PDA

Zobraziť plnú verziu: Už sa stalo VBSEO kanonické URL odkazov a dĺžky

krisp
03-02-10, 02:05
Toto nastavenie vBSEO:

Limit URL Dĺžka
Niektorí používatelia dávajú prednosť obmedziť dĺžku ich adresy URL. Toto nastavenie "kultúry" URL častí, tj [forum_title] a [thread_title] na maximálny počet kľúčových slov.

Sa neodstráni, viacjazyčné väzby, len pre zdroj odkazov.

vBET
04-02-10, 08:05
Áno - nie je podporované toto v túto chvíľu. Ja sa presunúť do funkcie žiadosti. A pridať do nášho TODO list:)

kamilkurczak
31-01-11, 14:08
urobiť:)
a budú zahrnuté do ďalšej UVOĽŇOVANIE vBET:)

khailiem128
20-10-18, 03:35
hotovo:) a bude zahrnutá do ďalšej relase z vBET :)
Kontrola doručenej pošty každú cenu ako výsledok pre mňa prosím, pridajte Podrobnosti len na to, ako často môžete predať lekárovi, ak chcete kúpiť, kontaktujte niekoho, kto má záruku? Poradenstvo mi, ako používať kontrolu doručenej pošty, hovoríš skutočný vietor, tak predať tento produkt?

vBET
26-10-18, 16:16
Kontrola doručenej pošty každú cenu ako výsledok pre mňa prosím, pridajte Podrobnosti len na to, ako často môžete predať lekárovi, ak chcete kúpiť, kontaktujte niekoho, kto má záruku? Poradenstvo mi, ako používať kontrolu doručenej pošty, hovoríš skutočný vietor, tak predať tento produkt?

Nedostal som žiadnu správu od vás v mojej schránke, a kamilkurczak nie je tu pracujem už. Takže prosím, použite fórum pre vaše problémy nie súkromné správy, pretože tieto môžu byť poslať do nesprávnej osoby.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1