Прагляд поўнай версіі: Карта сайта URL, падробленыя або рэальныя?
У якасці першага möя хачу сказаць, што я vbet für бліскучы прадукт лічу, што кожны Пені, які ен стаіць
з'яўляюцца sitemaps url правільны url´s, як гэта:
/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
ці толькі URL´s, як гэта:
/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
я пытаюся таму, што für мяне вырашальным Kaufargument. Таму што URL-адрасы, Такія, як:
/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
ў карту сайта з'яўляюцца нонсэнс, таму што яны выкарыстоўваюць 301 рэдырэкт, каб
/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
, накіроўваюцца ў sitemaps müпавінны правільныя URL´s стаяць не падробленыя.
Таксама я хацеў спытаць у Sitemaps таксама форумы URL´s перапісаны я выкарыстоўваю толькі форумы URL´s не паток URL´s у файле sitemap
дзякуй für даведку
ps чаму пры адпраўцы ўклад, гэта забароненыя спасылкі на іншыя сайты, размяшчаць калі я не рабіў гэтага? Я толькі спасылкі на гэтай старонцы размешчаны
Прывітанне.
У гэты момант, калі вы інтэграваць vBET з генератарам карта сайта вы падваконнік не перавялі спасылкі ў карце сайта. vBET перакладае спасылкі ў вашым форуме, так што Google і іншыя павукі знойдзе і будзе індэксаваць вашы перакладзеныя старонкі.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы ўжо запланавалі рашэнне для падтрымкі пакаленне карту сайта з ужо перакладзеныя спасылкі (гл. тут для дэталяў: У нас няма даты выпуску для гэтага яшчэ Спачатку мы будзем дадаваць іншыя машыннага перакладу падтрымку vBET3.x (цяпер гэта толькі ў vBET4.x) і пасля гэтага мы будзем ажыццяўляць іншыя функцыі -. Уключаючы падтрымку перакладзены спасылкі для Sitemap Generator. Калі ласка, майце на ўвазе, што інтэграцыя з генератарам карта не патрэбна зусім - гэта толькі дапамога для Google, які, верагодна зрабіць праіндэксаваных старонак хутчэй, яшчэ тыя будуць індэксавацца ў любым выпадку, дзякуючы Google робатаў.
Калі ў Вас паўсталі пытанні, калі ласка, будучыня проста спытаць:)
нічога сабе хуткі адказ, дзякуй. Добра, добра, што плануецца інтэграваць перакладзены адрасы для сайта. Google праводзіць на жаль, толькі пэўную колькасць URL, якія маюць 301 рэдырэкт таму дадзеная функцыя была б вельмі карыснай і важнай. Я маю на сваім форум без гэтай функцыі прыкладна 26.000.000 301 рэдырэкт, што Google будзе караць мяне, я прачытаў тут: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html таксама плануецца, што Форум URLы, якія ўстаўляюцца ў карту сайта? Да гэтага часу толькі URL патоку для ўстаўкі. У мяне ёсць 1200 тэмы форуму і 500000, такім чынам, толькі форумах у адрас маёй Карта сайта так было б важна для мяне, што ў форуме URL ў карту сайта ёсць. Хіба гэта магчыма? Апошні пытанне. Ці можна па змаўчанні на ўвесь форум у адной мовы на іншую мову? Прыклад. У мяне ёсць германскі форум, і што гэта заўсёды будзе адлюстроўвацца і для кожнага па-ангельску, гэта магчыма? Таму што я мог зрабіць копіі форуму на іх уласных даменаў на розных мовах
На гэтым працэдура інтэгравання карта сайта моманту не ўключаюць у сябе даданне форум спасылкі для перакладу старонак. Вядома, гэта магчыма - проста ў нас не было сумневаў, перш чым гэта нам было ўсё роўна раней.
Я не разумею вашага пытання аб форуме мове. vBET мяркуе, што ваш форум на адной мове і перакладае яго на іншыя мовы цалкам. Калі ваш форум на нямецкай мове, то пасля націску ангельскай сцягам ўвесь форум у перакладзе з ангельскага - гэтак жа, як вы можаце ўбачыць на нашым форуме. Вам не трэба рабіць якія-небудзь копіі форуму. Акрамя таго, такая копія будзе для вас вельмі дорага - за кожную копію вам спатрэбіцца асобная ліцэнзія для VBulletin, vBSEO і vBET. Акрамя таго, утрыманне ў кожнай копіі будзе змяняцца незалежна. Я не бачу сэнсу наогул для гэтага. Так што - не спраўляюцца. vBET апрацоўвае ўсё:)
Ёсць яшчэ пытанні:)
ОК, з-за пытання ;=)
Такім чынам, выкажам здагадку, я нямецкі форум (URL
deutsch.de) і хачу таксама ангельская User чытаеце.
То я ўсталяваць VBET і я пад URL
deutsch.de нямецкая версія і
deutsch.de/en Ангельская Версія. гэта нармальна, калі я хачу нямецкія і ангельскія User разам форуму падзяліцца.
Але калі я хачу, нямецкая і англійская Карыстальнік мае ўласны форум, то было б лепш, я раблю копію форума
Тады я 2 нямецкіх форумах.
на дамена
deutsch.de для нямецкіх і аднаго карыстача ў дамене
englisch.com для ангельскай User. Каб Англійскай User старыя нямецкія можаце прачытаць форум павінен раздзеле englisch.com вядома, па змаўчанні англійская.
Такім чынам, я 2 Незалежныя самастойныя форумы кожнага сваю мову і свой уласны дамен.
Я і мая ідэя ясна выказаўся?
Перавагай.
Google не індэксуе ў 10 000 000 старонак з аднаго дамена .
Але праіндэксавана google у 10 000 000 старонак за 50 Даменаў ;)
У гэтым выпадку вам не трэба vBET на ўсе ... Вы проста церат 50 аднапакаёвых форумах мове. Так што для перакладу? Калі ласка, майце на ўвазе, што гэта будзе вельмі дорага для вас - 50 ліцэнзій на VBulletin і, магчыма, іншыя платныя ўбудовы. Таксама 50 поплаткаў будзе спажываць значна больш рэсурсаў (працэсар, памяць).
Акрамя таго, у вашым выпадку ў вас ёсць 50 незалежных саветаў - вы ствараеце 50 розных абшчын. З vBET ў вас ёсць перавага ужо існуючыя супольнасці ў мэтах інтэграцыі з людзьмі, якія выкарыстоўваюць іншыя мовы ... vBET гэта добрая ідэя:)
на жаль, гэта не так проста.
Я ж нямецкі форум мае 1.5 мільенаў паведамленняў. Гэтыя паведамленні павінны, вядома, ва ўсіх мовах.
Так сказаць, у якасці асновы аснове.
Я ведаю, што я на 50 новых форумах прычын можа быць проста не мае сэнсу.
Да чаго я павінен 50 Пусты новыя форумы прычынах, калі я ў рэшце рэшт 1,5 мільенаў паведамленняў, чым Змест?
Толькі і толькі на адной мове ;)
Гэты Кантэнт ўяўляе Эканамічны фактар з Перакладам на розныя мовы і прымножыць.
Толькі працуе 100x лепш, на асобных Даменаў, на якіх Перакладзеных форумах незалежна адзін ад аднаго Развівацца.
Фактар-першае, не адносяцца да справы. Германскі форум за вылікам кошт сервера 100-200**** Заслуга.
Калі Ангельская копія толькі 10% з гэтага дамагчыся, што Б па-ранейшаму выгадна. Гэта падзенне ў новых форумах не кошт сервера ў Існуючы сервер не загружаны маюць дастатковыя рэзервы. Гэта б толькі кошт ліцэнзіі можа спаганяцца плата.
Акрамя таго, я хачу, ды не ў 50 форумах зрабіць гэта адзін раз, але заўседы адзін пасля другога ;)
але я, здаецца, знайшоў рашэнне.
у htaccess
#RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
Павінна працаваць.
Але па тэме назад
ОК, я буду сябе, спрабуючы знайсці каго-то, форумы Url-адрасы ў файле Sitemap можна інтэграваць.
Пасля гэтага я VBET купіць.
Дзякуй за дапамогу ;)
і дзякуй для гэты вялікі праграма
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):