PDA

View Full Version: Sitemap URL ir viltotas, vai īsta?

Alpha
28-06-11, 14:43
Vispirms es gribu teikt, ka es domāju, ka vbet ģeniālais produkts, kas ir vērts ik penss ir pareizs url url portālkartes kostetsind BB´s šādi:

/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html

vai tikai URL BB´s šādi:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html

Es jautāju, jo tas ir izšķiroša pārdošanas punkts par mani. URL, piemēram, šādi:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
in sitemap ir muļķības, jo viņi izmanto 301 novirzīt uz
/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
tiks novirzīts un portālkartes ir jālabo URL nav BB´s nepareizi.Arī es gribēju jautāt, vai portālkartes arī forumi URL tiks pārstrādāts, BB´s, ko es izmantot tikai forumos Paldies nav pavediens URL BB´s sitemapvielen URL BB´s hilfeps, kāpēc pie iesniegšanas ieguldījumu, kas ir aizliegts post, ja man nav palicis uz citām lapām? I ievietojis tikai pa kreisi no šīs lapas

vBET
28-06-11, 14:53
Hi.

Tajā brīdī, kad jums integrēt vBET ar sitemap ģenerators jums kājmalu nav izvērsušas saites sitemap. vBET nozīmē saites jūsu forumā, lai Google un citi zirnekļi atradīs un būs indekss jūsu tulkoto lapu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mums jau ir plānots risinājums, lai atbalstītu paaudzes sitemap ar jau tulkota saitēm (lūdzu, skatīt šeit, lai uzzinātu: Mums nav izlaišanas datumu to vēl Vispirms mēs pievienot citas translation motoriem atbalstu vBET3.x (tagad tā ir tikai vBET4.x) un pēc tam mēs īstenosim citus līdzekļus -. Ietverot atbalstu tulkots saites sitemap ģenerators. Lūdzu, ņemiet vērā, ka integrācija ar sitemap ģenerators nav nepieciešams vispār - tas ir tikai palīdzība Google kas, iespējams, padarīs jūsu lapas indeksēti ātrāk, tomēr tie tiks indeksētas vienalga, pateicoties Google roboti.

Ja Jums ir kādi nākotnes jautājumi, lūdzu, tikai jautāt:)

Alpha
28-06-11, 15:05
wow ātri reaģēt, thank you. Ok tas ir labi, ka ir plānots integrēt tulkoto URL sitemap. Google veic diemžēl tikai noteiktu skaitu URL, kas ir 301 novirzīšanu, lai šī iespēja būtu ļoti noderīgi un svarīgi. Man ir pie mana forumu, bez šo funkciju aptuveni 26.000.000 301 redirects, ka Google būtu sodīti mani, es izlasīt šeit: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html tas ir arī plānots, ka FORUMS URL tiek ievietota sitemap? Līdz šim tikai pavediens URL jāievieto. Man ir 1200 foruma tēmas un 500,000 tāpēc tikai forumos manas Sitemap URL tāpēc būtu svarīgi, lai man, kas ir foruma URL sitemap ir. Vai tas ir iespējams? Pēdējais jautājums. Vai ir iespējams nokavējusi visā forumā, kas vienas valodas citā valodā? Piemērs. Man ir vācu forumā, un ka tas vienmēr būs redzams, un katram angļu valodā, tas ir iespējams? Tāpēc, ka es varētu kopēt forumu par šo pašu domēnu dažādās valodās

vBET
28-06-11, 15:16
Tajā brīdī sitemap integrācija procedūrā neietver pievienojot forumu saites tulkoto lapu. Protams, tas ir iespējams - tikai mums nav jautājums par to pirms, lai mēs nepatika agrāk.

Es nesaprotu jūsu jautājumu par forumu valodā. vBET pieņemts, ka jūsu forums ir vienā valodā un pārtulko to uz citām valodām pilnībā. Kad jūsu forums ir vācu valodā, tad pēc tam noklikšķinot angļu karogs visā forumā ir tulkota angļu valodā - tāpat kā jūs varat redzēt uz mūsu forumu. Jums nav jādara jebkurā kopiju forumā. Arī šāda kopija būtu jums ļoti dārgi - katrai kopijai Jums būs nepieciešama atsevišķa licence vBulletin, vBSEO un vBET. Arī savu saturu katram eksemplāram mainīsies neatkarīgi. Es neredzu jēgas vispār par to. Tātad - nav galā. vBET rokturi viss:)

Kādi jautājumi:)

Alpha
28-06-11, 15:26
OK, jo jautājumu; =) Tāpēc vācu forumā (URL, kas pieņemti
deutsch.de) un grib angļu valodas lietotāji var izlasīt šo.Tad es varu instalēt VBET un redzu URL
deutsch.de vācu valodā un
deutsch.de/en angļu valodas versija. tas ir ok, ja es vēlos vācu un angļu valodas lietotāju kopā sadales forumu.Ja vēlaties, lai, bet kam ir vācu un angļu lietotāja savs forums būtu labāk man nokopēs ForumsDann, man ir 2 vācu Foren.eines, domēna
deutsch.de Vācijas un viens lietotājs par domēna
englisch.com angļu valodas lietotājiem. Angļu valodas lietotāji var lasīt vecā vācu amati foruma sadaļā englisch.com protams būtu angļu pēc noklusējuma.Tādējādi man ir 2 neatkarīgas neatkarīgu forumos, ka katram ir sava valoda un sava domēna.Es skaidri izteikušas savu ideju?Priekšrocība ir tā.Google indeksi nav 10.000.000 lapas no domēna. Bet google indeksē ;) 10.000.000 lapas 50 jomās

vBET
28-06-11, 15:51
Tādā gadījumā jums nav nepieciešams vBET vispār ... Jums tikai cerate 50 vienā valodā forumos. Tātad, ko tulkojumiem? Lūdzu, paturiet prātā, ka tas būs ļoti dārgi, lai jūs - 50 licences vBulletin un varbūt citu algotu plugins. Arī 50 dēļi patērē daudz vairāk resursu (CPU, atmiņa).

Arī Jūsu gadījumā jums ir 50 neatkarīgas dēļi - jums izveidot 50 dažādas kopienas. Ar vBET Jums ir priekšrocība jau spēkā esošajiem Kopienas integrēt ar cilvēkiem, izmantojot citu valodu ... vBET ir laba ideja:)

Alpha
28-06-11, 16:36
Diemžēl, tas nav tik vienkārši.Man jā vācu forums, kas ir 1,5 miljoni posts. Šajos amatos, protams būtu pieejami visās valodās.Kā bāzes pamatu.Zināt, ka varat saņemt 50 jaunus forumus iemesli liek tikai bez Sinn.Wozu ir iemesls, kāpēc 50 tukša jauns forums, ja es bet 1,5 miljoni amatu kā saturu?Tāpat tikai vienā valodā); šī satura pārstāv ekonomiskais faktors, kas var reizināt ar tulkošanu dažādās valodās.Var attīstīties tikai šo darbu 100x labāka atsevišķās jomās, kur tulkoto forumos turpinās neatkarīgi viens no otra.Izmaksu faktors pašlaik ir sekundārs. Vācu forums ir mazāk servera izmaksas 100-200 * Verdienst.Wenn angļu arī kopēt tikai 10 % no tās sasniegtu cieņas, kas bija vēl peļņu. Tas nav kritums jaunu forumu server izmaksas, kurā ir underutilized esošiem serveriem ir pietiekamas rezerves. Tas būtu tikai licences izmaksas.Arī es gribu darīt uzreiz nav tik 50 forumos īpaša viens pēc otra;), bet es domāju, ka risinājums ir htaccess gefunden.in

#RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]

Faktiski būtu jāstrādā.ZurückOK jautājumā būs sevi mēģinu atrast kādu, kurš var integrēt sitemap URL BB´s forumos.Tad esmu gatavojas pirkt VBET.Paldies par palīdzību;) un pateikties jums par šo lielisko programmu

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1