PDA

Zobacz pełną wersję: Już VBSEO linki kanoniczne i długość URL

krisp
03-02-10, 02:05
To ustawienie w vbseo:

Długość URL Limit
Niektórzy użytkownicy wolą ograniczyć długość ich adresy URL. To ustawienie "upraw" URL części, czyli [forum_title] i [thread_title] do jak największej liczby słów kluczowych.

Nie jest przestrzegane tłumaczonych linki, tylko dla łączy źródła.

vBET
04-02-10, 08:05
Tak - nie wspieramy tego w tej chwili. Będę przenieść go do funkcji wniosku. I dodać do naszej listy TODO:)

kamilkurczak
31-01-11, 14:08
zrobić:)
i zostanie uwzględniona w następnej dopuszczeniu z vBET:)

khailiem128
20-10-18, 03:35
wykonane:) i zostaną włączone do następnej relase vBET:)
Sprawdzanie skrzynki odbiorczej każdej ceny w wyniku dla mnie proszę dodać szczegóły tylko, jak często można sprzedać lekarza, jeśli chcesz kupić, skontaktuj się z każdym, kto ma gwarancji? Konsultacji ze mną, jak korzystać z skrzynki odbiorczej sprawdzić, mówisz prawdziwym wietrze, więc sprzedać ten produkt?

vBET
26-10-18, 16:16
Sprawdzanie skrzynki odbiorczej każdej ceny w wyniku dla mnie proszę dodać szczegóły tylko, jak często można sprzedać lekarza, jeśli chcesz kupić, skontaktuj się z każdym, kto ma gwarancji? Konsultacji ze mną, jak korzystać z skrzynki odbiorczej sprawdzić, mówisz prawdziwym wietrze, więc sprzedać ten produkt?

Nie dostawałem żadnej wiadomości od ciebie w mojej skrzynce odbiorczej. kamilkurczak już tu nie pracuje. Tak więc proszę używać forum dla swoich problemów nie prywatnych wiadomości, ponieważ te mogą być wysłane do niewłaściwej osoby.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1