PDA

View Full Version: Novi član ekipe

vBET
08-11-10, 01:31
Hello

Želim, da vam predstavim našega novega člana ekipe Mateusz Remer (uporabniško ime mateuszr (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/members/mateuszr.html)).

On bo nam pridružite v Customer Care območju. Torej, zdaj bomo lahko, da vam pomoč še hitreje. Mi se pripravljajo, da zagotavljam vam skrb za stranke 7 dni v tednu. Do sedaj pogosto je bilo tako, vendar ni bilo zagotovljeno in v nekaterih koncih tedna lahko vprašanja čakati malo dlje za odgovor. Zdaj želimo to zagotoviti. Potrebovali bomo nekaj časa priprave, vendar upam, da bo najpozneje v začetku novega leta je naš standard, ki zagotavlja skrb za stranke 7 dni na teden - vsak teden:)

basketmen
08-11-10, 01:54
hej congrates in dobrodošli nato za mateuszr;)

omogoča, da izdelek in forum boljši skupaj

mateuszr
08-11-10, 09:16
Hello!

Michal me je predstavil že prej, vseeno bi rad, da se predstavim;)
No, tukaj sem: D novi član skupine, ki po kratkem času je potrebno razumeti vsa vprašanja vBET bodo postregli najboljšo možno podporo in poskrbite, da bo naš izdelek, da vaše podjetje bolj dobičkonosno in učinkovita, pri čemer pa enostaven za uporabo, z velikim potencialom in dobre možnosti za nadaljnji razvoj! :)

webmastersite
08-11-10, 10:10
Dobrodošli vam lahko pomaga Pravkar sem kupil brandfree različico i dont vem, kako odstraniti povezavo, ne da bi ponovno namestiti. Prosim, pm me navodila.

kamilkurczak
08-11-10, 10:16
Dobrodošli vam lahko pomaga Pravkar sem kupil brandfree različico i dont vem, kako odstraniti povezavo, ne da bi ponovno namestiti. Prosim, pm me navodila.
Že Done.
Hello mateuszr. ;)

webmastersite
08-11-10, 10:26
hvala Kamil mi je pomagal.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1