Zobacz pełną wersję: URL mapy witryny jest fałszywe lub prawdziwe?
Po pierwsze chcę powiedzieć, że myślę vbet genialny produkt, który jest warte każdego grosza to kostetsind poprawny url url witryn BB´s tak:
/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
lub tylko URL BB´s jak to:
/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
Pytam, ponieważ jest to istotny punkt sprzedaży dla mnie. Dla adresów URL, takich jak ten:
/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
w Sitemap są bzdury, ponieważ są one za pomocą przekierowania 301 do
/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
zostaniesz przekierowany i map witryn należy poprawić adres URL nie są BB´s źle.Również chciałem zapytać, czy witryn również forum adres URL zostanie przepisana w BB´s, którego używam tylko forum adres URL BB´s nie wątku URL BB´s w sitemapvielen dzięki dla hilfeps, dlaczego na przesłanie wkład, który zabrania się post, jeśli nie pozostaje do innych stron? Napisałem tylko po lewej stronie tej strony
Hi.
W tym momencie, gdy integracja vBET z sitemap generator jest parapet nie przełożyły linki mapa strony. vBET przekłada łączy w swoim forum, więc Google i inne pająki znajdzie i będzie indeksować przetłumaczonych stron.
Należy pamiętać, że mamy już zaplanowane rozwiązanie wspierające generowanie mapy witryny z już przetłumaczonych linki (patrz tutaj szczegóły: Nie mamy datę wydania tego jeszcze Pierwszy dodamy inne wsparcie silników tłumaczenie dla vBET3.x (teraz jest tylko w vBET4.x), a potem będziemy realizować inne funkcje -. Tym wsparcie dla przetłumaczone linki do sitemap generator. Należy pamiętać, że integracja z sitemap generator nie jest w ogóle potrzebne - to tylko pomoc dla Google, które prawdopodobnie się stron indeksowanych szybciej, jeszcze te będą indeksowane i tak dzięki robotów Google.
Jeśli masz jakiekolwiek przyszłe pytania proszę zapytać:)
wow szybką odpowiedź, dziękuję. Ok to dobrze, że planowane jest zintegrowanie tłumaczone adresy URL witryny. Google prowadzi niestety tylko pewną liczbę adresów URL, które mają przekierowanie 301 więc ta funkcja będzie bardzo przydatne i ważne. Mam na moim forum bez tej funkcji, około 26 milionów przekierowania 301, które Google by mnie ukarał, że czytanie tutaj: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html Planowane jest również, że forum url są zamieszczone w mapie witryny? Do tej pory, tylko wątku URL do wstawienia. Mam 1200 Forum wątki i 500000 są zatem tylko na forum w URL mapy witryny jest tak ważne byłoby dla mnie to jest url forum mapa strony są. Czy to możliwe? Ostatnie pytanie. Czy możliwe jest domyślnie przez całe forum w jednym języku na inny język? Przykład. Mam niemieckie forum i że będą zawsze wyświetlane i dla każdego w języku angielskim, jest to możliwe? Bo mógłbym zrobić kopie forum na temat ich własnych domen w różnych językach
W tej chwili mapa procedury integracji nie zawierają dodając linki forum przetłumaczonych stron. Oczywiście jest to możliwe - po prostu nie mieliśmy wątpliwości co do tego wcześniej, więc nie przejmowaliśmy się wcześniej.
Nie rozumiem pytania o język forum. vBET zakłada, że forum ma jeden język i tłumaczy je na inne języki całkowicie. Kiedy forum jest w języku niemieckim, a następnie po kliknięciu Angielski flag całe forum są tłumaczone na angielski - tak jak widać na naszym forum. Nie trzeba robić żadnych kopii forum. Ponadto kopia ta będzie dla Ciebie bardzo kosztowne - dla każdej kopii należy wymagać oddzielnej licencji na vBulletin, vBSEO i vBET. Również zawartość w każdej kopii zmieni niezależne. Nie widzę sensu w tym. Tak więc - nie radzenia sobie. vBET zajmuje się wszystkim:)
Wszelkie pytania:)
OK bo pytanie; =) więc mam Niemieckie Forum (URL przyjęte
deutsch.de) i chce Polski użytkownik puszka metalowa przeczytać ten.Następnie zainstalować VBET i widzę, że adres URL
deutsch.de wersji niemieckiej i
deutsch.de/en wersja angielska. to jest ok, jeśli chcę ze sobą udostępnianie forum użytkownika niemiecki i angielski.Jeśli chcesz, ale że ma niemiecki i angielski użytkownika własne forum, byłoby lepiej robię kopię z ForumsDann mam 2 niemiecki Foren.eines w domenie
deutsch.de niemieckich i jednego użytkownika w domenie
englisch.com dla użytkowników z Polski. Polski użytkownik puszka metalowa przeczytać, że stary niemiecki posty na Forum pod englisch.com powinno być oczywiście angielski domyślnie.Tak więc mam 2 niezależne Forum niezależne, że każdy ma swój własny język i własnej domeny.Mam jasno wyraziłem mój pomysł?Zaletą jest.Google indeksuje nie 10.000.000 stron z domeny. Ale google indeksowania stron ;) 10.000.000 50 domen
W takim przypadku nie trzeba vBET w ogóle ... Po prostu cerate 50 jeden język forum. Więc co do tłumaczeń? Proszę pamiętać, że to będzie bardzo kosztowne dla Ciebie - 50 licencji na vBulletin i być może inne płatne pluginy. Także 50 płyt zużywa znacznie więcej zasobów (procesor, pamięć).
Także w twoim przypadku masz 50 niezależnych płyt - utworzyć 50 różnych społeczności. Z vBET musisz korzystać z już istniejących społeczności do integracji z osobami korzystającymi z innych języków ... vBET jest dobry pomysł:)
Niestety nie jest tak łatwo.Mam tak Niemieckie Forum, który ma 1,5 miliona postów. Te posty powinny być oczywiście we wszystkich dostępnych językach.Jako podstawowego fundamentu.Wiem, że można dostać 50 nowe forum dla powodów tylko sprawia, że nie Sinn.Wozu należy dlatego, 50 pusty nowe forum, jeśli mam ale 1,5 miliona postów jako treści?Tylko w tylko w jednym języku;) zawartość stanowi czynnika ekonomicznego, które mogą się rozmnażać z tłumaczenia w różnych językach.Może rozwijać się tylko ten działa 100 x lepiej w oddzielnych domenach gdzie przetłumaczone forum nadal niezależnie od siebie.Współczynnik kosztów jest wtórne w stosunku do teraz. Na niemieckim Forum ma mniej kosztów serwera 100-200 * Verdienst.Wenn angielski również skopiować tylko 10% z nich osiągnąć godność, która była nadal opłacalne. To nie spadek nowe koszty serwera forum na które są wystarczająco wykorzystany istniejących serwerów mają wystarczające rezerwy. Byłoby to tylko koszty licencji.Również chcę zrobić tak na raz nie 50 forum specjalne jeden po drugim;), ale myślę, że rozwiązanie masz htaccess gefunden.in
#RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
Rzeczywiście powinno działać.Ale na temat zurückOK się staram się znaleźć kogoś, kto forum adres URL BB´s może zintegrować mapy witryny.Potem mam zamiar kupić wszelkie.Dzięki za pomoc;) i dziękuję za ten wielki program
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):