СДА

Виев Фулл Версион: Решити Вбуллетинг 4.7 + вБуллетин 3.6

techanalyst
10-10-11, 18:57
Изгледа да овде Тхереса велики предах, а промене затражио паузу УРЛ адресе сачували у Гоогле-у, у сваком случају ово око

r.dziadusz
10-10-11, 19:48
Какав паузе УРЛ адреса, молим вас, покажите ми један од њих?
Ја ћу покушати да репродукује овај проблем у нашем тест форуму.

techanalyst
10-10-11, 21:05
Променио сам се ВБСЕО_УРИ, не ради, итд

ако је у основи покушава да промени или нешто да додате на крају УРЛ-она престане да ради

techanalyst
10-10-11, 21:08
Ја не могу користити буквално суштини овај плугин: П

Његова одлична идеја, и ИД воле да то ради, али друга ми омогући да цео сајт иде до 500с (интерних грешака)

r.dziadusz
10-10-11, 21:57
ок сте исправно подесили опције, такође можете уплоад-од уплоад-једном фолдеру
вбет-транслатион-опције

techanalyst
10-10-11, 23:30
његов фолдер под ввв роот са форума

techanalyst
11-10-11, 00:10
именик под форуму корен

vBET
11-10-11, 01:08
Хи.

- Проверите да ли сте направили исправне инсталације.
- Такође, уверите се да сте направили Бенцхмарк интеграција тачно.
- Такође, проверите да ли ваш хтаццесс промене тачна (ако нисте сигурни молимо вас да нам пошаљете цео хтаццесс фајл и ми ћемо га проверити.)..
- Такође, Радек вам послати питање које ви нисте одговорили - да ли сте уплоад фајлова из уплад-једном директоријуму?

Наћи ћете цео опис у РЕАДМЕ.хтмл од вБЕТ пакета.

Такође, Радек ће сутра инсталирати СМФ 4.1.7 први тест на нашем форуму, а ако све ће онда радити на прави форум. Ако утврдимо проблеме са вБуллетин 4.1.7 ми ћемо вас обавестити и ми ћемо радити на томе одмах. У овом тренутку изгледа као да има нешто лоше у инсталацији, или конфигурација или Бенцхмарк интеграција. Ми ћемо вам помоћи да то ради :) Прво проверите да ли је инсталација и интеграција била исправна.

Уколико сте сигурни да сте све исправно, онда молим детаље АМ приступ Админ ЦП, ФТП и Бенцхмарк ЦП мени или р.диадусз (Радек ће бити сутра раније) или штанд. Ми ћемо проверити на месту шта се дешава :)

techanalyst
11-10-11, 02:34
Им мање задовољни Вхатс потребних за овај мод јер ја користим следи:

1). Сва Драгон Бите Тецх Плугинс, све инсталиране и све ради
2). ВикиВаулт
3). Бенцхмарк

Ја такође захтевају специфичне поново пише, јер ја користим Акамаи као мој ЦДН

Ја искрено не желим да мењате све више, ја не желим да моји цацхед везе у гоогле да се мења, ја не желим да имам поново напише сви моји модс да их раде овде човек.

Можемо само бавимо се повраћај и да се уради?

techanalyst
11-10-11, 02:34
Урадио сам одговор, фасцикла садржи податке под форуму путу, заправо, одговорио сам да два пута

vBET
11-10-11, 11:38
Им мање задовољни Вхатс потребних за овај мод јер ја користим следи:

1). Сва Драгон Бите Тецх Плугинс, све инсталиране и све ради
2). ВикиВаулт
3). Бенцхмарк

Ја такође захтевају специфичне поново пише, јер ја користим Акамаи као мој ЦДН

Ја искрено не желим да мењате све више, ја не желим да моји цацхед везе у гоогле да се мења, ја не желим да имам поново напише сви моји модс да их раде овде човек.

Можемо само бавимо се повраћај и да се уради?

Хи.

Не морате све да мењате - то је тачно наведено да је током интеграције Бенцхмарк морате да измените 2 Бенцхмарк датотеке. Све остало остаје нетакнута. Молим те реци који део ове интеграције не разумеш.
Ви не морате да промените своје већ индексиране линкове Гоогле - зашто мислите да морате?
Не морате да поново напише све своје Модови вБЕТ посао. Бенцхмарк је само додатак морате да се интегришу ако га користите. Ситемап Генератор интеграција није потребна уопште - то ће у сваком случају радити. Нема других додатака захтева фајл измени и већина додатака не захтевају да буду интегрисани у све (само они који прекрши вБуллетин архитектуру и не користе глобал_цомплете кука). А чак и куке за које ломе вБуллетин архитектуру не морате да се интегришу, ако не желите да - можете их игнорисати у вБЕТ опција.

Молим те, реци шта ти не разумеш у интеграцији? - Ми ћемо вам помоћи :) Сада читајући ваш коментар Имам утисак да чак није прочитао упутства интеграције.

Нема никаквог разлога за повраћај и не могу рефундирати само зато што корисник је тврдио да питање, које никад нисам видео. На овај начин сваки пиратски софтвер може да купи, каже да он има проблем који се неће појавити, а неће дозволити за подршку, захтева за повраћај и користили овај производ ионако на неком другом форуму. Зато не можемо надокнадити, поготово што већина вероватно немате проблем са вБЕТ само са инсталацијом / интеграцијом. Такође, чак и у случају грешке, вБЕТ тим исправља грешке.

Молим вас одговорите на сва постављена питања, а ако мислите да имате све што је добро, а још увек не раде, молимо вас да детаље АМ приступа (Админ ЦП, ФТП, Бенцхмарк ЦП), тако да ћемо моћи да га провери и помогне ти :)

vBET
11-10-11, 11:40
Урадио сам одговор, фасцикла садржи податке под форуму путу, заправо, одговорио сам да два пута

Жао ми је што је био без цитат и нисам био сигуран шта је у питању - питао питање, или цела инсталација, или форум директоријум или шта. Хвала за објашњење - погледајте мој претходни пост.

techanalyst
11-10-11, 12:30
Тестирао сам један од промена су инструкције имао, када сам то урадио везе на сајту променио чак стандардног енглеског, Не желим своје везе за енглески да се промени период, ја пратили упутства, али ја не могу нити ћу учинити све оне промене, такође користим трезора вики што нећу да мењате свој код, тај баш нервира, када су донети допуну од Илл морати да наставе да раде исто, са 20 + додатака смо само лицемјерје седимо и разбити сајт да провери да ли она ради или не, период.

Оптужујући муштерије "не читају упутства"? Да јесам, ја сам провео четири сата, омогућен све на Т, приметио везе са гоогле је престао да ради, плугин не треба уништити сајт, а ја не могу користити 301с, јер ја користим Акамаи за мој ЦДН тако поново пише мора да буде специфична

techanalyst
11-10-11, 12:32
Нема ФТП његов наменски сервер који само да је порт 80 отворен за њега, ја фтп са наменски фтп сервер

Им не само тврди, И донт желим да манипулише мој сајт до тачке да су везе са Гоогле претрагу престати да ради, верујем да његова прилично ваљан разлог

techanalyst
11-10-11, 13:07
поново омогућити изаберите језик и видети шта ради

techanalyst
11-10-11, 13:14
вбнотифицатионс кутије су заиста забрљао, као и

techanalyst
11-10-11, 13:42
Чешки радови, најправеднији остане у енглеском формату мада

vBET
11-10-11, 14:05
Тестирао сам један од промена су инструкције имао, када сам то урадио везе на сајту променио чак стандардног енглеског, Не желим моји линкови за енглески променити период

Ви не можете само једну промену и да очекују да ће на одговарајући посао. Ви морате да урадите ЦЕЛО интеграцију морате се јелен СВЕ интеграције корака - не само један. Молимо да нам пошаљете УРЛ који мења после интеграције и приступ детаљима тако да можемо да проверимо шта се тамо дешава.

Поступио сам упутства, али ја не могу, нити ћу учинити све те промене

Само пре него што је написао да сте направили само један корак интеграције. Овде, у једној реченици пишете да сте дали све и да нећете учинити све. Па како то заиста јесте? Да ли сте за интеграцију са Бенцхмарк или не? Такође, оно што спречава да то урадите - написали сте да не можете да направите промене - проверите да ли имате одговарајуће привилегије фајлове које желите да промените. Ако то није ствар привилегије молимо опишите зашто не можете да урадите те промене - шта вас зауставља у току?

Такође сам користити трезора вики што нећу да мењате свој код, тај баш нервира, када су донети допуну од

Прва промена у трезору вики је потребно за интеграцију само у једном посебном случају - ако не уклапају тамо нећете морати да мењате сефу ВИКИ фајлове. Такође, чак и онда не морате то да радите - можете једноставно игнорисати свода Вики у вБЕТ. Имајте на уму да овај мод захтева никакву интеграцију јер свод Вики разбија вБуллетин архитектуру - па Вас молимо да све жали тима који развија свода Вики.
Друго - шта је досадан и оно што се није лична ствар. Сунце може бити досадно за вас, ако тако одлуче. Имајте на уму да је наша улога овде је да вас подржи у вБЕТ, ми не радимо овде било тренирања, персоналне промене нити психотерапије. Ми нисмо ту да раде са својим емоцијама - обратите пажњу на вБЕТ питања како бисмо могли да вам помогнемо. Разумем да вам је досадно - сада молим омогућава фокус на питању. Игнорисати странице за превод у вБЕТ користите опцију Админ ЦП -> вБЕТ -> Превод Опције -> Игноре УРЛ адресе. Ту ћете наћи опис како да га користите. Ако се одлучите да се интегришу са вики сводом молимо вас необрађено та упутства: Имајте на уму да та упутства су јавно доступни, тако да је све те информације на располагању пре.

Болестан морати да наставе да раде исто, са 20 + додатака смо само лицемјерје седе и разбити сајт да тестира да ли ради или не, периода.

Шта си ти у вези инсталације? Молим вас, покажите тачно језичке који сматрате да ће захтевати промене кода и зашто мислите да ће бити потребно. Већ сте информисани да је само интеграција који је обавезан је за Бенцхмарк ако се користи. За већину модовима не постоји потребна било какву интеграцију уопште. Само оне модс што квари вБуллетин архитектуру може захтевати интеграцију (молимо жале да МОДС аутора о погрешним решењима), а такође није обавезно - можете само да га додате у вБЕТ занемарене странице. Зато молим тачку тачно који модов чини проблема са вБЕТ. Такође, имајте на уму да можете да радите на тест пример тако да ваш прави форум је неповређен за време својих тестова.

Оптужујући муштерије "не читају упутства"? Да јесам, ја сам провео четири сата, омогућен све на Т, приметио везе са гоогле је престао да ради, плугин не треба уништити сајт, а ја не могу користити 301с, јер ја користим Акамаи за мој ЦДН тако поново пише мора да буде специфична

Имајте на уму да није оптужен ни о чему. Ти је затражено да проверите поново, такође имаш мој утисак на основу ваших изјава - као непосредно пре него што је поново писао о неким мистериозним +20 модовима где ћете морати да лудих промена, када је већ био обавештен да неће бити вероватно је потребно да већина оних који хоће да их има. Јасно је описао:

Инсталација је једноставна вБЕТ Ипак интеграција са другим додацима може да буде незгодно. То је зато што се сваки мод ради на другачији начин и користе друге куке. Али, пре свега:
Да не морате да се интегрише вБЕТ са свим другим модс. Највише модс раде фино са вБЕТ без икаквих додатних корака.
То је доступан овде:
А ја и даље заиста утисак да нисте прочитали упутства интеграција, јер понављам о мењању кода у свим модовима оно неће догодити.
Молимо вас да моје извињење ако вас додирне - и даље је то мој утисак и чак сам сам сада нисам сигуран да ли је заиста прочитао, можда смо штанд нешто друго у нашем уму када су писали о интеграционим упутства.
Треба нам потврда да је све урађено на одговарајући начин (који ја нисам сигуран у то, зато што је написао да сте направили само један корак, онда је све у истој реченици, а да не можете да урадите све ...) пре него што одемо на корисника сервера. Дакле, молимо вас да потврдите да сте направили цео Бенцхмарк интеграцију. Такође, дати тачне информације о свом проблему са измењеним УРЛ (тачно онај пре, после и приступне податке како бисмо проверили промене).

vBET
11-10-11, 14:06
Нема ФТП његов наменски сервер који само да је порт 80 отворен за њега, ја фтп са наменски фтп сервер

Им не само тврди, И донт желим да манипулише мој сајт до тачке да су везе са Гоогле претрагу престати да ради, верујем да његова прилично ваљан разлог

Зато молим ПМ као приступне детаља на ваш фајл систем. Морао си да уплоад фајлова вБЕТ неки начин - Претпостављам да имате неки веб клијент да се то уради.

Ако ће све бити исправно ради, онда нико од ваших постојећих веза ће престати са радом.

vBET
11-10-11, 14:14
поново омогућити изаберите језик и видети шта ради

Молим вас:
1. Опишите своје проблеме. Без нагађања-ако желите да вам помогнемо брзо, а затим опишите проблем.
2. Имајте једну тему по једном питању. Ако је нешто друго што не раде адресе онда вас молимо отворио нову тему за то. Ми ћемо бити у стању да га управља, нити да вам помогне ако неколико питања ће бити подељен у једној теми сви ћемо изгубити у овоме. Имајте једно питање по једну нит
3.. Имајте на уму да се препоручује да користе СЕО линкове уместо Лангуаге = линкови

vBET
11-10-11, 14:15
вбнотифицатионс кутије су заиста забрљао, као и

Молимо отворити нову тему за нове емисије и описати тачно проблем (послати тачну адресу где можемо да видимо, ако то захтева налог онда ПМ нам приступ за тестирање налог).

techanalyst
11-10-11, 14:18
Његова наменски сервер, не постоји претраживач метод уплоад, ја ссх у поље локално, а затим на мој фтп фтп сервер

vBET
11-10-11, 14:20
Чешки радови, најправеднији остане у енглеском формату мада

Молимо Вас да отворите нову тему за нову емисију. Убрзо овде - проверите доступност провајдера (Админ ЦП -> вБЕТ -> Превод Доступност услуга). Провајдери сет ограничења и ако превод провајдер одбије да вам пошаље превод онда вБЕТ немамо превод за приказ и приказује изворни текст. Имајте на уму да вБЕТ кешира преводи тако да када већ кеширају ће приказати чак и када је ваш лимит је достигнут и провајдер не шаљу нове преводе (имајте на уму да су лимити повремено не трајно). Такође, имајте на уму да вБЕТ повремено проверите да ли провајдер је поново на располагању :) Такође, имајте на уму да када користите Гоогле АПИ В2 можете да подесите сопствене границе.
Ако вам је потребна помоћ са овај проблем молим отворио нову тему за то, а ми ћемо вам дати више информација - овде се не постави за то, јер је ово нит је око прекинутих веза.

techanalyst
11-10-11, 14:30
Ви не можете само једну промену и да очекују да ће на одговарајући посао. Ви морате да урадите ЦЕЛО интеграцију морате се јелен СВЕ интеграције корака - не само један. Молимо да нам пошаљете УРЛ који мења после интеграције и приступ детаљима тако да можемо да проверимо шта се тамо дешава.

Само пре него што је написао да сте направили само један корак интеграције. Овде, у једној реченици пишете да сте дали све и да нећете учинити све. Па како то заиста јесте? Да ли сте за интеграцију са Бенцхмарк или не? Такође, оно што спречава да то урадите - написали сте да не можете да направите промене - проверите да ли имате одговарајуће привилегије фајлове које желите да промените. Ако то није ствар привилегије молимо опишите зашто не можете да урадите те промене - шта вас зауставља у току?

Прва промена у трезору вики је потребно за интеграцију само у једном посебном случају - ако не уклапају тамо нећете морати да мењате сефу ВИКИ фајлове. Такође, чак и онда не морате то да радите - можете једноставно игнорисати свода Вики у вБЕТ. Имајте на уму да овај мод захтева никакву интеграцију јер свод Вики разбија вБуллетин архитектуру - па Вас молимо да све жали тима који развија свода Вики.
Друго - шта је досадан и оно што се није лична ствар. Сунце може бити досадно за вас, ако тако одлуче. Имајте на уму да је наша улога овде је да вас подржи у вБЕТ, ми не радимо овде било тренирања, персоналне промене нити психотерапије. Ми нисмо ту да раде са својим емоцијама - обратите пажњу на вБЕТ питања како бисмо могли да вам помогнемо. Разумем да вам је досадно - сада молим омогућава фокус на питању. Игнорисати странице за превод у вБЕТ користите опцију Админ ЦП -> вБЕТ -> Превод Опције -> Игноре УРЛ адресе. Ту ћете наћи опис како да га користите. Ако се одлучите да се интегришу са вики сводом молимо вас необрађено та упутства: Имајте на уму да та упутства су јавно доступни, тако да је све те информације на располагању пре.

Шта си ти у вези инсталације? Молим вас, покажите тачно језичке који сматрате да ће захтевати промене кода и зашто мислите да ће бити потребно. Већ сте информисани да је само интеграција који је обавезан је за Бенцхмарк ако се користи. За већину модовима не постоји потребна било какву интеграцију уопште. Само оне модс што квари вБуллетин архитектуру може захтевати интеграцију (молимо жале да МОДС аутора о погрешним решењима), а такође није обавезно - можете само да га додате у вБЕТ занемарене странице. Зато молим тачку тачно који модов чини проблема са вБЕТ. Такође, имајте на уму да можете да радите на тест пример тако да ваш прави форум је неповређен за време својих тестова.

Имајте на уму да није оптужен ни о чему. Ти је затражено да проверите поново, такође имаш мој утисак на основу ваших изјава - као непосредно пре него што је поново писао о неким мистериозним +20 модовима где ћете морати да лудих промена, када је већ био обавештен да неће бити вероватно је потребно да већина оних који хоће да их има. Јасно је описао:

То је доступан овде:
А ја и даље заиста утисак да нисте прочитали упутства интеграција, јер понављам о мењању кода у свим модовима оно неће догодити.
Молимо вас да моје извињење ако вас додирне - и даље је то мој утисак и чак сам сам сада нисам сигуран да ли је заиста прочитао, можда смо штанд нешто друго у нашем уму када су писали о интеграционим упутства.
Треба нам потврда да је све урађено на одговарајући начин (који ја нисам сигуран у то, зато што је написао да сте направили само један корак, онда је све у истој реченици, а да не можете да урадите све ...) пре него што одемо на корисника сервера. Дакле, молимо вас да потврдите да сте направили цео Бенцхмарк интеграцију. Такође, дати тачне информације о свом проблему са измењеним УРЛ (тачно онај пре, после и приступне податке како бисмо проверили промене).

УРЛС

ПЦ Игре | ПЦ играчи и парно Игре (хттп://форумс.тецхиеаналист.нет/форум.пхп) - На енглеском, сада остаје исто као да не раскинули везе, као што не може да користи 301 за преусмеравање због ЦДН ЦНАМЕ сукобе
ПЦ игре | Играње њен рачунар на Херни парно (Чески) (хттп://форумс.тецхиеаналист.нет/цс/форум.пхп) - Изгледа да ради, вбнотифицатион показује гомилу чудне кода
ПЦ Игре | ПЦ играчи и парно Игре (грчки) (хттп://форумс.тецхиеаналист.нет/ел/форум.пхп) - остаје Енглески

Бенцхмарк промене - Неки кораци конфликт са посебним подешавањима на мом Мод Ре-пише, Им није замена Бенцхмарк код, Бенцхмарк ради савршено АТМ, им не мењају свој код, рок, нема смисла да ми морају да захтевају да промените шифру на неку апликацију да ради, не би требало да не морају да манипулишу шифру, шта се дешава када имам неко надоградњу или примените закрпу за тај софтвер? Морам да се вратим и да ове кораке, са свим својим тренутним додатака немам потребу да било шта од овога.

ВикиВаулт - Никада није ми изазвао проблем

norku
11-10-11, 14:46
На Бенцхмарк код промене су од суштинског значаја. Без њих, а ту су само два од њих (и неколико промена подешавања у вашем Бенцхмарк ЦП), Вбет неће радити како треба. Имам око петнаест Модови који раде на једном од мојих форумима и никада нисам имао проблем са неким од њих у последње време сам користио Вбет. Све док пратите упутства за инсталацију на писмо ствари ће радити.

techanalyst
11-10-11, 14:49
Тако да би овај посао морам да манипулишу Бенцхмарк код: П ми то нема смисла, кад сам надоградњу или примените закрпу Бенцхмарк болестан да се вратим и да поново измене, ово је сценарио Радим као да се избегне куга

techanalyst
11-10-11, 17:06
Ок .... Одговорити са Цитати су провалили док сам онемогућен овај додатак: П

vBET
11-10-11, 20:14
УРЛС

ПЦ Игре | ПЦ играчи и парно Игре (хттп://форумс.тецхиеаналист.нет/форум.пхп) - На енглеском, сада остаје исто као да не раскинули везе, као што не може да користи 301 за преусмеравање због ЦДН ЦНАМЕ сукобе
ПЦ игре | Играње њен рачунар на Херни парно (Чески) (хттп://форумс.тецхиеаналист.нет/цс/форум.пхп) - Изгледа да ради, вбнотифицатион показује гомилу чудне кода
ПЦ Игре | ПЦ играчи и парно Игре (грчки) (хттп://форумс.тецхиеаналист.нет/ел/форум.пхп) - остаје Енглески

Бенцхмарк промене - Неки кораци конфликт са посебним подешавањима на мом Мод Ре-пише, Им није замена Бенцхмарк код, Бенцхмарк ради савршено АТМ, им не мењају свој код, рок, нема смисла да ми морају да захтевају да промените шифру на неку апликацију да ради, не би требало да не морају да манипулишу шифру, шта се дешава када имам неко надоградњу или примените закрпу за тај софтвер? Морам да се вратим и да ове кораке, са свим својим тренутним додатака немам потребу да било шта од овога.

ВикиВаулт - Никада није ми изазвао проблем

Здраво, ја сам вам већ замолио да отвори нову тему за сваки проблем. Ово је само о неисправним везама и друга питања овде се неће расправљати. Ми нисмо у могућности да имају неколико дискусија на једном месту. 1 питање = једна нит. Молимо отворити нову тему за не преведених страница који треба превести (Већ сам ти одговорио на кратко, ако вам је потребно више молим отворио нову тему за то). Такође, отвори нову тему за вбнотифицатионс (са детаљима - не "гомила чудне кода", али тачно шта мислиш).

Ако је ваша инсталација или интеграција није направљен одговарајући онда можете имати било какве проблеме. Док сте вБЕТ инсталиран одговарајући начин и интегрисан на форуму наш одговор за ваше проблеме је - молим вас да користите упутства укључени у РЕАДМЕ.хтмл и овом форуму. Ставио погрешно гориво у свој аутомобил - шта сте очекивали? Тај ваш аутомобил ће радити са водом? Ако не желите да то урадите је ваш избор - можете рећи да не постоји начин да се уплоад на ФТП фајл к - имате право да то урадите и вБЕТ има право да се пробије. Неће вам се преведе адресе без интеграције са Бенцхмарк. Можете имати проблема са преведеним везама и редирекције. И то је оно што сте ви лично слажете - У реду, ми разумемо да сте сагласни о томе. Само имајте на уму да је ваш избор када ћете имати проблем и да смо већ ти је дао решење које си одбио. Бенцхмарк не ради савршено са вБЕТ без интеграције и то је разлог интеграције. Дакле, ми не желимо да промените савршено ради код - желимо да извршите промене да то савршено ради.
ВикиВаулт има свој сандбок и не мењати ништа около. вБЕТ ради на глобалном нивоу, а то утиче на све (ако не користите параметар игноришу). Ми нисмо овде да разговарамо ВикиВаулт (осим ако имате проблема са интеграцијом - онда молим отворио нову тему). Молим те остани са питањем - шта УРЛ адресе сломљен? Молимо Вас да нам дају тачне примере поломљеног УРЛ адреса. За било које питање отворите нову тему. Ако немате сломљена УРЛ адресе онда ћемо размотрити ово питање као решен. Зато, молим вас - пружају нам пример измењеним адресама. Сви линкови дали сте нам се није сломљена.

vBET
11-10-11, 20:20
Ок .... Одговорити са Цитати су провалили док сам онемогућен овај додатак: П

Нев Тхреад ПО новом броју - од сада ћемо уклонити сваку поруку из ове теме која није о том питању. Само да вас натерати да отворите нову тему за то. То је заиста потребно - поверења у нас, без њега ћемо сви имати проблема у комуникацији. Већ је почела овде најмање 4 питања, а ја вас је више пута да отвори нову тему за то. Уместо да покушавате да додам још питања. Само једно питање ће бити речи. За друге - молимо Вас да креирате једну нову тему по сваком питању. Ми ћемо знати тачно шта ми и даље радимо на, шта и како је већ решено. Да ли можете да слика целу форуму у једној теми? Зашто покушавам да урадим тако нешто. Само молим те - молим те - молим те - отворена нова тема за сваки ваш проблем :)

Такође, имајте на уму да додате као много детаља као што иначе можете добити ништа више као питање (где, УРЛ, на пример, како да се репродукује и тако даље).

techanalyst
11-10-11, 20:20
Две ствари:

1) Интеграција -. Моддинг на Бенцхмарк није потребан, да покренем много додатака, вбтубе, СВИ драгон бајт Плугинс, Бенцхмарк, ваултвики итд итд, не једном да ли сам треба да манипулише физичке датотеке, интеграција не значи промену кода, то значи морате да модифитсиране на 3рд парти производа да задовољи захтеве своје, што значи да приликом надоградње Бенцхмарк морам да се вратим и да поново измене, значи више рада више времена доле
2) Линк - Они сада раде, али морао сам да направим промене на мојој УРЛ поново пише за мој Акамаи ЦДН услуге:. П опет сам морао да измени трећу страну да испуни захтеве вашег плугин

Ја бих али не могу задржати сломили форуму и да тестира плугин, ВБЕТ ме је већ коштала око 6 - 7 сати тестирања доле и поново ствара и мења мешавину додатака омогућено. Одговори са коуте = Броке, ја могу да идем сати без да, вбнотифицатионс = веома важно, а ваша подршка да траје дуго да се вратим, тако да не могу провести 6 сати са њом о, разбијање форуму чека одговор.

vBET
11-10-11, 20:43
1). Није релевантно. Не, уопште. И доводи нас нигде. Такође, када сте инсталирали Бенцхмарк сте морали да радите физичке датотеке - хтаццесс - још увек није релевантна уопште овде.. Такође, имајте на уму да су промене код Бенцхмарк присиљени вБуллетин тима који одбија да додате куке у свом коду који ће омогућити да се функционалност плугин вБЕТ. Зато, молим вас дајте своје притужбе на Бенцхмарк тима који по својој архитектури и мод од њихове политике (јавно смо их питали за кукама мрава је одбијен) - другим речима можете захваљује Бенцхмарк тим за то. Свесни смо шта значи код промене - зашто сте га чак пишите нам? Ми смо већ рекли - ви имате пуно право да одбије да прихвати интеграцију и потенцијалне проблеме са везама и преусмеравања и да нећете имати преведен УРЛ адресе. вБЕТ је сјајан софтвер који користи све могућности како би наши корисници лакше живети - доказ: да ли ће користити вБуллетин УРЛс уместо Бенцхмарк ћете морати да урадите никаквих промена уопште. То је зато што је направљен у СМФ сјајан начин који омогућава да се прошири - Бенцхмарк је направљен у усраном путу и они одмахују гузице у страху сваки пут кад неко их питати да би за проширења. Адреса ваше жали Бенцхмарк тима. Ова дискусија нема смисла и води нас никуда. Ми смо ту да вам помогну са вашим питањима - вратите се питање. Ако се проблем не постоји, више ћемо поставити то решено.
2). Не знам своје услуге Акамаи ЦДН или где имате поново пише. Могу да претпоставим да је имате у хтаццесс или Бенцхмарк -. Шта би значило да сте морали да урадите је да прво у треће стране да испуне захтеве других додатака ... Престани, молим те - нема никаквог смисла. Да ли имате проблем или не? Конфигурација вашег окружења је нормално администрација задатак. Успео си и пре него што ће га поново направио. И сваки пут када је то да испуни неке услове - не из задовољства, па зашто ти сада делује као да нешто посебно? То је нормална ствар да конфигуришете ваше окружење. Више зависности више напора и тако даље ... Леп Цхат нам дали ништа, па предлажем да затворите га :)

Предлажемо да користите форум тест или да онемогућите вБЕТ за време чекања ако имате нека кључна питања која не може да чека. О свим другим питањима - Молим те отвори нову тему по новом издању.

У реду - имамо потврду да је проблем решен. Ако се питање ће се вратити онда пишите овде радо ћемо вам помоћи :)

techanalyst
11-10-11, 20:56
1). Није релевантно. Не, уопште. И доводи нас нигде. Такође, када сте инсталирали Бенцхмарк сте морали да радите физичке датотеке - хтаццесс - још увек није релевантна уопште овде.. Такође, имајте на уму да су промене код Бенцхмарк присиљени вБуллетин тима који одбија да додате куке у свом коду који ће омогућити да се функционалност плугин вБЕТ. Зато, молим вас дајте своје притужбе на Бенцхмарк тима који по својој архитектури и мод од њихове политике (јавно смо их питали за кукама мрава је одбијен) - другим речима можете захваљује Бенцхмарк тим за то. Свесни смо шта значи код промене - зашто сте га чак пишите нам? Ми смо већ рекли - ви имате пуно право да одбије да прихвати интеграцију и потенцијалне проблеме са везама и преусмеравања и да нећете имати преведен УРЛ адресе. вБЕТ је сјајан софтвер који користи све могућности како би наши корисници лакше живети - доказ: да ли ће користити вБуллетин УРЛс уместо Бенцхмарк ћете морати да урадите никаквих промена уопште. То је зато што је направљен у СМФ сјајан начин који омогућава да се прошири - Бенцхмарк је направљен у усраном путу и они одмахују гузице у страху сваки пут кад неко их питати да би за проширења. Адреса ваше жали Бенцхмарк тима. Ова дискусија нема смисла и води нас никуда. Ми смо ту да вам помогну са вашим питањима - вратите се питање. Ако се проблем не постоји, више ћемо поставити то решено.
2). Не знам своје услуге Акамаи ЦДН или где имате поново пише. Могу да претпоставим да је имате у хтаццесс или Бенцхмарк -. Шта би значило да сте морали да урадите је да прво у треће стране да испуне захтеве других додатака ... Престани, молим те - нема никаквог смисла. Да ли имате проблем или не? Конфигурација вашег окружења је нормално администрација задатак. Успео си и пре него што ће га поново направио. И сваки пут када је то да испуни неке услове - не из задовољства, па зашто ти сада делује као да нешто посебно? То је нормална ствар да конфигуришете ваше окружење. Више зависности више напора и тако даље ... Леп Цхат нам дали ништа, па предлажем да затворите га :)

Предлажемо да користите форум тест или да онемогућите вБЕТ за време чекања ако имате нека кључна питања која не може да чека. О свим другим питањима - Молим те отвори нову тему по новом издању.

У реду - имамо потврду да је проблем решен. Ако се питање ће се вратити онда пишите овде радо ћемо вам помоћи :)

Немам појма где се од човека, али моји модификације хтаццесс не измена код неког плугин

Поправио сам линкове изда себе: Д овдје нема помоћи

vBET
11-10-11, 21:14
Овде је помоћ чине саму почетак - не био сачекајте сат времена за прву одговору :) Ја разумем да га реше без наших хитова, али и даље није било помоћи од самог почетка :)

О вБуллетин код модификација - као што већ знате можете хвала за оне Бенцхмарк тима који званично одбија да се њихов број за отварање локала. СМФ Пријатељски УРЛ адреса се врши у више бољи начин и омогућава да - због тога користи вБуллетин Пријатељски УРЛ имаћете УРЛ адресе превести без икаквих модификација кода. То је једноставно - лоша Бенцхмарк решења значи слабу интеграцију. Велики ИПС подразумева велику интеграцију. СМФ има званичну подршку и архитектуру описао како да направите Модови који отвара своје куке (продужетак бодова). И многи модс да учини. Бенцхмарк екипа одбије да то уради у циљу - пошаљите ваше жали Бенцхмарк тима - ми већ знамо твоје мишљење, а ви већ знате узрок зашто си таква фрустрирани интеграције - јер Бенцхмарк тим је одбио да им Мод прошириве :) Без обзира на колико пута ћете поновити да желите друго решење - није до нас и ми ћемо променити ништа овде. Жале се да им вБуллетин мод за отварање локала. Ми верујемо да је то и немају смисла - њихово политичко овде је врло строга: страх и све промене ништа за спољну ;)

У сваком случају - Драго нам је ваш проблем решен :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1