Перегляд повної версії: Вирішений Vbulleting 4.7 + VBSEO 3.6
techanalyst
10-10-11, 18:57
Здається, як theres основні перерву тут, і зміни просив перерви, URL-адреси зберігаються в google, у всякому разі навколо цього
r.dziadusz
10-10-11, 19:48
Якого роду перерву URL-адреси, будь ласка показати одну з них?
Я буду намагатися відтворити цю проблему в нашому форумі випробування.
techanalyst
10-10-11, 21:05
Я змінив на VBSEO_URI, не працює т
в основному, якщо він спробує змінити або додати що-небудь в кінець url він перестає працювати
techanalyst
10-10-11, 21:08
буквально не вдається використати цей плагін в основному: P
Її awesome ідея і id хотілося зробити його роботу, але другий активувати його весь сайт йде 500s (внутрішньої помилки)
r.dziadusz
10-10-11, 21:57
добре, що ви правильно встановити параметри, також, що ви завантажуєте з завантаження-одного разу папки
vBET параметри перекладу
techanalyst
10-10-11, 23:30
його папку під www коріння з форуму
techanalyst
11-10-11, 00:10
Папка знаходиться під форум корінь
Привіт.
-Переконайтеся, що ви зробили правильні установки.
-Також переконайтеся, що ви зробили правильний vbseo інтеграції.
-Також Переконайтеся що Htaccess зміни було правильним (якщо ви не впевнені, будь ласка, надішліть нам цілий Htaccess файл і ми перевіримо це).
-Також Радек відправити вас питання, які ви не відповіли - вам завантажувати файли з uplad-один раз каталогів?
Ви знайдете весь опис у readme.html з vBET пакета.
Також Радек буде завтра vBulletin 4.1.7 спочатку інсталюйте на нашому форумі випробування, і якщо все буде працювати тоді на реальні форуму. Якщо ви знайдете будь-які питання з vBulletin 4.1.7 ми повідомимо вам, і ми будемо працювати над його негайно. На даний момент, схоже, ви повинні щось неправильно в інсталяції, або конфігурації або vbseo інтеграції. Ми допоможемо вам, щоб зробити його роботу:) Спочатку переконайтеся, що установки та інтеграції було правильним.
Якщо ви впевнені, що у вас є все правильно, то будь ласка Вечора доступ подробиці Admin CP, FTP і vbseo CP мене або r.diadusz (Радек буде раніше завтра) або стенд. Ми перевіримо на місце подій:)
techanalyst
11-10-11, 02:34
Im менш комфортно whats необхідності з цього мода, як я використовую наступні:
1.) Всі дракон байт Tech модулі, всі встановлені і все працює
2.) WikiVault
3.) VBSEO
Я також вимагають конкретних re-writes, тому що я використовую Akamai як мій CDN
Я чесно не хочу, щоб змінити все більше, я не хочу кешовані посилання на google змінити, я не хочу повторно писати Моя моди змусити їх працювати тут людина.
Ми могли б просто справу з повернення і бути зроблено?
techanalyst
11-10-11, 02:34
Я відповісти, папку, яка містить дані у групі форуму маршрут, насправді мені відповіли, що двічі
Im менш комфортно whats необхідності з цього мода, як я використовую наступні:
1.) Всі дракон байт Tech модулі, всі встановлені і все працює
2.) WikiVault
3.) VBSEO
Я також вимагають конкретних re-writes, тому що я використовую Akamai як мій CDN
Я чесно не хочу, щоб змінити все більше, я не хочу кешовані посилання на google змінити, я не хочу повторно писати Моя моди змусити їх працювати тут людина.
Ми могли б просто справу з повернення і бути зроблено?
Привіт.
Ви не повинні змінювати все - точно вказано, що під час інтеграції vbseo необхідно змінити 2 vbseo файлів. Все інше залишається недоторканою. Будь ласка, скажіть, яку частину цього інтеграції ви не розумієте.
Ви не маєте вже проіндексованих посилань за Google - чому ви думаєте, ви повинні змінити?
Вам не потрібно повторно писати всіх модів vBET роботи. vBSEO є лише плагін, ви повинні включити, якщо ви використовуєте його. Генератор Sitemap інтеграції взагалі не потрібна - воно буде працювати в будь-якому випадку. Не інших плагінів вимагає зміни файлів, і більшість плагінів не вимагають, щоб бути інтегровані на всіх (тільки тих, хто порушує vBulletin архітектури та не використовуйте global_complete гачок). І навіть для гачків, які виходять з vBulletin архітектури, ви не повинні інтегруватися, якщо ви не хочете - ви можете ігнорувати їх в vBET параметри.
Будь ласка, скажіть, що ви не розумієте в інтеграції? -Ми допоможемо вам:) Право зараз читаєте ваш коментар мене враження, що ви навіть не читали інтеграції інструкцій.
Немає будь-яких причин для повернення, і ми не просто повернення, тому що користувач стверджував, що він був питання, який ми ніколи не бачив. Таким чином, кожен піратів програмного забезпечення може купити, сказати, що у нього є питання, яке він не показати і не дозволити за підтримку, позов про відшкодування та використання продукту будь-якому випадку на деякі інші форуму. Тобто чому ми не можемо повернути, особливо що швидше за все ви не маєте проблеми з vBET тільки з вашої установки інтеграції. І навіть у випадку, якщо помилка, vBET команда виправляє помилки.
Будь ласка, відповідь всі даного питання, і якщо ви думаєте, ви все добре і все ще не працює, будь ласка Вечора доступ деталі (Admin CP, FTP, vbseo CP) так ми зможемо перевірити її, і допомогти вам:)
Я відповісти, папку, яка містить дані у групі форуму маршрут, насправді мені відповіли, що двічі
Вибачте, це був без цитату, і я не був упевнений, що це таке близько - запитав питання, або весь установки, або форум каталог чи що. Спасибі за пояснення - будь ласка, див мій попередній пост.
techanalyst
11-10-11, 12:30
Я тестував один зміни інструкції був, коли я зробив, що посилання на сайт змінений навіть за стандартом англійської мови, я не хочу, щоб мої посилання для англійської мови, щоб змінити період, я стежив за інструкцій, але я не можу і не всі ті зміни, також використовувати vault вікі, що я не збираюся змінювати власний код, thats просто дратує, коли вони приносять оновлення з жорстокого повинні продовжувати робити те ж саме, з 20 + плагіни, що ми просто не можемо сидіти і розірвати сайту можна перевірити, чи працює він чи ні, період.
Звинуватив клієнта "не читання інструкції"? Так я і зробив, я провів чотири години, включено все, T, помітив посилання від google перестали працювати, причина shouldn't загибеллю плагін сайту, і не вдається використати 301s, тому що я використовую Akamai для мого cdn, так що повторно пише повинні бути конкретними
techanalyst
11-10-11, 12:32
Існує немає FTP, її виділений сервер, що тільки має порт 80 відкриті для неї, ftp з присвячений ftp-сервер
Їм не тільки стверджуючи, не хочу маніпулювати мій сайт в точку, що посилання від google пошук зупинки роботи, я вважаю, його досить серйозна причина
techanalyst
11-10-11, 13:07
Re-включений виберіть мову і подивитися, що він робить
techanalyst
11-10-11, 13:14
vbnotifications коробки дійсно messed up, а
techanalyst
11-10-11, 13:42
Чеська працює, найбільш просто залишатися в Англійська формат хоча
Я тестував один зміни інструкції був, коли я зробив, що посилання на сайт змінений навіть за стандартом англійської мови, я не хочу, мої посилання для англійської мови, щоб змінити період
Ви не можете робити тільки одна зміна і очікувати, що вона буде працювати належним чином. Ви повинні зробити весь інтеграції має пару всі кроки інтеграції - не тільки один. Будь ласка, надішліть нам URL, що змінюється після інтеграції та доступ до відомостей, так що ми можемо перевірити, що відбувається там.
я стежив за інструкцій, але я не можу ні я зроблю всі ці зміни
Просто перш ніж ви написали, що ви зробили тільки один крок інтеграції. Тут, в одному реченні ви пишете що ви зробили все це, і що ви не будете приймати все це. Так як це насправді є? Ви зробили інтеграція з vbseo чи ні? Також те, що зупиняє, що вам зробити це - ви написали, що неможливо змінювати - будь ласка, перевірте, у вас є відповідні права на файли, які потрібно змінити. Якщо це не привілеї Опишіть, будь ласка, чому ви не можете зробити ці зміни - те, що вас зупиняє триває?
також я використовую vault вікі, що я не збираюся змінювати власний код, thats просто дратує, коли вони вивести оновлення
Перша зміна в vault Віка необхідна для інтеграції тільки в один спеціальний випадок,-якщо вам не підходять, там ви не доведеться змінювати будь-які файли vault Віка. Також навіть тоді ви не повинні робити це - ви можете просто ігнорувати vault Віка в vBET. Зверніть увагу, що цей мод вимагає будь-якого інтеграції, оскільки vault Віка перерви vBulletin архітектури - так, будь ласка, адресу все скаржиться, команда, яка розробляє vault Віка.
По-друге - що дратує і те, що не є особиста справа. НД може дратувати для вас, якщо ви вирішили, що так. Зверніть увагу, що наша роль тут, щоб підтримати вас в vBET, ми не робимо тут, будь-який коучинг, персональні зміни ні психотерапії. Ми тут не працювати з вашої емоції-будь ласка зосередитись на питаннях vBET, так що ми можемо вам допомогти. Я розумію, що для вас це дратує - тепер дозволяє зосередитися на питання будь ласка. Ігнорувати сторінки для перекладу в vBET, будь ласка, використовуйте параметр Admin CP - > vBET - > Переклад параметри - > ігнорувати URL. Ви знайдете там опис як його використовувати. Якщо ви вирішите інтегрувати з vault Віка, то будь ласка пару ці інструкції: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html Зверніть увагу, що ці інструкції, публічно доступні, так що у вас всі ці відомості доступні раніше.
Жорстоке повинні продовжувати робити те ж саме, з 20 + плагіни, що ми просто не можемо сидіти і розірвати сайту можна перевірити, чи працює він чи ні, період.
Про те, що вам електромонтаж? Вкажіть, що саме плагіни які ви думаєте, потребуватиме коду, і чому ви думаєте, що це буде необхідно. Ви вже повідомлялося, що інтеграція, який є обов'язковим є за vbseo, якщо він використовується. Для більшості моди є не потрібні будь-які інтеграції на всіх. Тільки ті моди, які порушує vBulletin архітектура може вимагати інтеграції (будь ласка скаржитися моди авторам про неправильне рішення) і це також не є обов'язковим,-ви можете просто додати його vBET ігнорував сторінок. Тому, будь ласка, точка точно яка мода робить вас проблеми з vBET. Також, зверніть увагу, що ви можете працювати на випробування екземпляр, так що ваш реальний форум залишається неушкодженим час тестування.
Звинуватив клієнта "не читання інструкції"? Так я і зробив, я провів чотири години, включено все, T, помітив посилання від google перестали працювати, причина shouldn't загибеллю плагін сайту, і не вдається використати 301s, тому що я використовую Akamai для мого cdn, так що повторно пише повинні бути конкретними
Зверніть увагу, що вам не був звинувачений ні про що. Вам було запропоновано перевірити його знову, також ви отримали моє враження на основі Вашої заяви - як тільки, перш ніж ви написали знову про деякі загадкові + 20 моди, де вам доведеться mad змін, коли ви вже повідомив, що він не буде необхідності ймовірно для більшості тих, якщо на будь-який. Це чітко описаний:
VBET встановлення є легко все ще інтеграція з іншими плагінами може бути складно. Це тому, що кожен моделювання працюють інакше і за допомогою інших гачки. Але перш за все:
Вам не доведеться інтегрувати vBET з усіма вашими інших модів. Більшість модов працюють нормально з vBET без будь-яких додаткових дій.
Він доступний тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
І я дійсно все ще враження, що ви не читали інтеграції інструкції, тому що ви повторити спробу про зміну код у всіх модів, що не відбудеться.
Будь ласка, прийняти мої вибачення, якщо вона торкнулася вас - все-таки це моє враження, і я навіть зараз не впевнений, що ви дійсно читав це, можливо, ми стенд мати щось інше в нашій свідомості, коли писав про інтеграцію інструкцій.
Нам потрібно підтвердження того, що все було зроблено належним (яких я не знаю взагалі, тому що ви написали, що ви зробили тільки один крок, то що всі і в те ж саме пропозицію що ви не можете робити все, що...) перед тим, як ми йдемо на сервері користувача. Так будь ласка, підтвердіть, що ви зробили цілий vbseo інтеграції. Також дати точну інформацію про вашу проблему з змінився URL (точна URL перед, після і доступ до відомостей, так що ми можемо перевірити зміни).
Існує немає FTP, її виділений сервер, що тільки має порт 80 відкриті для неї, ftp з присвячений ftp-сервер
Їм не тільки стверджуючи, не хочу маніпулювати мій сайт в точку, що посилання від google пошук зупинки роботи, я вважаю, його досить серйозна причина
Тому, будь ласка Вечора як деталі доступу до вашої файлової системи. Потрібно було завантажувати файли vBET якимось чином - я вважаю, що у вас є деякі браузер клієнта для цього.
Якщо все буде зроблено правильно, то ніхто з ваших існуючих посилання припинить працювати.
Re-включений виберіть мову і подивитися, що він робить
Будь ласка:
1. Опишіть ваші питання. Ні гадати - якщо ви хочете, щоб допомогти вам швидко, то будь ласка, опишіть вашу проблему.
2. Зберегти один потік на одне питання. Якщо це щось інше, не працюють URL-адрес, то будь ласка, відкрийте новий потік для нього. Ми зможемо не управляти, і це не допоможе вам, якщо кілька питань буде розділити в один потік, ми будемо все втратили цього. Будь ласка, тримайте одне питання за один потік
3. Зверніть увагу, що він порадив використовувати SEO посилання замість того, щоб мова = посилання
vbnotifications коробки дійсно messed up, а
Відкрити нову тему для нової емісії та описують саме питання (надсилання точний URL, де ми можемо бачити її, якщо вона вимагає уваги потім Вечора нам доступ до перевірки облікового запису).
techanalyst
11-10-11, 14:18
Її виділений сервер, немає не браузер метод закачувань, я ssh на полі локально а потім ftp до ftp-сервера
Чеська працює, найбільш просто залишатися в Англійська формат хоча
Будь ласка, відкрийте новий потік для нового випуску. Незабаром тут - перевірте вашу доступність провайдерів (Admin CP - > vBET - > Переклад провайдерів доступності). Постачальники встановити обмеження і якщо Переклад постачальника відмовляється відправити вам перекладу, то у vBET без перекладу для відображення та відображає текст оригіналу. Зверніть увагу, що vBET кешує переклади тому, коли вже кешування воно буде відображатися, навіть тоді, коли ваша межа була досягнута, і постачальник не надсилати Нові переклади (будь ласка зауважте, що обмежує періодично не є постійним). Також зверніть увагу, що vBET періодично перевіряти, чи провайдер знову доступний:) Також, зверніть увагу, що під час використання Google v2 API вказати свої власні межі.
Якщо вам потрібна більш допомога з цього питання будь ласка, відкрийте новий потік для нього і ми дамо вам більше інформації - Ось це не місце для нього, тому що ця тема про непрацюючі посилання.
techanalyst
11-10-11, 14:30
Ви не можете робити тільки одна зміна і очікувати, що вона буде працювати належним чином. Ви повинні зробити весь інтеграції має пару всі кроки інтеграції - не тільки один. Будь ласка, надішліть нам URL, що змінюється після інтеграції та доступ до відомостей, так що ми можемо перевірити, що відбувається там.
Просто перш ніж ви написали, що ви зробили тільки один крок інтеграції. Тут, в одному реченні ви пишете що ви зробили все це, і що ви не будете приймати все це. Так як це насправді є? Ви зробили інтеграція з vbseo чи ні? Також те, що зупиняє, що вам зробити це - ви написали, що неможливо змінювати - будь ласка, перевірте, у вас є відповідні права на файли, які потрібно змінити. Якщо це не привілеї Опишіть, будь ласка, чому ви не можете зробити ці зміни - те, що вас зупиняє триває?
Перша зміна в vault Віка необхідна для інтеграції тільки в один спеціальний випадок,-якщо вам не підходять, там ви не доведеться змінювати будь-які файли vault Віка. Також навіть тоді ви не повинні робити це - ви можете просто ігнорувати vault Віка в vBET. Зверніть увагу, що цей мод вимагає будь-якого інтеграції, оскільки vault Віка перерви vBulletin архітектури - так, будь ласка, адресу все скаржиться, команда, яка розробляє vault Віка.
По-друге - що дратує і те, що не є особиста справа. НД може дратувати для вас, якщо ви вирішили, що так. Зверніть увагу, що наша роль тут, щоб підтримати вас в vBET, ми не робимо тут, будь-який коучинг, персональні зміни ні психотерапії. Ми тут не працювати з вашої емоції-будь ласка зосередитись на питаннях vBET, так що ми можемо вам допомогти. Я розумію, що для вас це дратує - тепер дозволяє зосередитися на питання будь ласка. Ігнорувати сторінки для перекладу в vBET, будь ласка, використовуйте параметр Admin CP - > vBET - > Переклад параметри - > ігнорувати URL. Ви знайдете там опис як його використовувати. Якщо ви вирішите інтегрувати з vault Віка, то будь ласка пару ці інструкції: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html Зверніть увагу, що ці інструкції, публічно доступні, так що у вас всі ці відомості доступні раніше.
Про те, що вам електромонтаж? Вкажіть, що саме плагіни які ви думаєте, потребуватиме коду, і чому ви думаєте, що це буде необхідно. Ви вже повідомлялося, що інтеграція, який є обов'язковим є за vbseo, якщо він використовується. Для більшості моди є не потрібні будь-які інтеграції на всіх. Тільки ті моди, які порушує vBulletin архітектура може вимагати інтеграції (будь ласка скаржитися моди авторам про неправильне рішення) і це також не є обов'язковим,-ви можете просто додати його vBET ігнорував сторінок. Тому, будь ласка, точка точно яка мода робить вас проблеми з vBET. Також, зверніть увагу, що ви можете працювати на випробування екземпляр, так що ваш реальний форум залишається неушкодженим час тестування.
Зверніть увагу, що вам не був звинувачений ні про що. Вам було запропоновано перевірити його знову, також ви отримали моє враження на основі Вашої заяви - як тільки, перш ніж ви написали знову про деякі загадкові + 20 моди, де вам доведеться mad змін, коли ви вже повідомив, що він не буде необхідності ймовірно для більшості тих, якщо на будь-який. Це чітко описаний:
Він доступний тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
І я дійсно все ще враження, що ви не читали інтеграції інструкції, тому що ви повторити спробу про зміну код у всіх модів, що не відбудеться.
Будь ласка, прийняти мої вибачення, якщо вона торкнулася вас - все-таки це моє враження, і я навіть зараз не впевнений, що ви дійсно читав це, можливо, ми стенд мати щось інше в нашій свідомості, коли писав про інтеграцію інструкцій.
Нам потрібно підтвердження того, що все було зроблено належним (яких я не знаю взагалі, тому що ви написали, що ви зробили тільки один крок, то що всі і в те ж саме пропозицію що ви не можете робити все, що...) перед тим, як ми йдемо на сервері користувача. Так будь ласка, підтвердіть, що ви зробили цілий vbseo інтеграції. Також дати точну інформацію про вашу проблему з змінився URL (точна URL перед, після і доступ до відомостей, так що ми можемо перевірити зміни).
URL-АДРЕСИ
Ігри на ПК | PC ігор & пар ігор (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - для англійської мови, тепер залишається тією ж, щоб не посилання перерву, як я не можу використовувати переадресацію 301 CDN CName існує конфлікт
PC ігри | hraní її na ПК herní пар (česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - здається, працює, vbnotification показує, є купа дивно код
Ігри на ПК | PC ігор & пар Gaming (грец.) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - залишається Англійська
VBSEO зміни - деякі кроки конфліктують із певними параметрами на мій моделювання Re-writes, їм не замінюючи vbseo код, VBSEO працює ідеальний банкомат, im, не змінюючи свій код, період, doesnt ніякого сенсу мені доводиться вимагають, щоб змінити код в ОК, що працює, не повинні не треба маніпулювати код, що відбувається, коли у мене хтось оновлення або застосувати патч, щоб це програмне забезпечення? Я повинен повернутися назад і робити ці кроки, всі мої поточні плагінів у мене немає необхідності робити це.
WikiVault - ніколи не викликало мені питання
Vbseo код зміни є необхідними. Без них і там є тільки два з них (і кілька змін до настройок у вашому vbseo cp) Vbet не буде працювати, як передбачалося. У мене є близько п'ятнадцяти моди, що працює на одному з моїх форумах, і я ніколи не мав проблем з будь-якого з них за час, що я використовую Vbet. До тих пір, поки ви слідувати інструкціям по установці до те, що лист буде працювати.
techanalyst
11-10-11, 14:49
Тому для того, щоб зробити цю роботу я маніпулювати VBSEO код: P, що мені не має сенсу, коли я оновити або застосувати патч VBSEO жорстокого повинні повернутися назад і зробити зміни знову, це сценарій Im працювати, щоб уникати як чуми
techanalyst
11-10-11, 17:06
Гаразд.... Відповідь з котирування були зламав, поки я відключив цей плагін: P
URL-АДРЕСИ
Ігри на ПК | PC ігор & пар ігор (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - для англійської мови, тепер залишається тією ж, щоб не посилання перерву, як я не можу використовувати переадресацію 301 CDN CName існує конфлікт
PC ігри | hraní її na ПК herní пар (česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - здається, працює, vbnotification показує, є купа дивно код
Ігри на ПК | PC ігор & пар Gaming (грец.) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - залишається Англійська
VBSEO зміни - деякі кроки конфліктують із певними параметрами на мій моделювання Re-writes, їм не замінюючи vbseo код, VBSEO працює ідеальний банкомат, im, не змінюючи свій код, період, doesnt ніякого сенсу мені доводиться вимагають, щоб змінити код в ОК, що працює, не повинні не треба маніпулювати код, що відбувається, коли у мене хтось оновлення або застосувати патч, щоб це програмне забезпечення? Я повинен повернутися назад і робити ці кроки, всі мої поточні плагінів у мене немає необхідності робити це.
WikiVault - ніколи не викликало мені питання
Привіт я вже просила вас відкрити нову тему для кожного питання. Це тільки про непрацюючі посилання, і інших питань, не будуть обговорюватися тут. Ми не в змозі мати кілька обговорення в одному місці. випуск 1 = один потік. Будь ласка, відкрийте новий потік не перекладених сторінок, які повинні бути переведені (я вже відповів вам, що незабаром, якщо вам потрібно більше, відкрийте новий потік для цього). Також відкрити нову тему для vbnotifications (подробиці - ні "купу дивні код", але саме те, що ви маєте на увазі).
Якщо установку або інтеграції не зроблено належним чином, то ви можете мати будь-яких питань. Поки ви не vBET належним чином інстальовано та інтегровані на вашому форумі, це наша відповідь на ваші питання - будь ласка, використовуйте вказівки, включені в цей форум і readme.html. Ви поклали неправильне паливо для вашого автомобіля - що робити ви чекати? Що ваша машина буде працювати з водою? Якщо ви не хочете, щоб робити це ваш вибір,-можна також сказати, немає ніякого способу, що я буду завантажити на FTP файлу X - ви маєте право на цього і vBET має право розірвати. Вам буде не мають переведені URL без інтеграції з vbseo. Ви можете мати проблеми з перекладених посилання і перенаправлення. І це те, що ви особисто згоден - Гаразд, ми розуміємо, що ви згодні з тим, що. Просто пам'ятайте, що це ваш вибір, коли ви будете мати будь-яку проблему, і що ми вже дав вам рішення, які ви відмовилися. vBSEO не працює perfect з vBET без інтеграції, і це причина інтеграції. Так, ми не хочемо вам змінити чудово працювати код - ми хочемо вас внести зміни, щоб він чудово працює.
WikiVault має свою власну пісочниці і нічого не змінює навколо. vBET працює в усьому світі, і це впливає на все (якщо ви не використовуєте ігнорування параметр). Ми тут не обговорювати WikiVault (якщо у вас є проблеми з інтеграцією - то будь ласка, відкрийте новий потік). Будь ласка, Залишайтеся з цим питанням - URL-адрес, які сломанной? Будь ласка, дайте нам точний приклади сломанной URL-адреси. За будь-які інші питання, будь ласка, відкрийте новий потік. Якщо ви не маєте сломанной URL потім ми розглянути це питання як вирішені. Тому, будь ласка,-надати нам приклад сломанной URL. Всі посилання, які ви дали нам, не порушена.
Гаразд.... Відповідь з котирування були зламав, поки я відключив цей плагін: P
Новий THREAD на нові питання - починаючи з тепер ми видалимо кожне повідомлення з цієї теми, яка не йде про питання. Тільки для того, щоб змусити вас відкрити нову тему для нього. Це дійсно необхідно - нам довіряють, без його нам всім доведеться неприємності у зв'язку. Ви вже почали тут принаймні 4 питання, і я запитав вас, кілька разів, щоб відкрити нові теми для тих. Замість цього, ви намагаєтеся додати кілька питань тут. Тільки одне питання будуть обговорюватися тут. Для інших - будь ласка, створіть один новий потік на кожне питання. Ми знаємо, що саме те, що ми як і раніше працює з, що і як вже була вирішена. Ви можете зображення ваш цілий форум в один потік? Чому ви намагаєтеся зробити таку річ тут. Просто будь ласка - будь ласка,-будь ласка, - відкрийте новий потік для кожного вашого питання:)
Також пам'ятайте додати як багато деталей, як ви можете в іншому випадку, ви нічого не отримають більш як питання (де, URL, наприклад, як відтворити і так далі).
techanalyst
11-10-11, 20:20
Дві речі:
1.) Інтеграції - моддінг на VBSEO була не потрібна, я запускати багато плагінів, vbtube, всі дракон байт плагіни, vbseo, vaultwiki т. д., жодного разу не зробив мені потрібно, щоб маніпулювати фізичних файлів, інтеграція не означає, що зміна коду, це означає, що ви повинні моделювання на 3 учасника продукт відповідає вимогам вашої власної, ЯКА означає, що коли я оновлення VBSEO, мені потрібно повернутися і внести зміни ще раз, означає більше працювати більше часу
2.) Посилання - вони працюють зараз, але мені довелося внести зміни до повторно мій URL пише для мого akamai CDN послуги: P знову я повинен був змінити третьою стороною, щоб задовольнити вимоги ваш плагін
Я хотів би, але я не можу тримати порушення мій форум, щоб перевірити плагін, VBET вже коштувала мені близько 6 - 7 годин вниз тестування та повторне створення та зміна mix плагіни включений. Відповідь з Qoute = розбив, я можу піти годин без цього, vbnotifications = дуже важливі, і ваша підтримка бере на багато часу, щоб отримати назад, так що я не можу витрачати 6 годин з ним на порушення форуму, які очікують на відповідь.
1.) Не актуальна. Зовсім ні. І приносить нам ніде. Також під час інсталяції vbseo було маніпулювати фізичних файлів - Htaccess - все-таки це не відноситься тут взагалі. Також, зверніть увагу, що vbseo код зміни примусової vbseo команда, яка відмовляється додати гачки в свій код, який дозволить плагін vBET функціональність. Тому, будь ласка, дайте свій скаржиться на vbseo, команда, яка їх моделювання архітектури і їхня політика (ми публічно попросив їх для ant гачки, воно було відхилено) - іншими словами, ви можете завдяки vbseo команди для цього. Ми розуміємо, що код змінюється засоби - чому ти ще писати для нас? Ми вже розповіли вас - ви маєте повне право відмовитися від інтеграції і прийняти можливих проблем із посиланнями і перенаправлення і що ви не буде мати перекладається URL-адреси. vBET є велике програмне забезпечення, яке використовує усі можливості зробити нашим користувачам легше жити - доказ: Якщо ви будете використовувати vBulletin дружні URL, замість того, щоб vbseo вам доведеться зробити без зміни на всіх. Це тому, що vBulletin зробив це у великий шлях, що дозволяє розширити - vbseo зробив його в дерьмово, як і вони похитнути ослів в страху, кожен раз, коли хтось просити, щоб для розкладання. Адреса вашої скаржиться на vbseo команди. Ця дискусія не має сенсу і приймає нас ніде. Ми зібралися тут, щоб допомогти вам з вашої питання - будь ласка, повернутися назад до питання. Якщо проблема робити не існує більше ми буде встановити його вирішити.
2.) Не знаю вашу akamai CDN послуги або де ви повинні повторно пише. Можна здогадатися, що він був в Htaccess або в vbseo - те, що буде означати, що у вас робити це в першу чергу третьої сторони для задоволення вимог інших плагінів,... Будь ласка, припиніть це - він не має ніякого сенсу. У вас є питання чи ні? Конфігурації вашого середовища є нормальним адміністрації завдання. Ви зробили це раніше, і ви зробили це знову. І кожного разу, коли ви зробили це, щоб задовольнити деякі вимоги - не для задоволення, так чому ви дієте зараз як ви робити щось екстраординарне? Це нормальна річ, щоб налаштувати ваше середовище. Більш залежними більше зусиль і так далі... Nice Чит Чат, даючи нам нічого, так що я пропоную, щоб закрити його:)
Ми рекомендуємо використовувати випробування форуму або відключити vBET за час очікування, якщо у вас є декілька важливих питань, які не можуть чекати. Про всі інші питання - будь ласка, відкрийте новий потік на нові питання.
ОК - ми маємо підтвердження, що це питання вирішується. Якщо питання буде йти тоді напишіть тут ми з задоволенням допоможемо вам:)
techanalyst
11-10-11, 20:56
1.) Не актуальна. Зовсім ні. І приносить нам ніде. Також під час інсталяції vbseo було маніпулювати фізичних файлів - Htaccess - все-таки це не відноситься тут взагалі. Також, зверніть увагу, що vbseo код зміни примусової vbseo команда, яка відмовляється додати гачки в свій код, який дозволить плагін vBET функціональність. Тому, будь ласка, дайте свій скаржиться на vbseo, команда, яка їх моделювання архітектури і їхня політика (ми публічно попросив їх для ant гачки, воно було відхилено) - іншими словами, ви можете завдяки vbseo команди для цього. Ми розуміємо, що код змінюється засоби - чому ти ще писати для нас? Ми вже розповіли вас - ви маєте повне право відмовитися від інтеграції і прийняти можливих проблем із посиланнями і перенаправлення і що ви не буде мати перекладається URL-адреси. vBET є велике програмне забезпечення, яке використовує усі можливості зробити нашим користувачам легше жити - доказ: Якщо ви будете використовувати vBulletin дружні URL, замість того, щоб vbseo вам доведеться зробити без зміни на всіх. Це тому, що vBulletin зробив це у великий шлях, що дозволяє розширити - vbseo зробив його в дерьмово, як і вони похитнути ослів в страху, кожен раз, коли хтось просити, щоб для розкладання. Адреса вашої скаржиться на vbseo команди. Ця дискусія не має сенсу і приймає нас ніде. Ми зібралися тут, щоб допомогти вам з вашої питання - будь ласка, повернутися назад до питання. Якщо проблема робити не існує більше ми буде встановити його вирішити.
2.) Не знаю вашу akamai CDN послуги або де ви повинні повторно пише. Можна здогадатися, що він був в Htaccess або в vbseo - те, що буде означати, що у вас робити це в першу чергу третьої сторони для задоволення вимог інших плагінів,... Будь ласка, припиніть це - він не має ніякого сенсу. У вас є питання чи ні? Конфігурації вашого середовища є нормальним адміністрації завдання. Ви зробили це раніше, і ви зробили це знову. І кожного разу, коли ви зробили це, щоб задовольнити деякі вимоги - не для задоволення, так чому ви дієте зараз як ви робити щось екстраординарне? Це нормальна річ, щоб налаштувати ваше середовище. Більш залежними більше зусиль і так далі... Nice Чит Чат, даючи нам нічого, так що я пропоную, щоб закрити його:)
Ми рекомендуємо використовувати випробування форуму або відключити vBET за час очікування, якщо у вас є декілька важливих питань, які не можуть чекати. Про всі інші питання - будь ласка, відкрийте новий потік на нові питання.
ОК - ми маємо підтвердження, що це питання вирішується. Якщо питання буде йти тоді напишіть тут ми з задоволенням допоможемо вам:)
Не знаю де ваш з людиною, але мої модифікації htaccess Хіба модифікації код плагіна
Я Виправлена проблема посилання, себе: P там була не допомагають тут
Там була допомога тут форми самого початку - ви не чекати на годину за наш перший відповідь:) Я розумію, що ви вирішили його без наших показів, але ще було довідки з самого початку:)
Про vbseo код зміни - як ви вже знаєте, що ви можете Дякуємо за тим, щоб vbseo команда, яка офіційно відмовляється зробити свій код відкриті для розширень. vBulletin дружні URL зробив більш кращою і дозволяє для цього - тому що користуються vBulletin дружні URL, що вас будуть переведені URL без будь-яких змін в код. Це дуже просто - бідні vbseo рішення означає, що бідні інтеграції. Великий vBulletin рішень означає велика інтеграції. vBulletin є офіційним архітектура підтримується і описані як створити моди, який відкриває свої власні гачків (розширення точок). І багато моди дійсно це зробити. vBSEO команда відмовляються робити це в мета - будь ласка, надішліть вашу скаржиться на vbseo команди - ми вже знаємо, ваша думка, і ви вже знаєте причину, чому ти такий засмучений з інтеграції-, тому що команда vbseo відмовився зробити їх моделювання розширюваний:) Незалежно від того, скільки разів ви буде повторювати, що ви хотіли б інші рішення - це не нам, і ми будемо змінювати нічого тут. Скаржаться на vbseo зробити їх моделювання відкритим для розширень. Ми вважаємо, що це також не мають сенсу - їх політика тут є дуже суворим: боїться все і змінити нічого для зовнішньої;)
У всякому разі - ми раді, що проблему вирішено:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):