PDA

Zobrazit plnou verzi: Nový člen týmu

vBET
08-11-10, 01:31
Ahoj

Chci Vám představili náš nový člen týmu Mateusz Remer (uživatelské jméno mateuszr (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/members/mateuszr.html)).

On se k nám připojí v oblasti péče o zákazníky. Takže teď budeme moci dát podporu ještě rychleji. Připravujeme pro vás ujistit, péči o zákazníky 7 dní v týdnu. Dosud často to bylo takhle, ale to nebylo zajištěno a v některých víkendech otázky mohou čekat něco déle na odpověď. Nyní chceme zajistit to. Budeme potřebovat nějaký čas na přípravu, ale doufám, že nejpozději do začátku nového roku bude naše standardní, aby byla zajištěna péče o zákazníky 7 dní v týdnu - každý týden:)

basketmen
08-11-10, 01:54
Ahoj a vítejte congrates pak pro mateuszr;)

Umožňuje, aby produktu a forum lépe spolupracovat

mateuszr
08-11-10, 09:16
Dobrý den!

Michal mě přivedl starší, tak bych chtěl představit;)
No, tady jsem: D nový člen týmu, který se po krátké době nutné pochopit všechny otázky vBET, bude sloužit ty nejlepší možné podpory a ujistěte se, že náš produkt bude vaše podnikání více ziskové a efektivní, a zároveň je snadno použitelný, s velkým potenciálem, a dobré vyhlídky pro budoucí vývoj! :)

webmastersite
08-11-10, 10:10
Vítejte můžete pomoci jsem si koupil brandfree verzi nevím, jak odstranit odkaz bez znovu. Prosím PM mě návodu.

kamilkurczak
08-11-10, 10:16
Vítejte můžete pomoci jsem si koupil brandfree verzi nevím, jak odstranit odkaz bez znovu. Prosím PM mě návodu.
Už se stalo.
Ahoj mateuszr. ;)

webmastersite
08-11-10, 10:26
díky Kamil mi pomohl.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations