КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Vbulleting 4,7 + 3,6 VBSEO

techanalyst
10-10-11, 18:57
Падобна на тое, Тэрэза буйны прарыў тут, і змены, прапанаваныя перапынку URL-адрасоў захоўваецца ў Google, так ці інакш вакол гэтага

r.dziadusz
10-10-11, 19:48
Які перапынак URL-адрасоў, калі ласка, пакажыце мне адну з іх?
Я паспрабую прайграць гэтую праблему ў нашай тэставай форуме.

techanalyst
10-10-11, 21:05
Я змяніў VBSEO_URI, не працуе і г.д.

у асноўным, калі яна спрабуе змяніць або дадаць што-небудзь у канец URL-адрасы ён перастае працаваць

techanalyst
10-10-11, 21:08
літаральна я не магу выкарыстоўваць гэты убудова ў асноўным: P

Яго дзіўная ідэя, і ідэнтыфікатар любяць, каб ён працаваў, а другі я дазволіць яму ўвесь сайт выходзіць на 500s (унутраныя памылкі)

r.dziadusz
10-10-11, 21:57
ОК, вы правільна задаць параметры, таксама вы можаце загрузіць з upload-як толькі тэчкі
vbet-пераклад-функцыі

techanalyst
10-10-11, 23:30
сваёй тэчцы WWW корань з форума

techanalyst
11-10-11, 00:10
папка пад корань форуму

vBET
11-10-11, 01:08
Прывітанне.

- Калі ласка, пераканайцеся, што вы зрабілі правільны мантаж.
- Таксама калі ласка, пераканайцеся, што вы зрабілі vbseo інтэграцыі правільна.
- Таксама, калі ласка, пераканайцеся, што ваш Htaccess змены былі правільнымі (калі вы не ўпэўненыя, калі ласка, адпраўце нам цэлы Htaccess файл і мы будзем правяраць яе.) ..
- Таксама Радэк адправіць вам пытанне, які вы не адказалі - вы загружаеце файлы з uplad-калі-каталога?

Вы знойдзеце поўнае апісанне ў readme.html ад vBET пакет.

Таксама Радэк ўсталююць заўтра vBulletin 4.1.7 спачатку на нашым форуме тэст, і калі ўсе будзе працаваць, то на гэты форум. Калі мы знойдзем якія-небудзь праблемы з vBulletin 4.1.7 мы дамо вам ведаць, і мы будзем працаваць над гэтым неадкладна. У гэты момант здаецца, што цябе што-то здарылася ў ўстаноўцы, канфігурацыі або vbseo інтэграцыі. Мы дапаможам вам зрабіць яго працу :) Спачатку пераканайцеся, што ваша ўстаноўка і інтэграцыя была правільнай.

Калі вы ўпэўненыя, што ў вас усе правільна, то, калі ласка, PM дэталі доступу да Admin CP, FTP і vbseo CP да мяне ці да r.diadusz (Радэк будзе заўтра раней) або на стэнд. Мы будзем правяраць на месцы, што там адбываецца :)

techanalyst
11-10-11, 02:34
Im менш і менш задавальняе Whats неабходна з гэтага мода, як я выкарыстоўваю наступныя файлы:

1.) Усе Byte дракона Tech убудовы, усе ўсталяваныя і ўсе запушчаныя
2). WikiVault
3.) VBSEO

Я таксама патрабуюць спецыяльных перапісвае таму што я выкарыстоўваю Akamai, як мая CDN

Шчыра кажучы, я не хачу змяняць усё больш, я не хачу, каб мае кэшаваць спасылкі ў Google змяніцца, я не хачу, каб паўторна напісаць усе мае моды, каб прымусіць іх працаваць тут чалавека.

Можа, мы проста раздаваць зварот і можна зрабіць?

techanalyst
11-10-11, 02:34
Я зрабіў адказ, тэчкі, якая змяшчае дадзеныя па маршруце форум, на самай справе я адказаў, што ў два разы

vBET
11-10-11, 11:38
Im менш і менш задавальняе Whats неабходна з гэтага мода, як я выкарыстоўваю наступныя файлы:

1.) Усе Byte дракона Tech убудовы, усе ўсталяваныя і ўсе запушчаныя
2). WikiVault
3.) VBSEO

Я таксама патрабуюць спецыяльных перапісвае таму што я выкарыстоўваю Akamai, як мая CDN

Шчыра кажучы, я не хачу змяняць усё больш, я не хачу, каб мае кэшаваць спасылкі ў Google змяніцца, я не хачу, каб паўторна напісаць усе мае моды, каб прымусіць іх працаваць тут чалавека.

Можа, мы проста раздаваць зварот і можна зрабіць?

Прывітанне.

Вы не павінны змяняць усе - гэта дакладна вызначана, што ў працэсе інтэграцыі vbseo неабходна змяніць 2 vbseo файлы. Усе астатняе застаецца недатыкальным. Скажыце, калі ласка, якая частка гэтай інтэграцыі вы не разумееце.
Вам не давядзецца мяняць, ужо праіндэксаваных спасылак па Google - чаму вы думаеце, што ў вас есць?
Вам не трэба зноўку пісаць усе вашы мадыфікацыі vBET працы. vbseo гэта толькі ў плягін, вы павінны інтэгравацца, калі вы выкарыстоўваеце яго. Генератар файлаў Sitemap інтэграцыі наогул не патрэбны - ен будзе працаваць у любым выпадку. Ніякія іншыя убудовы патрабуе зьмены файла і большасць убудоў не патрабуецца быць інтэграваная ва ўсе (толькі тыя, хто ламае vBulletin архітэктуры і не выкарыстоўвайце global_complete крук). І нават для гаплікаў, якія парушаюць vBulletin архітэктуру, вы не павінны інтэгравацца, калі вы не хочаце - вы можаце ігнараваць іх у vBET варыянты.

Калі ласка, скажыце, што вы не разумееце ў інтэграцыі? - мы дапаможам вам :) Прама цяпер, чытаючы ваш каментар, у мяне склалася ўражанне, што вы нават не чыталі інструкцыі па інтэграцыі.

Няма і ніякіх падставаў для звароту, і мы не можам проста вяртанне, таму што карыстальнік сцвярджаў, што ен быў пытанне, які мы ніколі не бачылі. Такім чынам, кожны пірацкага праграмнага забеспячэння можа купіць, сказаць, што ен есць праблема, якую ен не пакажа і не дазваляюць падтрымкі, патрабаванне вяртання і выкарыстоўваць прадукт, ва ўсякім выпадку на які-небудзь іншы форум. Вось чаму мы не можам вярнуць, асабліва што, хутчэй за ўсе, у вас няма праблемы з vBET проста з устаноўкай/інтэграцыі. Акрамя таго, нават у выпадку памылкі, vBET каманда выпраўляе памылкі.

Калі ласка, адкажыце на ўсе зададзеныя пытанні і, калі вы думаеце, што ў вас усе добра і па-ранейшаму не працуюць, калі ласка, PM дадзеныя доступу (Admin CP, FTP, vbseo CP) так мы зможам праверыць гэта і дапаможа :)

vBET
11-10-11, 11:40
Я зрабіў адказ, тэчкі, якая змяшчае дадзеныя па маршруце форум, на самай справе я адказаў, што ў два разы

Шкада, што ен быў без двукоссяў, і я не быў упэўнены, аб чым гэта пытанне, ці ўсей ўстаноўкі, або форум, каталог ці што. Дзякуй за тлумачэнне - гл. мой папярэдні пост.

techanalyst
11-10-11, 12:30
Я выпрабаваў адно з змяненняў у інструкцыі было, калі я зрабіў тое, што спасылкі на сайт змянілася нават для стандартнага англійскай, я не хачу, каб мае спасылкі для перакладу з ангельскай на перыяд змены, я ішоў інструкцыям, але я не магу і не буду робяць усе гэтыя змены, я таксама выкарыстоўваць вікі-сховішча, якое я не збіраюся змяняць свой код, гэта толькі раздражняе, калі яны прыносяць абнаўленне з Дрэннага, каб надалей рабіць тое ж самае, з 20+ ўбудовы мы проста не магу сядзець і ламаць сайт, каб праверыць, калі ен працуе ці няма, і кропка.

Вінавацячы кліент "не чытаючы інструкцыі"? Ды, я зрабіў, я правеў чатыры гадзіны, усе ўключана, T, заўважыў спасылак ад google перастаў працаваць убудова не сапсаваць сайт, і я не магу выкарыстоўваць 301, таму што я выкарыстоўваю Akamai для майго cdn так re-піша павінны быць канкрэтнымі

techanalyst
11-10-11, 12:32
Няма FTP, выдзелены сервер, які мае толькі 80 порт адкрыты для яго, я ftp, ftp-сервер, прысвечаны

Ім не проста заявіўшы, я не хачу, каб маніпуляваць мой сайт да таго, што спасылкі google search перастаць працаваць, я лічу яго дастаткова важкая прычына

techanalyst
11-10-11, 13:07
re уключаны, калі ласка, выберыце мову і паглядзець, што ен робіць

techanalyst
11-10-11, 13:14
vbnotifications каробак сапраўды пераблытала, а таксама

techanalyst
11-10-11, 13:42
Чэшская работ, большасць проста застацца на англійскай мове, хоць фармат

vBET
11-10-11, 14:05
Я выпрабаваў адно з змяненняў у інструкцыі было, калі я зрабіў тое, што спасылкі на сайт змянілася нават для стандартнага англійскай, я не хачу, каб мае спасылкі для перакладу з ангельскай на перыяд змены

Вы не можаце зрабіць толькі адно змяненне і чакаць, што яна будзе працаваць належным чынам. Вы павінны рабіць ЎСЮ інтэграцыі неабходна абложных ЎСЕ этапы інтэграцыі - не проста адзін. Калі ласка, адпраўце нам URL, які змяняецца пасля інтэграцыі і доступу дэталі, каб мы маглі праверыць, што там робіцца.

я ішоў інструкцыям, але я не магу і не буду робяць усе гэтыя змены

Проста раней вы пісалі, што вы зрабілі толькі адзін крок да інтэграцыі. Тут у адным сказе вы пішыце, што вы гэта ўсе зрабілі і што вы не будзеце рабіць усе гэта. Так як яно на самай справе? Вы зрабілі інтэграцыю з vbseo ці не? Таксама тое, што перашкаджае вам зрабіць гэта - вы пісалі, што вы не можаце ўносіць змены - калі ласка, праверце, калі ласка, у вас есць адпаведныя правы доступу да файлаў, якія вы хочаце змяніць. Калі гэта не прывілеі рэч, апішыце, калі ласка, чаму ты не можаш зрабіць гэтыя змены - тое, што перашкаджае вам у прагрэс?

я таксама выкарыстоўваць вікі-сховішча, якое я не збіраюся змяняць свой код, гэта толькі раздражняе, калі яны прыносяць абнавіць

Першыя змены ў сховішча viki неабходная для інтэграцыі толькі ў адным спецыяльным выпадку - калі вам не падыходзіць там вы не павінны змяняць любыя прытулку viki файлы. І нават тады вам не прыйдзецца рабіць гэта, вы можаце проста ігнараваць сховішча вікі ў vBET. Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэты мод патрабуе якіх-небудзь інтэграцыі, таму што сховішча вікі-брэйкі vBulletin архітэктуры - таму, калі ласка, адрасы ўсіх скардзіцца каманда, якая распрацоўвае сховішча вікі.
Другі - тое, што раздражняе і то, што не з'яўляецца чымсьці асабістым. Сонца можа раздражняць вас, калі вы прымеце такое рашэнне. Звярніце ўвагу, што наша роля тут, каб падтрымаць вас у vBET, мы не робім тут які-небудзь падрыхтоўкі, асобасныя змены, ні псіхатэрапіі. Мы тут не для таго, каб працаваць са сваімі эмоцыямі - калі ласка, увагу на vBET пытанні, каб мы маглі дапамагчы вам. Я разумею, што для вас гэта раздражняе - ну, калі ласка, не дазваляе засяродзіцца на праблеме. Ігнараваць старонак для перакладу ў vBET калі ласка, выкарыстоўвайце параметр Admin CP> vBET -> Параметры Перакладу> Ігнараваць Url-адрасы. Вы знойдзеце тут апісанне, як выкарыстоўваць яго. Калі вы хочаце, каб інтэграваць з вікі-сховішча, то, калі ласка абложных гэтым інструкцыям: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html Звярніце ўвагу, што гэтыя інструкцыі з'яўляюцца публічна даступнымі, каб вы мелі ўсе гэтыя дадзеныя даступныя раней.

Дрэнна мець, каб надалей рабіць тое ж самае, з 20+ ўбудовы мы проста не магу сядзець і ламаць сайт, каб праверыць, ці працуе ен, ці не, і кропка.

Што ты праводкі? Калі ласка, пазначце дакладна убудовы, якія вы думаеце, што запатрабуе змены кода і чаму вы думаеце, што гэта будзе трэба. Вам ужо паведаміў, што толькі інтэграцыя, якая з'яўляецца абавязковай для vbseo калі ен выкарыстоўваецца. Для большасці модов няма неабходнага ўзроўню інтэграцыі на ўсіх. Толькі тыя моды, якая залазіць у vBulletin архітэктура можа патрабаваць інтэграцыі (калі ласка, наракаюць аўтары модов аб няправільных рашэнняў) і гэта таксама не абавязкова, вы можаце проста дадаць яго да vBET ігнаруюцца старонак. Таму, калі ласка, пакажыце, якія менавіта моды прымушае вас непрыемнасці з vBET. Таксама звярніце ўвагу, што вы можаце працаваць на тэставым экзэмпляры таму ваш рэальны форум за цэлы час тэстаў.

Вінавацячы кліент "не чытаючы інструкцыі"? Ды, я зрабіў, я правеў чатыры гадзіны, усе ўключана, T, заўважыў спасылак ад google перастаў працаваць убудова не сапсаваць сайт, і я не магу выкарыстоўваць 301, таму што я выкарыстоўваю Akamai для майго cdn так re-піша павінны быць канкрэтнымі

Звярніце ўвагу, што вы не абвінавачвалі ні аб чым. Вы папрасілі, каб праверыць яго яшчэ раз, таксама вы атрымалі мае ўражанне, грунтуючыся на вашых выступленнях - як і перш чым ты зноў напісаў пра нейкі таямнічы +20 модов, дзе вам давядзецца з розуму змены, калі вы ўжо паведаміў, што гэта будуць не патрэбныя, верагодна, для большасці з іх, калі любы. Гэта выразна апісана:

Ўстаноўка vBET легка, але інтэграцыя з іншымі плягінамі можа быць складана. Гэта таму, што мод працуе ў розных напрамках, і выкарыстоўваючы іншыя рычагі. Але перш за ўсе:
Вам не давядзецца інтэграваць vBET з усімі вашымі іншых модов. Большасць модов працуюць нармальна з vBET без якіх-небудзь дадатковых дзеянняў.
Яна даступная тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
І я сапраўды яшчэ есць уражанне, што вы не чыталі інструкцыі па інтэграцыі, таму што вы паўтарыце яшчэ раз аб змене кода ва ўсіх вашых модов, што не адбудзецца.
Прыміце мае выбачэнні, калі ен дакрануўся да цябе - усе-такі гэта мае ўражанне, і я нават зараз не ўпэўнены, што вы сапраўды чыталі яго, магчыма, мы стэнд сее-што ў розуме, калі пісаў пра інструкцыі па інтэграцыі.
Нам трэба пацверджанне, што ўсе было зроблена правільна (якіх я не ведаю, таму што ты напісаў, што ты зрабіў толькі адзін крок, затым, што ўсе і ў адным сказе, што вы не можаце рабіць усе гэта...) перш чым мы адправімся на карыстальніка сервера. Таму, калі ласка, пераканайцеся, што вы зрабілі ўвесь vbseo інтэграцыі. Таксама даць дакладную інфармацыю аб вашым пытанні з змяніў адрас (дакладны адрас да, пасля і атрымліваць інфармацыю такім чынам мы можам праверыць змены).

vBET
11-10-11, 14:06
Няма FTP, выдзелены сервер, які мае толькі 80 порт адкрыты для яго, я ftp, ftp-сервер, прысвечаны

Ім не проста заявіўшы, я не хачу, каб маніпуляваць мой сайт да таго, што спасылкі google search перастаць працаваць, я лічу яго дастаткова важкая прычына

Таму, калі ласка, гадзін, як у дэталі доступу да файлавай сістэме. Трэба было загрузіць vBET файлы-небудзь чынам - я мяркую, у вас есць некаторыя браўзэр кліента, каб зрабіць гэта.

Калі ўсе будзе зроблена правільна, то ніякія існуючыя спасылкі перастануць працаваць.

vBET
11-10-11, 14:14
re уключаны, калі ласка, выберыце мову і паглядзець, што ен робіць

Калі ласка:
1. Апішыце вашыя пытанні. Не угадаў-калі вы жадаеце нам дапамагчы вам хутка, то апішыце, калі ласка, ваш пытанне.
2. Трымаць адзін паток на адно пытанне. Калі гэта нешта іншае, што не працуе Url, то, калі ласка, адкрыйце новы струмень. Мы будзем не ў стане кіраваць ім, ні табе дапамагчы, калі некалькі пытанняў, што будуць разбітыя на адным струмені, мы ўсе страцілі ў гэтым. Калі ласка, майце аднаго выпуску ў разліку на адну нітку
3. Звярніце ўвагу, што пажадана выкарыстоўваць SEO спасылкі замест мовы= спасылкі

vBET
11-10-11, 14:15
vbnotifications каробак сапраўды пераблытала, а таксама

Калі ласка, адкрыйце новы струмень для новага выпуску і дакладна апісаць праблему (адправіць дакладны адрас, дзе мы можам бачыць гэта, калі гэта патрабуецца рахунак PM нам доступ да тэставай ўліковага запісу).

techanalyst
11-10-11, 14:18
Свой выдзелены сервер, няма браўзэра метад дадання, я ssh поле лакальна, а затым ftp для ftp server

vBET
11-10-11, 14:20
Чэшская работ, большасць проста застацца на англійскай мове, хоць фармат

Калі ласка, адкрыйце новы струмень для новага выпуску. Неўзабаве тут - калі ласка, праверце даступнасць пастаўшчыкоў (Admin CP> vBET -> Даступнасць Пастаўшчыкоў Перакладу). Правайдэры ўсталеўваюць ліміты, і, калі пераклад пастаўшчык адмаўляецца адпраўляць па перакладзе затым vBET няма перакладу для адлюстравання і адлюстроўвае зыходны тэкст. Звярніце ўвагу, што vBET кэшуюцца пераклады таму, калі ўжо ў кэшы, яна будзе адлюстроўвацца, нават калі ваш мяжа быў дасягнуты, і правайдэр не адпраўляць новыя пераклады (звярніце ўвагу, што абмяжоўвае перыядычна не пастаянны). Таксама звярніце ўвагу, што vBET перыядычна правяраць, ці не правайдэр, зноў даступны :) Таксама звернеце ўвагу, што пры выкарыстанні Google v2 API вы можаце ўсталяваць свае ўласныя мяжы.
Калі вам патрэбна дапамога з гэтым пытаннем, калі ласка, адкрыйце новы струмень для яго, і мы дадзім больш інфармацыі - тут не месца для гэтага, паколькі гэты паток аб непрацуючых спасылках.

techanalyst
11-10-11, 14:30
Вы не можаце зрабіць толькі адно змяненне і чакаць, што яна будзе працаваць належным чынам. Вы павінны рабіць ЎСЮ інтэграцыі неабходна абложных ЎСЕ этапы інтэграцыі - не проста адзін. Калі ласка, адпраўце нам URL, які змяняецца пасля інтэграцыі і доступу дэталі, каб мы маглі праверыць, што там робіцца.

Проста раней вы пісалі, што вы зрабілі толькі адзін крок да інтэграцыі. Тут у адным сказе вы пішыце, што вы гэта ўсе зрабілі і што вы не будзеце рабіць усе гэта. Так як яно на самай справе? Вы зрабілі інтэграцыю з vbseo ці не? Таксама тое, што перашкаджае вам зрабіць гэта - вы пісалі, што вы не можаце ўносіць змены - калі ласка, праверце, калі ласка, у вас есць адпаведныя правы доступу да файлаў, якія вы хочаце змяніць. Калі гэта не прывілеі рэч, апішыце, калі ласка, чаму ты не можаш зрабіць гэтыя змены - тое, што перашкаджае вам у прагрэс?

Першыя змены ў сховішча viki неабходная для інтэграцыі толькі ў адным спецыяльным выпадку - калі вам не падыходзіць там вы не павінны змяняць любыя прытулку viki файлы. І нават тады вам не прыйдзецца рабіць гэта, вы можаце проста ігнараваць сховішча вікі ў vBET. Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэты мод патрабуе якіх-небудзь інтэграцыі, таму што сховішча вікі-брэйкі vBulletin архітэктуры - таму, калі ласка, адрасы ўсіх скардзіцца каманда, якая распрацоўвае сховішча вікі.
Другі - тое, што раздражняе і то, што не з'яўляецца чымсьці асабістым. Сонца можа раздражняць вас, калі вы прымеце такое рашэнне. Звярніце ўвагу, што наша роля тут, каб падтрымаць вас у vBET, мы не робім тут які-небудзь падрыхтоўкі, асобасныя змены, ні псіхатэрапіі. Мы тут не для таго, каб працаваць са сваімі эмоцыямі - калі ласка, увагу на vBET пытанні, каб мы маглі дапамагчы вам. Я разумею, што для вас гэта раздражняе - ну, калі ласка, не дазваляе засяродзіцца на праблеме. Ігнараваць старонак для перакладу ў vBET калі ласка, выкарыстоўвайце параметр Admin CP> vBET -> Параметры Перакладу> Ігнараваць Url-адрасы. Вы знойдзеце тут апісанне, як выкарыстоўваць яго. Калі вы хочаце, каб інтэграваць з вікі-сховішча, то, калі ласка абложных гэтым інструкцыям: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html Звярніце ўвагу, што гэтыя інструкцыі з'яўляюцца публічна даступнымі, каб вы мелі ўсе гэтыя дадзеныя даступныя раней.

Што ты праводкі? Калі ласка, пазначце дакладна убудовы, якія вы думаеце, што запатрабуе змены кода і чаму вы думаеце, што гэта будзе трэба. Вам ужо паведаміў, што толькі інтэграцыя, якая з'яўляецца абавязковай для vbseo калі ен выкарыстоўваецца. Для большасці модов няма неабходнага ўзроўню інтэграцыі на ўсіх. Толькі тыя моды, якая залазіць у vBulletin архітэктура можа патрабаваць інтэграцыі (калі ласка, наракаюць аўтары модов аб няправільных рашэнняў) і гэта таксама не абавязкова, вы можаце проста дадаць яго да vBET ігнаруюцца старонак. Таму, калі ласка, пакажыце, якія менавіта моды прымушае вас непрыемнасці з vBET. Таксама звярніце ўвагу, што вы можаце працаваць на тэставым экзэмпляры таму ваш рэальны форум за цэлы час тэстаў.

Звярніце ўвагу, што вы не абвінавачвалі ні аб чым. Вы папрасілі, каб праверыць яго яшчэ раз, таксама вы атрымалі мае ўражанне, грунтуючыся на вашых выступленнях - як і перш чым ты зноў напісаў пра нейкі таямнічы +20 модов, дзе вам давядзецца з розуму змены, калі вы ўжо паведаміў, што гэта будуць не патрэбныя, верагодна, для большасці з іх, калі любы. Гэта выразна апісана:

Яна даступная тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
І я сапраўды яшчэ есць уражанне, што вы не чыталі інструкцыі па інтэграцыі, таму што вы паўтарыце яшчэ раз аб змене кода ва ўсіх вашых модов, што не адбудзецца.
Прыміце мае выбачэнні, калі ен дакрануўся да цябе - усе-такі гэта мае ўражанне, і я нават зараз не ўпэўнены, што вы сапраўды чыталі яго, магчыма, мы стэнд сее-што ў розуме, калі пісаў пра інструкцыі па інтэграцыі.
Нам трэба пацверджанне, што ўсе было зроблена правільна (якіх я не ведаю, таму што ты напісаў, што ты зрабіў толькі адзін крок, затым, што ўсе і ў адным сказе, што вы не можаце рабіць усе гэта...) перш чым мы адправімся на карыстальніка сервера. Таму, калі ласка, пераканайцеся, што вы зрабілі ўвесь vbseo інтэграцыі. Таксама даць дакладную інфармацыю аб вашым пытанні з змяніў адрас (дакладны адрас да, пасля і атрымліваць інфармацыю такім чынам мы можам праверыць змены).

URL-адрасы

Гульні на PC | PC Геймераў & Steam-Гульняў (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - Англійская мова, цяпер застаецца такім жа, як не парушыць спасылкі, а я НЕ магу ВЫКАРЫСТОЎВАЦЬ пераадрасаванне 301 з-за CDN CName канфліктаў
PC гульні скачать | hraní яе na ПК herní Пара (чэшскага) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - Па-відаць, працаваць, vbnotification паказвае кучу дзіўных код
Гульні на PC | PC Геймераў & Steam-Гульняў (грэч.) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - Застаецца Англійская

VBSEO змены - Некаторыя крокі ў канфлікт з пэўнымі параметрамі, на мой Мод Зноў піша, Ім не замена vbseo код, VBSEO выдатна працуе Банкамат, ім не змяняючы кода, у перыяд, які не мае ніякага сэнсу для мяне таго, каб патрабаваць змяніць код у дадатак, якое працуе, я таксама не павінны маніпуляваць код, што адбываецца, калі ў мяне хто-то абнаўлення або выпраўлення гэтага праграмнага забеспячэння? Я павінен вярнуцца і зрабіць гэтыя крокі, пры ўсей маей бягучай убудовы, мне не прыйдзецца рабіць гэтага.

WikiVault - ніколі не выклікалі ў мяне пытанне

norku
11-10-11, 14:46
У vbseo істотных зменаў у кодзе. Без іх, і есць толькі два з іх (і пару змяненняў налад ў вашым vbseo cp), Vbet не будзе працаваць, як задумана. Я каля паўтара дзясятка модов, якія працуюць на адзін з маіх форумаў і я ніколі не меў праблем з любой з іх на працягу раз, калі я выкарыстоўваю Vbet. Калі вы будзеце прытрымлівацца інструкцыям у лісце, што ўсе запрацуе.

techanalyst
11-10-11, 14:49
Таму, каб зрабіць гэтую працу я павінен маніпуляваць VBSEO код :P аб тым, што для мяне няма сэнсу, калі я абнаўленне або ўжыць VBSEO патч дрэнна мець, каб вярнуцца і ўнесці змены, зноў-такі, гэта сцэнар Im праца пазбягаць, як чумы

techanalyst
11-10-11, 17:06
ОК.... Адказ : Цытаты былі зламаў, пакуль я адключыў гэты плягін :P

vBET
11-10-11, 20:14
URL-адрасы

Гульні на PC | PC Геймераў & Steam-Гульняў (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - Англійская мова, цяпер застаецца такім жа, як не парушыць спасылкі, а я НЕ магу ВЫКАРЫСТОЎВАЦЬ пераадрасаванне 301 з-за CDN CName канфліктаў
PC гульні скачать | hraní яе na ПК herní Пара (чэшскага) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - Па-відаць, працаваць, vbnotification паказвае кучу дзіўных код
Гульні на PC | PC Геймераў & Steam-Гульняў (грэч.) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - Застаецца Англійская

VBSEO змены - Некаторыя крокі ў канфлікт з пэўнымі параметрамі, на мой Мод Зноў піша, Ім не замена vbseo код, VBSEO выдатна працуе Банкамат, ім не змяняючы кода, у перыяд, які не мае ніякага сэнсу для мяне таго, каб патрабаваць змяніць код у дадатак, якое працуе, я таксама не павінны маніпуляваць код, што адбываецца, калі ў мяне хто-то абнаўлення або выпраўлення гэтага праграмнага забеспячэння? Я павінен вярнуцца і зрабіць гэтыя крокі, пры ўсей маей бягучай убудовы, мне не прыйдзецца рабіць гэтага.

WikiVault - ніколі не выклікалі ў мяне пытанне

Прывітанне, я ўжо прасіў цябе адкрыць новую нітку для кожнай праблемы. Гэта толькі аб непрацуючых спасылках і іншыя пытанні не будуць абмяркоўвацца тут. Мы не ў стане мець некалькі дыскусій у адным месцы. 1 пытанне = адзін паток. Калі ласка, адкрыйце новы паток не для перакладзеных старонак, якое павінна быць перакладзена (я ўжо адказваў вам у бліжэйшы час, калі вам трэба больш, калі ласка, адкрыйце новы струмень для гэтага). Таксама адкрыты новы струмень для vbnotifications (з падрабязнасцямі - няма "натоўп дзіўна код", але што менавіта вы маеце на ўвазе).

Калі ваша ўстаноўка і інтэграцыя-гэта не зроблена належным чынам, то вы можаце мець якіх-небудзь праблем. Да тых часоў, пакуль у вас есць vBET належным чынам устаноўлены і інтэграваныя на ваш форум наш адказ на вашыя пытаньні - калі ласка, скарыстайце інструкцыі, якія прыведзеныя ў readme.html і гэты форум. Вы няправільна ставяць паліва ў вашым аўтамабілі - чаго вы чакаеце? Што ваш аўтамабіль будзе працаваць з вадой? Калі вы не жадаеце зрабіць, гэта ваш выбар - вы можаце сказаць, што я ніяк не будзе загрузіць файл на FTP X - у вас есць права зрабіць гэта, і vBET мае права парушаць. Вы не перавялі Url без інтэграцыі з vbseo. Вы можаце мець непрыемнасці з перакладу спасылак і переадресаций. І гэта тое, што асабіста вы згодныя - ОК, мы разумеем, што вы з гэтым згодныя. Толькі, калі ласка, памятайце, што гэта ваш выбар, калі вас будуць якія-то праблемы, і мы ўжо далі вам рашэнне, якое вы адмовіліся. vbseo не ідэальна працы з vBET без інтэграцыі, што з'яўляецца прычынай інтэграцыі. Таму мы не хочам, каб вы змяніліся, ідэальна які працуе код - мы хочам, каб вы ўносіце змены, каб ен выдатна працуе.
WikiVault мае свае пясочніцы і не мяняць нічога вакол. vBET працуе глабальна і яно ўплывае на ўсе (калі вы выкарыстоўваеце ігнаруючы параметр). Мы тут не для таго, каб абмеркаваць WikiVault (калі ў вас есць праблемы з інтэграцыяй, - то, калі ласка, адкрыйце новы струмень). Заставайцеся, калі ласка, з пытаннем - якія Url разбітыя? Калі ласка, дайце нам дакладныя прыклады пабітых Url-адрасы. Для любы іншы пытанне, калі ласка, адкрыйце новы струмень. Калі вы не парушылі Url тады мы разглядаем ГЭТАЕ пытанне як вырашыць. Таму, калі ласка, - даюць нам прыклад парушэння URL-адрасы. Усе спасылкі, якія вы далі нам не зламанае.

vBET
11-10-11, 20:20
ОК.... Адказ : Цытаты былі зламаў, пакуль я адключыў гэты плягін :P

НОВЫ СТРУМЕНЬ НА кожны НОВЫ ПЫТАННЕ - паколькі цяпер мы будзем выдаліць кожнае паведамленне з гэтай тэмы, якая не з'яўляецца пытаннем. Проста сілы на тое, каб адкрыць новую нітку. Ен сапраўды патрэбен - паверце, без яе ў нас ва ўсіх будуць праблемы ў зносінах. Вы ўжо пачалі тут, па крайняй меры, 4 пытанні, і я задаў вам некалькі разоў, каб адкрыць новыя патокі для тых. Замест гэтага вы спрабуеце дадаць больш пытанняў тут. Толькі адно пытанне будзе абмяркоўвацца тут. Для іншых - калі ласка, стварыце адзін новы струмень на кожны пытанне. Мы будзем дакладна ведаць, што мы да гэтага часу працуюць, што і як было ўжо вырашана. Вы можаце вобраз вашай ўвесь форум у адзін паток? Чаму вы спрабуеце рабіць такія рэчы тут. Толькі, калі ласка - калі ласка - калі ласка, - адкрыць новую нітку, за кожны твой пытанне :)

Гэтак жа не забывайце дадаць як многія дэталі, як вы можаце ў адваротным выпадку вы нічога не атрымаеце больш падабаецца пытанне (дзе, URL, напрыклад, як прайграць і так далей).

techanalyst
11-10-11, 20:20
Дзве рэчы:

1.) Інтэграцыя - Модынг VBSEO не было неабходнасці, я бягу многія убудовы, vbtube, УСЕ дракона байт Убудовы, vbseo, vaultwiki і інш, і ні разу я не патрабуецца працаваць фізічных файлаў, інтэграцыя не азначае, што змены ў кодзе, гэта азначае, што вы павінны mod 3-й партыі прадукту, які адпавядае патрабаванням свайго ўласнага, ЯКОЕ азначае, што, калі я пераходжу VBSEO мне трэба, каб вярнуцца і ўнесці змены, зноў жа, азначае больш працы, больш часу прастою
2.) Link - Яны працуюць і зараз, але мне давялося ўнесці змены ў свой URL-адрас re-піша мой akamai Паслугі CDN :P яшчэ раз, я быў вымушаны змяніць трэцяй асобы для задавальнення патрабаванняў вашага плагіна

Я б, але я не магу трымаць breaking my форум, каб праверыць убудова, VBET ўжо каштавала мне каля 6 - 7 гадзін ўніз тэставання і паўторнага стварэння і змены сумесь з падтрымкай убудоў. Адказ з Qoute = Зламаў, я магу пайсці гадзін без таго, vbnotifications = вельмі важна, і ваша падтрымка трэба занадта шмат часу, каб вярнуцца, таму я не магу выдаткаваць 6 гадзін з ей, ламаючы форум у чаканні адказу.

vBET
11-10-11, 20:43
1.) Не актуальныя. Не на ўсіх. І прыносіць нам няма куды. Таксама пры ўсталеўцы vbseo трэба было маніпуляваць фізічнай htaccess файлы - гэта ўсе-ткі не актуальны ва ўсе тут. Таксама звярніце ўвагу, што vbseo змяненняў у кодзе вымушаны vbseo каманда, якая адмаўляецца дадаць кручкоў у іх код, які дазволіць убудова vBET функцыянальнасць. Таму, калі ласка, дайце ваш скардзіцца vbseo каманды, якія па сваей mod архітэктуры, і па іх палітыцы (мы публічна папрасіў у іх гаплікі ant было адмоўлена"), - іншымі словамі, вы можаце дзякуючы vbseo каманду. Мы разумеем, што змены ў кодзе азначае - чаму ты нават пісаць гэта нам? Мы ўжо распавядалі вам - вы маеце поўнае права адмовіцца ад інтэграцыі і прымаць патэнцыйных праблем са спасылкамі і перанакіроўвае і што вы не перавялі Url-адрасы. vBET праграма, якая выкарыстоўвае ўсе магчымасці, каб нашым карыстальнікам было лягчэй - доказ: калі вы будзеце выкарыстоўваць vBulletin Дружалюбныя Url замест vbseo вам прыйдзецца рабіць НІЯКІХ ЗМЕНАЎ. Гэта таму, што vBulletin зрабіў гэта выдатны спосаб, які дазваляе пашырыць - vbseo зрабіў гэта ў брудную спосаб і яны паціскаюць адзін аднаму свае азадкі ад страху кожны раз, калі хто-то папрасіць іх вырашыць для пашырэння. Адрас вашай скардзіцца vbseo каманды. Гэтая дыскусія не мае ніякага сэнсу і прымае нас у нікуды. Мы тут, каб дапамагчы вам з вашымі пытаннямі, - вярніцеся, калі ласка, на пытанне. Калі пытанне не існуе больш мы будзем яе вырашаць.
2.) Я не ведаю, ваша akamai паслугі CDN або дзе вы зноў піша. Я здагадваюся, што вы маеце яго ў .htaccess або ў vbseo - што будзе азначаць, што вы павінны былі зрабіць гэта першым у якасці трэцяй асобы для задавальнення патрабаванняў іншых убудоў... калі Ласка, спыніце гэта - гэта не мае ніякага сэнсу. У вас есць пытанне або не? Канфігурацыі асяроддзя ў норме задачы адміністравання. Вы зрабілі гэта раней, а вы зрабілі яго зноў. І кожны раз, калі вы зрабілі гэта, каб адказваць вызначаным патрабаванням, - не для задавальнення, дык чаму б вам дзейнічаць зараз, як вы робіце што-то экстраардынарнае? Гэта нармальная рэч для налады асяроддзя. Некалькі залежнасцяў больш намаганняў і гэтак далей... Добры чит чат дае нам нічога, так што прапаную зачыніць :)

Мы рэкамендуем выкарыстоўваць тэставы форум або адключыць vBET за час чакання, калі ў вас есць некалькі важных пытанняў, якія не могуць чакаць. Аб усім іншых пытаннях, калі ласка, адкрыйце новы струмень для кожнага новага выпуску.

ОК - у нас есць пацвярджэнне, што пытанне вырашаецца. Калі праблема будзе вярнуцца, то, калі ласка, напішыце тут, мы з радасцю дапаможам вам :)

techanalyst
11-10-11, 20:56
1.) Не актуальныя. Не на ўсіх. І прыносіць нам няма куды. Таксама пры ўсталеўцы vbseo трэба было маніпуляваць фізічнай htaccess файлы - гэта ўсе-ткі не актуальны ва ўсе тут. Таксама звярніце ўвагу, што vbseo змяненняў у кодзе вымушаны vbseo каманда, якая адмаўляецца дадаць кручкоў у іх код, які дазволіць убудова vBET функцыянальнасць. Таму, калі ласка, дайце ваш скардзіцца vbseo каманды, якія па сваей mod архітэктуры, і па іх палітыцы (мы публічна папрасіў у іх гаплікі ant было адмоўлена"), - іншымі словамі, вы можаце дзякуючы vbseo каманду. Мы разумеем, што змены ў кодзе азначае - чаму ты нават пісаць гэта нам? Мы ўжо распавядалі вам - вы маеце поўнае права адмовіцца ад інтэграцыі і прымаць патэнцыйных праблем са спасылкамі і перанакіроўвае і што вы не перавялі Url-адрасы. vBET праграма, якая выкарыстоўвае ўсе магчымасці, каб нашым карыстальнікам было лягчэй - доказ: калі вы будзеце выкарыстоўваць vBulletin Дружалюбныя Url замест vbseo вам прыйдзецца рабіць НІЯКІХ ЗМЕНАЎ. Гэта таму, што vBulletin зрабіў гэта выдатны спосаб, які дазваляе пашырыць - vbseo зрабіў гэта ў брудную спосаб і яны паціскаюць адзін аднаму свае азадкі ад страху кожны раз, калі хто-то папрасіць іх вырашыць для пашырэння. Адрас вашай скардзіцца vbseo каманды. Гэтая дыскусія не мае ніякага сэнсу і прымае нас у нікуды. Мы тут, каб дапамагчы вам з вашымі пытаннямі, - вярніцеся, калі ласка, на пытанне. Калі пытанне не існуе больш мы будзем яе вырашаць.
2.) Я не ведаю, ваша akamai паслугі CDN або дзе вы зноў піша. Я здагадваюся, што вы маеце яго ў .htaccess або ў vbseo - што будзе азначаць, што вы павінны былі зрабіць гэта першым у якасці трэцяй асобы для задавальнення патрабаванняў іншых убудоў... калі Ласка, спыніце гэта - гэта не мае ніякага сэнсу. У вас есць пытанне або не? Канфігурацыі асяроддзя ў норме задачы адміністравання. Вы зрабілі гэта раней, а вы зрабілі яго зноў. І кожны раз, калі вы зрабілі гэта, каб адказваць вызначаным патрабаванням, - не для задавальнення, дык чаму б вам дзейнічаць зараз, як вы робіце што-то экстраардынарнае? Гэта нармальная рэч для налады асяроддзя. Некалькі залежнасцяў больш намаганняў і гэтак далей... Добры чит чат дае нам нічога, так што прапаную зачыніць :)

Мы рэкамендуем выкарыстоўваць тэставы форум або адключыць vBET за час чакання, калі ў вас есць некалькі важных пытанняў, якія не могуць чакаць. Аб усім іншых пытаннях, калі ласка, адкрыйце новы струмень для кожнага новага выпуску.

ОК - у нас есць пацвярджэнне, што пытанне вырашаецца. Калі праблема будзе вярнуцца, то, калі ласка, напішыце тут, мы з радасцю дапаможам вам :)

Не ведаю, дзе ад чалавека, але мае змены ў htaccess не змяняючы код ўбудовы

Я фіксаванай сувязі пытанне сам :P дапамогі не было тут

vBET
11-10-11, 21:14
Там быў тут з самага пачатку - вы не чакаць гадзіну за наш першы адказ :) я разумею, што вы вырашана без нашы хіты, але ўсе-такі там быў з самага пачатку :)

Пра vbseo мадыфікацыі кода - як вы ўжо ведаеце, вы можаце дзякуй за тыя vbseo каманда, якая афіцыйна адмаўляецца ўносіць свой код адкрыты для пашырэння. vBulletin Дружалюбных URL зроблены ў больш лепшы бок, і гэта дазваляе - вось чаму выкарыстанне vBulletin Дружалюбных URL вы перавялі Url без якіх-небудзь змяненняў кода. Просты бедны vbseo рашэнні азначае, што бедныя інтэграцыі. Вялікі vBulletin рашэнняў азначае вялікай інтэграцыі. vBulletin есць афіцыйныя падтрымліваецца і апісваецца архітэктура як для стварэння модов, якія адкрывае свае гаплікі (extension points). І шмат модов сапраўды зрабіць гэта. vbseo каманды адмаўляюцца гэта зрабіць у цэль - калі ласка, дасылайце вашыя скардзіцца vbseo каманда - мы ўжо ведаем вашае меркаванне, і вы ўжо ведаеце прычыну, чаму вы такі засмучаны інтэграцыі, таму што vbseo каманда адмовілася, каб зрабіць іх mod extensible :) усе роўна, колькі раз вы будзеце паўтараць, што вы хацелі б іншыя рашэнні - гэта не да нас, а мы тут нічога не зменіць. Скардзіцца vbseo, каб зрабіць іх mod адкрыты для пашырэння. Мы лічым, што гэта таксама не мае сэнсу - іх палітычных тут вельмі строга: усе баяцца і нічога не мяняе для знешніх ;)

У любым выпадку - мы рады, што ваша праблема вырашана :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1