PDA

Zobraziť plnú verziu: Nový člen tímu

vBET
08-11-10, 01:31
Ahoj

Chcem Vám predstavili náš nový člen tímu Mateusz Remer (užívateľské meno mateuszr (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/members/mateuszr.html)).

On sa k nám pripojí v oblasti starostlivosti o zákazníkov. Takže teraz budeme môcť dať podporu ešte rýchlejšie. Pripravujeme pre vás uistiť, starostlivosť o zákazníkov 7 dní v týždni. Doteraz často to bolo takto, ale to nebolo zabezpečené a v niektorých víkendov otázky môžu čakať niečo dlhšie na odpoveď. Teraz chceme zaistiť to. Budeme potrebovať nejaký čas na prípravu, ale dúfam, že najneskôr do začiatku nového roka bude naše štandardné, aby bola zaistená starostlivosti o zákazníkov 7 dní v týždni - každý týždeň:)

basketmen
08-11-10, 01:54
Ahoj a vitajte congrates potom pre mateuszr;)

Umožňuje, aby produktu a forum lepšie spolupracovať

mateuszr
08-11-10, 09:16
Dobrý deň!

Michal ma priviedol starší, tak by som chcel predstaviť;)
No, tu som: D nový člen tímu, ktorý sa po krátkej dobe potrebné pochopiť všetky otázky vBET, bude slúžiť tie najlepšie možné podpory a uistite sa, že náš produkt bude vaše podnikanie viac ziskové a efektívne, a zároveň je ľahko použiteľný, s veľkým potenciálom, a dobré vyhliadky pre budúci vývoj! :)

webmastersite
08-11-10, 10:10
Vitajte môžete pomôcť som si kúpil brandfree verzii neviem, ako odstrániť odkaz bez znovu. Prosím PM ma návodu.

kamilkurczak
08-11-10, 10:16
Vitajte môžete pomôcť som si kúpil brandfree verzii neviem, ako odstrániť odkaz bez znovu. Prosím PM ma návodu.
Už sa stalo.
Ahoj mateuszr. ;)

webmastersite
08-11-10, 10:26
vďaka Kamil mi pomohol.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1