PDA

Žiūrėti pilną versiją: Naujas komandos narys

vBET
08-11-10, 01:31
Sveiki

Noriu pristatyti jums mūsų naujas komandos narys Mateusz Remer (vartotojo vardas mateuszr (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/members/mateuszr.html)).

Jis prisijungti prie mūsų klientų aptarnavimo srityje. Taigi dabar mes galėsime suteikti jums paramą dar greičiau. Mes jus patikinti, klientų aptarnavimas 7 dienas per savaitę. Iki šiol dažnai buvo panašaus, tačiau jis nebuvo užtikrintas, ir kai kuriais savaitgaliais klausimus galėtų atsakyti palaukti šiek tiek ilgiau. Dabar mes norime užtikrinti. Mums reikės šiek tiek laiko pasirengti, bet tikiuosi, kad ne vėliau kaip iki naujų metų pradžioje ji bus mūsų standartas, siekiant užtikrinti klientų aptarnavimas 7 dienas per savaitę - kiekvieną savaitę:)

basketmen
08-11-10, 01:54
ei congrates ir palankiai vertina tai tada mateuszr;)

leidžia geriau kartu produkto forume

mateuszr
08-11-10, 09:16
Sveiki!

Michalas buvo supažindino mane anksčiau, bet kokiu atveju norėčiau pristatyti save;)
Na, čia aš esu: D Naujas komandos narys, kurie po trumpo laikotarpio metu, būtina suvokti visas vBET klausimus, tarnauti Jums geriausią paramą ir įsitikinkite, kad mūsų produktas bus padaryti jūsų verslo pelningumą ir efektyvus, o lengva naudoti, su didelį potencialą ir geras perspektyvas ateities plėtrai! :)

webmastersite
08-11-10, 10:10
Sveiki atvykę gali jums padėti, aš ką tik nusipirkau brandfree versija i dont know, kaip pašalinti nuorodą be naujo įdiegti. Prašome PM man instrukcijas.

kamilkurczak
08-11-10, 10:16
Sveiki atvykę gali jums padėti, aš ką tik nusipirkau brandfree versija i dont know, kaip pašalinti nuorodą be naujo įdiegti. Prašome PM man instrukcijas.
Jau padaryta.
Sveiki mateuszr. ;)

webmastersite
08-11-10, 10:26
dėka Kamil man padėjo.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1