Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Hiçbir lisans
Merhaba yıl önce betiğin Fatura Numarası bir lisans satın [* CUT *], bugün, giriş paneli sonra (ben sadece bir kez kullanılan komut rağmen) Ben jeszcez zaman satın almak zorunda olduğu bilgileri alıyorum, ben burada bir şey anlamıyorum? Benim lisans göremiyorum Ben dikkatlice lisansları için 2010-04-25 ödenen ve aniden ortadan kaybolur? nedir?
kamilkurczak
23-05-11, 20:18
sağ - Fatura detayları var. Bu işlem, başka bir kullanıcı hesabı ile ilgili. (Başka bir kullanıcı hesabı, bu lisansa sahip) lisans olmadan bir kullanıcı hesabını kullanarak. Bunun nedenini açıklayabilir misin?
Istek için teşekkür ederiz
Merhaba. Kamli lisans kontrol kaybolmadı nasıl, sadece farklı bir hesap aittir. Sadece lisans satın ve orada lisans yönetimi ile ilgili seçenekleri olacak hangi hesaba giriş yapın:) Yani, hiçbir şey yok olabilir - Eğer aldığınız sadece unuttum:) sen Camille hesap adını içeren bir PM göndereceğiz, yardıma ihtiyacınız varsa . Bir hatırlatma gerekirse Lütfen, yazmak, ya da zaten Tamam? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):