PDA

View Full Version: Kaart URL on võlts või tõeline?

Alpha
28-06-11, 14:43
Kõigepealt tahan öelda, et ma arvan vbet geniaalne toode, mis on väärt iga senti, et see on kostetsind õige url saidikaardid url BB´s näeb välja selline:

/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html

või ainult URL BB´s näeb välja selline:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html

Ma palun, sest see on minu jaoks väga oluline müügieelis. URL-ide niimoodi:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
aastal sitemap on jama, sest nad kasutavad 301 ümber
/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
suunatakse ümber ja selle saidikaardid peab õige URL on BB´s mitte vale.Samuti tahtsin küsida, kas ka Foorumid URL saidikaardid näidatakse BB´s, mida ma kasutada ainult Foorumid URL BB´s pole selle sitemapvielen teemat URL BB´s tänu hilfeps, miks on kell ja edastamiseks panust, mida on keelatud post kui ma ei jäänud teistele lehtedele ümber kirjutada? Panin lihtsalt vasakul see leht

vBET
28-06-11, 14:53
Hi.

Sel hetkel, kui sa integreerida vBET koos sitemap generaator sa aknalaud ei olnud muutnud lingid sitemap. vBET tõlgib lingid oma foorum, siis Google ja teised robotid leiavad ja indeks teie tõlgitud lehti.

Pange tähele, et meil on juba planeeritud lahendus, mis toetab põlvkonna sitemap koos juba tõlgitud lingid (vaata siit andmed: Meil ei ole release kuupäeva seda veel. Kõigepealt lisame muu tõlkemootoreid toetust vBET3.x (nüüd on see ainult vBET4.x) ja pärast seda saame rakendada muid funktsioone - sealhulgas toetus tõlgitud lingid sitemap generaator. Pea meeles, et integratsioon sitemap generaator ei ole üldse vajalik - see on vaid abiks Google, mis võib ilmselt teha oma leheküljed indekseeritud kiiremini, ikka need indekseeritud niikuinii tänu Google robotid.

Kui teil on tulevikku küsimusi, palun küsige:)

Alpha
28-06-11, 15:05
wow kiire vastus, aitäh. Ok see on hea, et on kavas integreerida tõlgitud URLid sitemap. Google järgib kahjuks ainult teatud hulk URL, mis on 301 ümber, nii see funktsioon oleks väga kasulik ja tähtis. Mis mul on foorumis seda funktsiooni umbes 26000000 301 redirects, et Google oleks karistatud, mul läbi lugeda siin: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html Samuti on kavas, et foorumid URL lisatakse sisukord? Seni ainult thread URL panna. Mul on 1200 Forum niidid ja 500000 seetõttu on nad ainult foorumites sivustokarttani URL seega oleks oluline minu jaoks see foorum URL sitemap on. On see võimalik? Viimane küsimus. Kas on võimalik vaikimisi kogu foorumit ühe keele teise keelde? Näiteks. Olen saksa foorumit ning seda näidatakse alati ja iga inglise keeles, see on võimalik? Sest ma võiks teha koopiaid forum oma domeenid erinevates keeltes

vBET
28-06-11, 15:16
Praegu sitemap integratsioonikorras ei sisalda lisades foorumis linke tõlkelehekülge. Muidugi on võimalik - lihtsalt meil ei olnud küsimus enne, et me ei hoolinud enne.

Ma ei saa aru oma küsimus forum keeles. vBET eeldab, et teie foorum on üks keel ja tõlgib seda teistesse keeltesse täielikult. Kui teie foorum on saksa keeles, siis pärast klõpsu inglise lipu kogu foorum on tõlgitud inglise - just nagu näete meie foorum. Sa ei pea tegema muud koopia foorum. Ka sellise koopia oleks teile väga kallis - iga koopia teil oleks vaja eraldi litsentsi vBulletin, vBSEO ja vBET. Ka oma sisu iga eksemplari muutub iseseisvaks. Ma ei näe mingit mõtet üldse selle eest. Nii et - no toimetulekut. vBET käepidemed kõike:)

Kas veel küsimusi:)

Alpha
28-06-11, 15:26
OK, sest küsimus; =) nii et ma Saksa Foorum (URL-i vastu
deutsch.de) ja tahab inglise kasutajad saavad seda lugeda.Siis ma paigaldada tänu ja ma näen URL
deutsch.de Saksa versiooni ja
deutsch.de/en Ingliskeelne versioon. See on ok, kui ma tahan üheskoos sharing Foorum saksa ja inglise keele kasutaja.Kui ma tahan, kuid mis on saksa ja inglise kasutaja oma foorum on parem ma teha koopia olen ForumsDann 2 Saksa Foren.eines domeenis
deutsch.de Saksa ja üks kasutaja domeeni
englisch.com Inglise kasutajad. Inglise kasutajad saavad lugeda vana Saksa postitused foorumis englisch.com all peaks olema muidugi inglise vaikimisi.Seega on mul 2 iseseisev sõltumatu Foorumid et igaühel on oma keel ja oma domeeni.On mul selgelt väljendanud minu mõte?Ära on.Google indekseerib ei 10000000 lehti domeeni. Kuid indekseeritud google ;) 10000000 lehekülge 50 domeenid

vBET
28-06-11, 15:51
Sellisel juhul ei pea te vBET üldse ... Sa lihtsalt cerate 50 ühes keeles foorumeid. Mis siis tõlkeid? Pea meeles, et see on väga kallis, sa - 50 litsentsi vBulletin ja võib-olla muul tasustataval plugins. Ka 50 plaadid tarbivad palju rohkem ressursse (CPU, mälu).

Ka teie puhul sul on 50 sõltumatut lauad - loote 50 erinevat kogukonnad. Mis vBET olete ära juba olemasolevaid ühenduse integreerida inimesi, kasutades teiste keelte ... vBET on hea mõte:)

Alpha
28-06-11, 16:36
Kahjuks ei ole nii lihtne.Mul on Jah Saksa Foorum, mis on 1,5 miljonit ametikohta. Need ametikohad tuleks muidugi kõikides keeltes saadaval.Põhilised sihtasutusena.Ma tean, et ma saan 50 uusi foorumeid põhjustel ainult muudab mingit Sinn.Wozu tuleks põhjust 50 tühjendada uusi foorumeid, kui ma vaid 1,5 miljonit ametikohta sisuna?Just ainult üks keel;) selle sisu kujutab majanduslik tegur võib korrutada tõlge erinevates keeltes.Ainult selles töötab 100 x parem kui tõlgitud Foorumid jätkavad iseseisvalt üksteisest eraldi domeene saab arendada.Praegu on teisejärguline kulude tekitajat. Saksa Foorum on vähem server maksab 100-200 * Verdienst.Wenn inglise kopeerida ka ainult 10% neist saavutada väärikust, see oli ikka kasumlik. See ei lange uut Foorumid server kulud olemasolevate serverite vähe on piisavad reservid. On ainult litsentsi kulud.Ka ma tahan teha seda kohe mitte 50 Foorumid spetsiaalse one pärast teist;), kuid ma arvan, et lahendus on htaccess gefunden.in

#RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]

Peaks tegelikult töötavad.Aga zurückOK teemal ma ise püüan leida keegi, kes selle URL-i BB´s võite lõimida sitemap Foorumid.Siis ma lähen ostma VBET.Täname abi eest;) ja Täname selle suure programmi

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1