PDA

مشاهده نسخه کامل : عضو جدید گروه

vBET
08-11-10, 01:31
سلام

من می خواهم برای معرفی به شما عضو جدید تیم ما ماتئوس Remer (نام کاربری mateuszr (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/members/mateuszr.html)).

او ما را در منطقه مراقبت مشتری بپیوندید. بنابراین در حال حاضر ما قادر به ارائه پشتیبانی می کنید و حتی سریع تر خواهد بود. ما در حال آماده سازی برای اطمینان از شما مراقبت از مشتری 7 روز هفته. تاکنون اغلب آن را مانند آن بود ، اما مطمئن نیست و در برخی از تعطیلات آخر هفته به سئوالات می تواند صبر کمی طولانی تر برای پاسخ. حالا ما می خواهیم آن را تضمین کند. ما برخی از زمان آماده سازی ، نیاز اما من امیدوارم که آخرین پیام را در آغاز سال جدید استاندارد ما را به تضمین مراقبت از مشتری 7 روز هفته -- هر هفته از آن خواهد شد :)

basketmen
08-11-10, 01:54
سلام congrates و خوش آمد و سپس برای mateuszr ؛)

بیایید محصول و به انجمن بهتر با هم

mateuszr
08-11-10, 09:16
سلام!

میشل تا به من معرفی پیشتر گفته شد ، به هر حال من می خواهم خودم را معرفی کنم ؛)
خب ، در اینجا هستم : D عضو تیم جدید ، که پس از مدت کوتاهی از زمان لازم به درک همه مسائل مربوط به فعال تصدی ، به شما بهترین پشتیبانی ممکن خدمت می کنند و اطمینان حاصل کنید که محصولات ما خواهد ساخت کسب و کار شما سود آور و کارآمد ، در حالی که آسان برای استفاده ، با یک پتانسیل های بزرگ و دیدگاه های خوبی برای توسعه آینده! :)

webmastersite
08-11-10, 10:10
خوش آمدید می تواند به شما کمک کند من فقط خرید نسخه brandfree نمی دانی که چگونه به حذف پیوند دارند را بدون نصب مجدد. لطفا PM دستورالعمل به من.

kamilkurczak
08-11-10, 10:16
خوش آمدید می تواند به شما کمک کند من فقط خرید نسخه brandfree نمی دانی که چگونه به حذف پیوند دارند را بدون نصب مجدد. لطفا PM دستورالعمل به من.
قبلا انجام شده است.
میهمان گرامی mateuszr. ؛)

webmastersite
08-11-10, 10:26
با تشکر کمیل به من کمک کرد.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations