PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Vbulleting 4.7 + VBSEO 3.6

techanalyst
10-10-11, 18:57
Vypadá jako Musíme tu velké přestávky, a změny požadované adresy URL uložené v google, tak kolem toho, nač

r.dziadusz
10-10-11, 19:48
Jaký druh konec URL, prosím, ukažte mi jeden z nich?
Budu se snažit reprodukci tohoto problému v naší testovací fórum.

techanalyst
10-10-11, 21:05
Změnil jsem na VBSEO_URI, nefunguje atd

v podstatě to pokusí-li změnit nebo přidat něco na konec adresy url přestane pracovat

techanalyst
10-10-11, 21:08
doslova v podstatě nelze použít tento modul: P

Jeho úžasný nápad a id rád aby to fungovalo, ale druhá povolit to celý web chodí do 500s (vnitřní chyby)

r.dziadusz
10-10-11, 21:57
Tak už jste správně nastavit možnosti, máte také odesílání z nahrávání-kdysi složku
vbet překlady možnosti

techanalyst
10-10-11, 23:30
jeho složku kořenové webové fórum

techanalyst
11-10-11, 00:10
Složka je v kořenové složce fóra

vBET
11-10-11, 01:08
Dobrý den.

-Prosím zkontrolujte, zda že jste provedli instalaci správné.
-Také prosím zkontrolujte, zda že jste provedli vbseo integrace správné.
-Také zkontrolujte, zda vaše změny .htaccess byla správná (pokud si nejste jisti, nám Prosím zašlete celé .htaccess souborů a my to bude kontrolovat).
-Také Radek poslat vás otázku který neodpověděl jste - odesílání souborů z uplad-kdysi adresář?

Celý popis najdete v readme.html z vBET balíčku.

Také Radek bude zítra vBulletin 4.1.7 nejprve nainstalovat na naše testovací fórum a pokud všechno bude pak na skutečné fórum. Kdybychom našli nějaké problémy s vBulletin 4.1.7 jsme vás na to upozorní a bude pracovat na to okamžitě. V této chvíli zdá něco špatného v instalaci nebo konfiguraci nebo vbseo integraci. Pomůžeme vám s tím:) Nejprve zkontrolujte, zda vaše instalace a integrace byla správná.

Pokud jste si jisti, že máte všechno správně, pak prosím PM přístup detaily Admin CP, FTP a vbseo CP na mě nebo na r.diadusz (Radek bude zítra dříve) nebo stánku. My bude kontrolovat na místě, o co jde:)

techanalyst
11-10-11, 02:34
IM méně a méně pohodlné s co je potřebné s touto mod, jak použít následující:

1.) Všechny pluginy pro Tech Byte drak, všechny nainstalován a spuštěn
2.) WikiVault
3.) VBSEO

Jsem také vyžadují specifické pro re-writes protože používám Akamai jako můj CDN

Opravdu nechci už všechno změnit, nechci, aby moje v mezipaměti vazeb v google změnit, nechci muset znovu zapsat všechny mé mods je tady muž, aby.

Mohli bychom jednat z náhrady a udělat?

techanalyst
11-10-11, 02:34
Odpověď, složky obsahující data je v rámci fóra trasy, ve skutečnosti jsem odpověděla, že dvakrát

vBET
11-10-11, 11:38
IM méně a méně pohodlné s co je potřebné s touto mod, jak použít následující:

1.) Všechny pluginy pro Tech Byte drak, všechny nainstalován a spuštěn
2.) WikiVault
3.) VBSEO

Jsem také vyžadují specifické pro re-writes protože používám Akamai jako můj CDN

Opravdu nechci už všechno změnit, nechci, aby moje v mezipaměti vazeb v google změnit, nechci muset znovu zapsat všechny mé mods je tady muž, aby.

Mohli bychom jednat z náhrady a udělat?

Dobrý den.

Není nutné změnit všechno - je přesně stanoveno, že během integrace vbseo musíte upravit 2 vbseo soubory. Vše ostatní zůstává beze změny. Prosím řekněte, která část této integrace nerozumíte.
Nemáte své již indexované odkazy Google - Proč si myslíte, že musíte změnit?
Není nutné znovu psát vaše mods vBET práce. vbseo je pouze modul, musíte se integrovat, pokud ji používáte. Sitemap generator integrace není vůbec potřeba - to bude fungovat stejně. Další pluginy nevyžaduje změny v souboru a většina modulů nevyžadují začlenit vůbec (pouze ti, kteří poruší vBulletin architektury a nepoužívejte global_complete hák). A dokonce i pro háky, které se vynořují vBulletin architektury, kterou není nutné integrovat, pokud chcete na - můžete je ignorovat v vBET možnosti.

Prosím řekněte, co v integraci nerozumíš? -Pomůžeme vám:) Tak, teď číst váš komentář mám dojem, že jsi ještě nečetl integrace instrukce.

Neexistuje žádný důvod pro náhradu a my nemůžeme jen vrátit, protože uživatel tvrdil, že má problém, který jsme nikdy neviděli. Tímto způsobem, který by mohla koupit každý pirátský software, řekněte, že má problém, který bude nezobrazí a neumožňuje podporu, nárok na náhradu a používání produktu stejně na nějaké jiné fórum. To je proč nelze refundovat vložené, zejména že pravděpodobně nemáte problém s vBET jen s vaší instalace integraci. Rovněž i v případě, že z chyb, vBET tým opravuje chyby.

Odpovězte prosím všechny dané otázky a pokud si myslíte, že máte všechno v pořádku a stále nefunguje, prosím PM přístup podrobnosti (Admin CP, FTP, vbseo CP) tak budeme moci zkontrolovat to a pomoci:)

vBET
11-10-11, 11:40
Odpověď, složky obsahující data je v rámci fóra trasy, ve skutečnosti jsem odpověděla, že dvakrát

Byla to bez citace a nebyl jsem si jistý, co to je asi - ptala otázka, nebo celá instalace, nebo adresáře fóra nebo co. Díky za vysvětlení - viz můj předchozí příspěvek.

techanalyst
11-10-11, 12:30
Otestoval jsem jeden z změny pokynů měl, když to odkazy na web změnil i pro standardní anglickou, nechci, aby moje odkazy pro angličtinu změnit období, sledoval jsem pokyny, ale nemohu ani se provést tyto změny, také použít trezor wiki, které nebudu měnit jeho kód, to je jen nepříjemné, když přinášejí aktualizaci nemocný musí pokračovat, to samé, s 20 + moduly právě nemůžeme sedět a rozbít web vyzkoušet, jestli to funguje, nebo ne, období.

Obviňuje zákazník "číst instrukce"? Ano jsem udělal, jsem strávil čtyři hodiny, povoleno všechno do T, všiml si odkazy Google přestal pracovat, zřícenina shouldnt modul web, a nelze použít 301s, protože používám Akamai pro mé cdn tak re-writes musí být konkrétní

techanalyst
11-10-11, 12:32
Neexistuje žádný FTP, jeho vyhrazený server, který má pouze port 80 otevřené k tomu, jsem z vyhrazeného ftp serveru ftp

Věřím, že im nejen tvrdí, nechci se manipulovat s web do té míry, že odkazy z vyhledávání google přestat pracovat, jeho poměrně platný důvod

techanalyst
11-10-11, 13:07
Re povoleno klepněte na jazyk a vidět, co to je

techanalyst
11-10-11, 13:14
vbnotifications boxy jsou opravdu podělal stejně

techanalyst
11-10-11, 13:42
Česká většina jen pobyt v anglické formát ale funguje

vBET
11-10-11, 14:05
Otestoval jsem změn pokynů měl, když jsem dělal, že odkazy na web změnil i pro standardní anglickou, nechci, aby moje odkazy pro angličtinu změnit období

Nemůžete udělat jen jednu změnu a očekávají, že to bude fungovat správně. Musíte dělat celé integrace musí ladem všechny kroky integrace - ne jen jeden. Pošlete nám prosím URL, které změní po integraci a přístupu detaily, takže můžeme zkontrolovat co se tam děje.

Sledoval jsem pokyny, ale nemohu ani nebude provádět všechny tyto změny

Těsně předtím, než jste napsal, že jste udělali pouze jeden krok integrace. Tady v jedné větě píšete že jste vše provedli a že všechno to neudělá. A jak to doopravdy je? Udělali jste integraci s vbseo, nebo ne? Také zastavuje co vás k tomu - napsal, že nelze provádět změny - zkontrolujte, zda máte příslušná oprávnění k souborům, které chcete změnit. Je-li to není věc oprávnění prosím popište, proč nemůžete udělat tyto změny - co vás zastaví probíhající?

rovněž použít trezor wiki, které nebudu měnit jeho kódu, to je pouze obtěžující, při přinesu aktualizace

První změna v trezoru viki je zapotřebí pro integraci pouze v jedné zvláštní případ - Pokud jste tam ani musíte změnit soubory viki trezoru. Rovněž i pak nemáte k tomu - můžete prostě ignorovat viki trezoru v vBET. Všimněte si, že tento mod vyžaduje jakékoli integrace, protože trezoru viki konce vBulletin architektura - tak prosím adresu všech si stěžuje na tým, který vyvíjí trezoru viki.
Za druhé - co je otravné a co není je osobní věc. Slunce může být nepříjemné pro vás, pokud se tak rozhodnete. Uvědomte si prosím, že naše role je pro vás podporovat ve vBET, nebudeme dělat tu žádné školení, osobní změny ani psychoterapii. Nejsme tady pro práci s své emoce - prosím zaměřit na vBET problémy, takže vám můžeme pomoci. Chápu, že pro vás je to otravné - teď prosím umožňuje zaměřit se na problém. Ignorovat stránky pro překlad v vBET, použijte možnost Správce CP - > vBET - > Možnosti překladu - > Ignorovat adresy URL. Najdeš tam popis jak to použít. Rozhodnete-li se integrovat s viki trezoru a pak prosím ladem tyto pokyny: všimněte http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html si že tyto instrukce jsou veřejně dostupné, takže si všechny tyto informace k dispozici před.

Nemocní musí pokračovat, to samé, s 20 + pluginy, které prostě nemůžeme sedět a rozbít web vyzkoušet, jestli to funguje, nebo ne, období.

Co jsou kabeláž o? Prosím bod přesně pluginů které si bude vyžadovat změny kódu a proč si myslíš, že to bude zapotřebí. Byl již informoval, že pouze integrace, která je povinná je pro vbseo, pokud se používá. Pro většinu mods neexistuje Ne požadované jakékoli integrace vůbec. Pouze mods, které poruší vBulletin architektura může požadovat integrace (prosím si stěžují na mods autory o špatné řešení) a také není povinné - můžete jej přidat jen do stránky vBET ignoroval. Tak prosím přesně které mods dělá vám problémy s vBET bodu. Upozorňujeme také, že testovací instanci můžete pracovat, takže vaše skutečné fórum nezraněn čas své testy.

Obviňuje zákazník "číst instrukce"? Ano jsem udělal, jsem strávil čtyři hodiny, povoleno všechno do T, všiml si odkazy Google přestal pracovat, zřícenina shouldnt modul web, a nelze použít 301s, protože používám Akamai pro mé cdn tak re-writes musí být konkrétní

Uvědomte si prosím, že jste obviněn, která se o nic není. Byl požádán, aby ji znovu zkontrolovat, také máte můj dojem na základě výpovědi - jako těsně předtím, než jste napsal znovu o nějaké záhadné + 20 mods, kde budete muset mad změny, když už byl informován, že to nebude potřebovat pravděpodobně většina z těch, kdyby k žádnému. To je jasně popsán:

Instalace vBET je snadné stále integraci s ostatními moduly mohou být složité. Je to proto, že každý mod je pracovat jiným způsobem a pomocí dalších háky. Ale především:
Vy nemusíte vBET integrovat se všemi ostatními módy. Většina mods jsou v pořádku s vBET bez jakýchkoliv dalších kroků.
To je k dispozici zde: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
A stále ještě opravdu mám dojem, že jste nečetl instrukce integraci, protože můžete opakovat znovu o změně kódu ve všech mods, co se nestane.
Prosím mou omluvu, pokud se vás dotklo - stále se můj dojem a dokonce i teď nejsem si jistý, že jste opravdu to přečíst, možná bychom stánku mají ještě něco jiného v naší mysli, při psaní o integraci instrukce.
Potřebujeme potvrzení, že bylo vše hotovo vhodně (což nejsem jistý vůbec, protože jsi napsal, že jste udělal jediný krok, pak že všichni a ve stejné větě že to nemůžeme udělat všechno...) než půjdeme k uživateli serveru. Tak prosím potvrďte, že jste provedli celou vbseo integrace. Také poskytují přesné informace o váš problém s změněné URL (po přesné URL předtím a přístup k detaily, takže můžeme zkontrolovat změny).

vBET
11-10-11, 14:06
Neexistuje žádný FTP, jeho vyhrazený server, který má pouze port 80 otevřené k tomu, jsem z vyhrazeného ftp serveru ftp

Věřím, že im nejen tvrdí, nechci se manipulovat s web do té míry, že odkazy z vyhledávání google přestat pracovat, jeho poměrně platný důvod

Tak prosím PM jako podrobnosti o přístupu do vašeho systému souborů. Jste musel nahrát soubory vBET nějakým způsobem - Předpokládám, že máte nějaký prohlížeč klienta k tomu.

Pokud vše proběhne v pořádku, pak žádný z existujících vazeb bude nefunkčnost.

vBET
11-10-11, 14:14
Re povoleno klepněte na jazyk a vidět, co to je

Prosím:
1. Popište vaše problémy. Ne hádat - Pokud chcete abychom vám pomohou rychle, pak prosím Popište váš problém.
2. Udržovat jeden podproces na jeden problém. Pokud je to něco jiného, není pracovní adresy URL a pak otevřete nové vlákno pro to. My bude Nebuď nemohou zvládnout ani pomoc, kterou jste-li několik otázek bude rozdělena v jednom podprocesu, budeme všichni ztratili v tomto. Mějte prosím jeden problém za jeden podproces
3. Prosím Poznámka, že se doporučuje používat SEO odkazy namísto jazyk = odkazy

vBET
11-10-11, 14:15
vbnotifications boxy jsou opravdu podělal stejně

Otevřít nové vlákno pro nové vydání a popsat přesně problém (odeslání přesnou adresu URL, kde můžeme vidět, pokud to vyžaduje účet pak PM nás přístup k testování účet).

techanalyst
11-10-11, 14:18
Jeho vyhrazený server, neexistuje žádný prohlížeč metoda odesílání, jsem ssh na pole lokálně a ftp na ftp server

vBET
11-10-11, 14:20
Česká většina jen pobyt v anglické formát ale funguje

Otevřete prosím nové vlákno pro nové vydání. Krátce-Zkontrolujte dostupnost poskytovatelé (Admin CP - > vBET - > překlad poskytovatelé dostupnost). Poskytovatelé nastavit omezení a pokud poskytovatel překladů odmítne zaslat překlad pak vBET překlad není pro zobrazení a zobrazí původní text. Prosím Všimněte si, že vBET do mezipaměti překlady tak když už v mezipaměti bude zobrazen i když tvůj limit byl dosažen a poskytovatele odeslat nové překlady (prosím Všimněte si, že limity nejsou pravidelně stálé). Všimněte si také této vBET pravidelně kontrolovat, to znamená poskytovatele je opět k dispozici:) Upozorňujeme také, že pokud používáte Google v2 API můžete nastavit své vlastní meze.
Pokud potřebujete více pomoci s tomuto problému prosím otevřít nové vlákno pro to a dáme vám více informací - tady není místo pro to, protože tento podproces je o přerušené odkazy.

techanalyst
11-10-11, 14:30
Nemůžete udělat jen jednu změnu a očekávají, že to bude fungovat správně. Musíte dělat celé integrace musí ladem všechny kroky integrace - ne jen jeden. Pošlete nám prosím URL, které změní po integraci a přístupu detaily, takže můžeme zkontrolovat co se tam děje.

Těsně předtím, než jste napsal, že jste udělali pouze jeden krok integrace. Tady v jedné větě píšete že jste vše provedli a že všechno to neudělá. A jak to doopravdy je? Udělali jste integraci s vbseo, nebo ne? Také zastavuje co vás k tomu - napsal, že nelze provádět změny - zkontrolujte, zda máte příslušná oprávnění k souborům, které chcete změnit. Je-li to není věc oprávnění prosím popište, proč nemůžete udělat tyto změny - co vás zastaví probíhající?

První změna v trezoru viki je zapotřebí pro integraci pouze v jedné zvláštní případ - Pokud jste tam ani musíte změnit soubory viki trezoru. Rovněž i pak nemáte k tomu - můžete prostě ignorovat viki trezoru v vBET. Všimněte si, že tento mod vyžaduje jakékoli integrace, protože trezoru viki konce vBulletin architektura - tak prosím adresu všech si stěžuje na tým, který vyvíjí trezoru viki.
Za druhé - co je otravné a co není je osobní věc. Slunce může být nepříjemné pro vás, pokud se tak rozhodnete. Uvědomte si prosím, že naše role je pro vás podporovat ve vBET, nebudeme dělat tu žádné školení, osobní změny ani psychoterapii. Nejsme tady pro práci s své emoce - prosím zaměřit na vBET problémy, takže vám můžeme pomoci. Chápu, že pro vás je to otravné - teď prosím umožňuje zaměřit se na problém. Ignorovat stránky pro překlad v vBET, použijte možnost Správce CP - > vBET - > Možnosti překladu - > Ignorovat adresy URL. Najdeš tam popis jak to použít. Rozhodnete-li se integrovat s viki trezoru a pak prosím ladem tyto pokyny: všimněte http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html si že tyto instrukce jsou veřejně dostupné, takže si všechny tyto informace k dispozici před.

Co jsou kabeláž o? Prosím bod přesně pluginů které si bude vyžadovat změny kódu a proč si myslíš, že to bude zapotřebí. Byl již informoval, že pouze integrace, která je povinná je pro vbseo, pokud se používá. Pro většinu mods neexistuje Ne požadované jakékoli integrace vůbec. Pouze mods, které poruší vBulletin architektura může požadovat integrace (prosím si stěžují na mods autory o špatné řešení) a také není povinné - můžete jej přidat jen do stránky vBET ignoroval. Tak prosím přesně které mods dělá vám problémy s vBET bodu. Upozorňujeme také, že testovací instanci můžete pracovat, takže vaše skutečné fórum nezraněn čas své testy.

Uvědomte si prosím, že jste obviněn, která se o nic není. Byl požádán, aby ji znovu zkontrolovat, také máte můj dojem na základě výpovědi - jako těsně předtím, než jste napsal znovu o nějaké záhadné + 20 mods, kde budete muset mad změny, když už byl informován, že to nebude potřebovat pravděpodobně většina z těch, kdyby k žádnému. To je jasně popsán:

To je k dispozici zde: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
A stále ještě opravdu mám dojem, že jste nečetl instrukce integraci, protože můžete opakovat znovu o změně kódu ve všech mods, co se nestane.
Prosím mou omluvu, pokud se vás dotklo - stále se můj dojem a dokonce i teď nejsem si jistý, že jste opravdu to přečíst, možná bychom stánku mají ještě něco jiného v naší mysli, při psaní o integraci instrukce.
Potřebujeme potvrzení, že bylo vše hotovo vhodně (což nejsem jistý vůbec, protože jsi napsal, že jste udělal jediný krok, pak že všichni a ve stejné větě že to nemůžeme udělat všechno...) než půjdeme k uživateli serveru. Tak prosím potvrďte, že jste provedli celou vbseo integrace. Také poskytují přesné informace o váš problém s změněné URL (po přesné URL předtím a přístup k detaily, takže můžeme zkontrolovat změny).

ADRESY URL

PC hry | PC hráči & parní Gaming (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - pro angličtinu, nyní zůstává stejně jako na ne přerušení vazby, nelze použít 301 přesměrování vzhledem k CDN CName konflikty
PC hry | práce ji na PC herní páry (English) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - Zdá se do práce, vbnotification ukazuje banda zvláštní kód
PC hry | PC hráči & parní Gaming (řečtina) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - zůstane English

VBSEO změny - některé kroky v rozporu s konkrétní nastavení na mé Mod Re-writes, Im není nahrazení vbseo kódu, VBSEO funguje dokonale atm, im měnit jejich kód, období, doesnt nějaký smysl mi s vyžadovat pro změnu kódu v aplikaci, která funguje, neměl by nemusel manipulovat kód, co se stane, když někdo upgrade nebo opravu pro tento software? Musím se vrátit a udělat tyto kroky, se můj současný modulů nemám zapotřebí dělat nic z toho.

WikiVault - nikdy způsobila mi problém

norku
11-10-11, 14:46
Změny kódu vbseo jsou zásadní. Bez je a jsou jen dvě z nich (a pár změn v nastavení v vbseo cp) Vbet nebude fungovat, jak bylo zamýšleno. Mám asi patnáct mods spuštěna na jednom z mého fóra a nikdy jsem neměl problém s některým z nich během doby byl pomocí Vbet. Jak řídit pokyny k instalaci na dopis věci bude fungovat.

techanalyst
11-10-11, 14:49
Tak, aby tuto práci musím manipulovat s VBSEO kód: P, které mi nedává žádný smysl, když upgrade nebo opravu VBSEO nemocných se vrátit a změny provést znovu, to je Im pracovní scénář se vyhnout jako mor

techanalyst
11-10-11, 17:06
Ok.... Odpovědět se uvozovky šv, dokud jsem zakázat tento modul plug-in: P

vBET
11-10-11, 20:14
ADRESY URL

PC hry | PC hráči & parní Gaming (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - pro angličtinu, nyní zůstává stejně jako na ne přerušení vazby, nelze použít 301 přesměrování vzhledem k CDN CName konflikty
PC hry | práce ji na PC herní páry (English) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - Zdá se do práce, vbnotification ukazuje banda zvláštní kód
PC hry | PC hráči & parní Gaming (řečtina) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - zůstane English

VBSEO změny - některé kroky v rozporu s konkrétní nastavení na mé Mod Re-writes, Im není nahrazení vbseo kódu, VBSEO funguje dokonale atm, im měnit jejich kód, období, doesnt nějaký smysl mi s vyžadovat pro změnu kódu v aplikaci, která funguje, neměl by nemusel manipulovat kód, co se stane, když někdo upgrade nebo opravu pro tento software? Musím se vrátit a udělat tyto kroky, se můj současný modulů nemám zapotřebí dělat nic z toho.

WikiVault - nikdy způsobila mi problém

Ahoj už otevřít nové vlákno pro každé vydání požádal. Je to jen o nefunkční odkazy a další problémy nebude ani zde diskutovat. Nejsme schopni mají více diskuse na jednom místě. 1 problém = jeden podproces. Otevřete prosím nové vlákno pro ne přeložené stránky, které by mělo být přeloženo (jsem vám odpovědět už brzy, pokud potřebujete více Prosím otevřete nové vlákno pro tento). Také otevřít nové vlákno pro vbnotifications (s detaily - ne "banda zvláštní kód", ale přesně co myslíte).

Pokud vaše instalace nebo integrace se vhodně může mít nějaké problémy. Dokud máte vBET správně nainstalován a integrované na vaše fórum, které je naše odpověď na vaše otázky - použijte prosím pokyny součástí readme.html a toto fórum. Dáte špatného paliva na vaše auto - co bys čekal? To auto bude spolupracovat s vodou? Pokud chcete udělat je to vaše volba - můžete také říct, neexistuje žádný způsob, jak se nahrát na FTP souboru X - máte právo to udělat a vBET má právo přerušit. Vás nebude ani překládal adresy URL bez integrace s vbseo. Můžete mít problémy s přeloženými odkazy a přesměrování. A co vás osobně dohodnout - OK chápeme, že jste se na tom shodli. Jen nezapomeňte, že je to vaše volba, pokud budete mít jakékoliv otázky a že jsme si už dal řešení, který odmítl jste. vbseo nefunguje dokonale s vBET bez integrace a to je důvod, proč integrace. Tak dokonale změnit pracovní kód nechceme - chceme provést změny si to dokonale funkční.
WikiVault má své vlastní pískoviště a nic se nemění. vBET pracuje globálně a ovlivňuje vše (Pokud používáte parametr ignorován). Nejsme tady diskutovat o WikiVault (pokud nějaké problémy s integrací - pak otevřete nové vlákno). Prosím zůstaňte v otázce - co URL jsou rozbitá? Prosím dejte nám přesně příklady rozbité URL. Pro jakékoliv jiné otázky, otevřete nový podproces. Pokud nemáte zlomenou URL pak považujeme tento problém jak vyřešit. Takže prosím - nám poskytnout příklad Přerušená adresa URL. Všechny odkazy, které jste nám dal nejsou zlomené.

vBET
11-10-11, 20:20
Ok.... Odpovědět se uvozovky šv, dokud jsem zakázat tento modul plug-in: P

NOVÉ vlákno na nový problém - od teď budeme každé zprávy odstraní tento podproces, který není o problému. Jen vás přinutit k otevření nové vlákno pro to. Je to opravdu potřeba - nám důvěřovat, aniž by to my všichni budeme mít problémy v komunikaci. Jste již začala tady alespoň 4 otázky a ptal jsem se několikrát otevřít nové podprocesy pro ty. Místo toho se pokoušíte přidat další otázky. Jediný problém bude projednávat zde. Pro ostatní - vytvořte jeden nové vlákno na každý problém. Budeme vědět přesně, co jsme stále pracuje na, co a jak je již vyřešen. Můžete obrázek vaše celé fórum v jednom podprocesu? Proč se snažíš udělat takovou věc. Jenom prosím - Prosím - prosím - otevření nové vlákno pro každý váš problém:)

Také prosím nezapomeňte přidat tolik podrobností jako jinak vás nic nedostane víc jako otázka (kde, adresy URL, například jak k reprodukci a tak dále).

techanalyst
11-10-11, 20:20
Dvě věci:

1.) Integrace - Modding VBSEO nebylo požadováno, spustit mnoho pluginů, vbtube, všechny drak bajt pluginy, vbseo, vaultwiki atd atd, nikdy po potřebuji manipulovat fyzické soubory, integrace neznamená změny kódu, znamená to muset mod produkt třetí strany k požadavkům na své vlastní, což znamená, že když inovace VBSEO, musíme se vrátit a provést změny, znamená víc práce více dolů času
2.) Link - nyní pracují, ale musel jsem provést změny mého URL re-writes pro mé akamai CDN služby: P znovu jsem musel upravit třetí stranu, která splňují požadavek váš modul

Já bych ale já nemůžu zlomit udržet vyzkoušet plugin moje fórum k, VBET už stálo mě asi 6 - 7 hodin testování a re vytvoření a změna skladby pluginů povolena. Odpověď s citoval = Broke, můžu jít hodiny bez, vbnotifications = velmi důležité, a vaši podporu trvá na dlouho zpátky, takže nemůžu strávit 6 hodin s ním na prolomení fórum čekal na odpověď.

vBET
11-10-11, 20:43
1.) Není relevantní. Není zač. A přináší nám nikam. Také při instalaci vbseo musel pracovat se fyzické soubory - .htaccess - ještě to není relevantní vůbec. Rovněž Upozorňujeme, že změny kódu vbseo jsou nuceni vbseo týmem, který odmítá háky v jejich kód, který by umožnil přidat do pluginu vBET funkce. Tak prosím dejte si stěžuje na vbseo týmu, který podle jejich mod architektury a jejich politice (jsme veřejně požádal je o háčky mravenec byl odmítnut) - jinými slovy můžete díky vbseo tým na to. Uvědomujeme si jaký kód změní způsob - Proč jste vůbec napsat nám? Jsme už říkal - máte plné právo odmítnout integrace a akceptovat potenciální problémy s odkazy a přesměrování a že se nepřevádí adresy URL. vBET je skvělý software, který využívá veškeré možnosti, aby naši uživatelé snadněji žijí - důkaz: Pokud budete používat vBulletin přátelské URL namísto vbseo budete muset vůbec ne změny. Je to protože vBulletin bylo skvělé způsobem, který umožňuje rozšířit - vbseo se způsobem mizerný a potřese jejich zadky strach pokaždé, když někoho Zeptejte se umožňující expanzí. Adresu si stěžuje na vbseo tým. Tato diskuse nemá žádný smysl a nás zabere nikam. Jsme tu, aby vám pomoci s vaší otázky - vrátit k otázce. Pokud existuje už není problém to budeme připravovat to vyřešil.
2.) Není znám vaše akamai CDN služby nebo kde máte re-writes. Lze odhadnout, že to máte v .htaccess nebo v vbseo - co by znamenalo, že jste to měl udělat první v třetích stran ke splnění požadavků jiných modulů... Prosím, zastavte to - to nemá žádný smysl. Máte problém, nebo ne? Konfigurace prostředí je běžná administrativa úkol. Udělal jsi to předtím a ty budou to znovu. A pokaždé, když provedené plnit některé požadavky - pro radost, tak proč se chováš jako vy dělat něco mimořádného? Je to běžná věc vaše nastavení prostředí. Další závislosti více úsilí a tak dále... Pěkný chit chat nám nic, tak navrhuji zavřít:)

Doporučujeme používat testovací fórum nebo zakázat vBET za dobu čekání, pokud máte některé klíčové otázky, které nemůže čekat. O všech ostatních otázkách - otevřete nové vlákno na nový problém.

OK - máme potvrzení, že problém je vyřešen. Pokud problém bude pak napište zde rádi pomůžeme vám:)

techanalyst
11-10-11, 20:56
1.) Není relevantní. Není zač. A přináší nám nikam. Také při instalaci vbseo musel pracovat se fyzické soubory - .htaccess - ještě to není relevantní vůbec. Rovněž Upozorňujeme, že změny kódu vbseo jsou nuceni vbseo týmem, který odmítá háky v jejich kód, který by umožnil přidat do pluginu vBET funkce. Tak prosím dejte si stěžuje na vbseo týmu, který podle jejich mod architektury a jejich politice (jsme veřejně požádal je o háčky mravenec byl odmítnut) - jinými slovy můžete díky vbseo tým na to. Uvědomujeme si jaký kód změní způsob - Proč jste vůbec napsat nám? Jsme už říkal - máte plné právo odmítnout integrace a akceptovat potenciální problémy s odkazy a přesměrování a že se nepřevádí adresy URL. vBET je skvělý software, který využívá veškeré možnosti, aby naši uživatelé snadněji žijí - důkaz: Pokud budete používat vBulletin přátelské URL namísto vbseo budete muset vůbec ne změny. Je to protože vBulletin bylo skvělé způsobem, který umožňuje rozšířit - vbseo se způsobem mizerný a potřese jejich zadky strach pokaždé, když někoho Zeptejte se umožňující expanzí. Adresu si stěžuje na vbseo tým. Tato diskuse nemá žádný smysl a nás zabere nikam. Jsme tu, aby vám pomoci s vaší otázky - vrátit k otázce. Pokud existuje už není problém to budeme připravovat to vyřešil.
2.) Není znám vaše akamai CDN služby nebo kde máte re-writes. Lze odhadnout, že to máte v .htaccess nebo v vbseo - co by znamenalo, že jste to měl udělat první v třetích stran ke splnění požadavků jiných modulů... Prosím, zastavte to - to nemá žádný smysl. Máte problém, nebo ne? Konfigurace prostředí je běžná administrativa úkol. Udělal jsi to předtím a ty budou to znovu. A pokaždé, když provedené plnit některé požadavky - pro radost, tak proč se chováš jako vy dělat něco mimořádného? Je to běžná věc vaše nastavení prostředí. Další závislosti více úsilí a tak dále... Pěkný chit chat nám nic, tak navrhuji zavřít:)

Doporučujeme používat testovací fórum nebo zakázat vBET za dobu čekání, pokud máte některé klíčové otázky, které nemůže čekat. O všech ostatních otázkách - otevřete nové vlákno na nový problém.

OK - máme potvrzení, že problém je vyřešen. Pokud problém bude pak napište zde rádi pomůžeme vám:)

Ani ponětí kde vaše od člověka, ale moje změny htaccess není změna kódu zásuvný modul

Jsem opravil problém vazby: P tam nebyla k ničemu zde

vBET
11-10-11, 21:14
Byla pomoc zde tvoří počátku - Počkejte za hodinu na naši první odpověď nebyl:) Chápu, že jste to vyřešit bez našeho hitů, ale stále byla pomoc od začátku:)

O vbseo kódu změny - jak již víte, že můžete díky za ty vbseo tým, který oficiálně odmítá k otevřené pro rozšíření jejich kód. vBulletin přátelské URL je v mnohem lepší způsob a umožňuje to – to je důvod, proč pomocí vBulletin přátelské URL adresy URL budou mít přeložené bez jakékoli úpravy kódu. Je to jednoduché - chudé vbseo řešení znamená Nedostatečná integrace. Velká vBulletin řešení znamená velké integraci. vBulletin mají oficiální podporované a popisuje architekturu jak vytvořit mods, který otevírá své vlastní háky (rozšíření bodů). A opravdu to udělat mnoho mods. vbseo tým odmítnout to udělat v účelu - Prosím pošlete váš si stěžuje na tým vbseo - již známe váš názor a již znáte důvod proč jsi taková frustrovaný s integrací - protože vbseo tým odmítl, aby jejich mod rozšiřitelný:) Bez ohledu na to, kolikrát bude opakovat, že chcete jiné řešení - to není na nás, a my tady nic nezmění. Si stěžují na vbseo, aby jejich mod otevřené pro rozšíření. Jsme přesvědčeni, že to také nemají smysl - jejich politiků je velmi striktní: Obávám se, že všechno a nic pro externí nemění;)

Přesto - jsme rádi, že váš problém je vyřešen:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1