PDA

Zobraziť plnú verziu: Mapa stránok URL fake, alebo skutočné?

Alpha
28-06-11, 14:43
Po prvé chcem povedať, že myslím BB geniálny výrobok, ktorý je stojí za každý cent, že kostetsind sitemaps url správne url BB´s takhle:

/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html

alebo len URL BB´s takhle:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html

Pýtam sa preto je rozhodujúce predajné miesto pre mňa. Pre URL takhle:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
v súbore Sitemap sú nezmysel, pretože používate presmerovanie 301 k
/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
bude presmerovaná a Sitemap musíte správne URL sú BB´s nie zle.Tiež som sa chcel opýtať či Sitemaps tiež Fórum URL bude prepísaná do BB´s, ktorý používam len fóra URL BB´s nie vlákno URL BB´s sitemapvielen vďaka za hilfeps prečo je odoslanie príspevku, ktoré je zakázané na príspevok, ak som nemal opustil na iné stránky? I vyslaní len ľavej časti tejto stránky

vBET
28-06-11, 14:53
Dobrý deň.

V tejto chvíli, keď integrovať vBET s generátorom Sitemap parapet nepretransformovali odkazy Mapa stránok. vBET prekladá odkazy na fórum, takže Google a iní pavúky nájdu a index vaše preložených strán.

Upozorňujeme, že už máme plánované riešenie na podporu vytvárania Mapa s už preložené do väzby (pozri tu pre detaily: Nemáme vydania pre túto prvú ešte budeme pridávať ďalšie preklady motory podporu vBET3.x (teraz je to len v vBET4.x) a po ktorej budeme realizovať ďalšie funkcie -. Vrátane podpory prekladal odkazy na generátor Mapa stránok. Prosím, majte na pamäti, že integrácia s generátorom Mapa netreba vôbec - je to len pomoc pre Google, ktorý bude pravdepodobne vaše stránky indexované rýchlejšie, ešte ti budú indexované tak vďaka Google roboty.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, spýtajte sa, prosím:)

Alpha
28-06-11, 15:05
wow rýchla odozva, ďakujem. Ok to je dobre, že sa plánuje integrovať prekladal adresy URL pre Sitemap. Google sleduje bohužiaľ len určitý počet URL, ktoré majú presmerovanie 301, takže táto funkcia by bolo veľmi užitočné a dôležité. Mám na svoje forum, bez toho, aby táto funkcia asi dvadsať šesť miliónov presmerovanie 301, že Google by ma potrestal, Prečítala som si tu: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html Rovnako tak sa plánuje, že na fóre URL sú vložené do súboru Sitemap? Až do teraz, len vlákna URL, ktoré znejú. Mám 1200 vlákien fóra a 500,000 je teda iba na fórach v URL mojich stránok to tak, že by bolo pre mňa dôležité, že je to forum URL v súbore Sitemap sú. Je to možné? Posledná otázka. Je možné omeškania celé fórum v jedného jazyka do iného jazyka? Príklad. Mám nemeckého fóra a že to bude vždy zobrazený a pre každého v angličtine, je to možné? Pretože som mohol robiť kópie fórum o svojej vlastnej domény v rôznych jazykoch

vBET
28-06-11, 15:16
V tejto chvíli integrácie Mapa postup nezahŕňajú pridávať odkazy na forum preložených strán. Samozrejme, že je možné - len sme nemali pochýb o tom skôr, tak nám to bolo jedno predtým.

Nechápem vašu otázku fórum jazyk. vBET predpokladá, že fórum má jeden jazyk, a prekladá sa do ďalších jazykov úplne. Keď vaše forum je v nemčine, potom sa po kliknutí na anglickú vlajkou celé fórum je preložený do angličtiny - rovnako ako môžete vidieť na našom fóre. Nemusíte robiť žiadne kópie fóra. Aj tieto kópie by bolo pre vás veľmi drahé - za každú kópiu, ktorú by vyžadoval samostatnú licenciu pre vBulletin, vBSEO a vBET. Aj obsah v každej kópii bude meniť nezávisle. Nevidím žiadny zmysel vôbec za to. Takže - nie vyrovnať. vBET sa postará o všetko:)

Nejaké ďalšie otázky:)

Alpha
28-06-11, 15:26
OK, pretože otázka; =) tak som nemecká fórum (URL prijaté
deutsch.de) a chce anglicky užívatelia môžu čítať tento.Potom môžem nainštalovať BB a vidím URL
deutsch.de v nemeckej verzii a
deutsch.de/en v anglickej verzii. to je ok, ak chcem nemecky a anglicky zdieľa spoločne fórum.Či chcem, ale ktoré majú nemeckej a anglickej užívateľské vlastné fórum by bolo lepšie urobiť kópiu ForumsDann mám 2 nemecké Foren.eines na doméne
deutsch.de pre nemecké a jeden používateľ v doméne
englisch.com pre anglicky užívateľov. Anglický používatelia môžu čítať staré nemecké príspevky fóra pod englisch.com by mali byť samozrejme angličtiny v predvolenom nastavení.Preto mám 2 nezávislé nezávislé fórum, že každý má svojho vlastného jazyka a vlastnej domény.Jasne vyjadrili som môj nápad?Výhodou je.Google indexuje nie 10.000.000 stránky z domény. Ale google indexovanými stránok ;) 10.000.000 50 domén

vBET
28-06-11, 15:51
V tomto prípade nepotrebujete vBET vôbec ... Práve ste Cerame 50 jeden jazyk fóra. Takže to, čo pre preklady? Prosím, majte na pamäti, že to bude veľmi drahé pre vás - 50 licencií na vBulletin a možno aj ďalšie platené pluginy. Tiež 50 dosiek sa spotrebuje oveľa viac zdrojov (CPU, pamäť).

Aj v prípade, že máte 50 nezávislých dosiek - môžete vytvoriť 50 rôznych spoločenstiev. S vBET máte výhodu už spoločenstva pre integráciu s ľuďmi, ktorí používajú iné jazyky ... vBET je dobrý nápad:)

Alpha
28-06-11, 16:36
Bohužiaľ, to nie je tak jednoduché.Mám áno nemecká fórum, ktoré má 1,5 milióna pracovných miest. Tieto miesta by mala byť samozrejmosťou vo všetkých jazykoch k dispozícii.Ako základné nadácie.Viem, že môžem dostať 50 nových fór pre dôvody len robí žiadny Sinn.Wozu mali rozum, 50 prázdne nové fórum, ak som ale 1,5 milióna pracovných miest ako obsah?Stačí iba jeden jazyk;) Tento obsah predstavuje ekonomický faktor môžete vynásobiť s prekladom v rôznych jazykoch.Môžu rozvíjať iba tento pracuje 100 x lepší na oddelených doménach kde preložené fóra pokračovať nezávisle od seba navzájom.Nákladovým faktorom je sekundárne teraz. Nemecké Fórum má menej server náklady 100-200 * Verdienst.Wenn anglicky tiež skopírovať iba 10% z nich dosiahnuť dôstojnosť, ktoré bolo stále ziskové. Nie pokles nových fór server náklady na ktoré sú nevyužitý existujúce servery nemá dostatočné rezervy. Bolo by len náklady na licencie.Tiež chcem urobiť tak naraz nie 50 fór špeciálne jedna po druhej;), ale myslím, že riešenie mať htaccess gefunden.in

#RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]

By mal fungovať.Ale na tému zurückOK sa pokúsim nájsť niekoho, kto fórach URL BB´s môžete integrovať do sitemap.Potom som ísť kúpiť BB.Vďaka za pomoc;) a ďakujem vám za tento skvelý program

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1