View Full Version: Atrisinātas Nekāda licence
Hi pirms gada es nopirku licenci jūsu skriptu rēķina numurs [* CUT *], šodien, pēc ieraksta paneli nevar redzēt manu licenci (lai gan skriptu es izmantot tikai vienu reizi) man informāciju, kas man ir nopirkt jeszcez laiku, es nesaprotu kaut ko šeit? Man maksā par licencēm 2010/04/25 rūpīgi un pēkšņi tas pazūd? kas tas ir?
kamilkurczak
23-05-11, 20:18
Jums ir taisnība - es esmu jūsu rēķinu informāciju. Šis darījums ir saistīts ar citu lietotāja kontu. Jūs izmantojat lietotāja kontu bez licences (cita lietotāja kontu ir šī licence). Vai jūs varat paskaidrot, kāpēc?
Paldies par pieprasījumu
Hello. Kā Kamli licence pārbaudīt nepazudu, vienkārši pieder citu kontu. Taču, lūdzu, piesakieties kontā, no kura iegādājāties licenci un tur jums būs iespējas, kas saistītas ar licenču vadības:) Tātad, nekas, var tikt zaudēta - vienkārši aizmirsa, no kura iegādājāties savu licenci:) Ja jums vajadzīga palīdzība, Camille jums nosūtīs PM konta nosaukumu . Lūdzu rakstiet, vai ir jau OK, ja jūs vēlaties atgādinājumu? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):