PDA

View Full Version: Rešeno Vbulleting 4,7 + VBSEO 3.6

techanalyst
10-10-11, 18:57
Zdi kot theres večjega preloma tukaj, in spremembe zahteva odmor URLjev, shranjene v google, vseeno okoli tega

r.dziadusz
10-10-11, 19:48
Kakšno odmor URLjev, prosim pokaži mi, eden od njih?
Bom poskusil težavo v našem forumu preskus.

techanalyst
10-10-11, 21:05
Sem spremenil VBSEO_URI, ne dela itd

v bistvu, če poskuša spremeniti ali kaj dodati na konec url neha delovnih

techanalyst
10-10-11, 21:08
dobesedno ne morem uporabiti to plugin v bistvu: P

Njegove super ideja, in id radi, da bi bilo delo, vendar druga, ki ji omogočajo celotno mesto gre 500s (notranje napake)

r.dziadusz
10-10-11, 21:57
OK ste pravilno nastavljene možnosti, imajo tudi lahko naložite iz upload-enkrat mapo
vbet-možnosti prevajanja

techanalyst
10-10-11, 23:30
njegovo mapo pod www koren s forum

techanalyst
11-10-11, 00:10
mapa je pod forum koren

vBET
11-10-11, 01:08
Hi.

-Preverite, ali ste naredili namestitev pravilne.
-Tudi preverite, ali ste naredili vbseo povezovanje pravilno.
-Tudi Prosimo poskrbite da .htaccess spremembe upravičeno (če niste prepričani, prosimo, pošljite nam celotno .htaccess pila in bomo ček to).
-Tudi Radek Pošlji ste vprašanje, ki ni odgovoril - si naložite datoteke iz uplad-enkrat directory?

Boste našli celoten opis v readme.html iz vBET paketa.

Tudi Radek bo jutri vBulletin 4.1.7 najprej namestite na našem forumu preskusa in če vse bo delo potem na resnično forum. Če smo našli težave s vBulletin 4.1.7 smo vas in bomo delo na to takoj. V tem trenutku se zdi, kot ste nekaj narobe v namestitev, ali konfiguracijo ali vbseo integracije. Mi bo pomagal, da je delo:) Najprej poskrbite, da je pravilno namestitev in povezovanje.

Če ste prepričani, da imate vse, kar je pravilno, potem prosim PM dostop do podrobnosti Admin KP, FTP in vbseo CP me ali r.diadusz (Radek bo prej jutri) ali govorilnice. Bomo preverili na kraju dogajanja:)

techanalyst
11-10-11, 02:34
Im manj zadovoljni s kaj je potrebna s tem mod, kot uporabljam spremljanje:

1.) Vse Dragon bajt Tech Plugins, vse nameščene in vse teče
2.) WikiVault
3.) VBSEO

Tudi zahtevajo posebne re-writes ker uporabljam Akamais kot moj CDN

Iskreno ne želite spremeniti vse več, moj predpomnjene povezave v google ne želim spremeniti, ne želim, da ponovno napisati vse moje mods, da jih dela tukaj človek.

Lahko samo ukvarjajo ven nadomestilo in treba storiti?

techanalyst
11-10-11, 02:34
Si odgovoriti, mapo, ki vsebuje podatke po forum poti, dejansko I odgovorilo, da dvakrat

vBET
11-10-11, 11:38
Im manj zadovoljni s kaj je potrebna s tem mod, kot uporabljam spremljanje:

1.) Vse Dragon bajt Tech Plugins, vse nameščene in vse teče
2.) WikiVault
3.) VBSEO

Tudi zahtevajo posebne re-writes ker uporabljam Akamais kot moj CDN

Iskreno ne želite spremeniti vse več, moj predpomnjene povezave v google ne želim spremeniti, ne želim, da ponovno napisati vse moje mods, da jih dela tukaj človek.

Lahko samo ukvarjajo ven nadomestilo in treba storiti?

Hi.

Nimate da spremenite vse - je točno določeno, da med vključevanje vbseo spremeniti morate 2 vbseo datoteke. Vse ostalo ostane nedotaknjeno. Prosimo, povejte, kateri del ta integracija ne razumete.
Nimate spremeniti že indeksirane povezav po Google - zakaj misliš, da moraš?
Ne potrebujete ponovno napisati vse vaše Modovi vBET delo. vbseo je samo plugin, boste morali vključiti, če ga uporabljate. Sitemap generator povezovanje ni potrebna na vseh - bo delo anyway. Ni drugih plugins zahteva datoteko spremembe in večina plugins ne zahtevajo vključijo na vseh (samo tisti, ki izbruhne vBulletin arhitekture in ne uporabljajte global_complete kavelj). In jih lahko tudi za kavlje, ki so kršijo vBulletin arhitektura, vam ni treba povezati, če ne želite, da - si prezre v vBET možnosti.

Prosimo, povejte, kaj vas ne razumejo v povezovanje? -pomagali vam bomo:) Prav zdaj obravnava vaš komentar imam vtis, da še niste prebrali navodila za integracijo.

Ni koli razloga za nadomestila in smo samo ne more nadomestila, ker uporabnik je trdil, je imel vprašanje, ki smo jih nikoli videl. Ta način, lahko kupite vsako piratske programske opreme, je povedal, da je vprašanje, ki on bo kažejo in ne omogočajo podporo, zahtevek za nadomestilo in uporabo izdelka vseeno na nekaterih drugih forum. To je zakaj mi ne more nadomestila, zlasti da najbolj verjetno nimate vprašanje z vBET samo z vašo namestitev integracije. Tudi celo v primeru, da bug, vBET ekipa popravi bugs.

Prosimo odgovoriti na vsa vprašanja dano in če mislite, da ste vse v redu in še vedno ne delujejo, prosimo PM dostop podrobnosti (Admin KP, FTP, vbseo CP) tako bomo lahko preverite in vam pomaga:)

vBET
11-10-11, 11:40
Si odgovoriti, mapo, ki vsebuje podatke po forum poti, dejansko I odgovorilo, da dvakrat

Žal je bilo brez ponudbo in nisem prepričan, kaj je približno - vprašal vprašanje, ali celega obrata, ali foruma imenik ali kaj. Hvala za razlago - prosimo, glejte moj prejšnji post.

techanalyst
11-10-11, 12:30
Preizkušen ena sprememb navodil imel, ko sem, da povezave na strani spremenili tudi za standardno angleško, ne želim, da moje povezave za angleški spremeniti obdobje, sem sledil navodilom, vendar sem ne more niti spreminjati vse tiste, tudi uporabljam trezorju wiki, ki ne bom spremeniti svoje kode, to samo nadležno, ko jih prinašajo posodobitev iz slabo so še počne isto, z 20 + plugins, mi samo ne moremo sedeti in prelom strani na test, če to deluje ali ne, obdobje.

Optuzzujuchi kupca "ne prebrati navodila"? Ja sem naredil, sem preživel štiri ure, omogočene vse t, opazil povezave iz google ustavil delajo, plugin shouldnt pokvaril mesta, in ne morete uporabiti 301s, ker uporabljam Akamais za moj cdn, tako re-writes morajo biti posebne

techanalyst
11-10-11, 12:32
Ni nobenih FTP, njene namenskega strežnika, ki ima samo vrata 80, odprt za to, sem ftp iz namenskega ftp strežnika

Im ne samo trdijo, ne želite, da manipulira moje strani, da je točka, da povezave iz google iskanje ustavi delovnih, verjamem, da svoje precej razlog

techanalyst
11-10-11, 13:07
re omogočeno kliknite jezik in glejte, kaj pa

techanalyst
11-10-11, 13:14
vbnotifications polja so res zamočil tudi

techanalyst
11-10-11, 13:42
Češka deluje, večina le bivanje v angleški oblika čeprav

vBET
11-10-11, 14:05
Preizkušen ena sprememb navodil imel, ko sem naredil, da povezave na strani spremenili tudi za standardno angleško, ne želim moje povezave za angleški spremeniti obdobje

Vam ne more samo eno spremembo in pričakujejo, da bo delo ustrezno. Morate narediti celotno povezovanje mora neobdelana vse ukrepe vključevanja - ne samo enega. Nam pošljite URL, ki spremeni po povezovanje in dostop do podrobnosti, tako da bomo lahko preverite, kaj se dogaja tam.

sem sledil navodilom, vendar sem ne more niti bo spreminjati vse tiste

Preden si napisal, da ste na samo en korak integracije. Tukaj v en stavek pišete, da ste naredili vse in da vam ne bo vse. Torej, kako res je? Ali ste se povezovanje z vbseo ali ne? Tudi kaj ustavi, vam to - napisal, da ne morete narediti spremembe - prosimo, preverite, ali imate ustrezne pravice za datoteke, ki jo želite spremeniti. Če to ni stvar privilegiji opišite zakaj ne more narediti te spremembe - kaj ste ustavi v teku?

tudi uporabljam trezorju wiki, ki ne bom spremeniti svoje kode, thats samo nadležno, ko jih prinašajo posodobitev

Prvo spremembo v trezorju viki je potrebna za vključevanje samo v en poseben primer - če ne prilegajo tam vam ne bo spremeniti trezorju viki datoteke. Tudi celo potem moraš narediti je - samo prezrite viki trezorju v vBET. Prosimo, upoštevajte, da to mod zahteva vsaka integracija, saj trezorju viki odmori vBulletin arhitektura - zato prosim naslov, vse očita ekipi, ki razvija trezorju viki.
Drugi - kaj je nadležno in kaj ni je osebna stvar. Sonce je lahko moteč za vas, če se tako odločite. Prosimo, upoštevajte, da je naša vloga tukaj za podporo vam v vBET, smo ne delam tukaj koli inštruiranje, osebne spremembe niti psihoterapije. Mi smo ne tukaj za delo z vaših čustev - prosim osredotočiti na vBET vprašanja, tako da vam lahko pomagamo. Razumem, da za vas je moteč - zdaj prosim lets osredotočiti na vprašanje. Prezreti strani za prevajanje v vBET uporabite možnost Admin Kp - > vBET - > prevajanje možnosti - > prezreti URLjev. Boste našli tam opis kako rabiti to. Če se odločite za integracijo z viki trezorju potem prosimo neobdelana teh navodil: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html upoštevajte, da navedena navodila so javno dostopni, zato si imel vse tiste informacije, ki so na voljo pred.

Slabo so še počne isto, z 20 + plugins, mi samo ne moremo sedeti in prelom strani na test, če to deluje ali ne, obdobje.

Kaj so napeljava o? Prosimo pokažite točno plugins ki misliš, da bo zahtevalo spremembe kode in zakaj misliš, da bodo potrebni. Ste že obvestili, da samo povezovanje, ki je obvezno je za vbseo, če se uporablja. Za večino Modovi ni ne zahteva vsaka integracija na vseh. Samo tiste mods, ki odmori vBulletin arhitektura lahko zahtevajo povezovanje (prosimo pritožijo Modovi avtorjev o narobe rešitve) in tudi ni obvezno - samo je lahko dodate strani vBET prezrta. Torej prosim točka točno kateri Modovi si težave z vBET. Tudi upoštevajte, da lahko dela na preskusni primerek tako vaše resnično forum je nepoškodovane izpustijo za čas vaš preskusov.

Optuzzujuchi kupca "ne prebrati navodila"? Ja sem naredil, sem preživel štiri ure, omogočene vse t, opazil povezave iz google ustavil delajo, plugin shouldnt pokvaril mesta, in ne morete uporabiti 301s, ker uporabljam Akamais za moj cdn, tako re-writes morajo biti posebne

Prosimo, upoštevajte, da vam ni očitala ničesar. Je bil zaprošen, da ponovno preverite, tudi imaš moj vtis, ki temelji na vaše izjave - všeč samo, preden ste ponovno pisal o nekaterih skrivnostno Modovi +20, kjer boste morali jezen spremembe, ko vam je bil že obveščen, da ga bo ni potrebno verjetno večini če koli. Jasno je opisano:

Namestitev vBET je enostavno še vedno povezovanja z drugimi plugins lahko težavno. To je, ker vsak mod delajo na drugačen način in z uporabo drugih trnkov. Ampak najprej:
Nimate vključiti vBET z vsemi drugimi mods. Večina mods delajo v redu z vBET brez dodatnih korakov.
Je na voljo tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
In vtis, da nisi prebral povezovanje navodila, imam še vedno res, ker ste ponovite znova o spreminjanju kodo v vaše mods, kaj ne bo zgodilo.
Prosim zalotiti opravičujem, če je dotaknil ti - še vedno to je moj vtis in še zdaj ne vem, da ste res brati, morda smo govorilnice so nekaj drugega v naših mislih pri pisanju o vključevanju navodila.
Moramo potrdilo, da vse je bilo opravljeno ustrezno (ki ne vem sploh, ker si napisal, da ste naredili le en korak in nato da vse in v isti stavek to vi ne morem storiti vse...) Preden gremo uporabnik strežnika. Tako prosimo, potrdite, da ste na celotno vbseo integracije. Tudi dati natančne informacije o težavi s spremenjenim URL (po točen URL pred, in dostop do podrobnosti, tako da bomo lahko preverite spremembe).

vBET
11-10-11, 14:06
Ni nobenih FTP, njene namenskega strežnika, ki ima samo vrata 80, odprt za to, sem ftp iz namenskega ftp strežnika

Im ne samo trdijo, ne želite, da manipulira moje strani, da je točka, da povezave iz google iskanje ustavi delovnih, verjamem, da svoje precej razlog

Torej prosim PM dostop podrobnosti v vaš datotečni sistem. Ste imeli, da naložite vBET datoteke nek način - predvidevam, da imate nekaj brskalnik odjemalca za to.

Če vse bo naredil aright, nato nobena od vaših obstoječih povezav neha delajo.

vBET
11-10-11, 14:14
re omogočeno kliknite jezik in glejte, kaj pa

Prosimo, da:
1. Opišite vaše težave. Ne ugibati - Če želite, nas, da vam pomagajo hitro, potem prosimo, opišite vaše vprašanje.
2. Voditi eno nit na eno vprašanje. Če je nekaj drugega, da ne delajo URLjev nato odprite novo nit za to. Bomo lahko ne upravljati to niti pomoč, če več vprašanj bo razdeljen v eno nit, bomo vse izgubljeno v to. Bodite eno vprašanje na eno nit
3. Prosimo, upoštevajte, da se priporoča uporaba SEO povezave namesto jezika = povezave

vBET
11-10-11, 14:15
vbnotifications polja so res zamočil tudi

Prosimo, odpreti novo nit za nove izdaje in opišite točno izdajo (Pošlji točen naslov URL, kjer smo lahko videli, če to zahteva račun potem PM, nas dostop do preskus račun).

techanalyst
11-10-11, 14:18
Njeno namenskega strežnika, ni nobenega brskalnik metoda dodane slike, I ssh polje lokalno in nato ftp strežnik ftp

vBET
11-10-11, 14:20
Češka deluje, večina le bivanje v angleški oblika čeprav

Odprite novo nit za nove izdaje. Kmalu tukaj - prosimo, preverite vašo ponudnikov dostopnost (Admin CP - > vBET - > prevajanje ponudnikov dostopnost). Ponudniki nastavite omejitve in če ponudnik prevajalskih storitev noče vam poslali prevod, potem vBET ni prevajanja za prikaz in prikaže izvirno besedilo. Prosimo, upoštevajte, da vBET predpomni prevodi tako ko že v predpomnilniku se prikaže tudi, ko je bila dosežena vaš omejitev in ponudnik ne Pošlji nove prevodi (Prosimo upoštevajte, da omejuje ni redno trajno). Prosimo upoštevajte tudi to vBET, redno preverjajo, ali ponudnik je na voljo spet:) Tudi upoštevajte, da če uporabljate Google v2 API nastavite svoje omejitve.
Če potrebujete več pomoč s težavo prosim odpreti novo nit za to in mi bo vam več info - tukaj je ne kraj za to, ker to nit o pretrgane povezave.

techanalyst
11-10-11, 14:30
Vam ne more samo eno spremembo in pričakujejo, da bo delo ustrezno. Morate narediti celotno povezovanje mora neobdelana vse ukrepe vključevanja - ne samo enega. Nam pošljite URL, ki spremeni po povezovanje in dostop do podrobnosti, tako da bomo lahko preverite, kaj se dogaja tam.

Preden si napisal, da ste na samo en korak integracije. Tukaj v en stavek pišete, da ste naredili vse in da vam ne bo vse. Torej, kako res je? Ali ste se povezovanje z vbseo ali ne? Tudi kaj ustavi, vam to - napisal, da ne morete narediti spremembe - prosimo, preverite, ali imate ustrezne pravice za datoteke, ki jo želite spremeniti. Če to ni stvar privilegiji opišite zakaj ne more narediti te spremembe - kaj ste ustavi v teku?

Prvo spremembo v trezorju viki je potrebna za vključevanje samo v en poseben primer - če ne prilegajo tam vam ne bo spremeniti trezorju viki datoteke. Tudi celo potem moraš narediti je - samo prezrite viki trezorju v vBET. Prosimo, upoštevajte, da to mod zahteva vsaka integracija, saj trezorju viki odmori vBulletin arhitektura - zato prosim naslov, vse očita ekipi, ki razvija trezorju viki.
Drugi - kaj je nadležno in kaj ni je osebna stvar. Sonce je lahko moteč za vas, če se tako odločite. Prosimo, upoštevajte, da je naša vloga tukaj za podporo vam v vBET, smo ne delam tukaj koli inštruiranje, osebne spremembe niti psihoterapije. Mi smo ne tukaj za delo z vaših čustev - prosim osredotočiti na vBET vprašanja, tako da vam lahko pomagamo. Razumem, da za vas je moteč - zdaj prosim lets osredotočiti na vprašanje. Prezreti strani za prevajanje v vBET uporabite možnost Admin Kp - > vBET - > prevajanje možnosti - > prezreti URLjev. Boste našli tam opis kako rabiti to. Če se odločite za integracijo z viki trezorju potem prosimo neobdelana teh navodil: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html upoštevajte, da navedena navodila so javno dostopni, zato si imel vse tiste informacije, ki so na voljo pred.

Kaj so napeljava o? Prosimo pokažite točno plugins ki misliš, da bo zahtevalo spremembe kode in zakaj misliš, da bodo potrebni. Ste že obvestili, da samo povezovanje, ki je obvezno je za vbseo, če se uporablja. Za večino Modovi ni ne zahteva vsaka integracija na vseh. Samo tiste mods, ki odmori vBulletin arhitektura lahko zahtevajo povezovanje (prosimo pritožijo Modovi avtorjev o narobe rešitve) in tudi ni obvezno - samo je lahko dodate strani vBET prezrta. Torej prosim točka točno kateri Modovi si težave z vBET. Tudi upoštevajte, da lahko dela na preskusni primerek tako vaše resnično forum je nepoškodovane izpustijo za čas vaš preskusov.

Prosimo, upoštevajte, da vam ni očitala ničesar. Je bil zaprošen, da ponovno preverite, tudi imaš moj vtis, ki temelji na vaše izjave - všeč samo, preden ste ponovno pisal o nekaterih skrivnostno Modovi +20, kjer boste morali jezen spremembe, ko vam je bil že obveščen, da ga bo ni potrebno verjetno večini če koli. Jasno je opisano:

Je na voljo tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
In vtis, da nisi prebral povezovanje navodila, imam še vedno res, ker ste ponovite znova o spreminjanju kodo v vaše mods, kaj ne bo zgodilo.
Prosim zalotiti opravičujem, če je dotaknil ti - še vedno to je moj vtis in še zdaj ne vem, da ste res brati, morda smo govorilnice so nekaj drugega v naših mislih pri pisanju o vključevanju navodila.
Moramo potrdilo, da vse je bilo opravljeno ustrezno (ki ne vem sploh, ker si napisal, da ste naredili le en korak in nato da vse in v isti stavek to vi ne morem storiti vse...) Preden gremo uporabnik strežnika. Tako prosimo, potrdite, da ste na celotno vbseo integracije. Tudi dati natančne informacije o težavi s spremenjenim URL (po točen URL pred, in dostop do podrobnosti, tako da bomo lahko preverite spremembe).

URL-JI

PC Gaming | PC igralci računalniških iger & pare Gaming (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - za angleščino, zdaj ostaja enako kot ne prekinitev povezave, kot ne MORETE uporabljati 301 redirects zaradi CDN CName sporov
PC hry | hraní ji na PC herní pare (česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - Zdi se, da delo, vbnotification kaže kup čudno kodo
PC Gaming | PC igralci računalniških iger & pare Gaming (grški) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - ostane angleški

VBSEO spremembe - nekaj korakov v nasprotju z posebne nastavitve na moj Mod Re-writes, Im ne nadomešča vbseo kodo, VBSEO deluje odlično atm, im ne spreminja svojih kodo, obdobje, doesnt smisla koli, da me imajo zahtevajo spremenite kodo v app, ki deluje, ne bi smela ne imeti manipulirati zakonika, kaj se zgodi, ko sem nekoga nadgraditi ali uporablja obliž za te programske opreme? Moram iti nazaj in naredite te korake, s vse moje trenutne plugins imam ni potrebe, da naredite nekaj od tega.

WikiVault - nikoli mi je povzročil težavo

norku
11-10-11, 14:46
Vbseo koda spremembe so bistvenega pomena. Brez njih, in tam so samo dve od njih (in nekaj sprememb nastavitev v vbseo cp), Vbet ne delujejo, kot je predvideno. Imam približno petnajst mods, ki teče na enega od mojih forumov in nisem nikoli imel težave s katerim koli od njih v času, sem bil z uporabo Vbet. Tako dolgo, kot vam sledite navodilom za namestitev na črko stvari, bo delo.

techanalyst
11-10-11, 14:49
Tako, da to delo imam manipulirati VBSEO koda: P, da mi nesmiselna, ko nadgradite ali uporablja VBSEO zaplata slabo so šel nazaj in ponovno naredite spremembe, to je scenarij Im delovnih v izogib kot a kuga

techanalyst
11-10-11, 17:06
v redu.... Odgovori s ponudbe so bile zlomil, dokler sem onemogočena ta plugin: P

vBET
11-10-11, 20:14
URL-JI

PC Gaming | PC igralci računalniških iger & pare Gaming (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - za angleščino, zdaj ostaja enako kot ne prekinitev povezave, kot ne MORETE uporabljati 301 redirects zaradi CDN CName sporov
PC hry | hraní ji na PC herní pare (česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - Zdi se, da delo, vbnotification kaže kup čudno kodo
PC Gaming | PC igralci računalniških iger & pare Gaming (grški) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - ostane angleški

VBSEO spremembe - nekaj korakov v nasprotju z posebne nastavitve na moj Mod Re-writes, Im ne nadomešča vbseo kodo, VBSEO deluje odlično atm, im ne spreminja svojih kodo, obdobje, doesnt smisla koli, da me imajo zahtevajo spremenite kodo v app, ki deluje, ne bi smela ne imeti manipulirati zakonika, kaj se zgodi, ko sem nekoga nadgraditi ali uporablja obliž za te programske opreme? Moram iti nazaj in naredite te korake, s vse moje trenutne plugins imam ni potrebe, da naredite nekaj od tega.

WikiVault - nikoli mi je povzročil težavo

Zdravo sem že prosil, da odprete novo nit za vsako vprašanje. To je samo o pretrgane povezave in drugih vprašanjih bo ni treba razpravljati tukaj. Mi ne morejo imeti več razprav na enem mestu. 1 izdajo = eno nit. Odprite novo nit za ne prevedenih strani, ki bi bila prevedena (sem že odgovoril vam, kmalu, če potrebujete več odprite novo nit za to). Tudi odpreti novo nit za vbnotifications (s podrobnostmi - ni "kup čudno kode", ampak točno kaj misliš).

Če vaše namestitve ali povezovanje ni ustrezno se nato lahko imate kakršna koli vprašanja. Dokler imate vBET ustrezno nameščen in integriran na vaš forum, ki je naš odgovor na vaša vprašanja - prosimo, uporabite navodila, vključena v readme.html in ta forum. Si narobe goriva za vaš avto - kaj pričakujete? Da bo vaš avto delo z vodo? Če želite narediti to je tvoja izbira - poveste lahko tudi obstaja noben način, ki bo upload, FTP datoteki X - imate pravice za to in vBET, ima pravico do odmora. Vas bo ne so prevedena URLjev brez povezovanje z vbseo. Imate lahko težave z prevedenih povezave in preusmeritve. In to je, kaj vam osebno strinjajo - OK razumemo, da se strinjate, da. Samo ne pozabite, da je vaša izbira, če imate kakršne koli težave in da smo že dal rešitev, ki vam zavrne. vbseo ne dela odlično z vBET brez vključevanja in da je razlog za integracijo. Tako smo ne želim, da spremenite popolnoma delovnih koda - želimo, da je spreminjanje, če popolnoma delajo.
WikiVault je lastno sandbox in ne spreminjajo ničesar okoli. vBET deluje globalno in to vpliva na vse (če uporabljate ignoriranje parameter). Mi smo ne tukaj za razpravo o WikiVault, (razen, če imate težave z integracijo - potem odprite novo nit). Prosim, Ostanite z izdajo - kaj so zdrobljen URLs? Vas prosimo, da nas točno primeri zdrobljen URLs. Za vse druge izdaje odprite novo nit. Če nimate zdrobljen URLs potem smo preučila to vprašanje kot rešiti. Torej prosim - nam primer lomljenega URL. Vse povezave, ki ste nam je dal ni prekinjena.

vBET
11-10-11, 20:20
v redu.... Odgovori s ponudbe so bile zlomil, dokler sem onemogočena ta plugin: P

NOVO NIT na nove izdaje - od zdaj bomo odstranili vsako sporočilo od to nit, ki ni o tem vprašanju. Samo na silo, morate odpreti novo nit za to. Je to res potrebno - trust us, brez to bomo vse imeli težave v sporočilu. Ste že zagnali tukaj vsaj 4 vprašanja in sem vprašal večkrat odpreti nove niti za tiste. Namesto poskušate dodati več vprašanj tukaj. Samo eno vprašanje bomo razpravljali tukaj. Za druge - ustvarite eno novo nit na vsako vprašanje. Bomo vedeli točno kaj smo še vedno delajo na, kaj in kako je bil že rešiti. Lahko sliko vaše celotno foruma v eno nit? Zakaj se hočeš narediti taka stvar tukaj. Samo prosim - prosim-- odprite novo nit za vsako vašo težavo:)

Tudi pozabite dodati toliko podrobnosti, kot jih lahko drugače boš dobil nič več kot vprašanje (kje, URL, na primer, kako kopiranje in tako naprej).

techanalyst
11-10-11, 20:20
Dve stvari:

1.) Povezovanje - Modding je VBSEO ni bilo zahtevano, zagnati veliko plugins, vbtube, vse zmaj bajt Plugins, vbseo, vaultwiki itd itd, nikoli, ko si je treba manipulirati fizikalne datoteke, povezovanje ne pomeni spremembe kode, to pomeni, da boste morali mod 3rd stranka izdelek ustreza zahtevam za svoje, pomeni, ko nadgradim VBSEO, moram iti nazaj in ponovno naredite spremembe, pomeni več delo več dol čas
2.) Povezavo - delajo zdaj pa sem imel, da spremenite moj URL re-writes za moj Akamais CDN storitve: P ponovno sem spremeniti tretje izpolnjujejo zahteve iz vaše plugin

Želel bi, vendar ne more obdržati breaking moj forum za preskušanje plugin, VBET je že strošek mi približno 6 - 7 ur za preskušanje in ponovno ustvarjanje in spreminjanje mix plugins, omogočena. Odgovori s Qoute = Škart, lahko grem ure brez da, vbnotifications = zelo pomembna, in vaše podpore potrebuje do časa priti nazaj, tako da ne morete preživeti 6 ur z njim na breaking foruma, ki čaka na odgovor.

vBET
11-10-11, 20:43
1.) Ni pomembna. nikakor. In nas pripelje nikjer. Tudi ko ste namestili vbseo, ste morali prirediti fizikalne datoteke - .htaccess - še vedno ni ustreznih na vseh tukaj. Tudi upoštevajte, da so prisiljeni vbseo koda spremembe, vbseo ekipa, ki noče trnkov na njihovo kodo, ki bi omogočila dodati plugin vBET funkcionalnost. Torej prosim dajte vaš očita vbseo, ekipa, ki jih mod arhitektura in z njihovo politiko (smo javno prosila za trnkov mravu je zavrnila) - z drugimi besedami, lahko ekipa vbseo hvala za to. Zavedamo, kaj koda spremeni način - zakaj si celo napisati za nas? Smo že povedala - imate polno pravico, da zavrne integracije in sprejmejo morebitne težave s povezavami in preusmeritev, in ki ga bo ne so prevedena URLjev. vBET je veliko programske opreme, ki uporablja vse možnosti, da naši uporabniki lažje živeti - dokazilo: Če boste uporabljali vBulletin prijazne URL namesto vbseo boste morali storiti brez spremembe na vseh. Ker vBulletin je odličen način, ki omogoča razširiti - vbseo je crappy način in jih pretresemo njihove riti v strahu vsakič, ko nekdo prosi, da bodo širitve. Naslov vaše očita vbseo ekipo. To razpravo je nima smisla in traja nas nikjer. Tu smo, da vam pomaga z vašo vprašanja - prosimo, pojdite nazaj na vprašanje. Če težavo ali ne obstaja več smo nastavite to rešiti.
2.) Ne vem vaš Akamais CDN storitev ali če imate re-writes. Lahko uganiti, da ste v .htaccess ali vbseo - kaj bi pomenilo, da ste morali najprej v tretje osebe izpolnjujejo zahteve drugih plugins... Prosim nehaj - to nima nobenega smisla. Ali imate vprašanje, ali ne? Konfiguracijo vašega okolja je normalno uprava opravilo. Ste naredili prej in ti bo je znova. In vsakič, ko ste naredili, da izpolnjujejo nekatere zahteve - ni za užitek, torej zakaj ti deluje zdaj kot si naredil nekaj izredno? To je normalno stvar konfigurirati vaše okolje. Več odvisnosti več napora in tako naprej... Lepo Brbljanje, nam daje nič, zato predlagam, da jo zaprete:)

Predlagamo, da uporabite preskus forum ali onemogoči vBET za čakalni čas, če imate nekaj kritičnih vprašanj, ki ne more čakati. O vseh drugih vprašanjih - odprite novo nit na nove izdaje.

OK - smo potrditev, da je rešiti vprašanje. Če vprašanje bo šel nazaj potem pišite tukaj z veseljem vam bomo pomagali:)

techanalyst
11-10-11, 20:56
1.) Ni pomembna. nikakor. In nas pripelje nikjer. Tudi ko ste namestili vbseo, ste morali prirediti fizikalne datoteke - .htaccess - še vedno ni ustreznih na vseh tukaj. Tudi upoštevajte, da so prisiljeni vbseo koda spremembe, vbseo ekipa, ki noče trnkov na njihovo kodo, ki bi omogočila dodati plugin vBET funkcionalnost. Torej prosim dajte vaš očita vbseo, ekipa, ki jih mod arhitektura in z njihovo politiko (smo javno prosila za trnkov mravu je zavrnila) - z drugimi besedami, lahko ekipa vbseo hvala za to. Zavedamo, kaj koda spremeni način - zakaj si celo napisati za nas? Smo že povedala - imate polno pravico, da zavrne integracije in sprejmejo morebitne težave s povezavami in preusmeritev, in ki ga bo ne so prevedena URLjev. vBET je veliko programske opreme, ki uporablja vse možnosti, da naši uporabniki lažje živeti - dokazilo: Če boste uporabljali vBulletin prijazne URL namesto vbseo boste morali storiti brez spremembe na vseh. Ker vBulletin je odličen način, ki omogoča razširiti - vbseo je crappy način in jih pretresemo njihove riti v strahu vsakič, ko nekdo prosi, da bodo širitve. Naslov vaše očita vbseo ekipo. To razpravo je nima smisla in traja nas nikjer. Tu smo, da vam pomaga z vašo vprašanja - prosimo, pojdite nazaj na vprašanje. Če težavo ali ne obstaja več smo nastavite to rešiti.
2.) Ne vem vaš Akamais CDN storitev ali če imate re-writes. Lahko uganiti, da ste v .htaccess ali vbseo - kaj bi pomenilo, da ste morali najprej v tretje osebe izpolnjujejo zahteve drugih plugins... Prosim nehaj - to nima nobenega smisla. Ali imate vprašanje, ali ne? Konfiguracijo vašega okolja je normalno uprava opravilo. Ste naredili prej in ti bo je znova. In vsakič, ko ste naredili, da izpolnjujejo nekatere zahteve - ni za užitek, torej zakaj ti deluje zdaj kot si naredil nekaj izredno? To je normalno stvar konfigurirati vaše okolje. Več odvisnosti več napora in tako naprej... Lepo Brbljanje, nam daje nič, zato predlagam, da jo zaprete:)

Predlagamo, da uporabite preskus forum ali onemogoči vBET za čakalni čas, če imate nekaj kritičnih vprašanj, ki ne more čakati. O vseh drugih vprašanjih - odprite novo nit na nove izdaje.

OK - smo potrditev, da je rešiti vprašanje. Če vprašanje bo šel nazaj potem pišite tukaj z veseljem vam bomo pomagali:)

Nimam pojma, če vaš iz človek, ampak moje spremembe htaccess isnt spreminjanje kode plugin

I določi povezave izdajo sebe: P ni bilo help tukaj

vBET
11-10-11, 21:14
Tam je bila pomoč tukaj obrazca samega začetka - vam ni bil čakati na uro za naš prvi odgovor:) Razumem, da ste rešiti brez naših zadetkov, ampak še vedno je bil pomoč od samega začetka:)

O vbseo kodo sprememb - kot že veste, hvala za tiste na vbseo, lahko ekipa, ki uradno zavrne njihovo koda odprta za razširitve. vBulletin prijazne URL v več boljši način in omogoča, da - to je zakaj uporabljate vBulletin prijazne URL, ki vam bo prevedena URLjev brez kakršnih koli sprememb kodo. To je preprost - slaba vbseo rešitve pomenijo slabo povezovanje. Super vBulletin rešitve pomeni velik povezovanje. vBulletin so uradno podprte in opisano arhitektura kako ustvariti mods, ki odpre svoje trnkov (razširitev točk). In veliko Modovi res storiti. vbseo ekipa zavrnejo narediti v namen - pošljite vaše očita vbseo ekipi - smo že vedo svoje mnenje in vzrok zakaj ste tako onemogočena z integracijo - veste že, ker vbseo ekipa zavrnil, da njihove mod extensible:) Ni važno kolikokrat bo ponovite, da bi radi druge rešitve - ni na nas, in smo bo spremenilo nič tukaj. Se pritožujejo, da vbseo, da njihovih mod odprt za razširitve. Prepričani smo, da imajo tudi nima smisla - svoje politike tukaj je zelo stroga: strah vse in nič za zunanjo;) spremeniti

Kakorkoli - mi smo veseli, vaše vprašanje rešiti:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1