgis

krisp
03-02-10, 02:05
Šis parametras vBSEO:

Apriboti URL ilgis
Kai kurie vartotojai nori apriboti jų URL ilgis. Šis nustatymas "kultūros" URL dalių, ty [forum_title] ir [thread_title] maksimalus raktažodžių skaičius.

Nebus laikomasi, išversti nuorodos, tik šaltinio nuorodos.

vBET
04-02-10, 08:05
Taip - mes ne remti šią šiuo metu. Bus perkelti funkcija užklausą. Ir įtraukti į mūsų TODO sąrašą:)

kamilkurczak
31-01-11, 14:08
padaryta:)
ir bus įtraukti į kitą IŠLEIDIMAS vBET:)

khailiem128
20-10-18, 03:35
padaryta:) ir bus įtraukti į kitas produkto išleidimą, vBET :)
Check Gautieji bet kaina kaip man rezultatas prašome pridėti informaciją tik, kaip dažnai jūs galite parduoti gydytoją, jei norite pirkti, susisiekite su visais, kurie turi garantiją? Konsultavimas man kaip naudotis jūsų patikrinti Gautieji, tu sako nekilnojamojo vėjo, todėl parduoti šį produktą?

vBET
26-10-18, 16:16
Check Gautieji bet kaina kaip man rezultatas prašome pridėti informaciją tik, kaip dažnai jūs galite parduoti gydytoją, jei norite pirkti, susisiekite su visais, kurie turi garantiją? Konsultavimas man kaip naudotis jūsų patikrinti Gautieji, tu sako nekilnojamojo vėjo, todėl parduoti šį produktą?

Aš negavau jokio laiško iš jūsų į mano pašto dėžutę, ir kamilkurczak nėra darbo, čia nebėra. Taigi, prašome naudoti forumas jūsų klausimus ne privačias žinutes, nes tai gali būti ir siųsti netinkamą žmogų.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1