PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Site URL sahte ya da gerçek mi?

Alpha
28-06-11, 14:43
İlk mödediğim gibi ben bb für parlak bir ürün olduğunu düşünüyorum bu mal olduğu her kuruşa değer

site Haritası url url doğru´un böyle:

/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html

ya da sadece URL´un böyle:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html

Soruyorum çünkü für bana önemli bir satış noktası. Çünkü Bu gibi URL'LER:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
bir 301 yönlendirmesi kullanarak çünkü bir site haritası da anlamsızdır
/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
üzere gönderilir site haritaları müdoğru URL´in değil, yanlış.

Ayrıca, ben olup olmadığını sormak istediğim, site Haritaları da forumlarda URL´un yeniden yazılması gerekiyor, ben sadece forumları kullanmak URL´in değil konu URL´s sitemap

çok teşekkürler für yardım

ps neden gönderdiğinizde için yazı yasaktır başka sitelere link varsa ben yazılan yapılır? Ben yalnızca bu sayfanın sol gönderildi

vBET
28-06-11, 14:53
Merhaba.

Şu anda site haritası jeneratör ile BB entegre eşik sitemap bağlantılar tercüme değil. Google ve diğer örümcekler ve dizine çevrilen sayfalarda BB forumdaki bağlantılar çevirir, böylece.

Biz zaten zaten tercüme bağlantıları (detaylar için buraya bakın site haritası nesil destek çözüm planlanmış olduğunu lütfen unutmayınız: Biz bunun için çıkış tarihi henüz yok Öncelikle vBET3.x için diğer çeviri motoru desteği (artık sadece vBET4.x) eklenir ve bundan sonra diğer özellikleri uygulayacak. Sitemap generator için tercüme bağlantılar için destek de dahil olmak üzere. Lütfen bu sadece muhtemelen sayfaları hala bu zaten Google robotlar sayesinde endeksli olacak, daha hızlı endeksli yapacak Google için yardım - sitemap generator ile entegrasyon gerekli olduğunu göz önünde tutmak.

Gelecekteki herhangi bir sorunuz varsa lütfen sadece soruyorum:)

Alpha
28-06-11, 15:05
hızlı tepki vay, teşekkür ederim. Tamam o site haritası için tercüme URL entegre planlanan bu iyi bu. Google ne yazık ki URL bu özelliği çok yararlı ve önemli olacaktır böylece 301 yönlendirme olduğunu sadece belirli sayıda sürdürmektedir. Bu özellik Google beni cezalandırdı olacağını yaklaşık olarak 26 milyon 301 yönlendirmeleri olmadan benim forumda var, buradan okuyun: o da planlanmaktadır vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html olduğunu FORUM url bulunuyor sitemap eklenir? Şimdiye kadar, sadece iplik URL'sini eklenecek. Ben 1200 Forum konuları var ve site haritası olan Forumda url olduğunu benim için önemli olurdu 500.000 nedenle Site Haritası URL'sini sadece forumlardır. Bu mümkün mü? Son soru. Başka bir dile bir dilde bütün bir forumu mümkün varsayılan mı? Örnek. Bir Alman forum var ve bu her zaman gösterilir olacağını ve İngilizce dillerinde her biri için, bu mümkün mü? Farklı dilleri kendi etki bir forum kopyalarını yapabilir Çünkü

vBET
28-06-11, 15:16
Bu andan site haritası entegrasyon prosedürü az tercüme sayfaları için forum bağlantılar ekleyerek dahil değildir. Tabii ki mümkün bu yüzden önce umursamadı hemen önce bu konuda soru yoktu.

Forum dil ile ilgili soru anlamıyorum. BB forum bir dil olduğunu varsayar ve tamamen diğer dillere çevirir. Forum İngiliz bayrağı tüm forum tıkladıktan sonra Almanca, İngilizce tercüme - bizim forum gibi görebilirsiniz. Forumun herhangi bir kopyasını yapmak zorunda değilsiniz. Ayrıca, kopya sizin için çok pahalı olacağını her kopyası için, vBulletin, vBSEO ve BB için ayrı bir lisans gerektirir. Ayrıca her kopya içerik bağımsız değişecektir. Ben bunun için hiç bir anlamda görüyoruz. Yani - hayır başa çıkma. ): BB her şeyi yönetir

Başka sorular:)

Alpha
28-06-11, 15:26
tamam, bir soru olduğu ;=)

Bu yüzden de sanırım bir alman Forumu (URL
deutsch.de) ve ayrıca türkçe Kullanım okuyabilirsiniz.
O zaman İ kurmak ve BB oldum URL altında
deutsch.de Almanca sürümü ve
deutsch.de/en ingilizce Sürümü. eğer bu ok istiyorum almanca ve ingilizce ile birlikte Kullanıcının bir Forum paylaşmak.
Ama istersem, almanca ve ingilizce Kullanıcı bir Forum özel, o zaman daha iyi olurdu eğer ben bir kopyasını forum
Sonra ben 2 alman forumlar.
bir etki alanı
deutsch.de etki alanında Alman ve bir kullanıcı için
englisch.com ingilizce için Kullanıcılar. Böylece eski türkçe Kullanım alman katkıları da okumak mümkün Forum altında olmalıdır. englisch.com tabii ki, varsayılan olarak ingilizce olacaktır.

Nitekim ben 2 Bağımsız tek başına forumları her biri kendi dilinde ve kendi Etki alanı.

Ben benim fikrim anladın mı?

Bir avantaj sunuyor.
Google endeksli değil 10.000.000 sayfaları bir Etki alanı vardır .
Ancak google dizin oluşturulmuş 10.000.000 sayfaları 50 Domain ;)

vBET
28-06-11, 15:51
Bu durumda tüm BB gerekmez ... Sadece 50 bir dil blogunuzu cerate. Peki çeviriler için? 50 vBulletin lisansları ve belki de diğer ücretli eklentileri - Bu sizin için çok pahalı olacağını unutmayın. Ayrıca 50 kurulları, çok daha fazla kaynak (işlemci, bellek) tüketir.

Ayrıca sizin durumunuzda 50 bağımsız kurullar var - 50 farklı topluluklar oluşturur. BB ile zaten var olan toplumun diğer dilleri kullanarak entegre avantajımız var ... BB iyi bir fikir olabilir:)

Alpha
28-06-11, 16:36
ne yazık ki, o kadar da kolay değil.
Ben bir Forum almanca 1,5 milyon mesajlar. Bu mesaj gerektiğini tabii ki de her dilde yayınlanacak.
Tabiri caizse, temel bir üs olarak.
Ben sende yaşıyorum, sen bende 50 yeni forumlar sadece hiçbir mantıklı.
Niye ben 50 yeni forumlar Boş olsun ben de 1.5 milyon İlanları İçerik olarak?
Sadece tek bir dil ;)
Bu İçerik sağlar bir Ekonomik faktör olan biri için farklı dillere Çeviri çarpın.
Sadece çalışmaları için daha iyi 100x ayrı Etki alanları üzerinde hangi Çevrilmiş forumları sonra bağımsız olarak daha da Geliştirmek.

Maliyet ilk ikinci planda kalmaktadır. Alman Forumu az 100-200 sunucu maliyetleri**** Merit.
Eğer ingilizce bir kopyasını da sadece% 10'u başarmak İstiyorsunuz hala karlı. Düşecek forumları yeni server no Kullanılabilir sunucular atıl yeterli rezervleri var. Bu lisans ücretleri kafi olacaktır.
Ayrıca, 50 istemiyorum forumları anda ancak her zaman birbiri ardına ;)

ama bir çözüm buldum sanırım.
htaccess

#RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]

Gerektiğini gerçekten işe yarıyor.

Ama geri konu
TAMAM ben birini bulmak için çalışacağız, forumlarda Url'ler Sitemap entegre edebilirsiniz.
Bundan sonra, ben BB satın alabilirsiniz.
Yardım için çok teşekkürler ;)

ve bu harika bir program için teşekkür ederiz

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations