PDA

View Full Version: URL Harta e rreme apo reale?

Alpha
28-06-11, 14:43
E parë që unë dua të them se unë vBET për një produkt të shkëlqyer e konsiderojnë këtë vlerë çdo cent kushton është Sitemaps janë url saktë url-së si kjo:

/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html

ose vetëm URL-së si kjo:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html

Unë nuk kërkoj për shkak se kjo është një pikë kyçe e shitjes për mua. Për shkak URLs si kjo:

/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
në një sitemap janë të pakuptimta për shkak se ata janë duke përdorur një 301 përcjellëse tek
/forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
të përcillet dhe Sitemaps saktë URL-së nuk duhet të jenë ato të gabuar. Gjithashtu, kam kërkuar për të pyetur se a të rishkruhet në sitemaps forumet e URL-së që unë e përdorin vetëm në forum URL nuk është thread URL-së në sitemap të falënderojmë shumë për ndihmën e ps pse është hetim të një kontributi që është e ndaluar për të postoni lidhje me faqet e tjera kur unë nuk e kanë bërë këtë? Unë kam postuar vetëm në të majtë të kësaj faqe

vBET
28-06-11, 14:53
Hi.

Në këtë moment, kur ju të integrohen vBET me gjenerator sitemap ju nuk e keni përkthyer prag lidhje në sitemap. vBET përkthehet lidhjet në forum tuaj, kështu që spiders Google dhe të tjera do të gjeni dhe do të indeksit tuaj faqet e përkthyer.

Ju lutemi vini re se ne tashmë kemi planifikuar zgjidhje për të mbështetur prodhimin e sitemap me lidhje të përkthyer tashmë (ju lutem shikoni këtu për detaje: Ne nuk kemi data e lëshimit për këtë ende Së pari ne do të shtojë të tjerë motorë mbështetje të përkthimit për vBET3.x (tani ajo është vetëm në vBET4.x) dhe pas kësaj ne do të zbatojë karakteristika të tjera -. Përfshirë mbështetjen për lidhje të përkthyer për gjenerator sitemap. Ju lutem kini parasysh se integrimi me gjenerator sitemap nuk është e nevojshme në të gjitha - kjo është vetëm ndihmë për Google cilat ndoshta do të bëjë faqet tuaja indeksuara të shpejtë, ende ata gjithsesi do të indeksohen në sajë të robots Google.

Nëse keni ndonjë pyetje të ardhmen, ju lutem thjesht pyesni:)

Alpha
28-06-11, 15:05
wow përgjigje të shpejtë, thank you. Ok kjo është mirë që është planifikuar që të integrohen URL përkthyer për sitemap. Google ndjek fat të keq vetëm një numër të caktuar të URL-së që kanë një 301 përcjellim kështu këtë funksion do të jetë shumë i dobishëm dhe i rëndësishëm. Unë kam në forum time pa këtë funksion rreth 26 milionë 301 përcjellimet se Google do të dënohet mua, unë lexuar këtu: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html është planifikuar gjithashtu që FORUMS url janë futur në sitemap? Deri tani, vetëm URL thread-së për t'u futur. Unë kam 1200 temat Forumi dhe 500.000 prandaj janë vetëm forumet në URL Sitemap tim kështu që do të jetë e rëndësishme për mua kjo është url forum në sitemap janë. Është e mundur kjo? Pyetja e fundit. A është e paracaktuar e mundur nga një forum të tërë në një gjuhë në një gjuhë tjetër? Shembull. Unë kam një forum gjerman dhe kjo gjithmonë do të shfaqet dhe për çdo në anglisht, kjo është e mundur? Sepse unë mund të bëjë kopje të një forumi në fusha të tyre në gjuhë të ndryshme

vBET
28-06-11, 15:16
Në këtë procedurë sitemap moment integrimi nuk përfshijnë duke shtuar lidhjet forum për faqet e përkthyer. Natyrisht kjo është e mundur - vetëm ne nuk kemi pyetje në lidhje me atë para se kështu që ne nuk i interesonte më parë.

Unë nuk e kuptoj pyetjen tuaj për gjuhën forum. vBET supozon se forumi juaj ka një gjuhë dhe përkthen atë në gjuhë të tjera krejtësisht. Kur forum juaj është në gjuhën gjermane, atëherë pasi të klikoni në anglisht forum flamurin e tërë është përkthyer në anglisht - ashtu si ju mund të shihni në forumin tonë. Ju nuk keni të bëni ndonjë kopje të forumit. Gjithashtu kopje të tilla do të jetë për ju shumë të shtrenjta - për çdo kopje që do të kërkojë licencë të veçantë për vBulletin, Muslimanët dhe të vBET. Gjithashtu përmbajtjen tuaj në çdo kopje të pavarur do të ndryshojë. Shoh nuk ka kuptim fare për këtë. Pra, - nuk ka përballuar. vBET merret me çdo gjë:)

Çfarëdo pyetjeje më shumë:)

Alpha
28-06-11, 15:26
ok për shkak të çështjes, kështu që unë mendova =) mori një forum gjermanisht (URL
deutsch.de) Dhe pret të njëjtën gjë English Përdoruesi mund të lexoni këtë. Pastaj unë instaluar vBET dhe unë në URL
deutsch.de version gjermane dhe
deutsch.de/en versioni në gjuhën angleze. kjo është në rregull në qoftë se unë dua përdoruesit gjermane dhe angleze së bashku për të ndarë një forum. Në qoftë se unë por përdoruesit gjermane dhe angleze dëshiron të ketë forumin e vet atëherë do të ishte më mirë që unë të bëjë një kopje të forumit, atëherë kam 2 forume gjermane. një në domenin
deutsch.de për përdoruesit gjerman dhe një në domain
englisch.com për përdoruesit anglisht. Kështu, përdoruesi anglisht mund të lexoni postimet e vjetra gjermane, forumi do englisch.com duhet natyrisht të jetë anglisht by default. Kështu që unë u kërkoni 2 forumet e pavarura të pavarura ka çdo gjuhën e vet dhe domain e vet. Unë e bëra të qartë ideja ime? Avantazhi është. Google nuk indeksuar 10.000.000 faqet e një domain. Por google indeksuar 10.000.000 faqet nga 50 fusha ;)

vBET
28-06-11, 15:51
Në këtë rast ju nuk keni nevojë vBET në të gjitha ... Ju vetëm krijohet një forumet gjuhë 50. Pra, çfarë për përkthime? Ju lutemi të mbani në mend se kjo do të jetë shumë e shtrenjtë për ju - 50 licenca për vBulletin dhe ndoshta plugins të tjera të paguara. Gjithashtu 50 bordeve do të konsumojnë burimet shumë më tepër (CPU, memorie).

Gjithashtu në rastin tuaj se ju keni 50 bordet e pavarura - ju e krijoni 50 komuniteteve të ndryshme. Me vBET keni avantazhin e komunitetit ekzistuese të integrohen me njerëzit duke përdorur gjuhë të tjera ... vBET është ide e mirë:)

Alpha
28-06-11, 16:36
për fat të keq kjo nuk është aq e lehtë. Unë kam një forum gjerman i cili ka 1.5 milion postimet. Këto Komente të janë natyrisht në dispozicion në të gjitha gjuhët për asgjësimin. Kështu që të flasin themelet si një bazë. Unë e di se unë mund të 50 forume të reja vetëm arsye që e bën nuk ka kuptim. Çfarë duhet të 50 forume Bosh arsye të reja në qoftë se unë kam 1.5 milion Njoftimet e si përmbajtje? Por vetëm në një gjuhë vetëm ;) Kjo përmbajtje është një faktor që përbën një mund të shumohen në gjuhë të ndryshme me përkthim. Vetëm 100x punon më mirë në fusha unike në të cilën Bordi më pas përpiluar në mënyrë të pavarur të zhvillimit të mëtejshëm mund. Faktori kosto është e para gjë e parëndësishme. Forumi gjerman ka kushton më pak server 100-200 **** merita. Kur një kopje dinjiteti English arritur vetëm 10% e që do të jetë ende fitimprurëse. Nuk ka forumet në kostot e reja server në serverat ekzistuese janë underutilized kanë rezerva të mjaftueshme. Ajo do të lindë vetëm koston e licencës. Gjithashtu, unë nuk dua 50 forume në të njëjtën kohë të bëjë të veçantë gjithmonë një pas të ;) tjetër, por unë mendoj se kam gjetur një zgjidhje. në htaccess

#RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]

Në të vërtetë duhet të punojnë. Por në temën e pasme OK Unë vetë do të përpiqet për të gjetur dikë që mund të integrohen forumet e URL-së në sitemap. Pastaj unë do të blej vBET. Faleminderit për ndihmën ;) dhe ju falënderoj për këtë program të madh

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1