Επιστροφή στο Forum: Solved Vbulleting 4.7 + VBSEO 3.6
techanalyst
10-10-11, 18:57
Φαίνεται σαν υπάρχουν εδώ μια μεγάλη αλλαγή, και οι αλλαγές ζήτησε διάλειμμα αποθηκεύονται διευθύνσεις URL στη google, ούτως ή άλλως γύρω από αυτό
r.dziadusz
10-10-11, 19:48
Τι είδους αλλαγή διευθύνσεων URL, παρακαλώ Δείξτε μου ένας από αυτούς;
Θα προσπαθήσω να αναπαραγάγετε το ζήτημα αυτό στο φόρουμ μας δοκιμής.
techanalyst
10-10-11, 21:05
Άλλαξα με VBSEO_URI, δεν λειτουργεί κλπ
βασικά εάν επιχειρεί να αλλάξετε ή να προσαρτήσετε τίποτα στο τέλος της διεύθυνσης url σταματήσει να λειτουργεί
techanalyst
10-10-11, 21:08
κυριολεκτικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το plugin βασικά: P
Το ένα φοβερό ιδέα, και το αναγνωριστικό αγάπη για να δουλέψει, αλλά το δεύτερο ενεργοποιήσω αυτό ολόκληρης της τοποθεσίας μεταβαίνει σε 500s (εσωτερική σφάλματα)
r.dziadusz
10-10-11, 21:57
OK, έχουν ρυθμιστεί σωστά οι επιλογές, έχετε επίσης αποστολή από την αποστολή-μία φορά στο φάκελο
Επιλογές-μετάφρασης-vbet
techanalyst
10-10-11, 23:30
το ένα φάκελο κάτω από το ριζικό κατάλογο www με φόρουμ
techanalyst
11-10-11, 00:10
ο φάκελος είναι περιοχή ρίζας των φόρουμ
Γεια σου.
-Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει σωστή εγκατάσταση.
-Παρακαλώ Βεβαιωθείτε επίσης που κάνατε σωστή ενσωμάτωση vbseo.
-Επίσης, παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι οι αλλαγές σας .htaccess ήταν σωστή (εάν δεν είστε βέβαιοι παρακαλούμε στείλτε μας .htaccess όλο το αρχείο και θα το ελέγξουμε αυτό).
-Επίσης Radek αποστολή σας ερώτηση που δεν μπορείτε να απαντήσετε - did αποστείλετε αρχεία από uplad-μία φορά κατάλογο;
Θα βρείτε όλη περιγραφή σε readme.html από vBET πακέτο.
Επίσης Radek θα εγκαταστήσει αύριο vBulletin 4.1.7 πρώτα στο φόρουμ μας δοκιμής και αν όλα όσα θα λειτουργεί στη συνέχεια σε πραγματική φόρουμ. Αν βρούμε οποιαδήποτε ζητήματα με vBulletin 4.1.7 μας θα σας ενημερώσω και θα εργαστούμε σε αυτό αμέσως. Αυτή τη στιγμή φαίνεται σαν έχετε κάτι λάθος στην εγκατάσταση, ή ρύθμισης παραμέτρων ή vbseo ολοκλήρωσης. Θα σας βοηθήσουμε να λειτουργήσει:) Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πρώτα ότι σας εγκατάστασης και την ολοκλήρωση ήταν σωστή.
Εάν είστε βέβαιοι ότι έχετε όλα όσα σωστή, τότε παρακαλώ PM πρόσβαση σε λεπτομέρειες Admin CP, FTP και vbseo CP μου ή σε περίπτερο r.diadusz (νωρίτερα αύριο θα είναι το Radek). Θα ελέγξουμε για τα όσα συμβαίνουν:)
techanalyst
11-10-11, 02:34
IM και λιγότερο άνετα με τι βρισκεται ΜΕΣΑ που απαραίτητες με αυτό το mod που χρησιμοποιώ την παρακολούθηση:
1.) Όλα Dragon Byte Tech Plugins, όλα τα εγκατεστημένα και όλων εκτέλεση
WikiVault 2.)
VBSEO 3.)
Επίσης απαιτεί ειδική re-writes επειδή μπορώ να χρησιμοποιήσω Akamai CDN μου
Ειλικρινά δεν θέλετε να τροποποιήσετε τα πάντα πλέον, δεν θέλω προσωρινής αποθήκευσης συνδέσεις μου στο google να αλλάξει, δεν θέλω να πρέπει να re γράψετε όλες μου mods ώστε να λειτουργήσουν εδώ τον άνθρωπο.
Θα μπορούσε να μόλις ασχοληθούμε που επιστροφής και να γίνει;
techanalyst
11-10-11, 02:34
Did απαντώ, στο φάκελο που περιέχει τα δεδομένα που είναι υπό φόρουμ διαδρομή, πράγματι, απάντησα ότι δύο φορές
IM και λιγότερο άνετα με τι βρισκεται ΜΕΣΑ που απαραίτητες με αυτό το mod που χρησιμοποιώ την παρακολούθηση:
1.) Όλα Dragon Byte Tech Plugins, όλα τα εγκατεστημένα και όλων εκτέλεση
WikiVault 2.)
VBSEO 3.)
Επίσης απαιτεί ειδική re-writes επειδή μπορώ να χρησιμοποιήσω Akamai CDN μου
Ειλικρινά δεν θέλετε να τροποποιήσετε τα πάντα πλέον, δεν θέλω προσωρινής αποθήκευσης συνδέσεις μου στο google να αλλάξει, δεν θέλω να πρέπει να re γράψετε όλες μου mods ώστε να λειτουργήσουν εδώ τον άνθρωπο.
Θα μπορούσε να μόλις ασχοληθούμε που επιστροφής και να γίνει;
Γεια σου.
Δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε τα πάντα - ακριβώς διευκρινίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης του vbseo πρέπει να τροποποιήσετε 2 vbseo αρχεία. Όλα τα υπόλοιπα παραμένει άθικτη. Πείτε ποιο μέρος της αυτή η ενσωμάτωση δεν καταλαβαίνω.
Δεν χρειάζεται να αλλάξετε ήδη με ευρετήριο συνδέσεις σας από την Google - γιατί πιστεύετε ότι έχετε να;
Δεν χρειάζεστε re εγγραφής όλων σας mods vBET εργασίας. vbseo είναι μόνο plugin που πρέπει να ενσωματώσετε εάν χρησιμοποιείτε. Sitemap γεννήτρια ολοκλήρωσης δεν είναι απαραίτητη σε όλα - θα εργαστεί ούτως ή άλλως. Καμία άλλη plugins απαιτεί αλλαγές αρχείων και περισσότερες plugins δεν απαιτούν να ενσωματώνονται σε όλα (μόνο εκείνοι που σπάει vBulletin αρχιτεκτονική και δεν χρησιμοποιείτε global_complete άγκιστρο). Και ακόμη και για τη αγκίστρια που γίνεται ανασυσκευασία αρχιτεκτονική vBulletin δεν πρέπει να ενσωματώσετε εάν δεν θέλετε να - σας να τα αγνοήσετε στις επιλογές vBET.
Παρακαλώ πες ό, τι δεν καταλαβαίνω ολοκλήρωσης; -θα σας βοηθήσουμε:) Σωστή ανάγνωση τώρα το σχόλιό σας έχω εντύπωση ότι ακόμη δεν διαβάζετε ολοκλήρωσης οδηγίες.
Δεν υπάρχει κάθε λόγος για την επιστροφή και εμείς δεν επιστροφή μόνο επειδή ο χρήστης ισχυρίστηκε ότι είχε θέμα, το οποίο δεν είδαμε ποτέ. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να αγοράσει κάθε πειρατικό λογισμικό, να πω ότι έχει ένα θέμα το οποίο θα εμφανίζει και δεν επιτρέπουν για υποστήριξη, αξίωση για επιστροφή και τη χρήση του προϊόντος, ούτως ή άλλως σε ορισμένες άλλες φόρουμ. Δηλαδή γιατί εμείς δεν επιστροφή, ιδίως ότι πιθανότατα δεν έχετε πρόβλημα με vBET μόνο με σας εγκατάστασης/ολοκλήρωσης. Επίσης ακόμη και σε περίπτωση σφάλματος, ομάδα vBET διορθώνει σφάλματα.
Απαντήστε σε κάθε δεδομένη ερωτήσεις και αν νομίζετε ότι έχετε όλα όσα εντάξει και εξακολουθεί να μην λειτουργεί, παρακαλώ PM πρόσβαση λεπτομέρειες (ΠΣ Admin, FTP, vbseo CP) έτσι θα είμαστε σε θέση να ελέγξετε και να σας βοηθήσει να:)
Did απαντώ, στο φάκελο που περιέχει τα δεδομένα που είναι υπό φόρουμ διαδρομή, πράγματι, απάντησα ότι δύο φορές
Δυστυχώς ήταν χωρίς προσφορά και δεν μου ήταν βέβαιος τι είναι περίπου - ζήτησε ερώτηση, ή όλη την εγκατάσταση, ή φόρουμ καταλόγου ή τι. Ευχαριστίες για την εξήγηση - ανατρέξτε μου προηγούμενη post.
techanalyst
11-10-11, 12:30
Θα δοκιμαστεί μία από τις αλλαγές που τις οδηγίες που είχαν, όταν έκανα και ότι οι συνδέσεις στην τοποθεσία αλλάξει ακόμη και για τα αγγλικά, δεν θέλω να μου συνδέσεις για τα αγγλικά, για να αλλάξετε το χρονικό διάστημα, παρακολούθησα τις οδηγίες αλλά δεν μπορώ ούτε θα κάνω όλες αυτές τις αλλαγές, επίσης, χρησιμοποιώ wiki φύλαξης (Vault) που δεν πρόκειται να τροποποιήσετε τον κώδικα, thats μόνο ενοχλητικό, όταν φέρνουν μια ενημερωμένη έκδοση που κακώς πρέπει να συνεχίσει να κάνει το ίδιο, με 20 + plugins εμείς απλώς επίκλιση κάθονται και διακόψουν την τοποθεσία, για να ελέγξετε αν λειτουργεί ή όχι, περίοδο.
Κατηγορώντας έναν πελάτη "ανάγνωση δεν οδηγίες"; Ναι το έκανα, πέρασα τεσσάρων ωρών, ενεργοποιημένη συνδέει τα πάντα σε ένα T, παρατηρήσει από το google σταματήσει να λειτουργεί, μια καταστροφή shouldnt plugin την τοποθεσία και είναι αδύνατη η χρήση 301s επειδή η χρήση Akamai για μου cdn έτσι re-writes πρέπει να είναι ειδικές
techanalyst
11-10-11, 12:32
Δεν υπάρχει καμία FTP, το ένα αποκλειστικό διακομιστή που έχει μόνο θύρα 80 ανοικτή σε αυτό, μου ftp από μια αποκλειστική ftp server
IM ισχυρίζεται ότι όχι, δεν θέλω να χειριστείτε την τοποθεσία μου στο σημείο ότι οι συνδέσεις από μια αναζήτηση google σταματήσει να λειτουργεί, νομίζω ότι το αρκετά βάσιμος
techanalyst
11-10-11, 13:07
Re ενεργοποιημένη κάντε κλικ σε μια γλώσσα και να δείτε τι κάνει
techanalyst
11-10-11, 13:14
vbnotifications πλαίσια είναι πραγματικά θάλασσα καθώς και
techanalyst
11-10-11, 13:42
Και τσεχική, πιο απλά παραμονής στη μορφή Αγγλικά αν τα έργα
Θα δοκιμαστεί μία από τις αλλαγές τις οδηγίες είχε, όταν έκανα και ότι οι συνδέσεις στην τοποθεσία αλλάξει ακόμη και για τα αγγλικά, δεν θέλω οι συνδέσεις μου για τα αγγλικά, για να αλλάξετε το χρονικό διάστημα
Δεν μπορείτε να κάνετε μόνο μία αλλαγή και να περιμένουμε θα λειτουργήσει κατάλληλα. Πρέπει να κάνετε ΟΛΌΚΛΗΡΗ ολοκλήρωσης είχαν τεθεί σε σας πρέπει να αγρανάπαυση όλα τα μέτρα οικοδόμησης - όχι μόνο μία. Παρακαλούμε στείλτε μας διεύθυνση URL που δεν αλλάζει μετά την ένταξη και πρόσβαση λεπτομέρειες ώστε να μπορούν να ελέγχουμε τι συμβαίνει εκεί.
Παρακολούθησα τις οδηγίες, αλλά δεν μπορώ ούτε θα κάνω όλες αυτές τις αλλαγές
Μόλις πριν από σας έγραψε ότι κάνατε ένα μόνο βήμα ολοκλήρωσης. Εδώ σε μια φράση γράφετε ότι κάνατε όλα και ότι δεν θα την όλα. Πώς λοιπόν είναι πραγματικά; Σας έκανε η ενοποίηση με το vbseo ή όχι; Τι να κάνετε αυτό - σταματά σας έγραψε επίσης ότι δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές - Ελέγξτε αν έχετε κατάλληλα δικαιώματα για τα αρχεία που θέλετε να αλλάξετε. Εάν δεν πρόκειται για δικαιώματα πράγμα Περιγράψτε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές - τι σας σταματά σε εξέλιξη;
επίσης, χρησιμοποιώ wiki φύλαξης (Vault) που δεν πρόκειται να τροποποιήσει τον κωδικό της thats μόνο ενοχλητικό, όταν φέρνουν μια ενημερωμένη έκδοση
Πρώτη αλλαγή στο viki φύλαξης (Vault) είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση μόνο σε μία ειδική περίπτωση - εάν δεν σας ταιριάζουν εκεί δεν θα έχετε για να αλλάξετε οποιαδήποτε αρχεία viki φύλαξης (Vault). Επίσης ακόμη και τότε δεν χρειάζεται να το κάνουμε - μπορείτε να παραβλέψετε μόλις viki φύλαξης (Vault) στο vBET. Παρακαλώ Σημειώστε ότι αυτό το mod απαιτεί μια ενσωμάτωση επειδή viki φύλαξης (Vault) αλλαγές vBulletin αρχιτεκτονική - παρακαλώ, διεύθυνση όλα παραπονείται για την ομάδα η οποία αναπτύσσει viki φύλαξης (Vault).
Δεύτερον - τι είναι ενοχλητική και τι δεν είναι προσωπικό πράγμα. Ήλιος μπορεί να είναι ενοχλητική για σας, εάν αποφασίσετε να. Σημειώστε ότι ο ρόλος μας εδώ είναι να σας υποστηρίξουμε στο vBET, δεν κάνουμε εδώ κάθε προπονητή, προσωπικές αλλαγές ούτε ψυχοθεραπεία. Δεν είμαστε εδώ για να εργαστείτε με τα συναισθήματα σας - σας παρακαλώ να εστιάζεται σε θέματα που vBET έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε. Κατανοώ ότι για σας είναι ενοχλητικό - τώρα παρακαλώ επιτρέπει την εστίαση στο θέμα. Να αγνοήσετε σελίδες για μετάφραση σε vBET, χρησιμοποιήστε την επιλογή Admin CP - > vBET - > Επιλογές μετάφρασης - > Παράβλεψη διευθύνσεις URL. Θα βρείτε εκεί περιγραφή πώς να το χρησιμοποιήσετε. Εάν αποφασίσετε να ενοποιούν με viki φύλαξης (Vault) και, στη συνέχεια, να σας παρακαλώ είχαν τεθεί σε αγρανάπαυση οι οδηγίες αυτές: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html Σημειώστε ότι οι οδηγίες αυτές είναι δημόσια διαθέσιμες και επομένως έπρεπε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν πριν από.
Άρρωστος πρέπει να συνεχίσει να κάνει το ίδιο, με 20 + plugins εμείς απλώς επίκλιση κάθονται και διακόψουν την τοποθεσία, για να ελέγξετε αν λειτουργεί ή όχι, περίοδο.
Τι σας συρμάτωση σχετικά με; Παρακαλώ σημείο ακριβώς plugins που πιστεύετε ότι θα απαιτούν αλλαγή κώδικα και γιατί νομίζετε ότι αυτό θα απαιτηθούν. Ήταν ήδη πληροφορήσει ότι είναι μόνο ολοκλήρωσης που είναι υποχρεωτικός για vbseo, εάν χρησιμοποιείται. Δεν για περισσότερες mods υπάρχει δεν απαιτείται μια ενσωμάτωση σε όλα. Μόνο οι mods που σπάει vBulletin αρχιτεκτονική μπορεί να απαιτούν ολοκλήρωσης (παρακαλώ έντυπό mods συντάκτες σχετικά με λάθος λύσεις) και επίσης δεν είναι υποχρεωτική - μπορείτε να το προσθέσετε μόνο σε σελίδες vBET αγνοείται. Παρακαλώ, σημείο ακριβώς που mods σας κάνει αναταραχές με vBET. Επίσης Σημειώστε ότι μπορείτε να εργάζεστε σε δοκιμή παρουσία έτσι σας πραγματική φόρουμ παραμένει αλώβητος για την ώρα των δοκιμών σας.
Κατηγορώντας έναν πελάτη "ανάγνωση δεν οδηγίες"; Ναι το έκανα, πέρασα τεσσάρων ωρών, ενεργοποιημένη συνδέει τα πάντα σε ένα T, παρατηρήσει από το google σταματήσει να λειτουργεί, μια καταστροφή shouldnt plugin την τοποθεσία και είναι αδύνατη η χρήση 301s επειδή η χρήση Akamai για μου cdn έτσι re-writes πρέπει να είναι ειδικές
Σημειώστε ότι δεν σας κατηγορήθηκε για τίποτα. Σας ζητήθηκε να ελέγξετε πάλι, επίσης να έχεις μου εντύπωση που βασίζονται σε δηλώσεις σας - όπως ακριβώς πριν από σας έγραψε ξανά για ορισμένες μυστηριώδη mods + 20, όπου θα πρέπει να τρελών αλλαγές, όταν ήταν ήδη ενημέρωσε ότι αυτό δε θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα στα περισσότερα από τα εάν σε οποιοδήποτε. Σαφώς περιγράφεται:
Εγκατάσταση του vBET είναι εύκολο ακόμα ενσωμάτωση με άλλα plugins μπορεί να είναι παραπλανητικός. Είναι επειδή κάθε mod λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο και τη χρήση άλλων άγκιστρα. Αλλά πρώτα από όλα:
ΔΕΝ χρειάζεται να ενσωματώσει vBET με όλους τους άλλους mods σας. Τα περισσότερα mods δουλεύουν μια χαρά με vBET χωρίς πρόσθετα μέτρα.
Είναι διαθέσιμη εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
Και έχω ακόμη πραγματικά εντύπωση ότι δεν μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες ολοκλήρωσης, επειδή επαναλάβετε πάλι σχετικά με την αλλαγή κώδικα σε όλους σας mods αυτό δεν θα συμβεί.
Αφιερώστε συγγνώμη εάν είναι συγκινημένος σας - εξακολουθεί να είναι η εντύπωσή μου και ακόμη και τώρα δεν είμαι σίγουρος ότι πραγματικά διαβάσετε αυτό, ίσως μας περίπτερο έχουν κάτι άλλο, κατά την άποψή μας, όταν γράφετε σχετικά με την ενσωμάτωση οδηγίες.
Χρειαζόμαστε την επιβεβαίωση ότι όλα έγιναν καταλλήλως (που δεν είμαι σίγουρος, επειδή έχετε γράψει ότι κάνατε ένα μόνο βήμα, τότε ότι όλα και στην ίδια πρόταση που μπορείτε να το κάνετε όλα...) πριν προχωρήσουμε σε διακομιστή του χρήστη. Έτσι παρακαλώ να επιβεβαιώσετε ότι κάνατε ολόκληρο vbseo ολοκλήρωσης. Επίσης, δίνουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το θέμα σας με την αλλαγή διεύθυνσης URL (ακριβής διεύθυνση URL πριν, μετά και πρόσβαση σε λεπτομέρειες ώστε να μπορούν να ελέγχουμε τις αλλαγές).
Δεν υπάρχει καμία FTP, το ένα αποκλειστικό διακομιστή που έχει μόνο θύρα 80 ανοικτή σε αυτό, μου ftp από μια αποκλειστική ftp server
IM ισχυρίζεται ότι όχι, δεν θέλω να χειριστείτε την τοποθεσία μου στο σημείο ότι οι συνδέσεις από μια αναζήτηση google σταματήσει να λειτουργεί, νομίζω ότι το αρκετά βάσιμος
Παρακαλώ PM ως λεπτομέρειες πρόσβασης στο σύστημα αρχείων σας. Έπρεπε να αποστείλετε αρχεία vBET κατά κάποιο τρόπο - υποθέτω ότι έχετε ορισμένες πρόγραμμα περιήγησης-πελάτη για να γίνει αυτό.
Εάν τα πάντα θα γίνει καλά, τότε καμία από τις υπάρχουσες συνδέσεις θα σταματήσουν να λειτουργούν.
Re ενεργοποιημένη κάντε κλικ σε μια γλώσσα και να δείτε τι κάνει
Παρακαλώ:
1. Περιγραφή σας ζητήματα. Δεν μαντέψουν - εάν θέλετε να σας βοηθήσουν να γρήγορα και, στη συνέχεια, σας παρακαλώ Περιγράψτε το θέμα σας.
2. Να τηρούν ένα νήμα ανά ένα θέμα. Εάν πρόκειται για κάτι άλλο που δεν εργάζονται διευθύνσεις URL τότε παρακαλώ να ανοίξουν νέο νήμα για αυτό. Εμείς θα είναι σε θέση να διαχειρίζεται, ούτε βοήθεια εάν πολλά θέματα θα χωριστεί σε ένα νήμα θα είμαστε όλοι χάσατε σε αυτό. Παρακαλούμε φυλάξτε ένα θέμα ανά ένα νήμα
3. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι συνιστάται να χρησιμοποιήσετε SEO συνδέσεις, αντί της γλώσσας = συνδέσεις
vbnotifications πλαίσια είναι πραγματικά θάλασσα καθώς και
Ανοίξτε το νέο νήμα για νέο ζήτημα και περιγράφει ακριβώς το θέμα (αποστολή ακριβής διεύθυνση URL που όπου μπορούμε να δούμε, αν απαιτεί λογαριασμό τότε PM μας πρόσβαση για να ελέγξετε το λογαριασμό).
techanalyst
11-10-11, 14:18
Το έναν αποκλειστικό διακομιστή, δεν υπάρχει καμία μέθοδος προγράμματος περιήγησης μεταφόρτωση αρχείων, σας ssh στο πλαίσιο σε τοπικό επίπεδο και στη συνέχεια ftp με το διακομιστή ftp
Και τσεχική, πιο απλά παραμονής στη μορφή Αγγλικά αν τα έργα
Σας παρακαλώ να ανοίξετε νέο νήμα για νέο θέμα. Λίγο εδώ - Ελέγξτε διαθεσιμότητά σας υπηρεσίες παροχής (Admin CP - > vBET - > μετάφραση παρόχων διαθεσιμότητα). Υπηρεσίες παροχής που όρια και εάν η υπηρεσία παροχής μεταφράσεων αρνείται να σας στείλει μετάφραση τότε vBET έχουν δεν μετάφραση για να εμφανίσετε και εμφανίζει το αρχικό κείμενο. Παρακαλώ Σημειώστε ότι vBET αποθηκεύει προσωρινά μεταφράσεις όταν ήδη προσωρινής αποθήκευσης θα εμφανίζεται ακόμα και όταν του ορίου σας και η υπηρεσία παροχής δεν στείλετε νέες μεταφράσεις (Παρακαλούμε σημειώστε ότι περιορίζει περιοδικά δεν είναι μόνιμες). Επίσης, Σημειώστε ότι vBET κατά περιόδους, ελέγχετε does παροχής είναι διαθέσιμη και πάλι:) Επίσης Σημειώστε ότι όταν χρησιμοποιείτε το Google v2 API μπορείτε να δημιουργήσετε δικά σας όρια.
Εάν χρειάζεστε βοήθεια περισσότερο με το θέμα αυτό ανοίξτε νέο νήμα για αυτό και θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες - εδώ είναι να τοποθετήσετε δεν, γιατί αυτό το νήμα για κατεστραμμένες συνδέσεις.
techanalyst
11-10-11, 14:30
Δεν μπορείτε να κάνετε μόνο μία αλλαγή και να περιμένουμε θα λειτουργήσει κατάλληλα. Πρέπει να κάνετε ΟΛΌΚΛΗΡΗ ολοκλήρωσης είχαν τεθεί σε σας πρέπει να αγρανάπαυση όλα τα μέτρα οικοδόμησης - όχι μόνο μία. Παρακαλούμε στείλτε μας διεύθυνση URL που δεν αλλάζει μετά την ένταξη και πρόσβαση λεπτομέρειες ώστε να μπορούν να ελέγχουμε τι συμβαίνει εκεί.
Μόλις πριν από σας έγραψε ότι κάνατε ένα μόνο βήμα ολοκλήρωσης. Εδώ σε μια φράση γράφετε ότι κάνατε όλα και ότι δεν θα την όλα. Πώς λοιπόν είναι πραγματικά; Σας έκανε η ενοποίηση με το vbseo ή όχι; Τι να κάνετε αυτό - σταματά σας έγραψε επίσης ότι δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές - Ελέγξτε αν έχετε κατάλληλα δικαιώματα για τα αρχεία που θέλετε να αλλάξετε. Εάν δεν πρόκειται για δικαιώματα πράγμα Περιγράψτε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές - τι σας σταματά σε εξέλιξη;
Πρώτη αλλαγή στο viki φύλαξης (Vault) είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση μόνο σε μία ειδική περίπτωση - εάν δεν σας ταιριάζουν εκεί δεν θα έχετε για να αλλάξετε οποιαδήποτε αρχεία viki φύλαξης (Vault). Επίσης ακόμη και τότε δεν χρειάζεται να το κάνουμε - μπορείτε να παραβλέψετε μόλις viki φύλαξης (Vault) στο vBET. Παρακαλώ Σημειώστε ότι αυτό το mod απαιτεί μια ενσωμάτωση επειδή viki φύλαξης (Vault) αλλαγές vBulletin αρχιτεκτονική - παρακαλώ, διεύθυνση όλα παραπονείται για την ομάδα η οποία αναπτύσσει viki φύλαξης (Vault).
Δεύτερον - τι είναι ενοχλητική και τι δεν είναι προσωπικό πράγμα. Ήλιος μπορεί να είναι ενοχλητική για σας, εάν αποφασίσετε να. Σημειώστε ότι ο ρόλος μας εδώ είναι να σας υποστηρίξουμε στο vBET, δεν κάνουμε εδώ κάθε προπονητή, προσωπικές αλλαγές ούτε ψυχοθεραπεία. Δεν είμαστε εδώ για να εργαστείτε με τα συναισθήματα σας - σας παρακαλώ να εστιάζεται σε θέματα που vBET έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε. Κατανοώ ότι για σας είναι ενοχλητικό - τώρα παρακαλώ επιτρέπει την εστίαση στο θέμα. Να αγνοήσετε σελίδες για μετάφραση σε vBET, χρησιμοποιήστε την επιλογή Admin CP - > vBET - > Επιλογές μετάφρασης - > Παράβλεψη διευθύνσεις URL. Θα βρείτε εκεί περιγραφή πώς να το χρησιμοποιήσετε. Εάν αποφασίσετε να ενοποιούν με viki φύλαξης (Vault) και, στη συνέχεια, να σας παρακαλώ είχαν τεθεί σε αγρανάπαυση οι οδηγίες αυτές: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html Σημειώστε ότι οι οδηγίες αυτές είναι δημόσια διαθέσιμες και επομένως έπρεπε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν πριν από.
Τι σας συρμάτωση σχετικά με; Παρακαλώ σημείο ακριβώς plugins που πιστεύετε ότι θα απαιτούν αλλαγή κώδικα και γιατί νομίζετε ότι αυτό θα απαιτηθούν. Ήταν ήδη πληροφορήσει ότι είναι μόνο ολοκλήρωσης που είναι υποχρεωτικός για vbseo, εάν χρησιμοποιείται. Δεν για περισσότερες mods υπάρχει δεν απαιτείται μια ενσωμάτωση σε όλα. Μόνο οι mods που σπάει vBulletin αρχιτεκτονική μπορεί να απαιτούν ολοκλήρωσης (παρακαλώ έντυπό mods συντάκτες σχετικά με λάθος λύσεις) και επίσης δεν είναι υποχρεωτική - μπορείτε να το προσθέσετε μόνο σε σελίδες vBET αγνοείται. Παρακαλώ, σημείο ακριβώς που mods σας κάνει αναταραχές με vBET. Επίσης Σημειώστε ότι μπορείτε να εργάζεστε σε δοκιμή παρουσία έτσι σας πραγματική φόρουμ παραμένει αλώβητος για την ώρα των δοκιμών σας.
Σημειώστε ότι δεν σας κατηγορήθηκε για τίποτα. Σας ζητήθηκε να ελέγξετε πάλι, επίσης να έχεις μου εντύπωση που βασίζονται σε δηλώσεις σας - όπως ακριβώς πριν από σας έγραψε ξανά για ορισμένες μυστηριώδη mods + 20, όπου θα πρέπει να τρελών αλλαγές, όταν ήταν ήδη ενημέρωσε ότι αυτό δε θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα στα περισσότερα από τα εάν σε οποιοδήποτε. Σαφώς περιγράφεται:
Είναι διαθέσιμη εδώ: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
Και έχω ακόμη πραγματικά εντύπωση ότι δεν μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες ολοκλήρωσης, επειδή επαναλάβετε πάλι σχετικά με την αλλαγή κώδικα σε όλους σας mods αυτό δεν θα συμβεί.
Αφιερώστε συγγνώμη εάν είναι συγκινημένος σας - εξακολουθεί να είναι η εντύπωσή μου και ακόμη και τώρα δεν είμαι σίγουρος ότι πραγματικά διαβάσετε αυτό, ίσως μας περίπτερο έχουν κάτι άλλο, κατά την άποψή μας, όταν γράφετε σχετικά με την ενσωμάτωση οδηγίες.
Χρειαζόμαστε την επιβεβαίωση ότι όλα έγιναν καταλλήλως (που δεν είμαι σίγουρος, επειδή έχετε γράψει ότι κάνατε ένα μόνο βήμα, τότε ότι όλα και στην ίδια πρόταση που μπορείτε να το κάνετε όλα...) πριν προχωρήσουμε σε διακομιστή του χρήστη. Έτσι παρακαλώ να επιβεβαιώσετε ότι κάνατε ολόκληρο vbseo ολοκλήρωσης. Επίσης, δίνουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το θέμα σας με την αλλαγή διεύθυνσης URL (ακριβής διεύθυνση URL πριν, μετά και πρόσβαση σε λεπτομέρειες ώστε να μπορούν να ελέγχουμε τις αλλαγές).
ΔΙΕΥΘΎΝΣΕΙΣ URL
PC Gaming | PC Gamers & ατμού παιχνιδιών (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - Αγγλικά, τώρα παραμένει η ίδια να δεν αλλαγή συνδέσεων, όταν είναι ΑΔΎΝΑΤΗ η ΧΡΉΣΗ της 301 redirects οφείλεται σε CDN CName διενέξεις
PC hry | hraní της na, PC ένα herní ατμού (česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - φαίνεται να λειτουργεί, vbnotification δείχνει ένα σωρό παράξενα κώδικα
PC Gaming | PC Gamers & ατμού παιχνιδιών (Ελληνικά) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - παραμένει αγγλικά
VBSEO αλλαγές - ορισμένα βήματα που έρχονται σε διένεξη με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις μου Re-writes Mod, Im δεν αντικατάσταση κώδικα vbseo, VBSEO λειτουργεί τέλεια atm, im δεν αλλάζουν τους κώδικα, την προθεσμία, την Simple, unobtrusive and κανένα νόημα για μένα να απαιτούν να αλλάξει ο κωδικός σε μια app που λειτουργεί, δεν θα πρέπει να έχω για να χειριστείτε τον κώδικα, τι συμβαίνει όταν έχω κάποιον αναβάθμιση ή να εφαρμόσετε μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα για αυτό το λογισμικό; Πρέπει να επιστρέψετε και να εκτελέσετε αυτά τα βήματα, με όλες τις τρέχουσες plugins μου να μην χρειάζεται να κάνετε κάτι από αυτό.
WikiVault - ποτέ δεν μού προκάλεσε ένα θέμα
Οι αλλαγές του κώδικα vbseo είναι ουσιαστικής σημασίας. Χωρίς τους, και εκεί είναι μόνο δύο από τους (και μερικές αλλαγές στις ρυθμίσεις σας ΠΣ vbseo), Vbet δεν θα λειτουργήσει όπως προβλέπεται. Έχω περίπου δεκαπέντε mods εκτελείται σε ένα φόρουμ μου και είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με οποιαδήποτε από αυτές κατά το χρονικό διάστημα που μου χρησιμοποιώντας το Vbet. Όσο διάστημα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγκατάστασης για το γράμμα πράγματα θα λειτουργήσει.
techanalyst
11-10-11, 14:49
Έτσι, προκειμένου να καταστεί η εργασία αυτή πρέπει να χειριστείτε κώδικα VBSEO: P που μου έχει κανένα νόημα, όταν κάνετε αναβάθμιση ή εφαρμόσετε μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα VBSEO άρρωστος πρέπει να μεταβείτε πίσω και να κάνετε πάλι τις αλλαγές, αυτό είναι ένα σενάριο Im εργασίας να αποφευχθεί όπως μια μάστιγα
techanalyst
11-10-11, 17:06
Ok.... Απάντηση με εισαγωγικά ήταν έσπασε μέχρι I απενεργοποιημένη αυτό το plugin: P
ΔΙΕΥΘΎΝΣΕΙΣ URL
PC Gaming | PC Gamers & ατμού παιχνιδιών (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - Αγγλικά, τώρα παραμένει η ίδια να δεν αλλαγή συνδέσεων, όταν είναι ΑΔΎΝΑΤΗ η ΧΡΉΣΗ της 301 redirects οφείλεται σε CDN CName διενέξεις
PC hry | hraní της na, PC ένα herní ατμού (česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - φαίνεται να λειτουργεί, vbnotification δείχνει ένα σωρό παράξενα κώδικα
PC Gaming | PC Gamers & ατμού παιχνιδιών (Ελληνικά) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - παραμένει αγγλικά
VBSEO αλλαγές - ορισμένα βήματα που έρχονται σε διένεξη με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις μου Re-writes Mod, Im δεν αντικατάσταση κώδικα vbseo, VBSEO λειτουργεί τέλεια atm, im δεν αλλάζουν τους κώδικα, την προθεσμία, την Simple, unobtrusive and κανένα νόημα για μένα να απαιτούν να αλλάξει ο κωδικός σε μια app που λειτουργεί, δεν θα πρέπει να έχω για να χειριστείτε τον κώδικα, τι συμβαίνει όταν έχω κάποιον αναβάθμιση ή να εφαρμόσετε μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα για αυτό το λογισμικό; Πρέπει να επιστρέψετε και να εκτελέσετε αυτά τα βήματα, με όλες τις τρέχουσες plugins μου να μην χρειάζεται να κάνετε κάτι από αυτό.
WikiVault - ποτέ δεν μού προκάλεσε ένα θέμα
Γεια σου ήδη σας ζήτησα να ανοίξουν νέο νήμα για κάθε θέμα. Πρόκειται μόνο για κατεστραμμένες συνδέσεις και άλλα θέματα δεν εξετάζονται εδώ. Δεν μπορούμε να έχουμε πολλές συζητήσεις σε μία θέση. θέμα 1 = ένα νήμα. Σας παρακαλώ να ανοίξετε νέο νήμα δεν μεταφρασμένων σελίδων που θα πρέπει να μεταφραστεί (σας ήδη απάντησα σύντομα αν χρειάζεστε περισσότερα ανοίξτε νέο νήμα για αυτό). Επίσης, να ανοίξετε νέο νήμα για vbnotifications (με λεπτομέρειες - δεν "σωρό παράξενα κώδικα", αλλά ακριβώς τι εννοείτε).
Εάν σας εγκατάστασης ή ολοκλήρωσης δεν γίνεται καταλλήλως στη συνέχεια μπορείτε να έχετε κάθε είδους θέματα. Μέχρι να έχετε vBET καταλλήλως εγκατεστημένο και ολοκληρωμένη σας φόρουμ είναι η απάντησή μας σε θέματα σας - Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο readme.html και αυτό το φόρουμ. Τοποθετείτε λάθος καυσίμων για το αυτοκίνητό σας - τι περιμένετε; Ότι το αυτοκίνητό σας θα λειτουργεί με νερό; Εάν δεν θέλετε να είναι η επιλογή σας - μπορείτε να πείτε υπάρχει κανένα τρόπο δεν θα μπορώ να προσθέσω για το FTP αρχείο X - έχετε δικαίωμα να το κάνετε αυτό και vBET έχει δικαίωμα να σπάσει. Θα δεν έχουν μεταφραστεί διευθύνσεις URL χωρίς σύνδεση με το vbseo. Μπορείτε να έχετε προβλήματα με τις μεταφρασμένες συνδέσεις και ανακατευθύνσεων. Και αυτό είναι τι συμφωνείτε προσωπικά - εντάξει αυτό το κατανοούμε ότι συμφωνείτε σχετικά με αυτό. Απλώς να θυμάστε ότι πρόκειται για επιλογή σας όταν θα έχετε κάποιο πρόβλημα και ότι είχαμε ήδη δώσει λύση που αρνηθήκατε. vbseo δεν λειτουργεί τέλεια με το vBET χωρίς ολοκλήρωση και αυτός είναι ο λόγος της ολοκλήρωσης. Δεν θέλουμε να αλλάξετε απόλυτα κωδικό εργασίας - θέλουμε να κάνετε αλλαγές, να απόλυτα εργασίας.
WikiVault έχει τη δική του sandbox και δεν αλλάξει τίποτα γύρω από. vBET λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο, και αυτό επηρεάζει τα πάντα (εκτός αν χρησιμοποιείτε την παράμετρο Παράβλεψη). Δεν είμαστε εδώ για να συζητήσουμε WikiVault (εκτός αν σας έχουν ζητήματα με ολοκλήρωση - τότε παρακαλώ να ανοίξουν νέο νήμα). Παρακαλώ παραμένουν με το θέμα - τι είναι σπασμένα διευθύνσεις URL; Παρακαλώ δώστε μας ακριβή παραδείγματα κατεστραμμένες URL. Για κάθε άλλο θέμα, παρακαλώ να ανοίξετε νέο νήμα. Εάν δεν έχετε διακοπεί διευθύνσεις URL στη συνέχεια θεωρούμε ότι ΑΥΤΌ το θέμα όπως επιλυθεί. Έτσι παρακαλώ - μας παρέχει το παράδειγμα των θραυσμάτων URL. Όλες οι συνδέσεις μας δώσατε δεν είναι κατεστραμμένες.
Ok.... Απάντηση με εισαγωγικά ήταν έσπασε μέχρι I απενεργοποιημένη αυτό το plugin: P
ΝΈΑ ΝΗΜΆΤΩΝ ΑΝΆ ΝΈΟ ΖΉΤΗΜΑ - από τώρα θα αφαιρέσουμε κάθε μήνυμα από αυτό το νήμα που δεν είναι σχετικά με το θέμα. Απλά να σας υποχρεώσει να ανοίξουν νέο νήμα για αυτό. Είναι πραγματικά απαραίτητο - εμπιστοσύνη μας, χωρίς να θα όλοι έχουμε αναταραχές στην ανακοίνωση. Έναρξη ήδη εδώ τουλάχιστον 4 θέματα και σας ρώτησα πολλές φορές για να ανοίξετε νέα νημάτων για εκείνους. Αντί για αυτό που προσπαθείτε να προσθέσετε περισσότερα θέματα εδώ. Μόνο ένα θέμα θα συζητηθεί εδώ. Για άλλους-, δημιουργήστε ένα νέο νήμα ανά κάθε θέμα. Θα γνωρίζουμε ακριβώς τι είμαστε ακόμη εργασίας από, τι συμβαίνει και πώς ήταν ήδη λυθεί. Μπορεί να σας εικόνα σας όλη φόρουμ σε ένα νήμα; Γιατί προσπαθείτε να κάνετε κάτι τέτοιο εδώ. Παρακαλούμε μόνο - παρακαλώ - παρακαλώ - ανοίξετε νέο νήμα για κάθε θέμα σας:)
Να θυμάστε, επίσης, να προσθέσετε όσες λεπτομέρειες μπορείτε διαφορετικά θα σας δεν παίρνουν τίποτα περισσότερο σαν ερώτηση (όταν, URL, παράδειγμα, πώς να αναπαραγάγετε και ούτω καθεξής).
techanalyst
11-10-11, 20:20
Δύο πράγματα:
1.) Ολοκλήρωσης - προσέθεσε το VBSEO δεν έχει απαιτείται, εκτέλεση πολλών plugins, vbtube, όλα δράκος byte Plugins, vbseo, vaultwiki κλπ κλπ., ποτέ, αφού χρειάστηκε να χειριστείτε τα φυσικά αρχεία, ολοκλήρωσης δεν σημαίνει αλλαγή κώδικα, αυτό σημαίνει ότι έχετε να mod ένα 3ο μέρος προϊόν να πληροί τις απαιτήσεις δική σας, που μέσα όταν κάνω αναβάθμιση στο VBSEO πρέπει να μεταβείτε πίσω και να κάνετε πάλι τις αλλαγές, μέσα περισσότερο έργο περισσότερο χρόνο κάτω
2.) Σύνδεση - λειτουργούν τώρα αλλά έπρεπε να κάνετε αλλαγές στο μου re-writes URL για μου akamai CDN υπηρεσίες: P και πάλι αναγκάστηκα να τροποποιήσω ένα τρίτο μέρος να πληρούν την απαίτηση του plugin σας
Θα ήθελα όμως μου δεν μπορεί να διατηρεί σπάσιμο μου φόρουμ για να ελέγξετε ένα plugin, VBET έχει ήδη μου κόστιζε περίπου 6 - 7 ώρες που δοκιμών και σχετικά με τη δημιουργία και την αλλαγή του συνδυασμού των plugins που είναι ενεργοποιημένη. Απάντηση με Qoute = Broke, θα μπορεί να πάει ώρες χωρίς αυτό, vbnotifications = πολύ σημαντική, και η υποστήριξή σας αργεί να πολύ να πάρετε πίσω, έτσι θα δεν είναι δυνατό να περάσετε 6 ώρες με αυτό, με στόχο τη διάρρηξη του φόρουμ που εκκρεμούν αναπάντητες.
1.) Δεν έχουν σχέση. Καθόλου. Και μας φέρνει πουθενά. Επίσης όταν εγκαταστήσατε το vbseo έπρεπε να χειριστείτε φυσικά αρχεία - .htaccess - ακόμη δεν είναι σχετικές καθόλου εδώ. Επίσης Σημειώστε ότι αναγκάζονται αλλαγών κώδικα vbseo από την vbseo ομάδα, η οποία αρνείται να προσθέσετε αγκίστρια του κώδικά τους, γεγονός που θα επιτρέψει στον plugin vBET λειτουργικότητα. Παρακαλώ, να σας παραπονείται για την vbseo της ομάδας που τους mod αρχιτεκτονική και τους πολιτική (κοινό τους ρωτήσαμε για τη αγκίστρια μυρμήγκι ήταν αρνήθηκε) - με άλλα λόγια μπορείτε να την ομάδα vbseo ευχαριστίες για αυτό. Συνειδητοποιούμε τι κώδικα αλλάζει μέσα - γιατί είστε ακόμη και γράψτε τον μας; Είπαμε ήδη-έχετε πλήρη δικαίωμα να αρνηθεί την ένταξη και να δέχεται πιθανά ζητήματα με συνδέσεις και ανακατευθύνσεις και ότι εσείς θα δεν έχουν μεταφραστεί διευθύνσεις URL. vBET είναι λογισμικό που χρησιμοποιεί όλες τις δυνατότητες για να τους χρήστες μας live ευκολότερη - απόδειξη: εάν θα χρησιμοποιήσετε φιλικό URL vBulletin αντί της vbseo που θα πρέπει να κάνετε ΧΩΡΊΣ ΑΛΛΑΓΈΣ σε όλα. Επειδή vBulletin κατέστησε στο μεγάλο δρόμο, που σας επιτρέπει να επεκτείνετε - vbseo κατέστησε γενι τον τρόπο και αυτοί ανακινείται τους γαϊδούρια φόβο για κάθε φορά που κάποιος ζητήστε να σας επιτρέψει για επεκτάσεις. Διεύθυνση σας παραπονείται για την ομάδα vbseo. Η συζήτηση αυτή δεν έχει νόημα και θα μας οδηγήσει πουθενά. Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσει με σας θέματα - σας παρακαλώ να επιστρέψετε το ζήτημα. Εάν δεν υπάρχει πια θέμα θα θέσουμε αυτό λυθεί.
2.) Δεν ξέρω σας akamai CDN υπηρεσίες, ή όπου έχετε re-writes. Να υποθέτω ότι το έχετε στο .htaccess ή στο vbseo - τι θα σήμαινε ότι έπρεπε να το κάνει πρώτα σε τρίτο μέρος να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των άλλων plugins... Παρακλώ Σταμάτα αυτή - δεν έχει νόημα. Έχετε ένα ζήτημα ή όχι; Ρύθμιση παραμέτρων του περιβάλλοντος σου είναι κανονική διαχείριση εργασιών. Κάνατε πριν, και που θα το κάνατε πάλι. Και κάθε φορά που κάνατε να πληρούν ορισμένες απαιτήσεις - δεν για τη χαρά, γιατί εσείς τώρα όπως και εσείς κάνουν κάτι εκπληκτική; Είναι φυσιολογικό πράγμα για να ρυθμίσετε το περιβάλλον σας. Περισσότερες εξαρτήσεις προσπάθεια και ούτω καθεξής... Chit Νίκαιας συνομιλίας, προσφέροντάς μας τίποτα, προτείνω λοιπόν να το κλείσετε:)
Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε δοκιμής φόρουμ ή για να απενεργοποιήσετε vBET για χρόνο αναμονής, εάν έχετε μερικά κρίσιμα ζητήματα που δεν μπορούμε να περιμένουμε. Σχετικά με όλα τα άλλα θέματα - σας παρακαλώ να ανοίξετε νέο νήμα ανά νέο θέμα.
OK - έχουμε την επιβεβαίωση ότι το ζήτημα έχει λυθεί. Εάν το θέμα θα πάει πίσω στη συνέχεια Παρακαλώ γράψτε εδώ εμείς ευχαρίστως θα σας βοηθήσει να:)
techanalyst
11-10-11, 20:56
1.) Δεν έχουν σχέση. Καθόλου. Και μας φέρνει πουθενά. Επίσης όταν εγκαταστήσατε το vbseo έπρεπε να χειριστείτε φυσικά αρχεία - .htaccess - ακόμη δεν είναι σχετικές καθόλου εδώ. Επίσης Σημειώστε ότι αναγκάζονται αλλαγών κώδικα vbseo από την vbseo ομάδα, η οποία αρνείται να προσθέσετε αγκίστρια του κώδικά τους, γεγονός που θα επιτρέψει στον plugin vBET λειτουργικότητα. Παρακαλώ, να σας παραπονείται για την vbseo της ομάδας που τους mod αρχιτεκτονική και τους πολιτική (κοινό τους ρωτήσαμε για τη αγκίστρια μυρμήγκι ήταν αρνήθηκε) - με άλλα λόγια μπορείτε να την ομάδα vbseo ευχαριστίες για αυτό. Συνειδητοποιούμε τι κώδικα αλλάζει μέσα - γιατί είστε ακόμη και γράψτε τον μας; Είπαμε ήδη-έχετε πλήρη δικαίωμα να αρνηθεί την ένταξη και να δέχεται πιθανά ζητήματα με συνδέσεις και ανακατευθύνσεις και ότι εσείς θα δεν έχουν μεταφραστεί διευθύνσεις URL. vBET είναι λογισμικό που χρησιμοποιεί όλες τις δυνατότητες για να τους χρήστες μας live ευκολότερη - απόδειξη: εάν θα χρησιμοποιήσετε φιλικό URL vBulletin αντί της vbseo που θα πρέπει να κάνετε ΧΩΡΊΣ ΑΛΛΑΓΈΣ σε όλα. Επειδή vBulletin κατέστησε στο μεγάλο δρόμο, που σας επιτρέπει να επεκτείνετε - vbseo κατέστησε γενι τον τρόπο και αυτοί ανακινείται τους γαϊδούρια φόβο για κάθε φορά που κάποιος ζητήστε να σας επιτρέψει για επεκτάσεις. Διεύθυνση σας παραπονείται για την ομάδα vbseo. Η συζήτηση αυτή δεν έχει νόημα και θα μας οδηγήσει πουθενά. Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσει με σας θέματα - σας παρακαλώ να επιστρέψετε το ζήτημα. Εάν δεν υπάρχει πια θέμα θα θέσουμε αυτό λυθεί.
2.) Δεν ξέρω σας akamai CDN υπηρεσίες, ή όπου έχετε re-writes. Να υποθέτω ότι το έχετε στο .htaccess ή στο vbseo - τι θα σήμαινε ότι έπρεπε να το κάνει πρώτα σε τρίτο μέρος να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των άλλων plugins... Παρακλώ Σταμάτα αυτή - δεν έχει νόημα. Έχετε ένα ζήτημα ή όχι; Ρύθμιση παραμέτρων του περιβάλλοντος σου είναι κανονική διαχείριση εργασιών. Κάνατε πριν, και που θα το κάνατε πάλι. Και κάθε φορά που κάνατε να πληρούν ορισμένες απαιτήσεις - δεν για τη χαρά, γιατί εσείς τώρα όπως και εσείς κάνουν κάτι εκπληκτική; Είναι φυσιολογικό πράγμα για να ρυθμίσετε το περιβάλλον σας. Περισσότερες εξαρτήσεις προσπάθεια και ούτω καθεξής... Chit Νίκαιας συνομιλίας, προσφέροντάς μας τίποτα, προτείνω λοιπόν να το κλείσετε:)
Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε δοκιμής φόρουμ ή για να απενεργοποιήσετε vBET για χρόνο αναμονής, εάν έχετε μερικά κρίσιμα ζητήματα που δεν μπορούμε να περιμένουμε. Σχετικά με όλα τα άλλα θέματα - σας παρακαλώ να ανοίξετε νέο νήμα ανά νέο θέμα.
OK - έχουμε την επιβεβαίωση ότι το ζήτημα έχει λυθεί. Εάν το θέμα θα πάει πίσω στη συνέχεια Παρακαλώ γράψτε εδώ εμείς ευχαρίστως θα σας βοηθήσει να:)
Καμία ιδέα όταν σας από τον άνθρωπο, αλλά μου τροποποιήσεις htaccess τροποποιεί τον κώδικα του plugin
Θα καθοριστεί το ζήτημα συνδέσεις μου: P εκεί ήταν εδώ καμία βοήθεια
Υπήρχε βοήθεια αποτελεί εδώ την αρχή - σας δεν περιμένουμε την ώρα για μας την πρώτη απάντηση:) Καταλαβαίνω ότι λυθεί αυτό χωρίς να μας επιτυχίες, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει βοήθεια από την η ίδια αρχή:)
Σχετικά με τις τροποποιήσεις του κώδικα vbseo - όπως γνωρίζετε ήδη ότι μπορείτε να ευχαριστίες για αυτούς να vbseo ομάδα που επίσημα αρνείται να κάνετε τον κώδικά τους ανοιχτό για επεκτάσεις. Φιλικό URL vBulletin γίνεται με τρόπο πιο καλύτερα και επιτρέπει για αυτό - ότι γι ' αυτό χρησιμοποιώντας vBulletin φιλικό URL θα έχουν μεταφραστεί διευθύνσεις URL χωρίς τις τροποποιήσεις του κώδικα. Αυτό είναι απλά - φτωχών vbseo λύσεις σημαίνει κακή ενσωμάτωση. Μεγάλη vBulletin λύσεις: μεγάλη ένταξη. vBulletin έχουν επίσημη αρχιτεκτονική υποστηρίζονται και περιγράφεται πώς να δημιουργήσουν τροποποιήσεις που ανοίγει τις δικές τους άγκιστρα (επέκταση σημεία). Και πολλές mods το κάνουμε πραγματικά. vbseo ομάδα αρνούνται να κάνουμε με σκοπό - στείλτε σας παραπονείται για την ομάδα vbseo - γνωρίζουμε ήδη τη γνώμη σας και να γνωρίζετε ήδη την αιτία του γιατί είστε τέτοια απογοητευμένοι με ολοκλήρωση - επειδή vbseo ομάδα αρνήθηκε να κάνει τους mod extensible:) Ανεξάρτητα από το πόσες φορές θα επαναληφθεί ότι θα θέλατε άλλη λύση - δεν εναπόκειται σε εμάς, και εμείς θα αλλάξει τίποτε εδώ. Διαμαρτύρονται για την vbseo για να τους mod άνοιγμα για τις επεκτάσεις. Πιστεύουμε ότι αυτό επίσης είχαν κανένα νόημα - τους πολιτικών εδώ είναι πολύ αυστηρή: φοβούνται τα πάντα και δεν θα αλλάξει τίποτε για τις εξωτερικές;)
Ούτως ή άλλως - χαιρόμαστε το θέμα σας έχει λυθεί:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):