PDA

مشاهده نسخه کامل : حل بدون مجوز

prejf
22-05-11, 21:20
سلام سال پیش من خریداری مجوز از شماره اسکریپت شما فاکتور [* * * * CUT * * * *] ، امروز ، پس از پانل ورود می تواند مجوز من نمی بینم (هر چند اسکریپت من فقط یک بار) من این اطلاعات که من آن را به خرید زمان jeszcez دریافت کنید ، من چیزی را درک نمی کنید؟ من برای پروانه پرداخت می شود 2010/04/25 به دقت و به طور ناگهانی آن را از بین می رود؟ آنچه در آن است؟

kamilkurczak
23-05-11, 20:18
شما حق -- جزئیات صورت حساب خود را دارند. این معامله با یک حساب کاربری دیگر مرتبط است. شما با استفاده از حساب کاربری بدون مجوز (یک حساب کاربری دیگر مجوز این). آیا می توانید توضیح دهید که چرا؟
برای درخواست

vBET
23-05-11, 21:25
سلام. چگونه Kamli بررسی مجوز را ناپدید می شوند نیست ، به سادگی به حساب های مختلف تعلق دارد. فقط ورود به حساب که از آن شما خریداری مجوز و وجود دارد ، شما گزینه های مرتبط با مدیریت مجوز دارند لطفا :) بنابراین ، هیچ چیز ممکن است از دست رفته -- فقط فراموش کرده که از آن شما خریداری شده ، گواهینامه شما :) اگر شما آیا نیازمند کمک ، کامیل به شما PM ارسال با نام حساب . لطفا ، و یا در حال حاضر خوب ، اگر شما نیاز به یادآوری؟ :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1