PDA

View Full Version: Zgjidhet Vbulleting 4.7 + vBulletin 3,6

techanalyst
10-10-11, 18:57
Duket si theres një pushim të madh këtu, dhe ndryshimet kërkuar URLs break ruajtur në google, gjithsesi rreth kësaj

r.dziadusz
10-10-11, 19:48
Çfarë lloj URLs break, ju lutem më tregoni njëri prej tyre?
Unë do të përpiqet për të riprodhuar këtë problem në forumin tonë test.

techanalyst
10-10-11, 21:05
I ndryshuar në VBSEO_URI, nuk punon etj

në thelb, nëse ajo tenton për të ndryshuar ose append asgjë deri në fund të url ajo ndalesa pune

techanalyst
10-10-11, 21:08
fjalë për fjalë I cant përdorni këtë plugin në thelb: P

Ideja e saj një awesome, dhe id dashuri për të bërë atë punë, por i dytë i mundësuar gjithë faqja e internetit shkon për Vitet 500 (brendshme gabime)

r.dziadusz
10-10-11, 21:57
ok a keni vendosur opsionet si duhet, gjithashtu keni ju të ngarkoni nga upload-herë dosje
vBET-përkthimi-opsionet

techanalyst
10-10-11, 23:30
folder a saj nën rrënjë www me forum

techanalyst
11-10-11, 00:10
dosje është nën rrënjë forum

vBET
11-10-11, 01:08
Hi.

- Ju lutem sigurohuni që keni bërë instalimin e saktë.
- Gjithashtu ju lutem sigurohuni që ju bërë integrimit të drejtat e rezervuara saktë.
- Gjithashtu ju lutem sigurohuni që ndryshimet tuaja htaccess ishte i saktë (në qoftë se ju nuk jeni të sigurt ju lutem na dërgoni tërë htaccess dhe ne do të kontrollojë atë.)..
- Gjithashtu Radek ju dërgojnë pyetje të cilat ju nuk dhatë përgjigje - e ke ngarkoni fotografi nga uplad-herë directory?

Ju do të gjeni të gjithë përshkrimin në readme.html nga vBET paketë.

Gjithashtu Radek do të instalojë nesër vBulletin 4.1.7 pari në forumin tonë provë dhe nëse çdo gjë do të punojnë më pas në të vërtetë forum. Nëse do të gjeni ndonjë çështje me vBulletin 4.1.7 ne do t'ju bere te ditur dhe ne do të punojmë në atë menjëherë. Në këtë moment duket sikur ju ta keni diçka të gabuar në instalimin apo konfigurimin apo integrimit të drejtat e rezervuara. Ne do të ju ndihmojë për të bërë atë punë :) pari ju lutem sigurohuni që instalimi të dhe integrimi ishte e saktë.

Nëse jeni të sigurt se ju keni çdo gjë saktë, atëherë ju lutemi PM dhënat e qasjes në Admin CP, FTP dhe CP AlbaForum për mua ose për r.diadusz (Radek do të jetë më herët nesër) ose kabinë. Ne do të kontrollojë në vend të asaj që po ndodh :)

techanalyst
11-10-11, 02:34
Im më pak dhe më pak të rehatshëm me Whats nevojshme me këtë mod si kam përdorur më poshtë:

1.) Të gjitha Tech Byte Plugins Dragon, të gjithë të instaluar dhe të gjithë drejtimin
2.) WikiVault
3.) Të drejtat e rezervuara

Unë gjithashtu të kërkojë specifike ri-shkruan, sepse unë e përdor Akamai si CDN tim

Unë sinqerisht nuk dua të ndryshojë gjithçka më, unë nuk dua që lidhjet e mia kopje e ruajtur në google për të ndryshuar, unë nuk dua që të ketë të ri të shkruar të gjitha mods e mia për të bërë ato të punojnë këtu njeri.

A mund ne vetëm të merren nga një rimbursim dhe të bëhet?

techanalyst
11-10-11, 02:34
Kam bërë përgjigje, dosje që përmban të dhëna është në rrugë të forumit, në të vërtetë unë u përgjigj se dy herë

vBET
11-10-11, 11:38
Im më pak dhe më pak të rehatshëm me Whats nevojshme me këtë mod si kam përdorur më poshtë:

1.) Të gjitha Tech Byte Plugins Dragon, të gjithë të instaluar dhe të gjithë drejtimin
2.) WikiVault
3.) Të drejtat e rezervuara

Unë gjithashtu të kërkojë specifike ri-shkruan, sepse unë e përdor Akamai si CDN tim

Unë sinqerisht nuk dua të ndryshojë gjithçka më, unë nuk dua që lidhjet e mia kopje e ruajtur në google për të ndryshuar, unë nuk dua që të ketë të ri të shkruar të gjitha mods e mia për të bërë ato të punojnë këtu njeri.

A mund ne vetëm të merren nga një rimbursim dhe të bëhet?

Hi.

Ju nuk keni për të ndryshuar çdo gjë - është specifikuar saktësisht se gjatë integrimit të drejtat e rezervuara ju duhet të modifikojë 2 fotografi të drejtat e rezervuara. Çdo gjë tjetër qëndron i paprekur. Ju lutem tregoni se cila pjesë e këtij integrimi që ju nuk e kuptoni.
Ju nuk keni për të ndryshuar lidhjet tuaja indeksuar tashmë nga Google - pse mendoni se ju keni për të?
Ju nuk keni nevojë për të ri të shkruar të gjitha mods tuaj për vBET punë. AlbaForum është vetëm plugin ju duhet të integrohen në qoftë se ju jeni duke e përdorur atë. Integrimi Sitemap gjenerator nuk është e nevojshme në të gjitha - kjo do të punojë anyway. Nuk ka plugins të tjera kërkon ndryshime fotografi dhe shumica e plugins nuk kërkojnë të integrohen në të gjitha (vetëm ata që thyen vBulletin arkitekturës dhe të mos e përdorni goditje global_complete). Dhe edhe për grepa të cilat janë thyer arkitekturë vBulletin ju nuk duhet të integrohen në qoftë se ju nuk doni të - që ju mund të injorojë ato në opsionet vBET.

Ju lutem tregoni se çfarë ju nuk e kuptoni në integrimin? - Ne do t'ju ndihmojë :) Tani për tani lexuar komentin tuaj unë kam përshtypjen se ju edhe nuk e lexojnë udhëzimet e integrimit.

Nuk ka ndonjë arsye për rimbursim dhe ne nuk mund ta kthejë për shkak përdorues pretendoi se kishte çështje, e cila kurrë nuk e kemi parë. Në këtë mënyrë çdo pirate software mund të blejnë, të them se ai ka një çështje të cilën ai nuk do të tregojnë dhe të mos lejojë për mbështetje, kërkese për rimbursim dhe të përdorin produktin gjithsesi në disa forum tjetër. Kjo është arsyeja pse ne nuk mund t'ia kthejë, sidomos që me siguri ju nuk keni problem me vBET vetëm me instalimin tuaj / integrimit. Gjithashtu edhe në rast të bug, ekipi vBET korrigjon mete.

Ju lutemi të përgjigjen të gjitha pyetjeve të dhënë dhe në qoftë se ju mendoni se ju keni gjithçka në rregull dhe ende nuk punojnë, ju lutem AM detaje qasje (CP Admin, FTP, të drejtat e rezervuara CP), kështu që ne do të jetë në gjendje për të kontrolluar atë dhe të ju ndihmojë :)

vBET
11-10-11, 11:40
Kam bërë përgjigje, dosje që përmban të dhëna është në rrugë të forumit, në të vërtetë unë u përgjigj se dy herë

Na vjen keq ajo ishte pa kuotë dhe unë nuk ishte i sigurt se çfarë është ajo në lidhje - pyetja, ose instalimin e tërë, ose forum directory apo çfarë. Faleminderit për shpjegimin - ju lutem shih postin tim të mëparshëm.

techanalyst
11-10-11, 12:30
I testuar një nga ndryshimet udhëzimet e pasur, kur kam bërë që lidhjet në këtë faqe interneti ndryshuar edhe për standard anglisht, I dont duan lidhjet e mia për anglisht për të ndryshuar periudhën, unë e kam ndjekur udhëzimet, por unë nuk mund dhe nuk do të bëj të gjitha ato ndryshime, edhe unë të përdorni wiki qemer të cilën unë nuk jam duke shkuar për të modifikuar kodin e saj, thats vetëm i bezdisshëm, kur ata sjellin një update nga Sëmurë duhet të vazhdojmë të bëjmë të njëjtën gjë, me 20 + plugins ne vetëm nuk mund të shihet ulen dhe të thyejnë faqen për të testuar nëse ajo punon apo jo, periudhë.

Akuzuar një klient të "udhëzime nuk leximin"? Po unë kam, kam kaluar katër orë, çdo gjë për të aktivizuar një T, vërehet lidhjet nga Google nuk pushon së punuari, një plugin nuk duhet të shkatërrojnë vendin, dhe unë cant përdorin 301s sepse unë përdorin Akamai për CDN time kështu ri-shkruan duhet të jenë specifike

techanalyst
11-10-11, 12:32
Nuk ka asnjë FTP, server saj një dedikuar vetëm që ka porti 80 për të hapur atë, unë ftp nga një server të dedikuar ftp

Im jo vetëm duke pretenduar se, unë dont duan për të manipuluar web faqen time në pikën që lidhjet nga një google search ndaluar të punës, unë besoj se arsyeja e saj një mjaft të vlefshme

techanalyst
11-10-11, 13:07
ri aktivizuar klikoni një gjuhë dhe të shohim se çfarë ajo bën

techanalyst
11-10-11, 13:14
vbnotifications kutitë janë messed up me të vërtetë si edhe

techanalyst
11-10-11, 13:42
Punimet çekë, shumica vetëm të qëndrojë në formatin anglisht pse

vBET
11-10-11, 14:05
I testuar një nga ndryshimet udhëzimet e pasur, kur kam bërë që lidhjet në këtë faqe interneti ndryshuar edhe për standard anglisht, I dont duan lidhjet për anglisht e mia për të ndryshuar periudhën

Ju nuk mund të bëjë vetëm një ndryshim dhe presin që ai do të punojë siç duhet. Ju duhet të bëni integrimin WHOLE ju duhet ugar të gjitha hapat e integrimit - jo vetëm një. Ju lutem na dërgoni URL e cila ndryshon pas integrimit dhe akses hollësirat kështu që ne mund të shikoni se çfarë po ndodh atje.

Kam ndjekur udhëzimet, por unë nuk mund as do të bëjë të gjitha ato ndryshime

Vetëm para se të shkruante se keni bërë vetëm një hap të integrimit. Këtu në një fjali ju shkruani se keni bërë të gjitha dhe se ju nuk do të bëjë të gjitha. Pra, si është me të vërtetë? A e keni bërë integrimin me vBulletin apo jo? Gjithashtu ajo që ju ndalon të bëni këtë - ju ka shkruajtur se ju nuk mund të bëjë ndryshime - ju lutem shikoni a keni privilegje të përshtatshme për fotografi që dëshironi të ndryshoni. Në qoftë se kjo nuk është gjë e privilegje ju lutem, përshkruani pse nuk mund të bëni këto ndryshime - atë që ju ndalon në progres?

Unë gjithashtu përdorin wiki qemer të cilën unë nuk jam duke shkuar për të modifikuar kodin e saj, thats vetëm i bezdisshëm, kur ata sjellin një update jashtë

Ndryshimi i parë në kasafortë viki është e nevojshme për integrimin vetëm në një rast të veçantë - në qoftë se ju nuk i përshtatet atje ju nuk do të duhet të ndryshojë ndonjë fotografi qemer Viki. Gjithashtu edhe atëherë ju nuk keni për të bërë atë - ju thjesht mund të injorojë shkop Viki në vBET. Ju lutem vini re se kjo mod kërkon ndonjë integrim sepse qemer viki thyen arkitekturës vBulletin - kështu që ju lutemi të adresuar të gjitha ankesat të bashkohem e cila zhvillon shkop Viki.
Së dyti - se çfarë është i bezdisshëm dhe çfarë nuk është është gjë personale. Sun mund të jetë i bezdisshëm për ju, nëse ju vendosni kështu. Ju lutem vini re se roli ynë është këtu për t'ju mbështetur në vBET, ne nuk jemi duke bërë këtu ndonjë stërvitje, ndryshime personale as psikoterapi. Ne nuk jemi këtu për të punuar me emocionet tuaja - ju lutemi të përqëndrohet në çështjet e vBET kështu që ne mund të ju ndihmojë. Unë e kuptoj se për ju është i bezdisshëm - tani ju lutem lejon të përqëndrohet në çështje. Të injorojë faqe për përkthim në vBET ju lutem, përdorni opsionin Admin CP -> vBET -> Options Translation -> Ignore URLs. Ju do të gjeni atje përshkrim se si të përdorin atë. Në qoftë se ju vendosni që të integrohen me Viki shkop atëherë ju lutemi ugar këto udhëzime: Ju lutem vini re se ato udhëzime janë publikisht në dispozicion në mënyrë që ju kishte gjithë informacionin ato në dispozicion para se të.

Sëmurë duhet të vazhdojmë të bëjmë të njëjtën gjë, me 20 + plugins ne vetëm nuk mund të shihet ulen dhe të thyejnë faqen e internetit për të provuar nëse ajo punon apo jo, periudhë.

Çfarë jeni duke instalime elektrike për? Ju lutem pika saktësisht plugins të cilat ju mendoni se do të kërkojë ndryshime të kodit dhe pse mendoni se ajo do të jetë e nevojshme. Ju është njoftuar tashmë se integrimi i vetëm i cili është i detyrueshëm është për AlbaForum në qoftë se ajo është përdorur. Për shumicën e mods nuk ka është e nevojshme çdo integrim në të gjitha. Vetëm ato mods e cila thyen arkitekturës vBulletin mund të kërkojë integrimin (ju lutem ankohen për mods autorëve rreth zgjidhjeve të gabuara) dhe kjo nuk është gjithashtu e detyrueshme - ju thjesht mund të shtoni atë në vBET faqet e injoruar. Pra ju lutem pika saktësisht se cila mods ju bën probleme me vBET. Gjithashtu ju lutem vini re se ju mund të punojnë në shkallë të testimit në mënyrë forum tuaj të vërtetë është e padëmtuar për kohën e testeve tuaja.

Akuzuar një klient të "udhëzime nuk leximin"? Po unë kam, kam kaluar katër orë, çdo gjë për të aktivizuar një T, vërehet lidhjet nga Google nuk pushon së punuari, një plugin nuk duhet të shkatërrojnë vendin, dhe unë cant përdorin 301s sepse unë përdorin Akamai për CDN time kështu ri-shkruan duhet të jenë specifike

Ju lutem vini re se ju nuk u akuzua në lidhje me ndonjë gjë. Ju u pyet për të kontrolluar atë përsëri, ju gjithashtu mori përshtypjen time të bazuar në deklaratat tuaja - doja vetëm para se të shkruante përsëri në lidhje me disa 20 mods misterioze ku ju do të keni për të ndryshimeve të çmendur, kur ju është njoftuar tashmë se ajo nuk do të jetë e nevojshme ndoshta për shumicën e atyre që në qoftë se për ndonjë. Ajo është përshkruar qartë:

Instalimi i vBET është integrimi i lehtë ende me plugins të tjera mund të jetë i ndërlikuar. Kjo është sepse çdo mod është duke punuar në mënyrë të ndryshme dhe duke përdorur grepa të tjera. Por para së gjithash:
Ju nuk keni për t'u integruar me të gjitha vBET mods tuaj të tjera. Mods Shumica janë duke punuar mirë me vBET pa hapa shtesë.
Ajo është në dispozicion këtu:
Dhe unë me të vërtetë ende kanë përshtypjen se ju nuk e keni lexuar udhëzimet e integrimit, sepse ju përsëris përsëri në lidhje me ndryshimin e kodit në të gjitha mods tuaj se çfarë nuk do të ndodhë.
Ju lutemi të marrë keqardhjet e mia në qoftë se ajo preku ty - ende kjo është përshtypja ime dhe unë nuk jam as tani i sigurt që ju të vërtetë lexuar atë, ndoshta ne stendat e kemi diçka tjetër në mendjen tonë, kur shkrim në lidhje me udhëzimet e integrimit.
Ne kemi nevojë për konfirmim se çdo gjë është bërë në mënyrë të përshtatshme (të cilën unë nuk jam i sigurt në të gjitha, sepse ju ka shkruajtur se ju e bëri vetëm një hap, atëherë që të gjithë dhe në të njëjtën fjali që ju nuk mund ta bëni të gjitha ...) para se të shkojmë për përdorues server. Pra ju lutem konfirmoni që keni bërë integrimin e tërë të drejtat e rezervuara. Gjithashtu japin informacion të saktë në lidhje me çështjen tuaj me ndryshuar URL (saktë URL para, pas dhe detajet qasje kështu që ne mund të kontrolloni ndryshimet).

vBET
11-10-11, 14:06
Nuk ka asnjë FTP, server saj një dedikuar vetëm që ka porti 80 për të hapur atë, unë ftp nga një server të dedikuar ftp

Im jo vetëm duke pretenduar se, unë dont duan për të manipuluar web faqen time në pikën që lidhjet nga një google search ndaluar të punës, unë besoj se arsyeja e saj një mjaft të vlefshme

Pra ju lutem PM detajet qasje në filesystem tuaj. Ju kishte për të ngarkoni fotografi vBET ndonjë mënyrë - unë të marrë ju keni disa klient të shfletuesit për të bërë këtë.

Nëse çdo gjë do të bëhet drejt, atëherë asnjë nga lidhjet tuaja ekzistuese do të ndalet së punuari.

vBET
11-10-11, 14:14
ri aktivizuar klikoni një gjuhë dhe të shohim se çfarë ajo bën

Ju lutemi të:
1. Përshkruani çështjet tuaja. No-guessing në qoftë se ju doni që ne të ju ndihmojë të shpejtë, atëherë ju lutemi të përshkruani problemin tuaj.
2. Mbani një fije për një çështje. Në qoftë se kjo është diçka tjetër që nuk punon URL atëherë ju lutem thread hapur të reja për atë. Ne nuk do të jetë në gjendje për të menaxhuar atë dhe as të ju ndihmojë nëse disa çështje do të ndahen në një fije ne do të humbur në të gjithë këtë. Ju lutem mbani një çështje për një fije
3. Ju lutem vini re se ajo është këshilluar që të përdorin SEO lidhje në vend të gjuhës = lidhje

vBET
11-10-11, 14:15
vbnotifications kutitë janë messed up me të vërtetë si edhe

Ju lutemi të hapur thread reja për çështje të reja dhe të përshkruajnë saktësisht çështjen (dërgoni URL e saktë ku ne mund të shohim atë, nëse ajo kërkon llogari pastaj na PM qasje për të provuar llogari).

techanalyst
11-10-11, 14:18
Saj një server të dedikuar, nuk ka asnjë metodë shfletuesi i Ngarkimet, unë SSH në kutinë në nivel lokal dhe atëherë FTP me serverin tim ftp

vBET
11-10-11, 14:20
Punimet çekë, shumica vetëm të qëndrojë në formatin anglisht pse

Ju lutemi të hapur thread reja për çështje të reja. Menjëherë këtu - ju lutem kontrolloni ofruesit disponueshmërinë tuaj (CP Admin -> vBET -> Përkthim Disponueshmëria). Ofruesit vendosur kufij dhe nëse ofruesi përkthimi nuk pranon të ju dërgojnë të përkthimit atëherë vBET nuk kanë asnjë përkthim për të shfaqur dhe tregon tekstin origjinal. Ju lutem vini re se vBET arka përkthime kështu që kur kopje e ruajtur tashmë ajo do të shfaqet edhe kur u arrit kufiri juaj dhe ofruesi mos dërgoni përkthime të reja (ju lutem vini re se kufijtë nuk janë të periodikisht të përhershme). Gjithashtu ju lutem vini re se vBET periodikisht kontrolloni ka ofrues është në dispozicion përsëri :) Gjithashtu ju lutem vini re se kur ju përdorni Google API v2 ju mund të vendosni limitet tuaja.
Nëse keni nevojë për ndihmë më shumë me këtë çështje ju lutem thread hapur të reja për atë dhe ne do të ju jap më shumë info - këtu nuk është vend për të, sepse ky thread është në lidhje me lidhjet e thyera.

techanalyst
11-10-11, 14:30
Ju nuk mund të bëjë vetëm një ndryshim dhe presin që ai do të punojë siç duhet. Ju duhet të bëni integrimin WHOLE ju duhet ugar të gjitha hapat e integrimit - jo vetëm një. Ju lutem na dërgoni URL e cila ndryshon pas integrimit dhe akses hollësirat kështu që ne mund të shikoni se çfarë po ndodh atje.

Vetëm para se të shkruante se keni bërë vetëm një hap të integrimit. Këtu në një fjali ju shkruani se keni bërë të gjitha dhe se ju nuk do të bëjë të gjitha. Pra, si është me të vërtetë? A e keni bërë integrimin me vBulletin apo jo? Gjithashtu ajo që ju ndalon të bëni këtë - ju ka shkruajtur se ju nuk mund të bëjë ndryshime - ju lutem shikoni a keni privilegje të përshtatshme për fotografi që dëshironi të ndryshoni. Në qoftë se kjo nuk është gjë e privilegje ju lutem, përshkruani pse nuk mund të bëni këto ndryshime - atë që ju ndalon në progres?

Ndryshimi i parë në kasafortë viki është e nevojshme për integrimin vetëm në një rast të veçantë - në qoftë se ju nuk i përshtatet atje ju nuk do të duhet të ndryshojë ndonjë fotografi qemer Viki. Gjithashtu edhe atëherë ju nuk keni për të bërë atë - ju thjesht mund të injorojë shkop Viki në vBET. Ju lutem vini re se kjo mod kërkon ndonjë integrim sepse qemer viki thyen arkitekturës vBulletin - kështu që ju lutemi të adresuar të gjitha ankesat të bashkohem e cila zhvillon shkop Viki.
Së dyti - se çfarë është i bezdisshëm dhe çfarë nuk është është gjë personale. Sun mund të jetë i bezdisshëm për ju, nëse ju vendosni kështu. Ju lutem vini re se roli ynë është këtu për t'ju mbështetur në vBET, ne nuk jemi duke bërë këtu ndonjë stërvitje, ndryshime personale as psikoterapi. Ne nuk jemi këtu për të punuar me emocionet tuaja - ju lutemi të përqëndrohet në çështjet e vBET kështu që ne mund të ju ndihmojë. Unë e kuptoj se për ju është i bezdisshëm - tani ju lutem lejon të përqëndrohet në çështje. Të injorojë faqe për përkthim në vBET ju lutem, përdorni opsionin Admin CP -> vBET -> Options Translation -> Ignore URLs. Ju do të gjeni atje përshkrim se si të përdorin atë. Në qoftë se ju vendosni që të integrohen me Viki shkop atëherë ju lutemi ugar këto udhëzime: Ju lutem vini re se ato udhëzime janë publikisht në dispozicion në mënyrë që ju kishte gjithë informacionin ato në dispozicion para se të.

Çfarë jeni duke instalime elektrike për? Ju lutem pika saktësisht plugins të cilat ju mendoni se do të kërkojë ndryshime të kodit dhe pse mendoni se ajo do të jetë e nevojshme. Ju është njoftuar tashmë se integrimi i vetëm i cili është i detyrueshëm është për AlbaForum në qoftë se ajo është përdorur. Për shumicën e mods nuk ka është e nevojshme çdo integrim në të gjitha. Vetëm ato mods e cila thyen arkitekturës vBulletin mund të kërkojë integrimin (ju lutem ankohen për mods autorëve rreth zgjidhjeve të gabuara) dhe kjo nuk është gjithashtu e detyrueshme - ju thjesht mund të shtoni atë në vBET faqet e injoruar. Pra ju lutem pika saktësisht se cila mods ju bën probleme me vBET. Gjithashtu ju lutem vini re se ju mund të punojnë në shkallë të testimit në mënyrë forum tuaj të vërtetë është e padëmtuar për kohën e testeve tuaja.

Ju lutem vini re se ju nuk u akuzua në lidhje me ndonjë gjë. Ju u pyet për të kontrolluar atë përsëri, ju gjithashtu mori përshtypjen time të bazuar në deklaratat tuaja - doja vetëm para se të shkruante përsëri në lidhje me disa 20 mods misterioze ku ju do të keni për të ndryshimeve të çmendur, kur ju është njoftuar tashmë se ajo nuk do të jetë e nevojshme ndoshta për shumicën e atyre që në qoftë se për ndonjë. Ajo është përshkruar qartë:

Ajo është në dispozicion këtu:
Dhe unë me të vërtetë ende kanë përshtypjen se ju nuk e keni lexuar udhëzimet e integrimit, sepse ju përsëris përsëri në lidhje me ndryshimin e kodit në të gjitha mods tuaj se çfarë nuk do të ndodhë.
Ju lutemi të marrë keqardhjet e mia në qoftë se ajo preku ty - ende kjo është përshtypja ime dhe unë nuk jam as tani i sigurt që ju të vërtetë lexuar atë, ndoshta ne stendat e kemi diçka tjetër në mendjen tonë, kur shkrim në lidhje me udhëzimet e integrimit.
Ne kemi nevojë për konfirmim se çdo gjë është bërë në mënyrë të përshtatshme (të cilën unë nuk jam i sigurt në të gjitha, sepse ju ka shkruajtur se ju e bëri vetëm një hap, atëherë që të gjithë dhe në të njëjtën fjali që ju nuk mund ta bëni të gjitha ...) para se të shkojmë për përdorues server. Pra ju lutem konfirmoni që keni bërë integrimin e tërë të drejtat e rezervuara. Gjithashtu japin informacion të saktë në lidhje me çështjen tuaj me ndryshuar URL (saktë URL para, pas dhe detajet qasje kështu që ne mund të kontrolloni ndryshimet).

URLS

PC Gaming | PC Gamers & Gaming avulli (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - Për english, tani mbetet e njëjtë si për të mos thyer lidhjet, si unë nuk mund të përdorë 301 përcjellëse për shkak të konflikteve CDN CNAME
Hry PC | hraní saj na PC një avulli herní (Česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - Duket për të punuar, vbnotification tregon një bandë e kodit të pazakontë
PC Gaming | PC Gamers & Gaming avulli (Greqisht) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - qëndron English

AlbaForum ndryshon - Disa hapa konflikt me parametrat specifike mbi Mod im Re-shkruan, Im nuk zëvendësuar kodin AlbaForum, AlbaForum punon ATM përsosur, im mos ndryshuar kodin e tyre, periudhë, nuk ka bërë asnjë kuptim për mua pasur nevojë të kërkojë për të ndryshuar kodin në një app që punon, unë nuk duhet të nuk kanë për të manipuluar kodin, çfarë ndodh kur unë kam dikë të përmirësuar apo të aplikoni një copë toke në atë software? Më duhet të kthehem dhe të bëjnë këto hapa, me të gjitha shtojcat e mia aktuale Unë nuk kam nevojë për të bërë asgjë nga këto.

WikiVault - kurrë nuk ka shkaktuar mua një çështje

norku
11-10-11, 14:46
Ndryshimet Kodi AlbaForum janë thelbësore. Pa to, dhe ka vetëm dy prej tyre (dhe disa ndryshime në cilësimet në cp tuaj AlbaForum), vBET nuk do të funksionojë si qëllim. Unë kam rreth mods pesëmbëdhjetë konkurrojnë në një nga forumet e mia dhe asnjëherë nuk kam pasur një problem me ndonjë prej tyre gjatë kohës që unë isha duke përdorur vBET. Për sa kohë që ju të ndiqni udhëzimet e instalimit për letër gjërat do të punojnë.

techanalyst
11-10-11, 14:49
Pra, në mënyrë që të bëjë këtë punë më duhet për të manipuluar kodin AlbaForum: P se për mua nuk ka kuptim, kur unë të përmirësuar apo të aplikoni një AlbaForum patch i sëmurë duhet të kthehen dhe të bëjë ndryshimet përsëri, ky është një skenar Im duke punuar për të shmangur si një plagë

techanalyst
11-10-11, 17:06
Ok .... Përgjigju me Kuotat u thyen derisa unë me aftësi të kufizuara në këtë plugin: P

vBET
11-10-11, 20:14
URLS

PC Gaming | PC Gamers & Gaming avulli (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - Për english, tani mbetet e njëjtë si për të mos thyer lidhjet, si unë nuk mund të përdorë 301 përcjellëse për shkak të konflikteve CDN CNAME
Hry PC | hraní saj na PC një avulli herní (Česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - Duket për të punuar, vbnotification tregon një bandë e kodit të pazakontë
PC Gaming | PC Gamers & Gaming avulli (Greqisht) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - qëndron English

AlbaForum ndryshon - Disa hapa konflikt me parametrat specifike mbi Mod im Re-shkruan, Im nuk zëvendësuar kodin AlbaForum, AlbaForum punon ATM përsosur, im mos ndryshuar kodin e tyre, periudhë, nuk ka bërë asnjë kuptim për mua pasur nevojë të kërkojë për të ndryshuar kodin në një app që punon, unë nuk duhet të nuk kanë për të manipuluar kodin, çfarë ndodh kur unë kam dikë të përmirësuar apo të aplikoni një copë toke në atë software? Më duhet të kthehem dhe të bëjnë këto hapa, me të gjitha shtojcat e mia aktuale Unë nuk kam nevojë për të bërë asgjë nga këto.

WikiVault - kurrë nuk ka shkaktuar mua një çështje

Hi unë tashmë e pyetur ju për të hapur thread reja për secilën çështje. Kjo është vetëm në lidhje me lidhjet e thyera dhe çështje të tjera nuk do të diskutohet këtu. Ne nuk jemi në gjendje të ketë diskutime të ndryshme në një vend. 1 çështja = një fije. Ju lutemi të hapur temë të re për faqet nuk janë të përkthyera të cilat duhet të përkthehet (Unë tashmë ju është përgjigjur menjëherë nëse keni nevojë për më shumë ju lutem thread hapur të reja për këtë). Gjithashtu të hapur thread reja për vbnotifications (me detaje - jo "bandë e kodit të pazakontë", por saktësisht çfarë ju thotë).

Nëse instalimi apo integrimi juaj nuk është bërë siç duhet atëherë ju mund të ketë në asnjë çështje. Deri sa ju keni vBET instaluar në mënyrë të përshtatshme dhe të integruar në forum tuaj përgjigje të mirën për çështjet e juaj është - ju lutem, përdorni udhëzimet e përfshira në readme.html dhe forumin. Ju vënë karburantit të gabuar në makinën tuaj - çfarë prisni ju? Që vetura juaj do të punojë me ujë? Nëse ju nuk dëshironi të bëni është zgjedhja juaj - ju gjithashtu mund të thonë se nuk ka asnjë mënyrë unë do të të ngarkoj në FTP skedar X - ju keni të drejtë për të bërë këtë dhe vBET ka të drejtë për të thyer. Ju nuk do të keni përkthyer URL pa integrimin me të drejtat e rezervuara. Ju mund të keni probleme me lidhje të përkthyera dhe redirections. Dhe kjo është ajo që ju personalisht të bien dakord - OK ne e kuptojmë se jeni dakord me këtë. Vetëm ju lutem mos harroni se kjo është zgjedhja juaj kur ju do të keni ndonjë çështje dhe se ne tashmë i dha zgjidhje të cilat ju keni refuzuar. AlbaForum nuk punon perfekt me vBET pa integrim dhe kjo është arsyeja e integrimit. Pra, ne nuk duam që ju të ndryshoni kodin përkryer të punës - ne duam që ju të bëni ndryshime të ketë atë të përkryer të punës.
WikiVault ka sandbox e vet dhe nuk ndryshojnë asgjë rreth. vBET punon në nivel global dhe kjo ndikon çdo gjë (nëse nuk jeni duke përdorur duke injoruar parametër). Ne nuk jemi këtu për të diskutuar WikiVault (nëse nuk keni çështje me integrimin - ju lutemi të hapur fije të re). Ju lutemi të qëndrojnë me këtë çështje - çfarë URLs janë thyer? Ju lutem na jepni shembuj e saktë të URLs të thyera. Për çdo çështje të tjera ju lutemi të hapur temë të re. Nëse ju nuk keni URLs thyer atëherë ne konsiderojmë këtë çështje si zgjidhur. Pra ju lutem - na japin shembullin e thyer URL. Të gjitha lidhjet që na dhanë nuk janë thyer.

vBET
11-10-11, 20:20
Ok .... Përgjigju me Kuotat u thyen derisa unë me aftësi të kufizuara në këtë plugin: P

Thread RI PER çështje e re - që nga tani ne do të largojë çdo mesazh nga kjo temë e cila nuk është në lidhje me çështjen. Vetëm për të detyruar që për të hapur thread të reja për të. Ajo është me të vërtetë e nevojshme - na beson, pa të gjithë ne do të kemi probleme në komunikim. Ju tashmë ka filluar këtu të paktën 4 çështje dhe kam kërkuar të ju disa herë për të hapur tema të reja për ata. Në vend të kësaj ju jeni duke u përpjekur për të shtuar më shumë çështje këtu. Vetëm një çështje do të diskutohet këtu. Për të tjerët - ju lutem të krijuar një fije të re për çdo çështje. Ne do të dini saktësisht se çfarë ne jemi ende duke punuar në, çfarë dhe si është zgjidhur tashmë. A mund të image tërë forum tuaj në një fije? Pse jeni duke u përpjekur për të bërë një gjë të tillë këtu. Vetëm ju lutem - ju lutem - ju lutem - hap fije të re për çdo çështje tuaj :)

Gjithashtu ju lutem mos harroni të shtoni të dhënat si shumë si ju mund të përndryshe ju do të merrni asgjë më shumë si fjalë (ku, URL, për shembull, se si për të riprodhuar dhe kështu me radhë).

techanalyst
11-10-11, 20:20
Dy gjëra:

1) Integrimi -. Modding e AlbaForum nuk është e nevojshme, kam drejtuar shumë plugins, vbtube, të gjitha dragon byte Plugins, vBulletin, vaultwiki etj etj, kurrë një herë nuk kam nevojë për të manipuluar fotografi fizike, integrimi nuk do të thotë ndryshim kodin, kjo do të thotë ju duhet të mod një produkt 3 parti për të përmbushur kërkesat nga mesi juaj, që do të thotë kur unë të përmirësuar të drejtat e rezervuara kam nevojë për të shkuar mbrapa dhe të bëjë ndryshimet përsëri, do të thotë më shumë punë më poshtë kohë
2) Link - Ata punojnë tani, por unë kam për të bërë ndryshime në URL e mia rishkruan për Shërbimet Akamai tim CDN.: P përsëri Unë kisha për të modifikuar një palë të tretë për të përmbushur një kërkesë e plugin tuaj

Unë do të, por unë nuk mund të shihet të mbajtur thyer forum time për të provuar një plugin, vBET tashmë ka kushtuar më rreth 6 - 7 orë e testimit poshtë dhe ri krijimin dhe ndryshimin e përzierje e plugins të aktivizuara. Përgjigju me qoute = theu, unë mund të shkoj orë pa se, vbnotifications = shumë e rëndësishme, dhe mbështetja juaj merr të gjatë për të marrë përsëri kështu që unë nuk mund të shihet shpenzojnë 6 orë me radhë, duke thyer forumin pritje të një përgjigje.

vBET
11-10-11, 20:43
1.) Nuk është relevante. Jo në të gjitha. Dhe na çon askund. Gjithashtu, kur keni instaluar vBulletin keni pasur për të manipuluar fotografi fizike -. Htaccess - ende nuk është e rëndësishme në të gjitha këtu. Gjithashtu ju lutem vini re se ndryshimet e kodit të drejtat e rezervuara detyrohen nga ekipi vBulletin cila refuzon të shtuar grepa në kodin e tyre të cilat do të lejojnë që të plugin funksionalitetin vBET. Pra ju lutem jepni tuaj ankohet për ekipin e të drejtat e rezervuara të cilat me arkitekturën e tyre mod dhe nga politika e tyre (ne publikisht kërkoi atyre për grepa Ant atë është refuzuar) - me fjalë të tjera ju mund të falë ekipit të drejtat e rezervuara për këtë. Ne e kuptojnë se çfarë do të thotë Kodi ndryshon - pse po shkruani edhe ajo për ne? Ne tashmë i tha ju - ju keni të drejtë të plotë për të refuzuar integrimin dhe për të pranuar çështje të mundshme me lidhje dhe përcjellëse dhe se ju nuk do të keni përkthyer URLs. vBET është softuer i madh i cili përdor të gjitha mundësitë për të bërë përdoruesit tanë të jetojnë më e lehtë - dëshmi: në qoftë se ju do të përdorni vBulletin Friendly URLs në vend të drejtat e rezervuara ju do të keni për të bërë nuk ka ndryshime në të gjitha. Kjo është për shkak se vBulletin bëri atë në mënyrë të madhe e cila lejon për të zgjeruar - AlbaForum e bëri atë në mënyrë të mutit dhe tundin gomarët e tyre në frikë sa herë dikush i pyet ata për të lejuar për zgjerimet. Adresa juaj ankohet për ekipin të drejtat e rezervuara. Ky diskutim nuk ka kuptim dhe na merr askund. Ne jemi këtu për të ju ndihmojë me çështjet tuaja - ju lutem të kthehemi në çështje. Nëse çështja nuk ekziston më, ne do të vënë atë zgjidhet.
2.) Nuk e di shërbimet tuaja Akamai CDN ose ku keni rishkruan. Unë mund të mendoj se ju keni atë në htaccess ose në të drejtat e rezervuara -. Çka do të thotë që ju duhet të bëni atë më parë në palë të tretë për të përmbushur kërkesat e plugins të tjera ... Ju lutemi të ndaluar atë - kjo nuk ka ndonjë kuptim. A ju keni një çështje apo jo? Konfigurimi i mjedisit tuaj është detyrë e administratës normale. Ju e bëri atë më parë dhe ju do të bërë atë përsëri. Dhe çdo herë që e bëri atë për të përmbushur disa kërkesa - jo për kënaqësi, kështu që pse ju të veprojë tani si ju bëni diçka të jashtëzakonshme? Është gjë normale për të konfiguruar mjedisin tuaj. Më shumë varësi më shumë përpjekje dhe kështu me radhë ... Bukur chit chat na dhënë asgjë, kështu që unë propozoj për të mbyllur atë :)

Ne sugjerojmë që të përdorin forumin provë ose për të çaktivizuar vBET për kohën e pritjes, nëse ju keni disa çështje kritike të cilat nuk mund të presim. Për të gjitha çështjet e tjera - ju lutemi të hapur fije të re për çështje të re.

Ok - ne kemi konfirmimin se çështja është zgjidhur. Nëse çështja do të kthehem atëherë ju lutem shkruani këtu ne me kënaqësi do t'ju ndihmojë :)

techanalyst
11-10-11, 20:56
1.) Nuk është relevante. Jo në të gjitha. Dhe na çon askund. Gjithashtu, kur keni instaluar vBulletin keni pasur për të manipuluar fotografi fizike -. Htaccess - ende nuk është e rëndësishme në të gjitha këtu. Gjithashtu ju lutem vini re se ndryshimet e kodit të drejtat e rezervuara detyrohen nga ekipi vBulletin cila refuzon të shtuar grepa në kodin e tyre të cilat do të lejojnë që të plugin funksionalitetin vBET. Pra ju lutem jepni tuaj ankohet për ekipin e të drejtat e rezervuara të cilat me arkitekturën e tyre mod dhe nga politika e tyre (ne publikisht kërkoi atyre për grepa Ant atë është refuzuar) - me fjalë të tjera ju mund të falë ekipit të drejtat e rezervuara për këtë. Ne e kuptojnë se çfarë do të thotë Kodi ndryshon - pse po shkruani edhe ajo për ne? Ne tashmë i tha ju - ju keni të drejtë të plotë për të refuzuar integrimin dhe për të pranuar çështje të mundshme me lidhje dhe përcjellëse dhe se ju nuk do të keni përkthyer URLs. vBET është softuer i madh i cili përdor të gjitha mundësitë për të bërë përdoruesit tanë të jetojnë më e lehtë - dëshmi: në qoftë se ju do të përdorni vBulletin Friendly URLs në vend të drejtat e rezervuara ju do të keni për të bërë nuk ka ndryshime në të gjitha. Kjo është për shkak se vBulletin bëri atë në mënyrë të madhe e cila lejon për të zgjeruar - AlbaForum e bëri atë në mënyrë të mutit dhe tundin gomarët e tyre në frikë sa herë dikush i pyet ata për të lejuar për zgjerimet. Adresa juaj ankohet për ekipin të drejtat e rezervuara. Ky diskutim nuk ka kuptim dhe na merr askund. Ne jemi këtu për të ju ndihmojë me çështjet tuaja - ju lutem të kthehemi në çështje. Nëse çështja nuk ekziston më, ne do të vënë atë zgjidhet.
2.) Nuk e di shërbimet tuaja Akamai CDN ose ku keni rishkruan. Unë mund të mendoj se ju keni atë në htaccess ose në të drejtat e rezervuara -. Çka do të thotë që ju duhet të bëni atë më parë në palë të tretë për të përmbushur kërkesat e plugins të tjera ... Ju lutemi të ndaluar atë - kjo nuk ka ndonjë kuptim. A ju keni një çështje apo jo? Konfigurimi i mjedisit tuaj është detyrë e administratës normale. Ju e bëri atë më parë dhe ju do të bërë atë përsëri. Dhe çdo herë që e bëri atë për të përmbushur disa kërkesa - jo për kënaqësi, kështu që pse ju të veprojë tani si ju bëni diçka të jashtëzakonshme? Është gjë normale për të konfiguruar mjedisin tuaj. Më shumë varësi më shumë përpjekje dhe kështu me radhë ... Bukur chit chat na dhënë asgjë, kështu që unë propozoj për të mbyllur atë :)

Ne sugjerojmë që të përdorin forumin provë ose për të çaktivizuar vBET për kohën e pritjes, nëse ju keni disa çështje kritike të cilat nuk mund të presim. Për të gjitha çështjet e tjera - ju lutemi të hapur fije të re për çështje të re.

Ok - ne kemi konfirmimin se çështja është zgjidhur. Nëse çështja do të kthehem atëherë ju lutem shkruani këtu ne me kënaqësi do t'ju ndihmojë :)

Asnjë ide se ku nga tuaj njeri, por modifikime mia për të htaccess nuk është i modifikuar kodin e plugin

I fiksuar çështja links veten time: P nuk ka ndihmë këtu

vBET
11-10-11, 21:14
Nuk po ndihmonte këtu formojnë fillimin shumë - ju nuk po prisni një orë për përgjigjen tonë të parë :) Unë e kuptoj se ju të zgjidhur atë pa hitet tona, por ende nuk po ndihmonte që në fillim :)

Rreth modifikime të kodit të drejtat e rezervuara - si ju tashmë e dini që ju mund të falë për ata të ekipit të drejtat e rezervuara të cilat zyrtarisht refuzon të bëjë kodin e tyre të hapur për extensions. vBulletin Friendly URL është bërë në mënyrë shumë më të mirë dhe lejon për këtë - kjo është arsyeja pse duke përdorur vBulletin Friendly URL ju do të keni përkthyer URL pa modifikime të kodit. Kjo është e thjeshtë - zgjidhje e varfër të drejtat e rezervuara do të thotë integrim të dobët. Zgjidhje e Madhe Enterprises Ltd do të thotë integrim të madh. vBulletin keni zyrtare arkitekturë të mbështetur dhe të përshkruar se si për të krijuar mods e cila hap grepa e tyre (pikë extension). Dhe shumë mods të vërtetë të bëjë atë. Ekipi AlbaForum të refuzojë për të bërë atë në qëllim - ju lutem dërgoni tuaj ankohet në ekip të drejtat e rezervuara - ne tashmë e dimë mendimin tuaj dhe ju tashmë e dini shkakun e pse ju janë të tilla të frustruar me integrimin - sepse ekipi nuk pranoi të drejtat e rezervuara për të bërë mod zgjeruar e tyre :) Pa marrë parasysh se sa herë ju do të përsëris se ju do të donte zgjidhje tjetër - kjo nuk varet nga ne dhe ne do të ndryshojë asgjë këtu. Ankohen për të drejtat e rezervuara për të bërë Open tyre mod për extensions. Ne besojmë se ai gjithashtu nuk kanë kuptim - politik i tyre këtu është shumë i rreptë: gjithçka frikë dhe të ndryshojë asgjë për ;) jashtëm

Gjithsesi - ne jemi të kënaqur çështja juaj është zgjidhur :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1