PDA

View Full Version: URL-ul Sitemap este fals sau real?

Alpha
28-06-11, 14:43
În primul rând vreau să spun că cred vbet un produs ingenios, care este în valoare de fiecare penny ca este kostetsind Sitemap-urile url Adresa url corectă BB´s de genul asta:

/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html

sau doar URL-ul BB´s ca aceasta:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html

Întreb pentru că acesta este un punct crucial de vânzare pentru mine. Pentru URL-uri ca acest lucru:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
într-un sitemap sunt nonsens, deoarece acestea sunt folosind o redirecţionare 301 pentru a
/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
va fi redirecţionat şi Sitemap-uri trebuie să corecta adresa URL BB´s nu sunt greşit.De asemenea, am vrut să întreb dacă Sitemap-uri, de asemenea, URL-ul Forum va fi rescrisă în BB´s care folosesc numai forumuri BB´s URL-ul nu firul URL BB´s în sitemapvielen Multumesc pentru hilfeps ce este la prezintă o contribuţie care este interzis pentru a posta dacă nu am plecat la alte pagini? Am postat doar stânga a acestei pagini

vBET
28-06-11, 14:53
Bună.

In acest moment, atunci când se integreze vBET cu generator de sitemap voi pervazul link-uri nu s-au tradus în sitemap. vBET traduce în link-uri pe forum pentru dvs., astfel încât paianjeni Google şi alte va găsi şi va indicele de pagini traduse.

Vă rugăm să reţineţi că avem deja planificate soluţie pentru a sprijini generarea de harta site cu link-uri deja traduse (a se vedea aici pentru detalii: Noi nu avem data de lansare pentru acest încă Mai întâi, vom adăuga alte motoare de sprijin obţinute pentru vBET3.x (acum este doar in vBET4.x), şi după care le va pune în aplicare alte caracteristici -. Inclusiv sprijin pentru link-uri traduse pentru generatorul de sitemap. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că integrarea cu Generatorul de Sitemap nu este necesară la toate - acest lucru este de ajutor doar pentru Google, care va face, probabil, paginile dvs. indexate mai repede, în continuare cele oricum vor fi indexate datorită roboţi Google.

Dacă aveţi orice întrebări viitor adresaţi-vă doar:)

Alpha
28-06-11, 15:05
wow răspuns rapid, vă mulţumesc. Ok e bine că este planificată să se integreze URL-urile traduse pentru sitemap. Google urmăreşte, din păcate, doar un anumit număr de URL-uri care au o redirecţionare 301 astfel încât această caracteristică ar fi foarte util şi important. Am la forumul meu, fără această facilitate de aproximativ 26 milioane redirecţionări 301 pe care Google mi-ar fi pedepsit, am citit pe aici: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html este, de asemenea planificat că FORUMURI URL-ul sunt inserate în sitemap? Până în prezent, numai firul URL-ul să fie introdus. Eu am 1200 si 500.000 de fire de pe forum sunt, prin urmare, numai în forumuri URL-ul Sitemap-ul meu e asa ca ar fi important pentru mine asta e url-ul forumul in sitemap sunt. Este posibil? Ultima întrebare. Este implicit posibil printr-o pe forum pentru întreg într-o limbă în alta? Exemplu. Am un forum germană şi că acest lucru va fi întotdeauna afişată şi pentru fiecare în limba engleză, acest lucru este posibil? Pentru că aş putea face copii ale unui forum pe domeniile lor proprii în diferite limbi

vBET
28-06-11, 15:16
La acest moment, procedura de integrare sitemap nu includ adăugarea de link-uri pe forum pentru pentru pagini traduse. Desigur, este posibil - doar nu am avut întrebare despre ea înainte, astfel încât nu ne-am grijă înainte.

Nu înţeleg ţi întrebarea pe forum pentru despre limba. vBET presupune ca pe forum pentru dvs. au o singură limbă şi îl traduce în alte limbi complet. Când pe forum pentru dumneavoastră este în limba germană, apoi după ce faceţi clic pe forum pentru pavilion întreg engleză este tradus în engleză - la fel cum puteti vedea pe forumul nostru. Nu aveţi de a face orice copie de pe forum. De asemenea, copia ar fi pentru tine foarte costisitoare - pentru fiecare copie v-ar solicita licenta separata pentru vBulletin, vBSEO şi vBET. De asemenea, conţinutul în fiecare copie se va schimba independent. Nu văd nici un sens, la toate pentru asta. Deci - nu face faţă. vBET mânere totul:)

Orice întrebări mai mult:)

Alpha
28-06-11, 15:26
OK pentru că întrebarea; =) Deci, am un Forum German (URL-ul adoptat
deutsch.de) şi vrea engleză utilizatorii pot citi acest lucru.Apoi am instala VBET şi văd URL-ul
deutsch.de versiunea în limba germană şi
deutsch.de/en versiunea în limba engleză. Asta e ok dacă vreau utilizatorului germană şi engleză împreună un forum de partajare.Dacă vreau să, dar care au germană şi engleză utilizator propriul forum ar fi mai bine fac o copie a ForumsDann am 2 Foren.eines German în domeniul
deutsch.de pentru ghidul de germană şi unul pe domeniu
englisch.com pentru utilizatorii de limba engleză. Engleză utilizatorii pot citi mesaje German vechi Forum sub englisch.com ar trebui să fie desigur engleză implicit.Astfel am 2 forumuri independente independent, că fiecare are propria limbă şi propriile sale domeniu.I-au exprimat în mod clar ideea mea?Avantajul este.Google indexează nu 10.000.000 pagini dintr-un domeniu. Dar google indexează paginile ;) 10.000.000 de 50 de domenii

vBET
28-06-11, 15:51
În acest caz, nu aveţi nevoie de vBET la toate ... Sunteţi cerate la doar 50 de forumuri o limbă. Deci, pentru ce traduceri? Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că acest lucru va fi foarte costisitoare pentru tine - 50 de licenţe pentru vBulletin si poate alte plugin-uri plătite. De asemenea, 50 placi va consuma resurse mult mai mult (CPU, memorie).

De asemenea, în cazul în care dvs. aveţi 50 de placi independent - vă creaţi 50 de comunităţi diferite. Cu vBET aveţi avantajul de a comunităţii deja existente, să se integreze cu persoane care utilizează alte limbi ... vBET este o idee buna:)

Alpha
28-06-11, 16:36
Din păcate, nu este atât de uşor.Am da un Forum German care a 1.5 milioane de posturi. Aceste mesaje ar trebui să fie desigur în toate limbile disponibile.Ca o fundaţie de bază.Ştiu că pot obţine 50 forumuri noi pentru motive numai face nu Sinn.Wozu eu ar trebui să motiv 50 gol noul forum dacă am dar 1,5 milioane de mesaje ca de conţinut?Doar în doar o limbă;) acest conținut reprezintă un factor economic puteţi multiplica cu traducerea în diverse limbi.Se poate dezvolta doar acest lucrări 100 x mai bine pe domenii distincte unde forumuri tradus continua independent unul de altul.Factor de cost este secundar pentru acum. Forumul German a costurilor de server de 100-200 * Verdienst.Wenn o copie, de asemenea, numai 10% dintre ei atinge demnitatea care a fost încă profitabile. Acesta nu nu se încadrează în noul forum server costurile care serverele existente sunt insuficient utilizat au rezerve suficiente. Ar fi numai costurile de licenţă.De asemenea, vreau să fac atât la o dată nu 50 forumuri speciale unul după altul;), dar cred că o soluţie au htaccess gefunden.in

#RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]

De fapt ar trebui să funcţioneze.Dar pe această temă de zurückOK ei înşişi incerc sa gasesti pe cineva care forumuri URL-ul BB´s poate integra în sitemap.Apoi am de gând să cumpere VBET.Multumesc pentru ajutor;) şi vă mulţumesc pentru acest program de mare

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1