PDA

View Full Version: Zgjidhet Asnjë licencë

prejf
22-05-11, 21:20
Hi vit më parë kam blerë një licencë të Number faturës tuaj script [* prerë *], sot, pas panel hyrjes nuk mund ta shohin licencës time (edhe pse dorëshkrim kam përdorur vetëm një herë) të marr informatat që kam për të blerë kohë jeszcez, unë nuk e kuptoj diçka këtu? Kam paguar për licencat 2010/04/25 me kujdes dhe papritmas zhduket? çfarë është ajo?

kamilkurczak
23-05-11, 20:18
ju keni të drejtë - e kam të dhënat tuaja faturë. Ky transaksion është e lidhur me një tjetër llogari përdoruesi. Ju jeni duke përdorur llogari përdoruesi pa licencë (një llogari përdoruesi të ketë këtë licencë). A mund të shpjegoni pse?
Faleminderit për kërkesën

vBET
23-05-11, 21:25
Hello. Si Kamli kontrolloni licencës nuk u zhduk, thjesht i takon një llogari të ndryshme. Vetëm ju lutem hyni në llogari nga të cilat ju blerë licencën dhe atje ju do të keni mundësi të lidhura me menaxhimin e licencës:) Pra, asgjë nuk mund të humbur - vetëm harruar nga e cila keni blerë licencën tuaj:) Nëse keni nevojë për ndihmë, Camille do të ju dërgoj një PM me emrin e llogarisë . Ju lutemi shkruani, ose tashmë është në rregull, nëse keni nevojë për një kujtesë? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1