PDA

View Full Version: Rešeno Št licenco

prejf
22-05-11, 21:20
Hi letom dni sem kupil licenco za vaše Število script računa [* CUT *], danes, po začetku plošče ne morejo videti mojih licenco (čeprav scenarij sem uporabil samo enkrat) sem dobil informacije, ki jih moram kupiti jeszcez čas, ne razumem kaj tukaj? Plačal sem za dovoljenja 2010/04/25 skrbno in nenadoma izgine? kaj je to?

kamilkurczak
23-05-11, 20:18
imaš prav - sem svoj račun podrobnosti. Ta transakcija je povezana z drugim uporabniškim računom. Uporabljate uporabniški račun brez dovoljenja (drugi uporabnik račun so te licence). Ali lahko pojasnite, zakaj?
Hvala za zahtevo

vBET
23-05-11, 21:25
Hello. Kako Kamli licence preveri, ni izginila, preprosto spada v drugi račun. Preprosto se prijavite v račun, s katerega ste kupili licenco in tam boste imeli možnosti, povezanih z licenco za upravljanje:) Torej ni mogoče ničesar izgubili - samo pozabil, od katerega ste kupili licenco:) Če potrebujete pomoč, Camille vam bo poslal PM z ime računa . Prosim vas, napišite, ali je že v redu, če boste potrebovali opomnik? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1