PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Zaten yapılır VBSEO kanonik bağlantıları ve URL uzunluğu

krisp
03-02-10, 02:05
Vbseo bu ayarı:

Limiti URL Uzunluğu
Bazı kullanıcılar kendi URL'leri uzunluğunu sınırlamak için tercih ediyor. Bu ayar "ekinler" URL parçaları, yani [forum_title] ve [maksimum sayıda anahtar kelime thread_title].

Sadece kaynak bağlantıları için, tercüme bağlantılar için bağlı değildir.

vBET
04-02-10, 08:05
Evet, biz şu anda bu destekleyici değildir. Ben isteği özelliği hareket edecektir. Ve bizim TODO listesine ekleyin:)

kamilkurczak
31-01-11, 14:08
yapılır:)
BB sonraki Relase dahil olacak:)

khailiem128
20-10-18, 03:35
bitti:) ve BB gelecek ürünler dahil olacak :)
Benim için bir sonuç olarak gelen kutusu herhangi bir fiyat kontrol edin Eğer satın almak istiyorsanız ne sıklıkta Doktor satmak için sadece ayrıntıları ekleyin, garanti olan herhangi biriyle iletişim? Nasıl kontrol gelen kutusu kullanmak için bana danışmanlık, gerçek rüzgar söylüyorsun, bu yüzden bu ürünü satmak?

vBET
26-10-18, 16:16
Benim için bir sonuç olarak gelen kutusu herhangi bir fiyat kontrol edin Eğer satın almak istiyorsanız ne sıklıkta Doktor satmak için sadece ayrıntıları ekleyin, garanti olan herhangi biriyle iletişim? Nasıl kontrol gelen kutusu kullanmak için bana danışmanlık, gerçek rüzgar söylüyorsun, bu yüzden bu ürünü satmak?

Ben gelen kutumda herhangi bir mesaj, ve bilmiyordum kamilkurczak artık burada çalışmıyor. Özel mesaj değil, o yanlış kişiye göndermek olabilir çünkü bu sorunlar için forumu kullanın lütfen.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1